Ece dün gece 8 de yattı sabah 6 da uyandı emdi arkasından hemen kaka yaptı
8 de yatınca bana iyi geldi ama
tekrar uyku düzeni geri dönüyor sanırım
hiç kullanmadım uyu ve oyna
kullanan bir arkadaş memnundu sen değilsin demek
meltem uyu ve oynaların bel lastigi falan yan lastigi vs bile yok çok kotu buldum ben sahsen onları sen kullanıyormusun ?
dogum yapmaan evel almıstım bin pisman oldum bitsin diye bol bol kullandım kurtuldum
simdi sira ece minikken aldıgım baby star ları bitirmekte
allahım nasıl k ocaman nasıl kalın kutuk gibi bezler bilmiyorum varmı aranızda kullanan ama prima ne guzel incecik kibar bunla kızım koca popolu ugibi duruyor
ya ece de çok zor emiyor zor tutuyorum kimildamıyorum nefes almıycam nerdeyse o emerken
ne guzelmis memeye yapısık yasadıgı gunler kiymetini bilememisim:)
nasıl hosuma gidiyor onun emmesi ozamanda gidiyordu ama çoksıkılıyordum dile kolay 2 saat falan emiyordu bulusmalarda gorenler bilir:)
simdi emiyor bir anda delleniyor ıh ıh diye kalkmaya çalısıyor tekrar memeyi vermeye ugrasırsam sınırden kipkirmizi oluyor bacak kadar velet :)) deli gibi itiyor memeyi :)))
dun aksam naptıysam emmedi esra demisti ya yatıyorum yaho gelip emiyor yattım yere memeler acıkta ay kendimi bir an salak gibihissettim tabi yatak odasında yatakta yatmayıp yeresalonda yatınca berke uyumustu allahtan:) dedim sonra dustugumuz su hale bak ya salaklar gibi memeleri açmıs yerde yatıyorum ece çıgılık ata ata memeye geliyor ama agzına denk getiremeyip vazgeçip gitti kaçkere ehh dedim emmezsen emme:))))
sırnaşık şeyesracım selam.. benim zkdıa 5-6 gündür terk etti beniemmiyor.. diş geliyor galiab. hem iştahsız hem emmeiyor.. uyku arasında bazı gece alıyor.. oda accık zaten sütümüde bitmiş gibi .. sağdımıda en fazla 30 cc çıkıyor.. dediğin gibi emmemek için yırtıyor kendini.. ne yapalım bunada şükür..
bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.
dun aksam naptıysam emmedi esra demisti ya yatıyorum yaho gelip emiyor yattım yere memeler acıkta ay kendimi bir an salak gibihissettim tabi yatak odasında yatakta yatmayıp yeresalonda yatınca berke uyumustu allahtan:) dedim sonra dustugumuz su hale bak ya salaklar gibi memeleri açmıs yerde yatıyorum ece çıgılık ata ata memeye geliyor ama agzına denk getiremeyip vazgeçip gitti kaçkere ehh dedim emmezsen emme:))))
son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................
Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendi kafasini kendi carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye calisiyor anlamadim, agizda acik o anda, bu aciyan benim kafammider gibi..
çok tatlılar yaa:) tam teknoloji bebikleri. bakalım daha neler yapacaklar...
bizde zor bir gece geçirdik. park yatağına yatırmıştım ama gece ağlayarak uyanınca sürekli ve devamlı da tepindi yavrukuşum. ben de küçük sallanan beşiğine geçirdim. ama hep ağlayarak böyle bağıra bağıra uyandı.. sürekli salladım. çok huzursuzdudiştendir diyorum ama ? 4. diş mi geliyor acaba?
ya neler yiyor belma bu kadar nasıl kilo alıyor mama yiyormu ?
agzına ne tıkıstırabilirki evdekiler bu kadar kilo alımına neden olacak
hos yuruyunce geçer kilosu ama bu kadar kilo ile yurumesi geçikebilir
off zor almayanda zor çok kilo alanda
nerde tartıyorsun sen eminmisin bu rakamlara ?
Doruk akşam uyumadı, uyumak bilmedi. İyi ki bir Alsancak yaptık, 3 gündür geceleri burnumuzdan geliyor. Uykusu var, uyuyamıyorBen 45 dk salladıktan sonra Onur aldı, o arada ben duşa girmeye hazırlanırken bir ses duydum küüüt diye, akabinde Doruk ağlaması. Koşa koşa odaya girdim, Doruk yerde. Adam 2 snliğine kenarları açık yatağa bırakmış, salona battaniye almaya gitmiş. Doruk da hooop yere. Onur çok üzüldü, bir de ben mıçtım ağzına. Dedim, bu kadar bariz bir hatayı nasıl yaparsın? Bİr yastık koy önüne, öyle git. Neyse baktık, keyfi yerinde, kafada şişlik falan yok ama, ömrümden ömür gitti.
Dedim, bir de çocuk bakımıyla ilgili çaba sarf ediyorum diyorsun. İyi ki!! dedim. Çaba gösteren halin buysa... diye uzadı paragrafım, normalde hiç telaffuz etmediğim cümlelerle bitti. Şaştım kendime. Sonra da "tamam, engelleyemeyeceğimiz şeyler de olacak ama, bu kadar bariz bir hatayı yapmamalısın" dedim. Gece bir yığın abuk sabuk rüya görmüş, sabah mesaj atmış. Neyse umarım ona ders olmuştur.
hoşuna gidiyor heralde:)))))))Kafa vurma olayinda bende bisi yaziyim, sanirim benim oglumda bi anormallik var..yer yataginda yuvarlanirken duvara gelince kut diye kafayi carpiyor, bi an duruyor, bana bakiyor, sonra arkaya dogru bu sefer kendiu kafasini carpiyor ama temkinli, sonra bi daha bi daha..ne kesfetmeye c
vayyyyyyy çok az kalmış.kayınvalidene geldiğinde görüşelimson 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................
umarım kaygıların boşunadır.bence çokta fazla değildi kilosu ama.yinede dikkat etmekte fayda var.birde gerçekten yürümeye başlayınca çok zayıflıyorlar.kuş gibi kalıyorlar.benim arkadaşımın oğlu okadar tombiktiki 11 aylık yüremeye başladı ve sonuç şuan 18 aylık ve 11 kilo benim oğlumla aynı kilodaHerkese günaydın. :çok üzgünüm: Offf canım çok sıkkın. Didar bir haftada 400 gr daha aldı. akannehir Bir ayda alması gerekeni bir haftada alıyor. Ayaklarının üstüne ağırlığını veremiyorum çünkü taşıyamayıp olduğu yere yığılıyor. Hareketli, kıpır kıpır emekliyip duruyor, bir yerlere tutunup kalkmak istiyor yavrum ama kendini çekip kalkamıyor. Evde benim bıraktıklarımın dışında kaynanamlar habire ağzına tıkıştırıyorlar galiba ve benden bunu gizliyorlar.lmaz: Bir hafta her yediğini not edicem. O zaman ekstra birşeyler verilip verilmediği çıkar ortaya. Olmazsa rapor alıp evde kendim kontrol altına almaya çalışacağım. İçim çok huzursuz. kaygılanmalı mıyım, napsam kızlar. Boşuna mı kaygılanıyorum mafoldumben
aynı şekilde kabolalar, kumandalar, uydu alıcı acayip dikkatini çekiyor. özellikle yürütecine bindi mi soluğu hemen tv nin önünde alıyor. orada karıştıracak şey çok nasılsa :) ama başına vurur diye korkuyorum cam sehpaya..Kablolar, TV uydu makinası ve cep tel.ine hasta oluyoruz. Tel.i eline bir geçirdi mi alana kadar akla karayı seçiyorum. Defalarca digiturk decoderinin üstünden topladım hatunu, tv.nin önünü yastıkla kapatıyoruz, bir aralığını bulup kafayı yastıktan içeri sokuyor, popo dışarda ne buluyorsa makinada.
Maşallah 4. diştendir inşallah, hasta falan olmasın da... Biz daha birinciyi çıkartamadık.
Evdeki tartıya oturtuyorum. Doktora gitmeden önce de öyle tarttım, doğru değerler veriyor. Test ettim yani. Gün boyunca yedirdiklerim
Sabah 2 yemek kaşığı milupa ballı tahıllıyla 3 kaşık mamayı karıştırıp bir yumurta sarısı ile veriyorum (babanne veriyor).
11:00 gibi yoğurtlu elma
13:00 ben geliyorum anne sütü alıyor
15:00 etli çorba (bir/bir buçuk kepçe)
Arada anne sütü
18:30 ya çorba ya da sebze yemeğimiz varsa ondan ezip veriyorum
20:00 milupa gece tahılı 1 yemek kaşığı ve 3 kaşık mama ile hazırlıyorum. Bunu vermezsem muzla bisküvi ezip veriyorum ama çok nadir.
21:00 memede uyuyor.
:sm_confused: Yeme düzeni böyle.. abartılı yada yanlış bir durum var mı?
ösleeem ösleeeem
ayy çok sorry böbeeem ben o mjda fil hafıza yazmıştım sankim. ama sadece fil çıkmış ayy üzüldüm okuyunca.
ne haddime sana fil demek ya.
hani sen esranın aç kestirme olayını tüm ayrıntılarıyla hatırlamışsın ya o sebebpden ddimdi..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?