2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben en çok bantların yanında falan hiç bir sekilde elastikiyet yok emiciligini hatırlamıyorum ama baglamak bile zor oluyordu iyice gerdirmek gerek falan yoksa belinden kakalar çıkıyordu
hele simdi hareketli bebeklere çok daha iyi olmaz esnemeyen yan bantlı olmayan bir bez diyorum

Ece dün gece 8 de yattı sabah 6 da uyandı emdi arkasından hemen kaka yaptı
8 de yatınca bana iyi geldi ama
tekrar uyku düzeni geri dönüyor sanırım

hiç kullanmadım uyu ve oyna
kullanan bir arkadaş memnundu sen değilsin demek

süper maşallah eceye.
denizde akşam üstü 5 gibi kestirmezse 8 de uyuyor. ne hoş ne güzel oluyor o zaman.
uyu oynayı bende bir paket kullanmıştım beğenmedim.
prima şokda 17.99 du.

yeni doğduğu zamanlar iki paket kullanmıştık uyu oyna. birisi çok güzeldi yanları lastikli. ama diğer paket değildi.. ben de anlamadım. bi daha da almadım.
her markayı kendim görmek istedim. hepsinden birer paket kullandım.
canbebeyi hiç sevmedim.
babystar da pek iyi gelmedi bana.
daha çok molfix kullanıyoruz.
evde iki paket molfix vardı. eşim huggies kampanyada görünce bir pakette ondan almış. o da fena değil.
evy baby de kalın gibi geldi bana.
prima da çok ince. ama onu da çok kullandım.

günaydın a.s.
Belma dr size rejim mi vermişti ?? Cidden nasıl bir beslenme düzeni var ki bu kadar kilo alıyor :uhm:
Bende uyu ve oynayı bir paket kullandım aslında çok iyi değil ama çok kötüde değil... Ben huggies ve prima kullanıyorum...
Sibel dün yazıp çıktın hemen hayırdır neyin var? Ben şahsen dinlerim anlatmak istersen... :içelim:

günaydın arkadaşlar bende geçen ahfataya kadar çok güzel emziriyordum ve işyerimde sağıp götürüyordum sütümü.fakat geçen hafta ilk defa hastalandım.birazda sütüm azaldı.sütümü daha önce tattığımda çok güzel şekerli bir tadı vardı .fakat regliden sonra alakalımı bilmiyorum ama sütümün tadı değişti.belkide şuan ondan pek emmek istemiyordur diye düşünüyorum.geceleri yine emiyor ama gündüz sağmıyorum artık.

bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.

hayırlı olsun yıldönümünüz.. ne güzel böyle özel günler. kutlamayı çok severim. nice yıllara mutlu ve birlikte geçirmeniz dileğiyle..
bu arada biz ilk evlilik yıldönümümüzü karnım burnumda olduğu için şehir içinde şık bir balık rentorantında geçirmek zorunda kalmıştık. oysa ki hayallerimiz çok farklıydı. ne 5 yıldızlı oteller, ne güzel tatil yerleri oooo.. yapamadık. ama tatlı yiğitimiz için herşeye değer :)

Bizim yatakta yaptığımızın salon versiyonu olmuş. Artık bizim kız hep öyle emiyor. Başta ağzına denk getiremiyordu ama şimdi hemen buluyor kaydirigubbakcemile3 Kuacğıma yatırayım yada o yatsın ben döneyim öyle emsin diyorum ama mümkün değil hemen yuvarlanıp kalkıyor, emekleyerek üstüme çıkmaya uğraşıyor. Ne anlıyorsa artık... Bir de o kadar heyecanlanıyor ki, memeye gelirken "de..dee.." diye memeyi çağırıyor sanki. sırnaşık şey

son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................

Oh ne güzel, geçsin bir an önce 3 hafta. Yolunuz yalovadan geçerse beklerim.

Düşmeler vurmalar başladı. Doruk ve Eceyi hatırlıyorum ama düşen bütün bebişlere geçmiş olsun. Bizde de oluyor hafif çarpmalar, vurmalar. Aman Allah korusun hepsini.:Saruboceq:

çok tatlılar yaa:) tam teknoloji bebikleri. bakalım daha neler yapacaklar...

Kablolar, TV uydu makinası ve cep tel.ine hasta oluyoruz. Tel.i eline bir geçirdi mi alana kadar akla karayı seçiyorum. Defalarca digiturk decoderinin üstünden topladım hatunu, tv.nin önünü yastıkla kapatıyoruz, bir aralığını bulup kafayı yastıktan içeri sokuyor, popo dışarda ne buluyorsa makinada.

Maşallah 4. diştendir inşallah, hasta falan olmasın da... Biz daha birinciyi çıkartamadık.

Evdeki tartıya oturtuyorum. Doktora gitmeden önce de öyle tarttım, doğru değerler veriyor. Test ettim yani. Gün boyunca yedirdiklerim

Sabah 2 yemek kaşığı milupa ballı tahıllıyla 3 kaşık mamayı karıştırıp bir yumurta sarısı ile veriyorum (babanne veriyor).

11:00 gibi yoğurtlu elma

13:00 ben geliyorum anne sütü alıyor

15:00 etli çorba (bir/bir buçuk kepçe)

Arada anne sütü

18:30 ya çorba ya da sebze yemeğimiz varsa ondan ezip veriyorum

20:00 milupa gece tahılı 1 yemek kaşığı ve 3 kaşık mama ile hazırlıyorum. Bunu vermezsem muzla bisküvi ezip veriyorum ama çok nadir.

21:00 memede uyuyor.

:sm_confused: Yeme düzeni böyle.. abartılı yada yanlış bir durum var mı?

ösleeem ösleeeem
ayy çok sorry böbeeem ben o mjda fil hafıza yazmıştım sankim. ama sadece fil çıkmış ayy üzüldüm okuyunca.
ne haddime sana fil demek ya.
hani sen esranın aç kestirme olayını tüm ayrıntılarıyla hatırlamışsın ya o sebebpden ddimdi..eyvahedigeldismile

perviniiiiiiiiiiim nice senelerede canımm

mutlulugunuz aşkınız huzurunuz ve sağlıgınız daim olsun:)

kıyamam doruğa geçmiş olsun.bu babalar neden böyle olurlar bende anlamış değilim.ben yanındayken koltuğa tutunup yürümeye çalışıyor çınar ben arkasından tşörtünden tutuyorum.babasıda diyorki tutma bırak düşsün.ya diyorum sen delimisin niye ben yanındayken bile bile çocuğumu düşüreyim.tamam düşe kalka büyücekler ama bile bilede değil.
hoşuna gidiyor heralde:)))))))
son 3 hafta, 3 hafta sonra bugun izmirrrrrrrrrrrrrrr..................
vayyyyyyy çok az kalmış.kayınvalidene geldiğinde görüşelim

umarım kaygıların boşunadır.bence çokta fazla değildi kilosu ama.yinede dikkat etmekte fayda var.birde gerçekten yürümeye başlayınca çok zayıflıyorlar.kuş gibi kalıyorlar.benim arkadaşımın oğlu okadar tombiktiki 11 aylık yüremeye başladı ve sonuç şuan 18 aylık ve 11 kilo benim oğlumla aynı kiloda

aynı şekilde kabolalar, kumandalar, uydu alıcı acayip dikkatini çekiyor. özellikle yürütecine bindi mi soluğu hemen tv nin önünde alıyor. orada karıştıracak şey çok nasılsa :) ama başına vurur diye korkuyorum cam sehpaya..
ben de evdeki tartıyla tartıyorum ara sıra. yani kendi tartımızla :) yiğit paşayı kucağımıza alıp tartılıyoruz. sonra onu bırakıp tartılıyoruz. aradaki fark kuzuşumun kilosu :)
bence beslenme düzeni abartılı değil. bizden farkı ben sabah kaşık maması vermiyorum. sadece peynir ya da sadece yumurta sarısı.
kendi sebze yemeklerimizi sadece tattırıyorum üç dört kere. doyumluk vermiyorum yani.

kulaklı şapkalara bayılıyorum ve nerde görsem alıyorum ogluma.
acaba ben delimiyim çocugumu davşan diye diye seviyorum..

[/URL][/IMG]

bu arada tüm bebeişlerde bi kafayı yere çarpma yada düşme sinerjisi hakim.
hepsine çok çok geçmiş olsun..
damlam örtmenim ve evrimin muhabbetine koptum yalnız.
hele evrimin ece şanslıymış tespiti.. puhahhaaaaaaa
çok hoşsunuz ya. seiyorum sisi.

kuzum alıntılarda oynadım ben onunla hafıza kısmını makasladım kaydirigubbakcemile3 üzülme yani benim cadılığım o zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…