2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek kaygım kilosu yüzünden gelişiminde bir aksama olması. Yürümeye geçememesi. Bacakları bedenini taşımazsa diye korkuyorum. Hala parmak ucu basıyoruz, taban basmaya geçemedi, ayakta dik de duramıyor (ama durmak için çabalıyor) hemen dizlerini kırıp çöküyor. Kilosu yüzünden mi dik duramıyor diye korkuyorum. Ama senin dediğine göre bu kiloya rağmen yürüyebilir, dimi :uhm:

kızlar sizden bizim için dua etmenizi istiyorum gökhan birazdan giricek dr ye dua edinde şu işimiz olsun

kulaklı şapkalara bayılıyorum ve nerde görsem alıyorum ogluma.
acaba ben delimiyim çocugumu davşan diye diye seviyorum..

bende bayılıyorum kulaklı şapkalara bayanssulusmile Minik tavşanım Afik çok tatlı maşallah opuyorumnanaktan

cnm yeme düzeninde abartı yok aslında emekliyor mu?

Belma bence beslenme düzeniniz hic abartili degil..bende hemen hemen böyle bir düzende besliyorum..sadece porsiyonlari az tutubilirsin..birde kayinvaliden acaba sizin yemeklerinizden felan mi veriyor??? malum daha yagli ve tuzlu olur...ya da tatli tarzi seylerden..ekmek tarzi ya da biskui tarzi seyleri vermemeye calis bence..benim oglanda normal degerlerinden kiloluydu..ama ona göre boyuda uzundu..sizin boyda mi uzun yoksa sadece kilo mu fazla??? bu da cok önemli..cünkü oglumda doktora gittim özel olarak ve doktor boyuna göre bu normal..tabi ailede uzun ve iri insan varsa irsi oluyormus..benim abim uzun ve iri oldugu icin ona yormuslardi..belki sizinkide böyledir..

bence eger emekliyorsa gelisimi normal demektir..benimki daha emekliyemiyor ve hayatta basamiyor henüz..kilolu olmamasina ragmen..yürümesine daha kac ay var,,cocuk ne yapacakti 9 aylik mi yürüyecek allah askina..18 ayliga kadar yürüyememesi normalmis..benim oglan o kadar kiloya ragmen 8 aylik emekledi ve 13 aylik yürüdü..bence cok normal zamanlardi..bosver..sadece gereksiz yiyeceklerden kacin yeter..o yapar yapacagini..

cnm yeme düzeninde abartı yok aslında emekliyor mu?

Evet pıtır pıtır emekliyor. baya hareketli.

Kayınvalidemler eline parça ekmek yada salatalık falan tutturuyorlarmış. Onu da kayınpederim ağzından kaçırdı, kaynanam gözlerini açıp kayıpederime baktı, ne söylüyorsun der gibi. Ben de işgillendim. Başka şeyler veriyorlar mı bilmiyorum. Verseler de söylemezler. Didarın boyu ayında gidiyor.72 cm. Çok uzun değil. Baba ve ben uzunuz, kilomuz da yerinde.

bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.

Nice nice yıllara kuzum.. Emrah la cok uzun bir ömür, evlatlarınızla sizin olsun..

Mikemmmmell bi benzetme yapmışım di mi Güli.. kaydirigubbakcemile3

Bence gayet yerınde verıyorsun.. bana fazla gelen bısı olmadı.. anne sutu cok yarıyordur dıye dusunuyorum.. ayaklanmaya basladı mı tum bebekler gıbı senın kızın da çöp gibi kalacaktır emin ol..

kızlar sizden bizim için dua etmenizi istiyorum gökhan birazdan giricek dr ye dua edinde şu işimiz olsun

Hakkınızda hayırlısı kuzum.. herseyın Alllahtan hayırlısı.. kazasız belasız hayırlısı nasip olsun. Hayırlısı dıyorum, bu hayattan öğrendiğim, hiç bir seyi ısrarla istememek gerektiği.. kazası belası sizden uzak olan nasıp olsun.

kulaklı şapkalara bayılıyorum ve nerde görsem alıyorum ogluma.
acaba ben delimiyim çocugumu davşan diye diye seviyorum..

[/URL][/IMG]
Ben de bayılırım kulaklıklı şapkalara. küçüklüğünde hep öyle kullanmıştım. ama şu anda denk gelen hiç kalmadı çok tatlı çıkmış maşallah afik.. yalnız biraz karanlık foto.

hayırlısı olsun hakkınızda nur. gönlünüze göre olur inş.

annem burda diye söylemiştim. cuma dönmeyi düşünüyordu. eşim de dedi yarın öğleden sonra dersim yok benim. onun da. cuma zaten tatil. sonrasında hafta sonu. ankaraya gidelim. hem annemi götürelim oraya kadar. hem de dönerken kayınvalidemleri geri getirelim. bu arada üç gün gezelim tozalım kafa dağıtalım.. hemen atladım tabi oluuuurrr diye :) cidden çok ihtiyacım var böyle bir değişikliğe. hem biraz alışverişte yaparız. oğluşa da kendime de :)

ohh ne güzel memuriyet hayatı:)

kesinlikle kaç gun olursa olsun mekan değişikliği ferahlık saglar.
gönlunce gez eglen..bayanssulusmile

yalnız biz bağyanlar gezme deyince hemen aklımıza neden alışveriş gelir.
şahsen benim öyle nedenki??kafamçokkarıştı

ösleem ösleeem
allah seni ne etsin ya.sempatiksalakcinni delüülaelaelaelaelae
bende diyorum aaa ne biçim yazmışım şuna bak falan
kendikendimi kınkın kınamıştım.
resiiiiiiiiiiiiilalsanaalsanasmile

:) benim de öyle gülistan. çok seviyoruz alışveriş yapmayı. genlerimizde varkaydirigubbakcemile3 bir de burası küçük bir ilçe olduğu için istediklerimi bulamıyorum ben. bu yüzden de ankaraya ve kütahyaya gittiğimde bol bol alışveriş yapıyorum ki burdan bişi almak zorunda kalmayayım diye.
iki aydır filan hiçbirşey almadım. kendime de yiğite de. yaz geliyor artık. yazlık bişiler alırım diye. o yüzden ihtiyaçta birikti yani. kumaş pantolon sıkıntısı çekmekteyim. eskilerin belleri olmuyor ne yazık ki özellikle onlara bakacağım. burda yazın etek giyemem diye düşünüyorum. çünkü ince çorap giymek lazım. çok dikkat çeker benim bacaklar uzun olduğundan göze batıyor..

belmacım denizin kilosu didardan fazla. ben hiç mama vermedim. anne sütü almasaydı 6. aya kadar verirdim sonra yine vermezdim. didarda anne sütü alıyorsa neden mama veriyorsun anlamadım. kahvaltıda artık bizim gibi herşeyi yiyebilir. peynir, zeytin, yumurta, reçel...
senden farklı olarak
mama vermiyorum
bisküvi veriyordum bıraktım
eline ekmek tutuşturmayı bende yapıyorum. zaten dişini kaşımaktan ne kadarını yiyebilirki onu dert eme.

deniz emeklemiyor yürümek istiyor yürüyememeside gayet doğal hiç kilosuyla ilgisi yok çünkü henüz 9 aylık bu sıpalar.

ayrıca bizimde dişimiz hiç yok. diş çıkarma dönemi iştahsızlık filan olacaktır. o arada kilo verecekler. yürüyecekler kilo verecekler.
bende önce korktum ama şimdi sadece senin gibi dikkatliyim.

wanna valla ben 3-4 saat kadar babaya bırakıp disari çikiyorum oglumla yada yanlız çok iyi geliyor

muzeyyen armaganım nickli arkadas hani varya ikinci çocuk yapmaya çalısanlar topiginden ne gunlerdi yaa.:)))

biz daha yeni ek gıdalara başladık esracım. bu yüzden hala bırakamıyorum, ağırlıklı olarak emiyo hala.
biraz daha geçsin bende bırakıp çıkıcam oğluşu alıp.bayanssulusmile

süper maşallah eceye.
denizde akşam üstü 5 gibi kestirmezse 8 de uyuyor. ne hoş ne güzel oluyor o zaman.
uyu oynayı bende bir paket kullanmıştım beğenmedim.
prima şokda 17.99 du.

saat 04:50 de bir defa o uyanmadan kalkıp emzirdim ama
prima migros ta 17.90

uyu oynayı hiç tavsiye etmiorum hiç memnun kalmadım bilmeden aldım bantlar esnek deil ve kuru tutmuyo

teşekkürler almayacağım

benimde favorim molfix ve prima

bugun 4.yıldonumuzzz ... aksama yemek var bakalım nereye gitcess.

hayırlı olsun nicelerine inşallah

bence abartı yok

güzel güzel gezin süper valla

evrim
nekadaaaaaaaaaaan mikemmel bi benzetme olmuş.

"Abiye Kuzu"

her biri yine bimde 3,90 tl

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

davşan afik harika giydirmeye devam şapkaları
bim için sağol

'''--------------------------------------------------------------------------------

herkese gunaydınlarrr guzel bir gun gecirmeniz dileklerimle
bugun bizim evlilik yıldonumumuzzzzz 3.yılımızı doldurmus oluyoruz.
seneye ins minnos kızımızla kutlayacagız
. '''

bu alıntıyı geçen sene pervinin mesajından yaptım :)))
içim bir hoş oldu..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…