2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervinim bir ömür birlikte geçirmeniz dileğiyle bebeğimm

şöyle baktımda keşke hamilelik günlerindeki gibi olsa topik o kadar çok kişi gitmişki topikten maalesef
mucize
kaçakkedi şebnem
comely varmış o zamanlar
nazan
burko
hatıra
lalece
gizze
behiye
ve niceleri...

Canım mama yerine kahvaltıda peynir, yumurtayla yemesi için ne veriyorsun. ekmek mi atıştırıyor. ben alternatif ne verebileceğimi bilmiyorum. Bisküviyi ezip meyve suyuyla mı versem, yada mama değil de pirinçunu mu yapsam :uhm:

Ne güzel bir şey yapmışsın. Harika valla. Ne yollar kat etmişiz birlikte. Keşke gidenler tamamen kopup gitmeselerdi. arada bir "ce" deselerdi.

cnm ya ben bi yere gitmedim aslında hep sizi takip ediyorum. o kadar yoğunumki sizinle yazışamıyorum.ama hepinizden haberim var. bıktım valla ben bu iştennn..:1no2:

belma yaa nurdana demişsn ya yalovaya yolnuz düşerse beklerim diye
çok güldüm süpersin yaa
uçağa söylerler bi iner yalovaya uğrar
nurdan sende bi kısır yer sonra izmire devam eder kaydirigubbakcemile3

afikimi yıkadık babnnesiyle.

önceleri işkenceydi yıkamak kıyametkopardı ama çok şükür atık suyla oynamayı ögrendi balböceğim.
küvetinde turyor hatta sırtını sabunlarken eğiliyor öne dogru eşşek sıpa yaa

uyudu şimdi yatagına bırakdım.bende hem iş yapıp hem size laf yetiştircem..

bim için teşekkür etmenize gerek yok canlarım ne dimekk uygun ve faydalı gördüğüm herşeyi siiznle paylaşırım.:)

şu şekiill, top gibi şeyden hep almak istiyordum iyi denk geldi.
puzzle da ahşap üstelik az parçalı oldugu için yaza oynarlar bence.
yaza olmasada kışa iyice akıllanırlar.

esraane borsası ya.

boşver o işleribenm abimde bi zamnlar ilk evlendiği yıllar yani sarmıştı para çok olunca nerde çarçur etsem diyemi düşündü artık her neyhse
20 bin tl kaybetti.
şimdide ev aldılar paşa paşa kredi ödüyor..
boş ver sen sen bize sar. bu ara özellikle sar bize.:)
ösledim yahomuuu

esraaaaaaa
ya sen varya nerden ne buluyosun
tespitlerin mikemmel bacım ya
gitmiş belmanın mjına yorum yapmış süppersin ya
heee uçak bi mola verir beklerle nurdanı.

ben 100 ml günlük pastörize süt,peynir.pekmez.3-4 bisküvi,yarım yumurta ezip veriyorum kahvaltıda

bimin kataloğunu bende görmüştüm.yanlız 23 nisanda başlıcaktı galiba yanlış hatırlamıyosam

aaaaaayyy

belma alınmazsın inşallah sankim senin mjına sarmış gibi olduk ama . valla niyetimiz safii:)
seni sevios hem dombiş didarıda seviyos.
haftada 400 gr alan didarı:)
bizim komuşunun bebeği vardı çocugun yanaklarından gözleri küçülmüştü okadar dombik yanakları vardı ama 14 aylıkken yani yürüme ve afacanlık süresinde boyuda uzayınca yuzu gözu açılmıştı.
endişelenmekde haklısın belki ama bence çok anormal değil.
kayınvalidene sıkı sıkı tembihle ama belkide onlar tombiş istiyorlardır.
bizim babannemizde hayalleri vardı tombik tombik olsun falan kuzeyin bilekleri gibi yumuk yumuk olsun istiyordu yani kendince hayallerivardı ve kesinlikle eminimki eger ben çalışsaydım ve babannesi baksaydı afike sürekli bişeyler tıkıştırrıdı.banada söylemezdi şunu verdim bunu verdim diye...

esra biliyosun ya eltimin oglu FATıH hani BiB de sen çok sevmiştin.
ona babnnesi bakmış anladın sen onukaydirigubbakcemile3

evet Tülin 23 nisanda.
yani her cuma oldugu gibi bu cuma:)
tülin ya koysana bi avatar ne öyle bomboş..sevmedim hiçsempatiksalakcinni

tam yazıcam benim kız uyanıyo herşey kalıyo uyuyuncada yemek temizlik fırsat kalırsa neti açıyorum amahemen uyanıyoooooo
aaaa özlediiimmm hepinizi artıkkkk
esra hoşgeldinnn yahomuzz nasıll iyi dimi uzak kaldım topikten yeni şeyleri bilmiyrm kusurabakma
nurdaaaannn geliyomusunnnnnnn süppeerrrr
pervinn nice yıllara baaşşkaaa unutuyorummm hııı ayakkabı alıcam dışarsı içinn önerilerinizi alayımmm esra sen diyodunnn bişeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…