2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GıZMOOOOOOO gizemmm
canım dizilerden dert yanmışsın ya
ne yazıkki
işte ahlaki çöküntünün temel kuralları bunlar.
bilerek isteyerek bizzat yapılan işlerdir.
ahlaki çöküntüye ugramış bir milletet ne isterseniz yaptırısınız düşüncesi hakim dizilere .
nacizane fikrim budur.

guli ben davet ettim evrim hanımzadeler diyetteymis mantı yemezmis :)) burcunun canı çekermis mantı bu ara vs vs gelirlerse davetim geçerli netolarak gun vs konusmadık henuz daha çok var tarihe bir aykadar

ben kaçar ece uyurken utu yapayım banyoyapayım ibo gittib erkeyi allmaya anneanneden o arada eceuyanırmı kararsızım tam utuyu kurarım uyanır bos yere ugrasmıs olurum kararsızım,,

aksama arkadaslarım gelecek misafir var yada kalkıp kek falanyapayım hazır birseyler alacaktim BıM e ugrayıp :))))

:lepi::hulya:
olumunekankayizsmile
deryacım irtibattasınız artık dimi.
annesiylede görüşüyorlar artık sanırım..

evet
canım
çok şükür
şimdiede benlen cam den görüştük..1 ay sonra geliyorlar..13 temmuzda burdalar ALLAH izin verirse inşallah..yusufn doğum günüde burdalar..

derya ne güzel dogum gununde çifte mutluluk ayy çok sevindim

koşu bandında yürüyorum mekik çekiyorum twisterda bel hareketleri yapıyorum olmuyor...sanırım vazgeçeceğim...sıkıdım artık...

inşallah artar...
geçmiş olsun bişeyi yok ya...
allaha şükür bişi yok. çok korkmuştum. burnu filan çok acımıştır diye. direk yüz üstü bi de fayans olunca.. çok ağladı ama yavrukuşum benim..
guli ne demisler uzumu ye bagını sorma kullan gitsin parfumleri ne guzel iste:)
ben de severim avon parfümlerini. ama ne yazık ki burda sipariş verecek kimseyi bulamıyorum. kütahyada alacağım artık. kardeşime söyledim o sipariş verdirecek kütahyadan. bi tane bileklik var ya beyaz böyyle kalın bişi onu. bir de kocaman bi yüzük vardı onu.bir de güneş gözlüğünü. yaz tatilinde alacağım .
afikim saçlarını tarıyorr

[/URL][/IMG]
hey maşallah afike. saçlarını sevsinler. tatlı kuzu..
guli simdi ben temmuzda bu izmirli hatunlara mantı yaparsamm sende geliceksinn dimi bizim ev sana çokk uzak ama gelemem edemem demezzsin dimiii
sadece izmirlileri mi çağırdın esra? kütahyalı ama yozgatta yaşayan kurtarmıyor mu :)
ohohh ne güzel antalyaa.. iyi tatiller şimdiden.
canım sabah kahvaltı,anne sütü,öğlen çorba anne sütü,meyve püresi arada,saat 4 gibi elma yada hangi meyve varsa muz,kiraz,kavun,6 gibi bizimle yer yemek ne varsa ama tuzsuz,gece muhallebi...
tamamdır canım teşekkürler. benimkine yakın. ama anne sütü işte eksik benim

bizde eczaneden sipariş verdik güneş kremimizin bakalım. sebamed alıyorum. baby olanından..
bu arada kitabım geldi okumaya başladım. anne işte kitabı..

purcuuuuuuuuuuuu
gelip görünüp bişi yazmadan kaçiosun
görüyorum takipdeyim..

50-59kg beraber zayıflıo topiğinde haftanın birincisi oldumda..cok mutluyum
vereliniortakbuyrunnnnnnnnn
koşu bandında yürüyorum mekik çekiyorum twisterda bel hareketleri yapıyorum olmuyor...sanırım vazgeçeceğim...sıkıdım artık...
oh ne güzel yürü yürü bak nasıl gidiyor ama hergün 45 dk yürü 5.5 hız yeter 1 ayda garanti 4 kilo ama sporla verdiğin için 10 kilo vermiş gibi durusun..birde 3 bardak yeşil çay iç hergün..
derya ne güzel dogum gununde çifte mutluluk ayy çok sevindim

ne guzel haber deryacım gozun aydın

teşekürler..bu sene daha bi büyümüş serpilmışler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…