olumunekankayizsmilealamnyadan yiğenim benim için klip göndermiş
kuzum
ağlattı beni
sıpa
:lepi::hulya:ben kaçar ece uyurken utu yapayım banyoyapayım ibo gittib erkeyi allmaya anneanneden o arada eceuyanırmı kararsızım tam utuyu kurarım uyanır bos yere ugrasmıs olurum kararsızım,,
aksama arkadaslarım gelecek misafir var yada kalkıp kek falanyapayım hazır birseyler alacaktim BİM e ugrayıp :))))
olumunekankayizsmile
deryacım irtibattasınız artık dimi.
annesiylede görüşüyorlar artık sanırım..
:lepi::hulya:
evet
canım
çok şükür
şimdiede benlen cam den görüştük..1 ay sonra geliyorlar..13 temmuzda burdalar ALLAH izin verirse inşallah..yusufn doğum günüde burdalar..
ben varım ya cenem düştü hızıma yetişemiyorlar..haftasonu bu ne yogunluk yetişemedim
saliha egzersız yap metabolizma hızlandırıcı iç
metabolizma hızlandırıcımı...o ne diye sorsam pervincim ayıp olurmu
allaha şükür bişi yok. çok korkmuştum. burnu filan çok acımıştır diye. direk yüz üstü bi de fayans olunca.. çok ağladı ama yavrukuşum benim..inşallah artar...
geçmiş olsun bişeyi yok ya...
ben de severim avon parfümlerini. ama ne yazık ki burda sipariş verecek kimseyi bulamıyorum. kütahyada alacağım artık. kardeşime söyledim o sipariş verdirecek kütahyadan. bi tane bileklik var ya beyaz böyyle kalın bişi onu. bir de kocaman bi yüzük vardı onu.bir de güneş gözlüğünü. yaz tatilinde alacağım .guli ne demisler uzumu ye bagını sorma kullan gitsin parfumleri ne guzel iste:)
hey maşallah afike. saçlarını sevsinler. tatlı kuzu..afikim saçlarını tarıyorr
[/URL][/IMG]
sadece izmirlileri mi çağırdın esra? kütahyalı ama yozgatta yaşayan kurtarmıyor mu :)guli simdi ben temmuzda bu izmirli hatunlara mantı yaparsamm sende geliceksinn dimi bizim ev sana çokk uzak ama gelemem edemem demezzsin dimiii
ohohh ne güzel antalyaa.. iyi tatiller şimdiden.haftaya bugun antalyada olacagızz çok mutluyummm
ibo dun oyuncakcılara yolu dusmus merterdem ine iste ikitellimi ne eceye bisikletlerden almıs su itileblien hani berkeye karne hediyesi temmuzda dogumgun var gitmisken uygun fiyat diye dogumgun hediyesi vs almıs ama ece kendi oyuncaklarnıdna çok berkeninkilerle ilgiledi helikopter ve arazi de giden jeep gibi birsey amıs kocaman kumandalı ece varya çıldırdıı onlar gittikce:)) kendi bisikleti ile pekilgilenmedi ama ,
tamamdır canım teşekkürler. benimkine yakın. ama anne sütü işte eksik benimcanım sabah kahvaltı,anne sütü,öğlen çorba anne sütü,meyve püresi arada,saat 4 gibi elma yada hangi meyve varsa muz,kiraz,kavun,6 gibi bizimle yer yemek ne varsa ama tuzsuz,gece muhallebi...
vereliniortakbuyrunnnnnnnnn50-59kg beraber zayıflıo topiğinde haftanın birincisi oldumda..cok mutluyum
oh ne güzel yürü yürü bak nasıl gidiyor ama hergün 45 dk yürü 5.5 hız yeter 1 ayda garanti 4 kilo ama sporla verdiğin için 10 kilo vermiş gibi durusun..birde 3 bardak yeşil çay iç hergün..koşu bandında yürüyorum mekik çekiyorum twisterda bel hareketleri yapıyorum olmuyor...sanırım vazgeçeceğim...sıkıdım artık...
derya ne güzel dogum gununde çifte mutluluk ayy çok sevindim
ne guzel haber deryacım gozun aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?