2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hairan bebekelri dünyaya gelmeye başalmışi onlara baktım accuk içim tuhaf oldu ..heyecanlandım kendim ve acılı doğum hikayem geldi aklıma...

bende bi tuhaflık var.
nedenmi
tam afiki uyuttum. bende yanına yattım sarılaştık uyucas
din donnn zil çaldı
afik uyandı bende sinirle kalktım kim diye camdan baktım.
inşaat sonrası molozlar var kapı önunde çuvallarda bekliyor.
traktörle gezen toplayıcılardan bi amca.
molozları atalımmı diye teklif ediyor.
hayır saolun dedim illa ısrar ediyor bende kızdım ya hayır dedim zaten bebek uyuyordu zile bastınız uyandı falan.
adamda kusura bakmayın dedi gitti.

ama ben camı kapattıkdan sonra o kadar pişman oldumki
nie kızdım o adama
nerden bilsin evde cocuk uyudugunu oda ekmeğinin peşinde evde çocukları vardır onların rızkının peşindedir. diye off off
nie böyle oldum bilmiorum ama son zamanlarda çok arttı bu pişmanlıklarım.

güli nerden bilcen..bu dunyadaki en onemli sey bebeklerimizin uykusu dimi..emrah bile dioki biz kucukken sokakta gurultu yaptıgımızda komsu kadınlar kızardı yavas olun cocugum uyuyo die..şimdi daha ii anlıorum dio. adamada yazık ama seninde yapacagın biseycik yok

kuzuşum benim yaa kıyamam

nuuur, göbiş harika! allah nazarlardan saklasın.. mustiye dicek bişi yok zati..

tşk edioruzzzzz
bugün büyük dedeye giderken çekildik.

çok güselsiniz tazem yaa
ahh ah gorunce bı garıp oldum yaa :)

sil bastan tum heyecanlar..

Rabbım agzının tadını hıc bozmasın ınsallahh evlatlarınla..
aminnnnn bajımmmmm hepimizin ağızının tadını bozmasın rabbim
NUR maşallah göbüşe ve bebişlere :)

nurcum gobus muthiş..masallah hem gobuse hem mustiye

sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.nargileci teo çok şekerdi
nur'un karnı benim şimdiki karnım kadar:) maşallah
musti yine çok afacan görünüyor.

nurrr göbişteki de çok tatlı en güvenli yerde, musti de süper zaten. geçti mi ishali ??
.
hepinize tşk ediorum geçti gülizim çok şükür
harika olmuş daha ne olsun ii günlerde giysinler
kivi de çok yararlı
gökhanın amcasının kızı 1 yaşından önce yedirmiş bebeğe ağır gelmiş dr 1 yaşından önce yasak demiş daha bana doğmadan önce dedi... burda dr ye sorum evet dedi çok fazla c vitamini bulunduğu için kaldıramıyorlarmış bu da 2 tane dr ye sordum 2 side öle dedi ve ben daha vermedim

gülim yazı yazsana bizim zilin üstüne kağıt koydum zile basmayın die 10 aydır zilimize basan yok:))) gayette rahatız bu durumdan

dün giremedim dişim beni sabaha kadar öldürdü sabah hemen sişcide aldım nefesi öndişim kırılmıştı zaten 4 tane dişe 2 tane diş etime yaptı yok uyuşmadı kendimi sıkmaktan öldüm bu kadar acı hissetmemiştim kanal tedavisi yaptı ve dr film çekti kök 2 tane çıktı dier drleri çağırdı ön dişte 2 tane kök var azı diş gibi dedi tabi benim ağzım yarım saat açık kaldı öldüm resmen pazartesi tekrar gideceğim...

bizimde yiğit uyuyordu iki saat kadar önce. bir matkap sesi ama nasıl sanki yiğitin yattığı odada gibi. üst kattaki komşu tuvalete bişiler takıyor heralde. bebeğim benim nasıl korkarak uyandı. bende öyle sinir oldum ki.. taşınalı nerdeyse beş ay olacaklar hala yerleşemediler diye. elimizde değil.. onlar bizim en değerlilerimiz.

deryavım sağol.
:içelim:
kendini suçlama o an aklında uyumak afiki uyutmak vardı ona göre cevap vermişsin..

çok geçmiş olsun..
göbişe yorum yapmamıştım maşallah sana ve bebişe....yanlız hamilesin ve kanal tedavisi film felan bişey olmaz değilmi..:uhm:

Yok ben cümle içinde kullanayım didim sositososito yorumların için tşk. öptük seni...

deli :)))

sıkma canınııııııı, sen olanı ver. ıstersen biraz rezeneye dadan ama bu saatten sonra o formüller de iş görür mü, bilmem! Olmazsa da üzülme, bunca zamandır emiyordu Yığitçik, buna da şükür!

guli ben davet ettim evrim hanımzadeler diyetteymis mantı yemezmis :)) burcunun canı çekermis mantı bu ara vs vs gelirlerse davetim geçerli netolarak gun vs konusmadık henuz daha çok var tarihe bir aykadar

aynı şehirde olsak tamam da, hiç gerek yok şimdi sana gelmeye falan. Bırkaç saati en verimli şekilde değerlendirmeye bakalım. Doruk babaannesinde kalacak. 16-17 temmuz kesin gibi bizim.

50-59kg beraber zayıflıo topiğinde haftanın birincisi oldumda..cok mutluyum

Huuuu, tebrik ederim seni beybim. Aferin sana!!!

purcuuuuuuuuuuuu
gelip görünüp bişi yazmadan kaçiosun
görüyorum takipdeyim..

12 civarı çok yorgundum, Doruk da uyumuştu, hemen uzanayım dedim. 2 saat uyumuşuz o da ben de... Sonra da spora gittim. Ancak valla!

SALıHA birazcık sal, 2 gün diyet yapma, çok abartmadan ye istediğin gibi. 3. gün başla tekrar. O Pervin'in verdiği formül de güzel, beşi bir arada zayıflama çayı da güzel. Takıl kafana göre. Ayrıca teşekkür ederim, azmettim evet ama, sağ olsun annem ve Onur da çok destek oldular.

Ben de dünkü overloading'ten sonra (çiğ köfte - pasta - börek) bugün spora gittim, 40 dk sadece kardiyo (koşu + bisiklet) yaptım, nerelerim terledi, bilemezsiniz. Yan komşunun getirdiği lokmalara yan gözle bile bakmadım. Çok acıktım, yemek yok, peynir ekmek domates yedim. Şimdi pide yemeye gidicez ama ben yağsız, ıspanaklı pide yiyeceğim :)

Son düzenleme:
AFıKıM'e maşallah yaa, çok tatlı oldu sıpa. Eşşek sıpasıııı :)

Hediyeler süper Güliciğim, güle güle kullanın, üzümünü yi, bağını sorma. Bir ara sen de yaparsın bir güzellik. Ne hoş olmuş işte :)

göbişe yorum yapmamıştım maşallah sana ve bebişe....yanlız hamilesin ve kanal tedavisi film felan bişey olmaz değilmi..:uhm:
saol deryam hamilelikte ilk 3 ayla son 3 ay yapmıolarmış dr öle dedi haftasını filan hep sordu amaaa öldüm resmennn

YORGUNUM DOSTLARIM YORGUNUM YORGUNNN...

nurdan nasılsınız
nedir son durum
yani bu hastalıklar ilacla vs tedavi edilip komple sonra iyilesebilen hastalıklarmı kronik birseyler degidlir umarım

Esracim hala hastanede bugun degerlerinde artis olmus, dun yine agrisi vardi sol koluna vuran..onumuzdeki haftaya kadar hastanede, degerler dusmeden salmiyorlar..
isin kotu tarafi tibet 1 temmuzda asker( ama en az 1 ay kesinlikle kalbi yorucek her turlu fiziksel aktivite yasak, yani nasil olucak bilmiyorum, rapor falan alsa buradaki hastaneden kabul ederlermi acaba orda verince?? tedavi aliyor, kesin istirahat gerekliymis, tedavi ne kadar surucek bilmiyorum..

nurdan teos nasıl

teo hirliyor hala, ben desen burun ciger tikali..

Burada Teo nihayet dis yardi, ama super hzursuz, daha dis buyumedi, sadece yarigi goruluyor bi dene..gel aldim artik surdum dayanamadim..
bugun babasindan korktu hastanede, tibet cok uzuldu, yarin burada babalar gunu, trden 1 hafta once, kreste ona ayak baskisi ile hediye hazirlamis, ama nasil bi daha gidicek hastaneye bilmiyorum 5 dk zor durdu odada..(tibet cok uzuldu..

kıyamam canım..cok gecmiş olsun .dişinizin yarıgıda hayırlı olsun..ins atlatırsınız su karabulutları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…