kuzuşum benim yaa kıyamam
nur göbüşüne de maşallah.
aman yarabbim unutuyrum ya senin hamile oldugunu valla.
arada hatırlat bize böyle.
maşallah içerdeki yiğite.
dışardaki abi Mustiye diyecek söz yok
herzamnaki gibi yakışıklı ve yaramaz..
nuuur, göbiş harika! allah nazarlardan saklasın.. mustiye dicek bişi yok zati..
tşk edioruzzzzznur
göbiş çıkmış ayy ne güzel günler yaa.. ne güzel heyecanlı bir bekleyiş. hamile olmak bir bayanı ne tatlı yapıyor. ne özel kılıyor.
mustinin fotolar her zamanki gibi, tatlı ve yakışıklı..
çok güselsiniz tazem yaabugün büyük dedeye giderken çekildik.
aminnnnn bajımmmmm hepimizin ağızının tadını bozmasın rabbimahh ah gorunce bı garıp oldum yaa :)
sil bastan tum heyecanlar..
Rabbım agzının tadını hıc bozmasın ınsallahh evlatlarınla..
NUR maşallah göbüşe ve bebişlere :)
nurcum gobus muthiş..masallah hem gobuse hem mustiye
sabah sabah gözüm gönlüm açıldı.nargileci teo çok şekerdi
nur'un karnı benim şimdiki karnım kadar:) maşallah
musti yine çok afacan görünüyor.
hepinize tşk ediorum geçti gülizim çok şükürnurrr göbişteki de çok tatlı en güvenli yerde, musti de süper zaten. geçti mi ishali ??
.
harika olmuş daha ne olsun ii günlerde giysinler
fotograf bekledıgımden kucuk boyutlandırılmıs.. rengı soluk.. 35 kagıt verdım.. cok da ıcıme sınmedı.. bılgınıze arz olunur.. hanı yaptıracaksanız sahane bısı beklemeyın derım..
gökhanın amcasının kızı 1 yaşından önce yedirmiş bebeğe ağır gelmiş dr 1 yaşından önce yasak demiş daha bana doğmadan önce dedi... burda dr ye sorum evet dedi çok fazla c vitamini bulunduğu için kaldıramıyorlarmış bu da 2 tane dr ye sordum 2 side öle dedi ve ben daha vermedimkivi de çok yararlı
gülim yazı yazsana bizim zilin üstüne kağıt koydum zile basmayın die 10 aydır zilimize basan yok:))) gayette rahatız bu durumdanbende bi tuhaflık var.
nedenmi
tam afiki uyuttum. bende yanına yattım sarılaştık uyucas
din donnn zil çaldı
afik uyandı bende sinirle kalktım kim diye camdan baktım.
inşaat sonrası molozlar var kapı önunde çuvallarda bekliyor.
traktörle gezen toplayıcılardan bi amca.
molozları atalımmı diye teklif ediyor.
hayır saolun dedim illa ısrar ediyor bende kızdım ya hayır dedim zaten bebek uyuyordu zile bastınız uyandı falan.
adamda kusura bakmayın dedi gitti.
ama ben camı kapattıkdan sonra o kadar pişman oldumki
nie kızdım o adama
nerden bilsin evde cocuk uyudugunu oda ekmeğinin peşinde evde çocukları vardır onların rızkının peşindedir. diye off off
nie böyle oldum bilmiorum ama son zamanlarda çok arttı bu pişmanlıklarım.
bizimde yiğit uyuyordu iki saat kadar önce. bir matkap sesi ama nasıl sanki yiğitin yattığı odada gibi. üst kattaki komşu tuvalete bişiler takıyor heralde. bebeğim benim nasıl korkarak uyandı. bende öyle sinir oldum ki.. taşınalı nerdeyse beş ay olacaklar hala yerleşemediler diye. elimizde değil.. onlar bizim en değerlilerimiz.bende bi tuhaflık var.
nedenmi
din donnn zil çaldı
hayır saolun dedim illa ısrar ediyor bende kızdım ya hayır dedim zaten bebek uyuyordu zile bastınız uyandı falan.
nie kızdım o adama
nerden bilsin evde cocuk uyudugunu oda ekmeğinin peşinde evde çocukları vardır onların rızkının peşindedir. diye off off
:içelim:deryavım sağol.
kendini suçlama o an aklında uyumak afiki uyutmak vardı ona göre cevap vermişsin..bende bi tuhaflık var.
nedenmi
din donnn zil çaldı
nie kızdım o adama
dün giremedim dişim beni sabaha kadar öldürdü sabah hemen sişcide aldım nefesi öndişim kırılmıştı zaten 4 tane dişe 2 tane diş etime yaptı yok uyuşmadı kendimi sıkmaktan öldüm bu kadar acı hissetmemiştim kanal tedavisi yaptı ve dr film çekti kök 2 tane çıktı dier drleri çağırdı ön dişte 2 tane kök var azı diş gibi dedi tabi benim ağzım yarım saat açık kaldı öldüm resmen pazartesi tekrar gideceğim...
tazeeeeeeeeeeee
yavyuum hay senin özelini ....alsanaalsanasmile
yahu dün yazmıştın zaten tren kaçmasın falan.
illa gözümüze sokacak yaff.
ayrıca bağyann torukla olan resminize bayıldım.toruk zaten sirseri kırmıcılarıda giymiş.
saçlar koca adam gibi baya baya traşlı zaten.
sende herzamanki gibi parlıyosun böbeemm.
benetton tişörtünü sevsinler.
ama ben pantolona bittim.:)
Koca resmi koyma mevzusunu accık okudumda herkes birbirini yanlış anlamış.ben uzakdan okuyarakdan anladım bunu.
laptopu kanepeye koydum bende karşı kanepeye oturup uzakdan okudum..
deneyin farkı görceksiniz..sempatiksalakcinni
çok üzgünüm çoookkk!! gece yiğit üç kez emmeye kalktı. iki memeden de iki yudum süt gelmedinoluyo kızlar yaa anlamadım birden emmeyi kesti, birden sütüm gitti. emmediği için mi olmuyor ki. napsam akıl verin bana..
guli ben davet ettim evrim hanımzadeler diyetteymis mantı yemezmis :)) burcunun canı çekermis mantı bu ara vs vs gelirlerse davetim geçerli netolarak gun vs konusmadık henuz daha çok var tarihe bir aykadar
50-59kg beraber zayıflıo topiğinde haftanın birincisi oldumda..cok mutluyum
purcuuuuuuuuuuuu
gelip görünüp bişi yazmadan kaçiosun
görüyorum takipdeyim..
saol deryam hamilelikte ilk 3 ayla son 3 ay yapmıolarmış dr öle dedi haftasını filan hep sordu amaaa öldüm resmennngöbişe yorum yapmamıştım maşallah sana ve bebişe....yanlız hamilesin ve kanal tedavisi film felan bişey olmaz değilmi..:uhm:
nurdan nasılsınız
nedir son durum
yani bu hastalıklar ilacla vs tedavi edilip komple sonra iyilesebilen hastalıklarmı kronik birseyler degidlir umarım
nurdan teos nasıl
teo hirliyor hala, ben desen burun ciger tikali..
Burada Teo nihayet dis yardi, ama super hzursuz, daha dis buyumedi, sadece yarigi goruluyor bi dene..gel aldim artik surdum dayanamadim..
bugun babasindan korktu hastanede, tibet cok uzuldu, yarin burada babalar gunu, trden 1 hafta once, kreste ona ayak baskisi ile hediye hazirlamis, ama nasil bi daha gidicek hastaneye bilmiyorum 5 dk zor durdu odada..(tibet cok uzuldu..
merheba nurdan.yeni katıldım.eşine çok geçmiş olsun.dişinizde zorlamaz inşallah.sende dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?