2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende moralman eksilerdeyim senin gibi özlem
bizde annemle atıştık diyebilirm deli etti beni resmen
uzun uzun yazmaya hiç halim yok ama seninkine benzer durumlardı
bu çocuk bana kafayı yedirtti

ararım seni bilare tatlım konuşmuş oluruz hem hediye için acele etmene gerek yok öperim seni

bu arada kaç gecedir ayça geliyor yakalayamıyorum özledim kendilerini

ozlemcim ters bi anına gelmiştir.. ecede beni delirtio bazen kızıorum aglıo aynı ozde gibi sonra ben aglıorum senin sanssızlıgın annenin yanında olmasıymıs.. sen annenin gonlunu alırsın bebeimm kıyamam sana

günaydın millet
şükür biz bu gece 120 ml devam sütü içtik ama üç kerede. 2 buçuk gibi hazırladım ilk vermek için. biraz içti. sonra beşe doğru biraz daha kalanını. altı ya doğruda kalanını. şimdi size sorum şu kızlar zararı olur mu kalanı vermenin? odada beklettim soğumasın diye.

hımm belkide burcu kılıgına girmiş pervindi gordugun :)
olabilir tatlım :)
Offf moralim çok bozuk ya sinirimden ağlıyorum (

neden diye soracaktım özlemcim ama anlatmışsın ardından. bozma moralini. onlar da seni anlamaya çalışsın biraz. annelik psikolojisi hele ki memeden kesilince yani. aynı sorun birazcık bende de oluyor. yani yemiyor diye üzülmeler, aç mıdır diye düşünmeler. sıkma canını sen. geçer..
yine sinerji mi diycem?? şu sıralar aile fertleriyle atışmalar gündemde. ben atlattım, sen de atlatırsın inşallah canım.

oziii uzulme tatlim oyle sinir harpleri arada,hepimiz ysiyoruz,regl doneminin etkisi buyuk..

fatmacim toz seklinde hazirladigin o devam sutlerinin suresi 1 saat icinde tuketilmesi gerekiyor, o zaman 60+60 seklinde hazirla, yani ilk hazirladigin en fazla 1 saat beklesin..

EVRIIIIIIMMMMMMM gelince bi ses ver, dun gece ruyamda seni gordum, nasilsin, iyimisin, sagligin nasill????

ararım seni bilare tatlım konuşmuş oluruz hem hediye için acele etmene gerek yok öperim seni

bu arada kaç gecedir ayça geliyor yakalayamıyorum özledim kendilerini

demek ki aynı herkeste durumlar.. bekliyorum cnm aramanı opuyorumnanaktan

zaten tilki kürkçü misali annemlerdeyim bu sabah geldim ve bir süre kalacağım sanırım dün gece o olayın üstüne tuz biber bir olay daha yaşadım bugün giddip eşyalarımı toplayacağım bir süre annemlerde kalıcam... senağlama

oziii uzulme tatlim oyle sinir harpleri arada,hepimiz ysiyoruz,regl doneminin etkisi buyuk..

Sağolun canlarım ama bir süre bu depresif hallerim devam edecek ne yazık ki!

günaydin...
Dünden beri Sevval hasta.ilkdefa ateslendi.cuma gece uykusuna yatarken biraz sicak geldi alni ölctüm 37ydi.
Neyse biz yatarken tekrar ölctüm 37.5,dedim yükselcek kesin.neyse saati kurup yattim.
Sabaha kadar 38 civariydi vermedim bise.uyandik 1saat sonra 39 oldu hemen fitil yaptim.3saat sonra tekrar 39a geldi,küvetini ilik suyla doldurdum biraz oynadi,düştü ateşi hemen doktora gittik.
Bogaz enfeksiyonu,bugecede zaman zaman yükseldi.6saat gecti yine fitil verdım.pzt ates hala yükseliyosa tekrar gitcez.
Antibiyotik gecirmemisse igne vercek.dünden beri hic keyfi yok bebegimin.cok kizdim kendime,yaramaz die halimden zaman zaman sikayet ettigim icin.
Yeterki hasta olmasin.okadar keyifsizki kıyamıyorum hic. Aglarken ben bile gördüm kipkirmizi bogazlari bebegimin.hic bise yemiyo
Stresten sütüm azaldi.tek beni emiyo.hemen süzüldü.
Neyse haber vermek icin girdim.herkez iyidir umarim.sonra görüsürüz

günaydin...
Dünden beri Sevval hasta.ilkdefa ateslendi.cuma gece uykusuna yatarken biraz sicak geldi alni ölctüm 37ydi.
Neyse biz yatarken tekrar ölctüm 37.5,dedim yükselcek kesin.neyse saati kurup yattim.
Sabaha kadar 38 civariydi vermedim bise.uyandik 1saat sonra 39 oldu hemen fitil yaptim.3saat sonra tekrar 39a geldi,küvetini ilik suyla doldurdum biraz oynadi,düştü ateşi hemen doktora gittik.
Bogaz enfeksiyonu,bugecede zaman zaman yükseldi.6saat gecti yine fitil verdım.pzt ates hala yükseliyosa tekrar gitcez.
Antibiyotik gecirmemisse igne vercek.dünden beri hic keyfi yok bebegimin.cok kizdim kendime,yaramaz die halimden zaman zaman sikayet ettigim icin.
Yeterki hasta olmasin.okadar keyifsizki kıyamıyorum hic. Aglarken ben bile gördüm kipkirmizi bogazlari bebegimin.hic bise yemiyo
Stresten sütüm azaldi.tek beni emiyo.hemen süzüldü.
Neyse haber vermek icin girdim.herkez iyidir umarim.sonra görüsürüz

NUrdan anlatmış ama hazırladığın mamayı 1 saaten fazla bekleyince verme..az az hazırla ..
hadi ya niye ne oldu esram .canım benim bebekler çok yoruyor ozamanda herşey gözümüzde büyüyor..kendinizi üzmeyin bugünler gelip geçici sayılı günler az daha sabredin..

regl dönemi zaten herşey 2 misli büyüyor insanın gözünde ..önemli olan yaptığınızı düşünüp birde ona üzülmeyin..annen güzle açıklamış sıcaklarda çok etkiliyor..stres yapma ki etkielnmesin..iştahları oldumu mamayı hemen kapı veriyorlar..
Sabah annemlerdeyim yazmışsın insanın sığınacağı en sağlam kale anne yanı ..sorunların biran önce hallolur inşallah ..

geçmiş olsun..antibiyotik pazartesiye toparlar iğneye gerek kalmaz..üzülmeyin kızlar hepinizi mutsuz gerginmi görmeye başladım nedir ..yapmayın elbette hasta olacak düşecek böyle böyle büyüycek..bak beni emiyor demişsin moralini yüksek tut sütün bari etkilenmesin..kaydirigubbakcemile3

burcu, bugün kulaklarını çınlattım. nevizadeden geçtik de.. ama yanımızda ada vardı, bira keyfi yapamadık.. pek özendim ööle rahat rahat oturanlara..

:içelim:

hımm belkide burcu kılıgına girmiş pervindi gordugun :)

delikafadulden

Canım yaa, aynısı oldu işte geçen hafta bizde. Üzülme. ılık banyodansa ıslak havluya sar 1 dk kadar, çok daha etkili. 1 dk+1 dk şeklinde sarmıştık Doruk'u, uzun süre etkili oluyor. Geçmiş olsun.

kahveye acayip sardım bu aralar. Hem de hiç düşkün olmadığım türk kahvesine! kupa ile içiyorum desem yeridir, korkuyorum selülitlerim azacak diye

belim 75 olmuş çok mutluyum :) hedef 70 :)

Dün eski salondan ölçü tablomu aldım. Her ay verdiğim kg ve ölçülerim yazıyor, ben de devam ediyorum altına. En son 2 ay önce vermişim ölçülerimi. 3 kg ve her yerden yaklaşık 2 şer cm incelme. Bır tek kalça yavaş gidiyor. Çok çalışmıyorum çünkü. Sırtım ve göbeğim için uğraşıyorum daha çok.

ÖZLEM noldu yaa? Deniz'le de mi kapıştınız? ÜStelik lütfen yemedi diye germe kendini de, Özde'yi de!

NURDAN ödevini yaptın mı?

ÖZLEM noldu yaa? Deniz'le de mi kapıştınız? ÜStelik lütfen yemedi diye germe kendini de, Özde'yi de!

NURDAN ödevini yaptın mı?

Evet cnm bu defa bardağı taşıran son damlaydı 3 sayfa dolusu hislerimi düşüncelerimi yazdığım mektup bırakıp sabah erkenden çıktım evden bugün o işteyken gidip eşyalarımı toplayacağım bu saate kadar aramadı zaten....
Derya sağol canım evet belki 2 misli büyüyor belki o olayın üstüne geldi diğer yaşadıklarımda üstüne bindi patlak verdi olay kendisi bilir....
Ya bunları burada yazıp sizi sıkıyorum ama gerçek hayatta tanıdığım kişilere anlatmak bana göre değil şimdi ağızdan ağıza dolaşıp yüzlerce kişiye cevap vermek istemiyorum en azından bu aşamada.... Beynim çok yorgun çünkü...
Miniğim canım çok geçmiş olsun Şevvale umarım bir an önce neşe dolu sağlıklı haline döner kuzum :Saruboceq:
Pervin süper ötesisin 16 yaş kıyafeti öyle mi? Ben babaanne reyonundan hala :bbo: Ya bu acai berrynin iştah kesip enerji vermesi gerkmiyor mu? Tam tersi oldu da kafamçokkarıştı
Tazem valla sende gayet iyi gidiyorsun darısı başıma eee ne ekersen onu biçersin ama :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…