2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim nacizane bir kaç tavsiyem olucak sana.çünkü biara bende senin gibiydim.eşimden görünüyorlardı.eskiden çalışıyormuydun bilmiyorum ama özdeye bakan olursa tavsiye ederim çalışmanı.biraz kafan dağılır.olmaz dersen benim yaptığım gibi yap.kocanı takmamaya çalış ve kafanı sadece özdeye ve zayıflamaya odakla.ben kendimi çınarın doğum gününe kadar eski kiloma kavuşucam diye alıştırdım.ve nitekimde 3 kilom kaldı.saçlarımı koyu renge boyatmıştım doğumdna sonra .3 hafta önce yine bir kavga sonucu gittim röfle yaptırdım.kuaför nekadarda olmaz desede ben yap dedim.tabi kötü oldu.olsun 2-3 ciladan sonra kendine gelecek.kilomuda günde iki öğün nesfit yiyerek verdim.lütfen başka şeyler düşünme sadece zayıflamyı ve özdeyi düşün.zayıflayınca moralin yerine gelecek.:hulya:

çok geçmiş olsun canım yaa.. inş iğneye gerek kalmaz. ateş insanı çok telaşlandırıyor. bebişleri öyle durgun görmek.. rabbim korusun hepsini..

devam sütünü o zaman tek içimlik yapayım. henüz yeni başladığı için biberon olayına yavaştan yavaştan, ben de daha tam bilemiyorum. mesela 60 lık yapayım diyorum ama ya içerse az gelirse diyorum. 120 lik yapıyorum bu sefer de içmiyor. kalıyor. bu gece 60 hazırlayacağım iki kez bakalım.. suyu akşamdan kaynatıp koyayım. gece kalkınca sadece ılıtayım. olur heralde di mi?

bizim de ishalimiz devam ediyor ama iki gündür günde 7-8 kez yapıyordu. bugün 4 kez yaptı. inş yatasıya artmaz.. ama iştahı hiç yok. yemek yedirmek zaten zordu yiğite, şimdi iyice zorlaştı. görseniz öyle zor yiyor ki. başını sallıyor sağa sola. ağzını sıkı sıkı kapatıyor. ne oyuna, ne oyuncağa kanmıyor..

ÖZLEM noldu yaa? Deniz'le de mi kapıştınız? ÜStelik lütfen yemedi diye germe kendini de, Özde'yi de!

NURDAN ödevini yaptın mı?
yaptim ama haftasonu anne ve misafir kurbani oldum, dunku hasilat 1 koca tabak kisir 1 dilim kek, bu sabah 1 boyoz(60.5e dondum, tekrar 59u gormem gerek..

cnm eger termosun varsa aksamdan su kaynat icine koy, geece termos +normal su ilistirarak ilik su elde edersin, ben sise su aldigim icin teoya kaynatmiyorum artik cunku 6ayi gecti..sadece sicak su icin kaynatiyourm..

haftasonu gezginliği icindeyis..yarın aktiflik bekliorum sitede...hoş bende artık sık giremiorum surekli dısardayım cunku yada evdeyken fırsatım olmuyo

fatma bende nurdan gibi yapıorum yada ketılda surekli kaynamıs su oldugundan sabaha karsı filan az ılıtıorum ketılda normal suyla ılıtıyorum o sekil devam edioruz coktan beri.. yoksa suyu kaynat ılıt vs bekle bi suru zaman gecio

vichy artık lipostrech uretmiomus ama bakude var adapazarındada heryerde aradım bulamadım en son vichy yetkilisi kız elinde 1 tane oldugunu evinde oldugunu fakat hic kullanmaindıgını istersem verebilecegini soyledi bende aldım aynı fiyattan cunku cok memnun kaldım ben

tazem 75 bel supersin benimde zarzor 75e dustu ama daha asagıya suanda dusmuo aynen hedef 70 bakalım... yani ben 85-75-95 1.65 im gobeimde 85 ...

canımmm çok geçmiş olsun... ateş çok korkutuyo benide.. çabuk geçsin inşallahh..

ÖZLEM anlamadım ben evimi terk edeceksin sabah.. eşyalarımı toplayım falan demişsin.. iyi düşündünmü.. zor bi karar...

ben cok uzun sure tartıya cıkmayacagım.. Burcu nun verıdgıı kıtapta yazıyordu bole yapmam gerektıgı.. aklıma yattıı.. gırmeyı cok ıstedgım bı pantolon var.. merak ettıkce onu deneyecegım..

sızlerı okuyorum.. oldukca guzel gıdılıyor.. bakalım,darısı basıma..

ÖZLEM anlamadım ben evimi terk edeceksin sabah.. eşyalarımı toplayım falan demişsin.. iyi düşündünmü.. zor bi karar...

Ozlem evı mı terkedıyor.. hayırdır ya.. ne oldu?? Ozde den dolayı uzgun degıl mıydın sen??

Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben

Yasemin Soysal mı adı öyle birşeydi banada önerdi aldım kitabı ama uymak lazım bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı obezlik kaderim mi ne?! fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…