Bu aralar benimde canım çok fazla türk kahvesi istiyor bende anlamadım neden acaba? bilmiyorumkismile
bi gelmedin ki yapayım? pilota söylicem ama, halat sallandırıcaz tependen, sen de tutun, çekeriz sizi yukarı ok? :)))
günaydin...
Dünden beri Sevval hasta.ilkdefa ateslendi.cuma gece uykusuna yatarken biraz sicak geldi alni ölctüm 37ydi.
Neyse biz yatarken tekrar ölctüm 37.5,dedim yükselcek kesin.neyse saati kurup yattim.
Sabaha kadar 38 civariydi vermedim bise.uyandik 1saat sonra 39 oldu hemen fitil yaptim.3saat sonra tekrar 39a geldi,küvetini ilik suyla doldurdum biraz oynadi,düştü ateşi hemen doktora gittik.
Bogaz enfeksiyonu,bugecede zaman zaman yükseldi.6saat gecti yine fitil verdım.pzt ates hala yükseliyosa tekrar gitcez.
Antibiyotik gecirmemisse igne vercek.dünden beri hic keyfi yok bebegimin.cok kizdim kendime,yaramaz die halimden zaman zaman sikayet ettigim icin.
Yeterki hasta olmasin.okadar keyifsizki kıyamıyorum hic. Aglarken ben bile gördüm kipkirmizi bogazlari bebegimin.hic bise yemiyo
Stresten sütüm azaldi.tek beni emiyo.hemen süzüldü.
Neyse haber vermek icin girdim.herkez iyidir umarim.sonra görüsürüz
yaptim ama haftasonu anne ve misafir kurbani oldum, dunku hasilat 1 koca tabak kisir 1 dilim kek, bu sabah 1 boyozÖZLEM noldu yaa? Deniz'le de mi kapıştınız? ÜStelik lütfen yemedi diye germe kendini de, Özde'yi de!
NURDAN ödevini yaptın mı?
devam sütünü o zaman tek içimlik yapayım. henüz yeni başladığı için biberon olayına yavaştan yavaştan, ben de daha tam bilemiyorum. mesela 60 lık yapayım diyorum ama ya içerse az gelirse diyorum. 120 lik yapıyorum bu sefer de içmiyor. kalıyor. bu gece 60 hazırlayacağım iki kez bakalım.. suyu akşamdan kaynatıp koyayım. gece kalkınca sadece ılıtayım. olur heralde di mi?
günaydin...
Dünden beri Sevval hasta.ilkdefa ateslendi.cuma gece uykusuna yatarken biraz sicak geldi alni ölctüm 37ydi.
Neyse biz yatarken tekrar ölctüm 37.5,dedim yükselcek kesin.neyse saati kurup yattim.
Sabaha kadar 38 civariydi vermedim bise.uyandik 1saat sonra 39 oldu hemen fitil yaptim.3saat sonra tekrar 39a geldi,küvetini ilik suyla doldurdum biraz oynadi,düştü ateşi hemen doktora gittik.
Bogaz enfeksiyonu,bugecede zaman zaman yükseldi.6saat gecti yine fitil verdım.pzt ates hala yükseliyosa tekrar gitcez.
Antibiyotik gecirmemisse igne vercek.dünden beri hic keyfi yok bebegimin.cok kizdim kendime,yaramaz die halimden zaman zaman sikayet ettigim icin.
Yeterki hasta olmasin.okadar keyifsizki kıyamıyorum hic. Aglarken ben bile gördüm kipkirmizi bogazlari bebegimin.hic bise yemiyo
Stresten sütüm azaldi.tek beni emiyo.hemen süzüldü.
Neyse haber vermek icin girdim.herkez iyidir umarim.sonra görüsürüz
EVRIIIIIIMMMMMMM gelince bi ses ver, dun gece ruyamda seni gordum, nasilsin, iyimisin, sagligin nasill????
ÖZLEM anlamadım ben evimi terk edeceksin sabah.. eşyalarımı toplayım falan demişsin.. iyi düşündünmü.. zor bi karar...
Ozlem evı mı terkedıyor.. hayırdır ya.. ne oldu?? Ozde den dolayı uzgun degıl mıydın sen??
ben cok uzun sure tartıya cıkmayacagım.. Burcu nun verıdgıı kıtapta yazıyordu bole yapmam gerektıgı.. aklıma yattıı.. gırmeyı cok ıstedgım bı pantolon var.. merak ettıkce onu deneyecegım..
sızlerı okuyorum.. oldukca guzel gıdılıyor.. bakalım,darısı basıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?