2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece ve özde tanıştılar sarıldılar
zorlu fakat güzel bir tatildi
özlemle gezdik dolaştık cafenin birinde yarım litre pet şise suya 7 tl verip kazıklandık :))
ece denize girmeye alıştı
bir sonraki tatili iple çekiyorum
dönüştede izmit e gittik dün abimin doğumgünüydü onu kutladık eşimde izmite gelip aldı bizi
dün akşam 22 de evdeydim sabah zor kalktım yataktan

azra benimkide oyle idi 5. aylıkken ise baslayacaktım ve bakıcı baslayana dek bir ke bile ayakta uyumuslugu yoktu hep memede yada omuzda babasınla uyurdu.
ve bakıcı geldi deneyimli ve elektrigi olan bir insan ilk gun ayagında salladı uyuttu gozumun onunde inanamadık ve oyle devam etti . hala inanamam biz aylarca denedik olmamıstı
simdiden endise etme sayet deneyimli bir bakıcı bulma imkanın olursa o nasıluyutacagını bilir yolunu yontemini bulur

yok be guzelim ben kadını niye kıskanayım :) ilahi hiç oyle huyum yoktur ne annenne babanneyi ne bakcıyı bebgimle iliskisi için kiskanmam bilakis çok mutlu olurum. o da mutlu kadında ne çok severek bakıyor diye
aksam benden ona gidecekmi diye hep ugrasıyor kadın gidince ben seviniyorum kadın acayip mutlu oluyor motive oluyor çunku ece bana geldi diye: )))
benimki onu kıskanmak degil kızımla tam gun geçirme istegi . tatilde tum gunbirlikte idik çok kaynastık birs uru oyunlar oynadık aksamları imkan olmuyor onun uykusu oluyor haftasonu isg uç tumg un evde olsam hiç ise gitmesem boyle olsak falan hevesine kapıldım
o raada kadının bir olumsuzlguun yakalayım dedim hani olurda varsa isi birakmam içinneden olur onun derdindeyim

ben esrakonun bakıcı olayını anlamadım cok uzunları okumadıgımdan biri ozet gecebilirmi

pervin yok aslında birsey tatilde ece ile çok zaman geçirdim çok hosuam gitti evde otursam moduna girdim aklımda olan birsey vardı peydir ben yokken kadın nasıl davranıyord iye kuskulandıgım birsey yok ecede olumsuz hiç birsey yok sadce merakk benimki
kulagım olsa evde bir duysam on dk bile diyaloglarını falan seklindeydim ses kayıt etme çalısmalarına girdim kadın oyle inanclı oyle hisli ki elimize ayagımıza dolandı basaramadık :)))

ozlemcim adet oncesi aynen bu sekiled oluyourm anneme karsı eskiden çok sık boyle idim annem bana benzemez agır aksak hareket eder ben sinir eder agır insanla aynı evde yasamak. ben atik im herkes oyl olsun isterim ama ne mumkun herkesin bir yapısı var kabul etmek gerek dimi. ama anne olup zorlukları gorunce ve her anne olusumda annemin bana yaptıgı fedakarlıkları gorunce annemi azarlayarak ne kadar haksızlık etmis oldugumu anladım caktırmasada kalbi kiriliyordur yani. ama benim herseyimin dilimde oldugun bilir allahtan terslerim çok kisiyi etrafımdaki ama niyetimi bildigi için kusmez trip yapmaz ama eminim insan oda kırılıyordur yani
neden sarılmam opmem diyorsun simdiye kadar boyle olmus olabilirsin ama bundan sonra degistirebilirsin birkaç kez yapsan sonrası gelirv e emin ol her insan onu sevdigini bilsede duymak ister ben herkese sarılıp operim sevdiklerime sık sık onları sevdigmi soylerim annem babam ablam arkadaslarım dahil. yapmadıgın için dikkat cekici olcak gibi geliyor sana bir dene bence

yok fatmacım arkadaslarda yazmıs ya bir saatten fazal sakın verme midesini bozarsın
yapıcan icmezse dokeceksin bumama isleri boyle

günaydin...
kipkirmizi bogazlari bebegimin.hic bise yemiyo
Stresten sütüm azaldi.tek beni emiyo.hemen süzüldü.
Neyse haber vermek icin girdim.herkez iyidir umarim.sonra görüsürüz

sevvale çok geçmis olsun ya yaz geldi atesler bitmedi

ÖZLEM ne yaptın canım var mı bir gelişme, nasılsın? daha önce yaşamış biri olarak seni cok iyi anlıyorum. üzmüyosundur inşallah kendini.

Canım arayıp çok pişman olduğunu bir daha yapmayacağını falan söyledi değişecekmiş zamanla ama hep sözler veriyor bir süre iyiyiz sonra yine kötü... Şimdi beni kaybedeceğini anlaması için bir dersti ona çünkü ondaki mantık ben ne yaparsam yapayım Özlem seviyor gidemezdi... Birkaç gün daha sürünse mi diye düşünüyorum?? :sinifsinif:

canım sen şimdi nerdesin.. bende onu anlamadım.... evdemisin annengildemisin????

Canım yaa, aynısı oldu işte geçen hafta bizde. Üzülme. ılık banyodansa ıslak havluya sar 1 dk kadar, çok daha etkili. 1 dk+1 dk şeklinde sarmıştık Doruk'u, uzun süre etkili oluyor. Geçmiş olsun.

Miniğim canım çok geçmiş olsun Şevvale umarım bir an önce neşe dolu sağlıklı haline döner kuzum :Saruboceq:

tuğba geçmiş olsun şevvalimize inşallah bir an önce iyileşir.

çok geçmiş olsun canım yaa.. inş iğneye gerek kalmaz. ateş insanı çok telaşlandırıyor. bebişleri öyle durgun görmek.. rabbim korusun hepsini..

canımmm çok geçmiş olsun... ateş çok korkutuyo benide.. çabuk geçsin inşallahh..
MİNİKİM ŞEVVAL'e geçmiş olsun... yüksek ateş malesef çok korkutuyor..... bu bogaz enfeksiyonuda ne illet birşeymiş ya....

minnacığım çok geçmiş olsun. böyle zamanlarda özellikle süt çok işe yarıyo. belki dahada çabuk atlatmasını sağlayacak. bol su iç. ..

çok geçmiş olsun, iyleşsin kuzucuk biran önce. sende stres yapma aman anne sütü var hazır bu halsiz zamanında iyi gelir.
cok saolun arkadaslar.hıc 39 derece atesı olmamıstı korkmustum acıkcası.bugun 3.gun,dün sabaha karsı 5de vermıstım fıtıl ,sonrasında gerek olmadı aksamda dolven ıcırdım yatmadan önce atesı cıkmadı.ama sabah yıne atesı vardı mecbur fıtıl verdım sımdı uyuyo.antıbıyotık artık etkısını gösterır inş.hoş hala öksürüyo ama boga e3nfeksıyon u gecse dahada ateslenmez umarım.keyfı bıraz yerıne gelır gıbı olmustu ama arıza cıkarıyo yınede akannehir bana yapısık yasıyo resmen.kucagımdan ınmıyo emmesede memeyı agzında tutmak istiyo ikibüklüm oldum valla.dıorum ıyı olsunda varsın belım agrısın.atlatalım bıan önce şu hastalıgı inş

cok güzelsınız ana-kız.Ece sevdımı denıze gırmeyı

damla nasıl arabada muzik dinleterek uyutuyorsunuz gunduz her seferinde araba ile gezmeyemi çikiyorsunuz ??

Selinin cici elbısesını gördüm cok güzel.prenses olcak desene.Evrim zevklı hatun zaten.özenle secıyoır hedıyelerınıyerimseniben

gunaydınsss

bebiklere kefiri nası iciriosunuz yada nasıl mayalıosunuz ? hazır buralardayken icireyim deneyim diorum
hıc ıcırmedım içirmekmı lazımmıs bak bılmıyodum
ne guzel kızızmı bı denıze sokamadım içimde kaldı ya.
neguzel maşşalah Denıze,tespitin cok dogru olmus cunku denız insanı acıktırıyor artı acık hava cok ıyı gelmıs fıstıga bellı
inanamıyorum ya,süpersın Deryacımm.2 coculu ve 59.5 süper anne.acık yaklas sürüneyım sanaolumunekankayizsmile

hakkınızda hayırlısı olsun canım.inş sorunu halledersınız.dogru olcagını düşündüğünü yap bencede

karar senin özlem eşini en iyi tanıyan insan sensin

sağo l canım şevval e geçmiş olsun
memede huzur buluyordur yavrucak

ÖZLEM tabi en iyi sen bilirsin ama birkaç gece yalnız uyusa daha mı iyi anlar acaba diye düşündüm biran.

aybikininin de beli acılmıs gobek çıkmıs sevimliseyy kapkara olmus meltem iyicene

bence surundur ozlem. oyle hemen donme birkaç gun yoklugun hissetsin ya temelli giderse desin iyice burnu surtsun yoksa bu arkekler hep basa sarıyor aynı seyleri yapıyorlar artık her ne yapıyorsa itici bir laf ediyorsa biel dediklerim geçerli soyleye soyleye bıkmıs ve sonunda bosanmıs biri olarak ayrılgın çok iyi geldinii biliyorum

ece denize alıştı sevdi ilk iki gün huysuzlandı ama sonradan alıştı zaten altınoluk un denizi soğuktur biraz onun da etkisi olmuştur

ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.

dun ogleden sonra bunu kesfetti çok hosuna gitti ve bittik yani butun aksam otur kalk onu tut belim koptuu.

allahım aklıma mukayet ol diyorum elleri havada sırıta sırıta bir iki adım gidiyors onra yamuluyor oyle bicimsiz ya sırt ustu ya yana dogru pat diy duscekken tutuyoruz. yani bir an yanlız bırakamadık aksam sayet boyle devam ederse yandık 1ay kadar yani tam saglam yuruyene kadar.

oyle korkusuzca gidiyorki ama ne sekil gidiyor umru degill. offf yani biraz daha oturtaydık su çocugu yerinde . aksam birkez dustu one dogru gitti once sonra arkaya gibi oldu sersemledi yana omzunun yuzunun ustune dustu oyle agladıkı 5 sn falan katıldı ses çıkmadı resmen odumuz koptu, birde yerlede oyuncaklar egri bugur onlara dusse iyice canı acıycak offf allahım koru diyorum bu sabah bakıcıya sıkı sıkı tembih dettik bu dunden beri boyle yapıyor diye insalah dusmez

zor bir durum ama hepimiz sırayla yaşayacağız
umarım bir an önce güzerl güzel yürümeye başlar

Selam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..

Sağolun hepiniz az daha süründüreyim öyle düşünüyorum ama bakalım...
Meltem fotolar çok güzel... Ciddende o suya o para unutmam hiç :)
Atvde ender saraç var zayıflama taktiklerini dinliyorum Sibel annemlerdeyim şuan tatlım...
Selinin kıyafetine bittim bende ya Evrim zevkinin farkı ortada
Bu arada Evrim face te yazını okudum baban mı rahatsızdı?? Çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…