arkadaslar bana yardım edinyaklasık 2 ay sonra calısmaya baslayacagım.ve benim bbebegim sadece emerek uyuyabiliyor. bakıcıya bırakmam da gerekiyor.bu durumda bakıcı onu nasıl uyutabilecek?bebegim için arastırdıgım uyku yöntemlerini denedim ama fayda saglamadı.çok caresizim.nolur bana yardım edin
Yusuf beye geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler..
TAZE klima çarptı demekki baş ağrısıda zor ..sanada geçmiş olsun..
ESRAKO öyle bir anlatınki doğal olarak bakıcıyla problem varmış kanısı oluştu o bakımdan yaniiiiiii..ama sorun olmasın rahattınız böyle..ecoşda güzle büyüyordu içini ferah tut sen tatil dönüşü bakıcıyı tabirirme kızma ama sanki kıskandın paylaşmak istemedin eceyi tek sorun buki bunuda bu hafta atlatırsın..
FATMA biberona gece alışır merak etrme bakacakki artık ondan karnı doyuyor alır..
yusuf gündüz asla biberonla mama içmiyor sabaha karşı uykulu 150-180 ml arası içiyor şükür..ama uyanık asla resmen öğürüyor ..garip benim sıpa gündüz suyu ver lıkır lıkır içer mamalı biberon ver öğürür..
ben esrakonun bakıcı olayını anlamadım cok uzunları okumadıgımdan biri ozet gecebilirmi
Ya bu aralar istemeden kırıyorum herkesi... Memeyi bıraktı birkaç günden beri biberonla devam sütü veriyorum.. 2 günden beri içiyordu akşam 225 ml. kadar bugün denizin işi var evde pisti akşam annemi çağırdım biraz geç geldi 9 da falan.. Özde sonra kucağıma gelmek istedi aldım yüzünü yıkadım öptüm sarıldım.. Neyse ya.. Kendim daha fazla üzüldüm kesin... nefret ediyorum kendimden bu agresif tavırlarımdan senağlama :çok üzgünüm: :a015:
günaydın millet
şükür biz bu gece 120 ml devam sütü içtik ama üç kerede. 2 buçuk gibi hazırladım ilk vermek için. biraz içti. sonra beşe doğru biraz daha kalanını. altı ya doğruda kalanını. şimdi size sorum şu kızlar zararı olur mu kalanı vermenin? odada beklettim soğumasın diye.
günaydin...
kipkirmizi bogazlari bebegimin.hic bise yemiyo
Stresten sütüm azaldi.tek beni emiyo.hemen süzüldü.
Neyse haber vermek icin girdim.herkez iyidir umarim.sonra görüsürüz
ÖZLEM ne yaptın canım var mı bir gelişme, nasılsın? daha önce yaşamış biri olarak seni cok iyi anlıyorum. üzmüyosundur inşallah kendini.
Canım arayıp çok pişman olduğunu bir daha yapmayacağını falan söyledi değişecekmiş zamanla ama hep sözler veriyor bir süre iyiyiz sonra yine kötü... Şimdi beni kaybedeceğini anlaması için bir dersti ona çünkü ondaki mantık ben ne yaparsam yapayım Özlem seviyor gidemezdi... Birkaç gün daha sürünse mi diye düşünüyorum?? :sinifsinif:
geçmiş olsun..antibiyotik pazartesiye toparlar iğneye gerek kalmaz..üzülmeyin kızlar hepinizi mutsuz gerginmi görmeye başladım nedir ..yapmayın elbette hasta olacak düşecek böyle böyle büyüycek..bak beni emiyor demişsin moralini yüksek tut sütün bari etkilenmesin..kaydirigubbakcemile3
Canım yaa, aynısı oldu işte geçen hafta bizde. Üzülme. ılık banyodansa ıslak havluya sar 1 dk kadar, çok daha etkili. 1 dk+1 dk şeklinde sarmıştık Doruk'u, uzun süre etkili oluyor. Geçmiş olsun.
Miniğim canım çok geçmiş olsun Şevvale umarım bir an önce neşe dolu sağlıklı haline döner kuzum :Saruboceq:
tuğba geçmiş olsun şevvalimize inşallah bir an önce iyileşir.
çok geçmiş olsun canım yaa.. inş iğneye gerek kalmaz. ateş insanı çok telaşlandırıyor. bebişleri öyle durgun görmek.. rabbim korusun hepsini..
canımmm çok geçmiş olsun... ateş çok korkutuyo benide.. çabuk geçsin inşallahh..
MİNİKİM ŞEVVAL'e geçmiş olsun... yüksek ateş malesef çok korkutuyor..... bu bogaz enfeksiyonuda ne illet birşeymiş ya....
minnacığım çok geçmiş olsun. böyle zamanlarda özellikle süt çok işe yarıyo. belki dahada çabuk atlatmasını sağlayacak. bol su iç. ..
günaydın..bu sabah baskülde 59.5 gördüm..hedefe az kaldı..ama iki gün karbonhidrat diyetini uyguladım..bu sefer 10 günde 2 kilo daha vermeyi başardım..ama 2 gün sonra misafirim var kaynana ve görümce kaynana bol bol hamur işi yapar yemeyeceğim yememliyim çünkü kızımın doğum günündeki kaçamak 1 hafta kaybıma neden oldu...bu hafta sonuda düğün var hafta sonu ev curcuna..
cok saolun arkadaslar.hıc 39 derece atesı olmamıstı korkmustum acıkcası.bugun 3.gun,dün sabaha karsı 5de vermıstım fıtıl ,sonrasında gerek olmadı aksamda dolven ıcırdım yatmadan önce atesı cıkmadı.ama sabah yıne atesı vardı mecbur fıtıl verdım sımdı uyuyo.antıbıyotık artık etkısını gösterır inş.hoş hala öksürüyo ama boga e3nfeksıyon u gecse dahada ateslenmez umarım.keyfı bıraz yerıne gelır gıbı olmustu ama arıza cıkarıyo yınede akannehir bana yapısık yasıyo resmen.kucagımdan ınmıyo emmesede memeyı agzında tutmak istiyo ikibüklüm oldum valla.dıorum ıyı olsunda varsın belım agrısın.atlatalım bıan önce şu hastalıgı inşçok geçmiş olsun, iyleşsin kuzucuk biran önce. sende stres yapma aman anne sütü var hazır bu halsiz zamanında iyi gelir.
[/URL][/IMG]
hıc ıcırmedım içirmekmı lazımmıs bak bılmıyodumgunaydınsss
bebiklere kefiri nası iciriosunuz yada nasıl mayalıosunuz ? hazır buralardayken icireyim deneyim diorum
ne guzel kızızmı bı denıze sokamadım içimde kaldı ya.iki gün boyunca denizdeydik. denizi günde üç kere kremleyen ben sadece yüzüme krem sürdüğüm için kumdan kaleler yaparken kavrulmuşum. hareket edemiyorum.
denizin iştahı tavan yaptı bu arada. iştah sorunu olanlara öneririm. yüzdürüp yüzdürüp yedirin. cumartesi durumu farkedince pazara yedirmek isteyipte yediremediğim ne varsa götürdüm yanımda. süpürdü resmen.
bu sabah eski haline dönmüş ama. hiç yememiş...
inanamıyorum ya,süpersın Deryacımm.2 coculu ve 59.5 süper anne.acık yaklas sürüneyım sanaolumunekankayizsmilegünaydın..bu sabah baskülde 59.5 gördüm..hedefe az kaldı..ama iki gün karbonhidrat diyetini uyguladım..bu sefer 10 günde 2 kilo daha vermeyi başardım..ama 2 gün sonra misafirim var kaynana ve görümce kaynana bol bol hamur işi yapar yemeyeceğim yememliyim çünkü kızımın doğum günündeki kaçamak 1 hafta kaybıma neden oldu...bu hafta sonuda düğün var hafta sonu ev curcuna..
Canım arayıp çok pişman olduğunu bir daha yapmayacağını falan söyledi değişecekmiş zamanla ama hep sözler veriyor bir süre iyiyiz sonra yine kötü... Şimdi beni kaybedeceğini anlaması için bir dersti ona çünkü ondaki mantık ben ne yaparsam yapayım Özlem seviyor gidemezdi... Birkaç gün daha sürünse mi diye düşünüyorum?? :sinifsinif:
cok saolun arkadaslar.hıc 39 derece atesı olmamıstı korkmustum acıkcası.bugun 3.gun,dün sabaha karsı 5de vermıstım fıtıl ,sonrasında gerek olmadı aksamda dolven ıcırdım yatmadan önce atesı cıkmadı.ama sabah yıne atesı vardı mecbur fıtıl verdım sımdı uyuyo.antıbıyotık artık etkısını gösterır inş.hoş hala öksürüyo ama boga e3nfeksıyon u gecse dahada ateslenmez umarım.keyfı bıraz yerıne gelır gıbı olmustu ama arıza cıkarıyo yınede akannehir bana yapısık yasıyo resmen.kucagımdan ınmıyo emmesede memeyı agzında tutmak istiyo ikibüklüm oldum valla.dıorum ıyı olsunda varsın belım agrısın.atlatalım bıan önce şu hastalıgı inş
cok güzelsınız ana-kız.Ece sevdımı denıze gırmeyı
[/URL][/IMG]
ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
dun ogleden sonra bunu kesfetti çok hosuna gitti ve bittik yani butun aksam otur kalk onu tut belim koptuu.
allahım aklıma mukayet ol diyorum elleri havada sırıta sırıta bir iki adım gidiyors onra yamuluyor oyle bicimsiz ya sırt ustu ya yana dogru pat diy duscekken tutuyoruz. yani bir an yanlız bırakamadık aksam sayet boyle devam ederse yandık 1ay kadar yani tam saglam yuruyene kadar.
oyle korkusuzca gidiyorki ama ne sekil gidiyor umru degill. offf yani biraz daha oturtaydık su çocugu yerinde . aksam birkez dustu one dogru gitti once sonra arkaya gibi oldu sersemledi yana omzunun yuzunun ustune dustu oyle agladıkı 5 sn falan katıldı ses çıkmadı resmen odumuz koptu, birde yerlede oyuncaklar egri bugur onlara dusse iyice canı acıycak offf allahım koru diyorum bu sabah bakıcıya sıkı sıkı tembih dettik bu dunden beri boyle yapıyor diye insalah dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?