2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ece tatilde cok tatlı, özde de sarılmaya calışmış bayıldım. tatilinizin iyi geçmesine de sevindim.

esra birkaç ay böyle deli cesareti içinde her yere çarpıp düşecekler dengeyi kazanana kadar. paraşütsüz mü düşüyor ece yani yavaşlatmıyor mu kendini. alperende sanki paraşüt varmış gibi ağır çekimde düşüyor nasıl yapıyorsa, bir adım atıp popo üstü yere cakılıyor.

Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus

allah allah canım.. selinde yapıyor ama genelde uykusu geldiğinde kulaklarınla oynuyor yoksa biberon içerken değil.. olabilir kulaklarına basınçtan ötürü yinede bi dr. una sor istersen canım.....

:))

alperen çözmüş olayı bakmış can tatlı

sukur yok bı tatsızlık.. saolasın.. cok zarıfsın.. bobreklerde kum tespıt edıldı.. ondan cok sancısı olmuş..

guzel dusuncelerın ıcın de cok tesekkur ederım..

allah allah canım.. selinde yapıyor ama genelde uykusu geldiğinde kulaklarınla oynuyor yoksa biberon içerken değil.. olabilir kulaklarına basınçtan ötürü yinede bi dr. una sor istersen canım.....

soracagım... adamın muayehanesıne gelmesı ogleden sonra.. onu bekluyorum..

evrim uyuyacağı zaman veriyorum ben sütü genelde alperen hep kulağıyla oynuyor uykusu gelince hiç sorun olacağını düşünmedim. kulağı acısa emmek istemez biberonu bence. sen yine de sor bakalım.

evrim sanmam bişey olsun.. ada da yapıyor aynısını. endişe etmiyorum çünkü;
ben küçükken uzun süre parmak emmişim. hatırlıyorum, parmak emerken diğer elimle de kulağımı tutardım.. emme keyfini arttıran bi hareket olsa gerek :))) yine de sor bakalım bi doktoruna..

guliz deli gibi gidiyor bir heyecan bir gulus suratında parasutlu falan degil ayni gelisine savruluyor çok kotu offf

ece de meme emdigi donem bir eli ile kulagınla oynardı evrim sanırım gudusel bir hareket bebeklere ozgu .

bu arada babana çok geçmiş olsun.. ayyy böbrek ağrısı çok fena bişey ya.. lohusalığımın 15. günü taş düşürdüm ben de, aman yarabbi, felaketti.. ve buna iyi bildiğimiz bir marka su neden oldu.. tekrar çok geçmiş olsun, sıcak tutmak çok işe yarıyor..

ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..

ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..

dertlerimi var bilmiyorum ama ilgi istiyorlar sanırım yada o sıcaklığı hissetmek istiyorllar.. selinde bu gece 4 de uyandı ne yaptıysak uyutamadık beşiğinde sallıyoruz ağlıyor geri uyanıyor uyumadı sonra yanımıza aldık eşimle aramıza biraz mızırdadı ama sonra uyudu... demekki arada bizi istiyorlar.......

evet " evlendirmek " kelimesi bana cooooookkkkk uzakk...ama oglum metroda yanina oturan hatunlari begenirse eger sevmeye mincirmaya kalkiyor((pipiside kalkiyor soylemismiydim((isimiz var bu veletle..

pipisimi kalkıyorr..kaydirigubbakcemile3 nasıl yanii hatun görüncemii sempatiksalakcinni

ohh deniz sefasıı.. çok güzelsiniz ana kız.. maşalahh... ya deniz suyu suratına geliince ağzına gelince falan naptı ece.. ya merak ediyorum ilke napcak gözünü falan yakarr yaa..

ne güzel bi tatil olmuşş ssuya verdiiniz 7 lirayı saymazsak..

damla nasıl arabada muzik dinleterek uyutuyorsunuz gunduz her seferinde araba ile gezmeyemi çikiyorsunuz ??

sanırım bebek arabası öyle anladım ben ...

ilk adımlarınız hayırlı olsun.. artık daha zor günler başlıyoo sanırımm..

bencede endişelenme ilkede yapıyodu meme emerken yada uyuyacağı zaman parmağını emerken .. şimdilerde kafasına dokunuyo .. bebeksel bi durumdur bencede.. ama sen sor tabi yinede..

Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus

sizinde hayırlı olsun adımlarınızz.. kazasız belasızz koşsunlar hepsi..

kulaklarınımkesfettıklerınde yada baz ı bebekler uykuları geldıklerınde yaparlarmıs.Şevvalde yapıyodu kulagını tutuyodu bazen cekıstırıyo bazense oynuyodu.acaba dedım,kulagı agrıyor olabılırmı.hanı belkı az ama agrıyomukı dıe.kontrolde sordum doktor baktı hafıf sıvı birikmesı var dedı.düşük dozda antıbıyotıkle hallettık olayı.aklına takılcaksa yakındakı saglık ocagına bıle götürebılırsın.ordada bakarlar
ayy ne güzelll yaa.maşşalah Özdeye
ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
maşşalah Eceye.aguztos bebişleri yasını beklemıyor pek bı hızlılar

tünaydın
bugün ishalde dördüncü günümüz.. bugün sanki azcık daha iyi gibi bebikim şükürler olsun :) denge denemeleri yapıyoruz artık.koltuktan tutanarak kalkma şeklimiz bile değişti. bir bacağını önce çıkartıp kıvırıyor önce sonra kalkıyor. sonrü yüzümüze bakarak gülüyor ama nasıl kahkaha :) sonrada elleri bıkarıp dönüveriyor yanlara ya da arkaya doğru :) genelde hep arkasında birimiz olduğundan tutuyoruz ama bazen de poposunun üstüne oturup kalıyor. sanırım yürümemiz yakın artık...

iştahımız hiç yok. yemek yedirmek tam bir zulüm yemekleri, mamaları yapıp yapıp döküyoruz. biberonu bu gece hiç almak istemedi. sevincim yarım kaldı tutuyor biberonu iki yudum yutup hemen tepinerek elleriyle iterek geri çıkartıyor. böyle böyle zorla 60 ml anca içti. onun da yarısını sulukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…