Selam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
Sağolun hepiniz az daha süründüreyim öyle düşünüyorum ama bakalım...
Meltem fotolar çok güzel... Ciddende o suya o para unutmam hiç :)
Atvde ender saraç var zayıflama taktiklerini dinliyorumSibel annemlerdeyim şuan tatlım...
Selinin kıyafetine bittim bende ya Evrim zevkinin farkı ortada
Bu arada Evrim face te yazını okudum baban mı rahatsızdı?? Çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
ece tatilde cok tatlı, özde de sarılmaya calışmış bayıldım. tatilinizin iyi geçmesine de sevindim.
esra birkaç ay böyle deli cesareti içinde her yere çarpıp düşecekler dengeyi kazanana kadar. paraşütsüz mü düşüyor ece yani yavaşlatmıyor mu kendini. alperende sanki paraşüt varmış gibi ağır çekimde düşüyor nasıl yapıyorsa, bir adım atıp popo üstü yere cakılıyor.
Sağolun hepiniz az daha süründüreyim öyle düşünüyorum ama bakalım...
Meltem fotolar çok güzel... Ciddende o suya o para unutmam hiç :)
Atvde ender saraç var zayıflama taktiklerini dinliyorumSibel annemlerdeyim şuan tatlım...
Selinin kıyafetine bittim bende ya Evrim zevkinin farkı ortada
Bu arada Evrim face te yazını okudum baban mı rahatsızdı?? Çok geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
allah allah canım.. selinde yapıyor ama genelde uykusu geldiğinde kulaklarınla oynuyor yoksa biberon içerken değil.. olabilir kulaklarına basınçtan ötürü yinede bi dr. una sor istersen canım.....
Evrim umarım birşey yoktur Kuzymizde :Saruboceq:
evrim sanmam bişey olsun.. ada da yapıyor aynısını. endişe etmiyorum çünkü;Selam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..
evet " evlendirmek " kelimesi bana cooooookkkkk uzakk...ama oglum metroda yanina oturan hatunlari begenirse eger sevmeye mincirmaya kalkiyor((pipiside kalkiyor soylemismiydim ((isimiz var bu veletle..
[/URL][/IMG]
ece ve özde tanıştılar sarıldılar
zorlu fakat güzel bir tatildi
özlemle gezdik dolaştık cafenin birinde yarım litre pet şise suya 7 tl verip kazıklandık :))
ece denize girmeye alıştı
bir sonraki tatili iple çekiyorum
dönüştede izmit e gittik dün abimin doğumgünüydü onu kutladık eşimde izmite gelip aldı bizi
dün akşam 22 de evdeydim sabah zor kalktım yataktan
damla nasıl arabada muzik dinleterek uyutuyorsunuz gunduz her seferinde araba ile gezmeyemi çikiyorsunuz ??
ece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
dun ogleden sonra bunu kesfetti çok hosuna gitti ve bittik yani butun aksam otur kalk onu tut belim koptuu.
allahım aklıma mukayet ol diyorum elleri havada sırıta sırıta bir iki adım gidiyors onra yamuluyor oyle bicimsiz ya sırt ustu ya yana dogru pat diy duscekken tutuyoruz. yani bir an yanlız bırakamadık aksam sayet boyle devam ederse yandık 1ay kadar yani tam saglam yuruyene kadar.
oyle korkusuzca gidiyorki ama ne sekil gidiyor umru degill. offf yani biraz daha oturtaydık su çocugu yerinde . aksam birkez dustu one dogru gitti once sonra arkaya gibi oldu sersemledi yana omzunun yuzunun ustune dustu oyle agladıkı 5 sn falan katıldı ses çıkmadı resmen odumuz koptu, birde yerlede oyuncaklar egri bugur onlara dusse iyice canı acıycak offf allahım koru diyorum bu sabah bakıcıya sıkı sıkı tembih dettik bu dunden beri boyle yapıyor diye insalah dusmez
Selam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus
kulaklarınımkesfettıklerınde yada baz ı bebekler uykuları geldıklerınde yaparlarmıs.Şevvalde yapıyodu kulagını tutuyodu bazen cekıstırıyo bazense oynuyodu.acaba dedım,kulagı agrıyor olabılırmı.hanı belkı az ama agrıyomukı dıe.kontrolde sordum doktor baktı hafıf sıvı birikmesı var dedı.düşük dozda antıbıyotıkle hallettık olayı.aklına takılcaksa yakındakı saglık ocagına bıle götürebılırsın.ordada bakarlarSelam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
ayy ne güzelll yaa.maşşalah ÖzdeyeBu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus
maşşalah Eceye.aguztos bebişleri yasını beklemıyor pek bı hızlılarece yaklasık bir aydır falan koltuklar arası elleri birakıp yuruyordu yada biz karsılıklı geçiyorduk hadi gel diye uç bes adım atıyordu ama hiç kendi kendine ortalıga dogru yonelmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?