pipisimi kalkıyorr..kaydirigubbakcemile3 nasıl yanii hatun görüncemii sempatiksalakcinni
ohh deniz sefasıı.. çok güzelsiniz ana kız.. maşalahh... ya deniz suyu suratına geliince ağzına gelince falan naptı ece.. ya merak ediyorum ilke napcak gözünü falan yakarr yaa..
ne güzel bi tatil olmuşş ssuya verdiiniz 7 lirayı saymazsak..
QUOTE]
kafasını tamamen suya sokmadık vücudunu soktuk su falan sıçrayınca gözlerini kırpıştırıyor
tünaydın
bugün ishalde dördüncü günümüz.. bugün sanki azcık daha iyi gibi bebikim şükürler olsun :) denge denemeleri yapıyoruz artık.koltuktan tutanarak kalkma şeklimiz bile değişti. bir bacağını önce çıkartıp kıvırıyor önce sonra kalkıyor. sonrü yüzümüze bakarak gülüyor ama nasıl kahkaha :) sonrada elleri bıkarıp dönüveriyor yanlara ya da arkaya doğru :) genelde hep arkasında birimiz olduğundan tutuyoruz ama bazen de poposunun üstüne oturup kalıyor. sanırım yürümemiz yakın artık...
geçmiş olsun Fatma
hazırlıklar nasıl
iştahımız hiç yok. yemek yedirmek tam bir zulümyemekleri, mamaları yapıp yapıp döküyoruz. biberonu bu gece hiç almak istemedi. sevincim yarım kaldı tutuyor biberonu iki yudum yutup hemen tepinerek elleriyle iterek geri çıkartıyor. böyle böyle zorla 60 ml anca içti. onun da yarısını sulukla
umarım alışır
bizde her marka biberonu denemiştik şimdik nuk kauçuk emzikli biberon kullanıyor 2 numara large boy biberon emziği bir dene istersen
hmm cok ii fikir canım. hemen bir bebek termosu almam gerek. bi de hep şişe su kullanıyoruz zaten. 5 lt filan.yaptim ama haftasonu anne ve misafir kurbani oldum, dunku hasilat 1 koca tabak kisir 1 dilim kek, bu sabah 1 boyoz(60.5e dondum, tekrar 59u gormem gerek..
cnm eger termosun varsa aksamdan su kaynat icine koy, geece termos +normal su ilistirarak ilik su elde edersin, ben sise su aldigim icin teoya kaynatmiyorum artik cunku 6ayi gecti..sadece sicak su icin kaynatiyourm..
tşkler pervincim. evet ya kanat ılıt çok zor geliyor uykulu uykulu..fatma bende nurdan gibi yapıorum yada ketılda surekli kaynamıs su oldugundan sabaha karsı filan az ılıtıorum ketılda normal suyla ılıtıyorum o sekil devam edioruz coktan beri.. yoksa suyu kaynat ılıt vs bekle bi suru zaman gecio
off evde yaşanan krizler çok zor. allah yardımcın olsun canım.Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben
termos değil de diğer yöntemi yapıyorum ben de gizemcim. ama sanırım termosa döneceğim. o sanki daha pratik gibi. hem mutfağa da gitmeye gerek kalmaz. şimdi annemlerde olunca çekiniyorum geceliklerle filan çıkmaya. erkek kardeşimle karşılaştıkta bi kaç kezcanım ben gece mama verirken, suyu kaynatıp termosa koyuyordum, mamayı yapınca da soğuk suyun altına tutuyordum muslukta soğuması için. hemen soğuyor zaten. ama şimdi mama yaparken artık su kaynatmıyorm. normal içeceği suyu da kaynatmıyorum. gerek yok artık. ( ama mutlaka atılabilir şişedeki sulardan olacak, bizim içtiğimiz büyük damacana sularından değil). mama yapacağım zaman suyu ölçüp cezvede ocağın üzerine koyuyorum, mamayı ölçekle koyana kadar uygun sıcaklığa gelmiş oluyor.fazla vaktini almaz yani..
bu arada hediyenizi aldım, senden adres bekliyorum..
.
iştahı tavan yaptı cümlesini ben de söylemeyi öyle isterdim kiiki gün boyunca denizdeydik. denizi günde üç kere kremleyen ben sadece yüzüme krem sürdüğüm için kumdan kaleler yaparken kavrulmuşum. hareket edemiyorum.
denizin iştahı tavan yaptı bu arada. iştah sorunu olanlara öneririm. yüzdürüp yüzdürüp yedirin. cumartesi durumu farkedince pazara yedirmek isteyipte yediremediğim ne varsa götürdüm yanımda. süpürdü resmen.
bu sabah eski haline dönmüş ama. hiç yememiş...
yavaş yavaş fatma stres yapma içecek mecburen. nurdan'da söylemiş 1 saat iiçinde tüketilmeli, ben kaynatıp içecek kıvama kadar ılıtıp termosa koyuyorum başucuma gecede 2 kez kalkıyor bizimki içmeye yataktan doğrulup hazırlayıp veriyorum mutfağa gitmeden 2 biberon alıp yanıma. sende böyle yapabilirsin. istersen keçi sütünü de deneyebilirsin. ben gündüz keçi sütü gece devam sütü veriyorum.
/QUOTE]
stres yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum canım yaa. aç olduğunu biliyorum. çabalıyorum. ama hep sonuçsuz kalıyor
maşallah eceye.. pek şeker.[/URL][/IMG]
ilahi gülmekten öldüm. kazık fenaymış gerçekten :) aklımda olsun..ece ve özde tanıştılar sarıldılar
zorlu fakat güzel bir tatildi
özlemle gezdik dolaştık cafenin birinde yarım litre pet şise suya 7 tl verip kazıklandık :))
ece denize girmeye alıştı
bir sonraki tatili iple çekiyorum
dönüştede izmit e gittik dün abimin doğumgünüydü onu kutladık eşimde izmite gelip aldı bizi
dün akşam 22 de evdeydim sabah zor kalktım yataktan
evet esracım artık öyle yapacağım. zaten bi kere bir saatten fazla bekledi işte.yok fatmacım arkadaslarda yazmıs ya bir saatten fazal sakın verme midesini bozarsın
yapıcan icmezse dokeceksin bumama isleri boyle
aslında suçunu biliyor anlaşılan ama değişemiyor. işte huy kolay değişmiyor belli yaştan sonra özlem. inş herşey istediğin gibi olur.Canım arayıp çok pişman olduğunu bir daha yapmayacağını falan söyledi değişecekmiş zamanla ama hep sözler veriyor bir süre iyiyiz sonra yine kötü... Şimdi beni kaybedeceğini anlaması için bir dersti ona çünkü ondaki mantık ben ne yaparsam yapayım Özlem seviyor gidemezdi... Birkaç gün daha sürünse mi diye düşünüyorum?? :sinifsinif:
ishalde cok zor olmalı.iyileşme sinyallerı vermeye bşaslamıs aman hasta olmasın bebillrimiz intünaydın
bugün ishalde dördüncü günümüz.. bugün sanki azcık daha iyi gibi bebikim şükürler olsun :) denge denemeleri yapıyoruz artık.koltuktan tutanarak kalkma şeklimiz bile değişti. bir bacağını önce çıkartıp kıvırıyor önce sonra kalkıyor. sonrü yüzümüze bakarak gülüyor ama nasıl kahkaha :) sonrada elleri bıkarıp dönüveriyor yanlara ya da arkaya doğru :) genelde hep arkasında birimiz olduğundan tutuyoruz ama bazen de poposunun üstüne oturup kalıyor. sanırım yürümemiz yakın artık...
iştahımız hiç yok. yemek yedirmek tam bir zulümyemekleri, mamaları yapıp yapıp döküyoruz. biberonu bu gece hiç almak istemedi. sevincim yarım kaldı tutuyor biberonu iki yudum yutup hemen tepinerek elleriyle iterek geri çıkartıyor. böyle böyle zorla 60 ml anca içti. onun da yarısını sulukla
ishalde cok zor olmalı.iyileşme sinyallerı vermeye bşaslamıs aman hasta olmasın bebillrimiztünaydın
selamlar.. dişte çıkarırken kulakla çok oynuyorlar bilgnize dedim..Selam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
meltem dönmüşsünüz
tatil iyi gelmiştir.
yalnız ece iyice kararmış gibi geldi bana.
esmer bomba..
bu arada o joyful house ücretlerindne haberin varmı canım..
hemen dönme derim..bayadır üzüyor seni..Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben
fazla tartılınca motivasyon gidiyor gerçekten..pantalon mantıklı ona girdiğin gün tartıl..yine vermemiş çıksada birden kilo iniyor...ben cok uzun sure tartıya cıkmayacagım.. Burcu nun verıdgıı kıtapta yazıyordu bole yapmam gerektıgı.. aklıma yattıı.. gırmeyı cok ıstedgım bı pantolon var.. merak ettıkce onu deneyecegım..
sızlerı okuyorum.. oldukca guzel gıdılıyor.. bakalım,darısı basıma..
be eksik kalmıyım bugün itibariyle ölçülerimtazem 75 bel supersin benimde zarzor 75e dustu ama daha asagıya suanda dusmuo aynen hedef 70 bakalım... yani ben 85-75-95 1.65 im gobeimde 85 ...
çok etkili bir üründü niyeki..akannehirvichy artık lipostrech uretmiomus ama bakude var adapazarındada heryerde aradım bulamadım en son vichy yetkilisi kız elinde 1 tane oldugunu evinde oldugunu fakat hic kullanmaindıgını istersem verebilecegini soyledi bende aldım aynı fiyattan cunku cok memnun kaldım ben
biz ishale reflor kullanıyoruz günde 1 defa yoğurduna veya mamsına katıyorum..bizim de ishalimiz devam ediyorama iki gündür günde 7-8 kez yapıyordu. bugün 4 kez yaptı. inş yatasıya artmaz.. ama iştahı hiç yok. yemek yedirmek zaten zordu yiğite, şimdi iyice zorlaştı. görseniz öyle zor yiyor ki. başını sallıyor sağa sola. ağzını sıkı sıkı kapatıyor. ne oyuna, ne oyuncağa kanmıyor..
sempatiksalakcinnidelikafaduldenevet " evlendirmek " kelimesi bana cooooookkkkk uzakk...ama oglum metroda yanina oturan hatunlari begenirse eger sevmeye mincirmaya kalkiyor((pipiside kalkiyor soylemismiydim ((isimiz var bu veletle..
hiç içirmedim..hamileyken içtim ama içirmedim..gunaydınsss
bebiklere kefiri nası iciriosunuz yada nasıl mayalıosunuz ? hazır buralardayken icireyim deneyim diorum
oda güzel hem inceltiyor hemde selülit yok oluyor...OZGUL sana onerilen vichy cello detock muydu? lipostrech yerine olan..memnunmusun.sarkmaları toparlıomu
iki gün boyunca denizdeydik. denizi günde üç kere kremleyen ben sadece yüzüme krem sürdüğüm için kumdan kaleler yaparken kavrulmuşum. hareket edemiyorum.
denizin iştahı tavan yaptı bu arada. iştah sorunu olanlara öneririm. yüzdürüp yüzdürüp yedirin. cumartesi durumu farkedince pazara yedirmek isteyipte yediremediğim ne varsa götürdüm yanımda. süpürdü resmen.
bu sabah eski haline dönmüş ama. hiç yememiş...
bazen bizi istiyorlar....ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..
oy güzle kız maşallah..Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus
Selam arkadaslar, sıze bır sorum olacak, kuzey bıberonu ıle sut ıcerken kulaklarını tutuyor her seferınde.. bu ara bunu yapmaya basladı.. sabah aksam duşun altında bu cocuk.. acaba su mu gırıyor kulaklarına, basınc mı yapıyor emdıkce kulakları.. varsa bı bılen cvp rıca edeyım, dr u ıle ogleden sonra gorusecegım..
ikisini de içeceğinden pek umudum yok ama deneyeceğim bakalım. bugün çıkıp bir keçi sütü bulmaya çalışayım ben de. nerelerde satılıyor canım? kefiri hazır olanlardan mı veriyorsun? ben bi kere denemiştim içmemişti ama..Alperen'de son 3 aydır cok iştahsızdı. menüsüne keçi sütü ve kefir ekledim 3 haftadır. özellikle geçen haftadan itibaren iştahında ciddi bir artış var. hangisi iştahını açtı yada büyüme atağında mı bilmiyorum ama kusması da kesildi üstelik. ama kefir mi keçi sütü mü yaptı bunu bilemiyorum henüz. denemek isterseniz diye yazayım dedim.
ufff bizi aşar..izmitte 850 falanmış tam gün
evet bize de reflor vermiş bir de bi tane şurup daha. refloru 30 ml lik kendi bardağına suyun içinde eritip veriyorum ben de.biz ishale reflor kullanıyoruz günde 1 defa yoğurduna veya mamsına katıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?