2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmm cok ii fikir canım. hemen bir bebek termosu almam gerek. bi de hep şişe su kullanıyoruz zaten. 5 lt filan.
tşkler pervincim. evet ya kanat ılıt çok zor geliyor uykulu uykulu..
Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben
off evde yaşanan krizler çok zor. allah yardımcın olsun canım.
termos değil de diğer yöntemi yapıyorum ben de gizemcim. ama sanırım termosa döneceğim. o sanki daha pratik gibi. hem mutfağa da gitmeye gerek kalmaz. şimdi annemlerde olunca çekiniyorum geceliklerle filan çıkmaya. erkek kardeşimle karşılaştıkta bi kaç kez
iştahı tavan yaptı cümlesini ben de söylemeyi öyle isterdim ki hastalıktan kesildi iştah iyice yavrucumun zayıfladı

aslında birkaç alıntım daha vardı ama biraz karıştı yazarken. neyse..

ishalde cok zor olmalı.iyileşme sinyallerı vermeye bşaslamıs aman hasta olmasın bebillrimiz in

aynı deerten muzdarıbız.yemıyor yemıyor yemordur.ama ac.inş yetıyıyor.ne yapsam yenıyor.bırtek dun yarım kası yogutlu carba yedı o .benı emıyor ama sütüm nekadar bılmıyorum hıc sagmadıgım için

ishalde cok zor olmalı.iyileşme sinyallerı vermeye bşaslamıs aman hasta olmasın bebillrimiz

aynı deerten muzdarıbız.yemıyor yemıyor yemordur.ama ac.inş yetıyıyor.ne yapsam yenıyor.bırtek dun yarım kası yogutlu carba yedı o .benı emıyor ama sütüm nekadar bılmıyorum hıc sagmadıgım için

gizeeeeeeeeeemmm

adayı kucakdamı uyuttun ayy kıyamam ya
tombulkuşu nasıl tutun yaa gece boyun ca.
bu arada gypsyesramda söylemişti bazen bebekler tvde izledikleri şeylerden korkarlarmış ve uykuda anne şefkaitne sıgınmak güven almak isterlermiş
acaba diş ateş vs değilse böyle bişey olabilermi.

Alperen'de son 3 aydır cok iştahsızdı. menüsüne keçi sütü ve kefir ekledim 3 haftadır. özellikle geçen haftadan itibaren iştahında ciddi bir artış var. hangisi iştahını açtı yada büyüme atağında mı bilmiyorum ama kusması da kesildi üstelik. ama kefir mi keçi sütü mü yaptı bunu bilemiyorum henüz. denemek isterseniz diye yazayım dedim.

özleeem özleeemm
eşini en iyi sen tanırsın.
yaptıgın yada yapacagın davranışlardan pişmanlık duymıyacaklarını uygula derim nacizane..
ama deniz seni kaybetme korkusunu yaşaması lazım.

selamlar.. dişte çıkarırken kulakla çok oynuyorlar bilgnize dedim..

evrimcim sen yinede doktoruna bi sor ama afikde bi ara fena takmıştı.
dokturna kulagımı agrıyor bi sorunmu ar acaba diye endişelendim diye söylediğimde
kulak agrısı çok zor muş o sebeple çokçok aglar yani rahatsızlık veriri.
kulağını keşfetmiştir demişti.
gerçekdende geçti şimdi arada uykuya dalarken parmagıyla kulaklatrının içini kaşımaya çalışıyorr

izmit neşe erberk joyfull house un müzik öğretmeni ile tanıştık dün izmit seka park da bir restorantta
ece ye ud ile birkaç tane çocuk müziği çaldı Ece nin çok hoşuna gitti
hemen kartını aldık belki ilerde ece yi neşe erberk in bahçeşehir deki anaokuluna veririm aslında oraya anaokulu değil yetenek geliştirme merkezi diyorlarmış
Ece nin müzik kulağı var gibi dedi ama kesin olarak 3 yaşında belli olurmuş
36 aylıkken anaokulunu vermek gerekirmiş

esrakoo ece yürümyee adapde olmayamı çalışıyor
maşallah ya.
afikhenuz sadece 2 adım attı
ama abasına tutunup kalkıp ayakda duruyor 10 sn ye falan sonra oturuyor.
gerçi henuz 10 aylık sizin bebikleren küçük menim balam:)

meltem dönmüşsünüz
tatil iyi gelmiştir.
yalnız ece iyice kararmış gibi geldi bana.
esmer bomba..
bu arada o joyful house ücretlerindne haberin varmı canım..

Evet dün gece Özdeden sonra deniz krizide yaşandı offf :sinifsinif: Byefendi aradı yalvardı söz değişeceğim diyor ama birkaç gün sürünsün diye düşünmüyor değilim mafoldumben
hemen dönme derim..bayadır üzüyor seni..
fazla tartılınca motivasyon gidiyor gerçekten..pantalon mantıklı ona girdiğin gün tartıl..yine vermemiş çıksada birden kilo iniyor...
tazem 75 bel supersin benimde zarzor 75e dustu ama daha asagıya suanda dusmuo aynen hedef 70 bakalım... yani ben 85-75-95 1.65 im gobeimde 85 ...
be eksik kalmıyım bugün itibariyle ölçülerim
bel 71.5 cm göbek 82 cm kalça 96 cm..
çok etkili bir üründü niyeki..akannehir
biz ishale reflor kullanıyoruz günde 1 defa yoğurduna veya mamsına katıyorum..
evet " evlendirmek " kelimesi bana cooooookkkkk uzakk...ama oglum metroda yanina oturan hatunlari begenirse eger sevmeye mincirmaya kalkiyor((pipiside kalkiyor soylemismiydim((isimiz var bu veletle..
sempatiksalakcinnidelikafadulden
gunaydınsss

bebiklere kefiri nası iciriosunuz yada nasıl mayalıosunuz ? hazır buralardayken icireyim deneyim diorum
hiç içirmedim..hamileyken içtim ama içirmedim..
OZGUL sana onerilen vichy cello detock muydu? lipostrech yerine olan..memnunmusun.sarkmaları toparlıomu
oda güzel hem inceltiyor hemde selülit yok oluyor...

maşalah deniz sefaşları kavrulmalar ..ama bu kavrulmalar çok tehlikeli...

yahoun agır çekim oturuşuna bayılmıştım afik hala pot kutt diye yere bi toruyor çanak çömlek patlıyor ya..
yahoyla çokca görüştürmek lazım ögrensin azcık. yavş yvaş nasıl oturulu.
ada dan alkışı ögrendi yahodan oturmayı ögrensin.
ohhh ne ala:)

melteem yüksek fiyat bence.
senelik 10 bin 200 lira oluyor.

ada dün gece canımıza ot tıkadı! 2.30 da bi uyandı tam 5 e kadar.. kucakta uyuyor, yatırınca uyanıyor..derdi neydi anlayamadık bi türlü..
bazen bizi istiyorlar....
Bu arada Özde dün 7-8 adım attı kendi başına yerden kalkıyor 7-8 adım atıp arada elleri öne doğru yere çöküp popoyu havay dikiyor dinlenince yine kalkıp devam ediyor zemuszemus
oy güzle kız maşallah..
bu arada ani ve yanlış karar verme sakın..sadece hemen gitme...

ooooooooo korkma kuzu yusuf aylardır uyku öncesi yada su içerken direk kulaklarıyla oynar..ilk başalrda bende senin gibi düşümüş vede doktora götürmüştüm..doktorun ağzından ne çıkcak diye soluğumu tuttuğumu gün gibi hatırlıyorum...kulak ağrısı çok zordur ve çocuk ortalığı yıkar ateşde cabası ..korkulacak bişeyi yoktor büyük ihtimal...ama sen yinede baktırt yada dr.sor..

ikisini de içeceğinden pek umudum yok ama deneyeceğim bakalım. bugün çıkıp bir keçi sütü bulmaya çalışayım ben de. nerelerde satılıyor canım? kefiri hazır olanlardan mı veriyorsun? ben bi kere denemiştim içmemişti ama..
izmitte 850 falanmış tam gün
ufff bizi aşar..
biz ishale reflor kullanıyoruz günde 1 defa yoğurduna veya mamsına katıyorum..
evet bize de reflor vermiş bir de bi tane şurup daha. refloru 30 ml lik kendi bardağına suyun içinde eritip veriyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…