nesrin kpeder bırakamazsa benide al yoldan olurmu
slm ben geldim oglum omzumda tek el yazıyoz...
açılışı yaptık ama berbattı ayyy ben valla 3 yıl önce ilk gun bile böyle acı hisstmedim .çok acıd .tekrarı ne zmaan olur hhiçç bilmem hakkaten zordu yani. gidereke azalır herhalde dimi.. pervin sonrageçti demişti sanırım..
yok artık delü nereden uydurdun bunu esra seni arayacakmış öyle dedi bana topiğe girmiyorsun ya bu aralar.gelmezsen ben sana çok pis küserim haberin olsun.gelicemde üzüldüm unuttuldum
esra emin misin açlıktan emdiğine.sana yalancı meme muamelesi yapıyor.gerçeğini versen emmeyebilir.sıcak kanlı canlı emzik varken:) sana önerim her memeyi 10 dk emzir.ağlasa da ağlasın.ilk haftalar da neve 1 saat emerdi çok araştırdım ve küçük olduğu çenesi yorulduğu için 40 dk ya düşürdüm saat tutuyordum resmen.sonra 15'er dk şimdi zaten anlıyorum doyduğunu ağzında geveliyor bırakıp yeniden tutuyor o zaman ayırıyorum.bazen tepki gösteriyor ama hemen susuyor.doymasa yıkar ortalığı zaten.BENİM DURUMUMDA OLAN VARMIII??
kızlarr ece sapıttı tum gun beni koltua yapıstırıp meme emiyor
bulusmaya gelen arkadaslar gorcekler emin olun ben tum sohbetlere rahat katılcam çunku ece saatlerce meme emiyor ilkg unler haftalarda boyle idi amaa bu ara daha bir acayiplestisanki
bugun anlatıyorum sabah zaten yatagın içinde emip uyuyor ne kadar emdi ne kadar uyudu hatırlayamıyorum
12 de yatak odasından salona çıktık, 1 de emmeye basladı 3e kadar, tam iki saat
sonra bir saat ancak oyaladım 4 de emmeye basladı unutulmaz dizisinin bu hafta izleyememistim onu netten actım tam 6,30a kadar emdi ki ben ayırdım sonunda hem uyuyor hem ritmik olarak emiyor yani uyuyup agzındatutmuyor
yani ben saatlerce koltukta emzirme yastıgı ve ece uzerimed yasıyorum çok acayip degilmi dr a sordum birsey olmaz kendiisteyince birakır dedi
bazen diyorum emmese daha kotu hani
ama çok anormalll habire meme agzında olsa ittirmiycek yani surekli olsa emcekk acaba her seferindeyutuyormu anlamaya calısıyorum yutkunma sesini çoguzaman duyuyorum hep emdigi için sut dolmuyor biranda doyamıyor ondanmı uzun emiyor kısır dongumu bilmiyorumkii
nesrinciğim benim aldığım 0 aydan başlıyorum.dün dışarı da çıktık kızımla hep uyudu çok rahatmış elim kolum özgür hiç yorulmadım diyebilirim.benimki şubuluşma olacagını biliyordumda gününü bilmiyordum misafirlerim var gelemedim uzun süre topiğe
tarav alınganlık yapmıyorum gelicem kanguru alıcam rahat gelebilmek için bugün baktım 2 aylık bebeğe önermiyorum felan dedi satıcı kız kararsız kaldım
tüm modeller 6 aydan başlıyor
çok sevindim ayşin kendini daha iyi hissedersen ve tabi Deva da İYİ OLURSA buluşmaya gelirsin belki.Tüm şifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
Kızımın enfeksiyonu daha iyi çok şükür, kan değerleri normale döndü. Dün sabah kontrole gittik, tekrar kan aldılar bebeğimden, içim parçalandı o kadar çok ağladı ki, o ağlamayla bütün gece yapmaya çabaladığı kaka, taa belinden çıktı yavrumun :sinifsinif:
Sonuçlar iyi çok şükür, doktorumuza da gittik, kilo kaybı olmaması çok sevindirici dedi. 4 antibiyotik iğnesi daha var, onları da yaptırıyoruz..
1 yaşın altındaki bebeklerde bu kadar şiddetli idrar yolu enfeksiyonu olması, böbreklerde reflü olabileceğini düşündürürmüş, yani böbrekten mesaneye idrar taşıyan kanalda, böbreğe doğru idrar geri kaçışı olabilirmiş. Bunu anlamak içinde bir bebek nefroloğuna gideceğiz önümüzdeki hafta.
Allah'a çok şükür kızım artık iyi. Emiyor, gülüyor, cilve yapıyor eskisi gibi. Ama artık ben bitmiş durumdayım yorgunluktan, o kadar uykusuz ve yorgun hissediyorum ki. Çünkü düne kadar gece gündüz sürekli tetikte bekliyordum, uykuya dalamıyordum bir türlü, elimde ateş ölçerle dolaşıyordum Deva'nın peşinde. Dün iyi haberleri alınca rahatladım sanırım, bu sabah kızımın iğnesini yaptırmak için hastaneye gitmemiz gerekiyordu saat 7.30 da. Ama ben nasıl uyuduysam, annemle eşim birlikte götürmüşler, hiç seslerini duymadım, uyandırmamışlar beni sağolsunlar.Biraz uyumak iyi geldi ama bu yorgunluk nasıl geçecek bilemiyorum..
topla gel yavrum sana güveniyorumsaol canum
tarav tarav alınganlık yapmıyorum:kedi:
akşam moralim bozuktu biraz ondandır geçti geçti naniknanik
gelemem kocem olmaz diyen hatunlar bizim burdan esralara taksi 30 tl tutuyor
yoldan alırım ben sizi Gülistan Ayça Melek size diyorum hu huu
gaz sancısı için sürüyolarmış masajla rahatlatıyomuşEğer açsa, canı yanmışsa ya da bir sıkıntısı varsa elini emiyor, hatta elini yumruk yapıp tamamını ağzına sokmaya uğraşıyor. Sıkıntının şiddetine göre... Ama iyi hissediyorsa eli aklına bile gelmiyor.
Bebiş bizim odada beşikte yatıyor. Üstüne bir battaniye ve polar polar battaniye örtüyorum. Buralar soğuk. Sabah uyandığımda elleri soğuk oluyor. Eldiven giydiriyorum yatarken, ama sağ elinde eldiven durmuyor. Ne yapıp edip onu çıkartıyor. Üşüyormu diye ben de tedirginim.
Çok geçmiş olsun.
Acı elma yağı ne işe yarıyor, ne yapıyorsunuz:uhm:
ne güzel keşke tüm yaptıklarımız kameraya çekilsede ,ilerde değerimiz bilinse neyse inşallah böle de bilirlersabah bir uyandım tabii nevanın ağlamasıyla.kızım bu gece minderinin üstünde benim yanımda babası salonda yattı.Neyse uyandığımda biraz geç olmakla birlikte komidinin üzerinde koca tripodu ve kamerayı farkettim bir baktım kayıtta.Salifo işe giderken saat 7:40'da açıp gitmiş bize de mesaj bırakmış.az önce izledim nevanın uyku halleri çok hoş ben onun her mıkırdamasına nasıl da zıplamışım.uyanıp üstü açık mı diye kontrol etmişim hiç hatırlamıyorum.Annelik değişik hasletler peyda etmiş bendekaydirigubbakcemile3
son 5 gundur surekli kayinvalideme sunu soyle bunu boyle yapalim diye gosteriyorum yine kendi bildigini okuyor, ya her yarim saatte bir bebegin altini aciyor, hem degistirmek içcin hemde hava alsin, diye usutucek yavrum..
mama saatini oturmak istiyorum her dk ac bu diyor...
yani keske yapma dediklerimi yapmasa sanslisin o konuda didecim..
serap herşey çok güzel de bir şey pek hoş olmamış nacizane eleştiri benden.kızının paralarla altınlarla değişik pozlardaki fotoğrafları tuhaf geldi bana.yorumlarınızı bekliyorum demeseydin yazmayacaktım.ama gerçekten çok tatlı bir bebek maşallah.Sen de çok hoş ve zarifsin
Canım başakcım geçmiş olsun bebişine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?