yok artık delü nereden uydurdun bunu esra seni arayacakmış öyle dedi bana topiğe girmiyorsun ya bu aralar.gelmezsen ben sana çok pis küserim haberin olsun.
topla gel yavrum sana güveniyorum
serap sizin akrabalar hayatında hiç para altın görmemişlermi delikafadulden
zavallı lenacık kucaktan kucağa harab olmuştur yavrucak
maşallah kocaman
serap ilginç akrabalarınz varmış.neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
kayra çok sağol bilgiler için.soğan ve sarımsaktan vazgeçemem artık soğanlı sarımsaklı olsun biraz sütüm:)
yeri gelmişken bebeklerinizin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz.nevanın yüzü yüzüne değen sütten.kusmuktaan kzarıyor o kızarıklıklar kurumuş dökülüyor nemlendirsem iyi olur.ama hangi nemlendirici iyidir bilmiyorum netten araştırdım bir sonuç elde edemedim.
sebamedin losyonunu almayı düşünüyordum araştırayım neymiş içeriği.teşekkürler melek.elif losyon sürebilirsin...
aynı kızarıklık bizde de oluyor
sebamedin kremini sürüyorum çok az
tüm vucuduna sürülen bi kremini almıştım "extra soft baby cream" yazıyor
Ben bıktım bu ballandıra ballandıra bulusma yazılarınızdan!!!! Yeter uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ikı haftadır bulusuuyorus,bulusucas.. as kaldı, sana 10 dk, bana yarım saat.. kaçığın birine bi uçak mesafesi... sessız sedasız toplanın dağılın agustos zıpzıpları,gelır hepınısın yuzune hapsururummm haaa :mymeka:
slm herkese gene uzun zaman olmuş girmeyeli sayfalar coook gitmiş pek bakamıycam artıkkk umarım herkes iyidir bebeişlerde tabi....
lena hnm.maşallah ii artık mama yemiyor desem yeridir aman dilimi ısırayımda söyleyeyim benimde sütüm çoğaldı hem sağıyorum sağdığım sütü daha cok seviyor mamayı bazen zorla yiyiyor zaten günde 1 yada 2 kez zor zar işte.....
buarada kızıma dayısı ve ben site yaptık bakmak isterseniz benim hamilelik resimlerimden odasına doğum resimlerine hikayesine kadar var hatta mevlüt resimlerimizde orda kızlar buraya ben ekleme yapamıyorum ordan bakın artıkk....ayrıca ziyaretçi defterine yorumunuzu bekliyoruzzz..
ADA LENA KOYLU - ANA SAYFA
valla bizim ara baya acildi, veletle ugrasmaktan geceleri ne istek var ne bisi, ikimizde olu gibiyiz, uyku daha tatli geliyor, hele bende hic istek yok, nolcak bilmem..arada bi kaprisi tutuyor kocisin oglumu sevdikce, ilgilendikce benide sev diye sirnasiyor, resmen kardesini kiskanan cocuklar gibi...artik beni hic sevmiyorsun diyor, napcaz bilmiyorum?
serap ada cok tatli olmus, hele mevlut kiyafetine bayildim..masallah..ne guzel sutunde gelmis,masallah.. benim hepten kesildi ne yazikki(
çok sevindim ayşin kendini daha iyi hissedersen ve tabi Deva da İYİ OLURSA buluşmaya gelirsin belki.
yeri gelmişken bebeklerinizin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz.nevanın yüzü yüzüne değen sütten.kusmuktaan kzarıyor o kızarıklıklar kurumuş dökülüyor nemlendirsem iyi olur.ama hangi nemlendirici iyidir bilmiyorum netten araştırdım bir sonuç elde edemedim.
Ayşin, bebişinin ıyı olmasına cok sevındım gercekten.. Bır daha boyle seyler yasamayasınız ınsallah.
Pöff.. nezle oldum Ozy yuzunden.. Kuzey e atlamadan bır an once gecse bari..
sebamedin losyonunu almayı düşünüyordum araştırayım neymiş içeriği.teşekkürler melek.
iyi geliyorsa losyon yerine bunu alayım.
kaçık derken??:roflol:Ben bıktım bu ballandıra ballandıra bulusma yazılarınızdan!!!! Yeter uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ikı haftadır bulusuuyorus,bulusucas.. as kaldı, sana 10 dk, bana yarım saat.. kaçığın birine bi uçak mesafesi... sessız sedasız toplanın dağılın agustos zıpzıpları,gelır hepınısın yuzune hapsururummm haaa :mymeka:
belli kaçık kim.tavuk suyundan gettoya pravoTurk usulu nezleye Yahudi antibiyotıgı (tavuk suyuna corba) yaptım.. hamılelıkte ayaklandırmıstı benı.. kendısınden aynı performansı yıne fekliyorumm.. (arka planda Shındler ın Lıstesı muzıgı var,duyuyıorsunuz dı mı,pek severım onu)
Gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum, inşallah bir aksilik çıkmazsa geleceğim.
Bize hastanede hemşireler losyon sürmeyin, bebek sütü sürün demişlerdi, avenue diye bir marka var, hastanede bunu tavsiye etmişlerdi, ben hala onun sütünü kullanıyorum, gayet memnunum, hem de çok güzel kokuyor. Eczanelerde satılıyor, çok da pahalı değil sanırım geçenlerde eczanede gözüme ilişmişti.
KAYRA teşekkür ederim bilgiler için
serap ilginç akrabalarınz varmış.neyse zenginin malı züğürdün çenesini yorar.
kayra çok sağol bilgiler için.soğan ve sarımsaktan vazgeçemem artık soğanlı sarımsaklı olsun biraz sütüm:)
yeri gelmişken bebeklerinizin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz.nevanın yüzü yüzüne değen sütten.kusmuktaan kzarıyor o kızarıklıklar kurumuş dökülüyor nemlendirsem iyi olur.ama hangi nemlendirici iyidir bilmiyorum netten araştırdım bir sonuç elde edemedim,
RİCA EDERİM ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?