2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

komşularım geldiler oğlumu görmeye açık kalmış bilg.

yok artık delü nereden uydurdun bunu esra seni arayacakmış öyle dedi bana topiğe girmiyorsun ya bu aralar.gelmezsen ben sana çok pis küserim haberin olsun.
topla gel yavrum sana güveniyorum

kocelerine sorsunlar bakalım yarın belli olur
toplayıp gelicem benim koce arıza yapmadı alkisalkisalkis

serap sizin akrabalar hayatında hiç para altın görmemişlermi delikafadulden

zavallı lenacık kucaktan kucağa harab olmuştur yavrucak

maşallah kocaman

alemsin esra kaydirigubbakcemile3

aynı kızarıklık bizde de oluyor
sebamedin kremini sürüyorum çok az
tüm vucuduna sürülen bi kremini almıştım "extra soft baby cream" yazıyor

elif losyon sürebilirsin...
sebamedin losyonunu almayı düşünüyordum araştırayım neymiş içeriği.teşekkürler melek.
aynı kızarıklık bizde de oluyor
sebamedin kremini sürüyorum çok az
tüm vucuduna sürülen bi kremini almıştım "extra soft baby cream" yazıyor

iyi geliyorsa losyon yerine bunu alayım.

Ben bıktım bu ballandıra ballandıra bulusma yazılarınızdan!!!! Yeter uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ikı haftadır bulusuuyorus,bulusucas.. as kaldı, sana 10 dk, bana yarım saat.. kaçığın birine bi uçak mesafesi... sessız sedasız toplanın dağılın agustos zıpzıpları,gelır hepınısın yuzune hapsururummm haaa :mymeka:

Turk usulu nezleye Yahudi antibiyotıgı (tavuk suyuna corba) yaptım.. hamılelıkte ayaklandırmıstı benı.. kendısınden aynı performansı yıne fekliyorumm.. (arka planda Shındler ın Lıstesı muzıgı var,duyuyıorsunuz dı mı,pek severım onu)

Sabah aklıma Basak geldı.. dedım bu kadıncagız uzun zamandır yok.. sanırımm kuzusu hasta ımıs, cok cok gecmıs Kadrıyem... Allah sıfa versın..

Ayşin, bebişinin ıyı olmasına cok sevındım gercekten.. Bır daha boyle seyler yasamayasınız ınsallah.

Emzırmenın de hamılelıkten farklı kalır yanı yok.. yıne ılac alamıyorum hıcbır sekılde, 10 ay boyunca yedıgım her naneye dıkkat etmekten fenalık geldıgı ıcın kendımı cok sermıstım bı suredır.. meyve yemekten bıkmıstım mesela.. vucudun dırencı halıyle dusmustur.. ondan kapıverdım ben bu meredi.. sımdı burnumdan cıkarcasına meyve yıyorum.. tam Turk usulu degıl mı?? :))

ya tam geldim bi göz atayım dedim oglum uyandı.

sırnaşık şey
:roflol:

Serap sütüne maşallah
Bu süt nasıl artıyor anasını satıyım bi benimki mi artmıyor yaa, yiyip içmediğim şey kalmadı, hala aynı, tek göğüsten taş çatlasın 50 cc anca çıkıyor :sm_confused:
Bebeğine de maşallah, çok güzelleşmiş, mevlüt kıyafetleri ile harika görünüyor, nazar değmesin

Evet Nurdan aynı şeyleri bende yaşıyorum, eşim çocuk gibi oldu, yatakta arkasını dönüp yatıyor bana,kapris yapıyor resmen. Benim derdim bana yetiyor zaten, deli mi ne !

serap ada cok tatli olmus, hele mevlut kiyafetine bayildim..masallah..ne guzel sutunde gelmis,masallah.. benim hepten kesildi ne yazikki(

Benimde bitti bitecek gibi sanki..Napalım bizimkilerde mama bebeği olacak..

çok sevindim ayşin kendini daha iyi hissedersen ve tabi Deva da İYİ OLURSA buluşmaya gelirsin belki.

Gelmeyi ve sizlerle tanışmayı çok istiyorum, inşallah bir aksilik çıkmazsa geleceğim.

Bize hastanede hemşireler losyon sürmeyin, bebek sütü sürün demişlerdi, avenue diye bir marka var, hastanede bunu tavsiye etmişlerdi, ben hala onun sütünü kullanıyorum, gayet memnunum, hem de çok güzel kokuyor. Eczanelerde satılıyor, çok da pahalı değil sanırım geçenlerde eczanede gözüme ilişmişti.

Ayşin, bebişinin ıyı olmasına cok sevındım gercekten.. Bır daha boyle seyler yasamayasınız ınsallah.

Çok teşekkürler Evrim, Allah kimsenin yavrusunu hasta etmesin.

kaçık derken??:roflol:
belli kaçık kim.tavuk suyundan gettoya pravo

hem gelebileceğin hem bebek sütü için öperim seni.

evrim ne diyor biliyor musunuz ? ben nezle oldum ben düşünebiliyor musun?

Haklı mı? ee haklı.Kaç tavuğun suyu kurtaracak bakalım:kedi:

yemek yedik sofrayı topladık hala birşey yazan olmamış tıkanıklık var topikte

KAYRA teşekkür ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…