2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde 7 ve 8.dişler cok zor cıkmıstı.ates ishal huysuzluk ne varsa vardı yanı.ama 9 ve 10. azı dişleri öncekıne göre daha kolay cıktı.sadece iştahsızlık tavan yaptı.birde huysuzluk işte.yannıs cok davul gıbı şişti bu azılar.resmen 10.azı dişinde morardı eti.ama cok şükür ates falan olmadık

off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..

nurdan tam olarak ne iş yapıcaksın??

çok çok güzelleşmiş..giderek daha bi güzel oluyor..
çok şanslısınız..balık olayı hep bi yüktür üzerimde..hazır olsa bayılırım yemeye..:))

Bu da 11 aylık hali... Beynam ormanlarından... 3 nesil biraradayız.. Allah kimseyi analarından yavrularından ayırmasın.:Saruboceq:

Resim bulanık çıkmış biraz

maşallah...pek te erkeğe benzemiyor annesi..haksızlık etme kızına..

vallahi yukardaki ne buyuruyorsa boynumuz kıldan ince..onların da sınavı o şekilde..allah sağlık sıhhat versin yavrulara..çok ta takma kafanı..olacaksa oluyor naparsan yap..üzme kendini bak doğumuna da az kaldı..hem dr.un da sağlıklı demiş bak..

o eksi kokuları omre bedel

di mi yaa..

çok tatlısın sen..kakasına pek bayıldığım söylenemez ama yaptığı zaman mutlu oluyorum..kulak arkasının, ensesinin kokusuna bayılıyorum ben de..

bende seni bebeimm:)

ben de senii bi de gülizi..:))

fatma birde organize sanayi bolgesinde lcw nin fabrika satıs magazası var beynini yersin herseey piyasadan daha ucuz ..kocaman oraya gitmediysen muhakkak git

ay orayı arkadaşımdan duydum..o da adapazarlı burda oturuyor..bayramda neler neler almış oğluna çok ucuza..bi tane daha varmış fabrika satış mağazası adı neydi unuttum ama..ceylanın ürünleri varmış orda da..

fatma ben seviorum civili hergeldigimde muhakkak alırım bişiler cokta memnunum

outlet deyince gözüm dönüyo keşke burda da olsa

evriim yakalamıyayım seni
kaç benden
kaç...
yok yok sen gelme buraya sakın
bana hele hiç gelme
fetuçiniyide unut..
kaç benden tenhada sıkıştırmıyım seni

bu sünnet olmadan bi kaç saat önce ki halimiz kuzu kuzu oturuoz:)))

buda salonda bu koltukta oturmaya bayılıo nie anlamadım

:)) paşaa

buda ev ayakkabımız

damla abla vedat bey demiştiki bize evde ayakkabı giydirme çünkü arkların - ayağın tabanında boşluklar varya ortopedik falan ayakkabılarda kabarık olan yerler- oluşması için ayağının çıplak olması faydalıymış ayağı yürürken toplama hareketi yapıyomuş bebişler ayakkabıyla o hareketi yapamadıklarından düz taban olma ihtimali artıyormuş.. böyle hatta tatildeyken falan ilkeyi sahilde çıplak ayakla yürüttük hep kumda taşta falan faydalı bende biliyorum okuldan .. böyle yani bilginiz olsun..

buda deniz-tavuk-ve 28 tavuğu ve 3 horozu ile denizin kalbini bir anda kazanan tavukçu şehri teyzesi
bakış süpperr... delikafadulden

Canım (minik kelebek-- aklımda isim tutma özürlüyüm Eda mıydı?) cevaplama panelinde aşağı doğru inince eklenti ekle diye bi yer var ben ordan yaptım dı.

Canım (minik kelebek-- aklımda isim tutma özürlüyüm Eda mıydı?) cevaplama panelinde aşağı doğru inince eklenti ekle diye bi yer var ben ordan yaptım dı.

Yorum bi harika... Bi ara güneş açmıştı ama yine fena... İnsanın hiçbişey yapası gelmiyor

eda benimmmm delikafadulden
evet yaa ankara çok kötüü bu gün..

çok yağdı ya, bursa'da yatalak bi amcanın evini su basmış ölmüş kıyamam cok üzüldüm. ince ince yağıyor geceden beri ama hava oldukça sıcak. benim bugün hoşuma gitti sıcaklık yükselince.

güli bebeğim sen çalışan iş kadınısın ya artık hızlı hızlı yazıyosundur ondan oluyodur. tenhalarda kıstırma hatunu :) face te te türkçemizi güzel kullanalım sayfasını beğenmiş fevrim ondan öyle demiştir sana. fetuçiniyi bana da yap be bacım olar mı?

ayça naptı haberi olan var mı? günleri sayan şefi karar kıldı da başladı mı acaba? çok zor geçecek ilk günleri girebilse bari işyerinden de destek olsak kendisine.

eda benimmmm delikafadulden
evet yaa ankara çok kötüü bu gün..

sempatiksalakcinni
PUKKET--------------------- Buket,
SAKALEYNMASTER--- Derya,
DEFNEDAMLA------------ Damla,
NORRAA--------------------- Nurdan,
Aspirinn----------------------- Eda,
Brokoli-------------------------Nur,
Pinky_42---------------------- Gülistan,
Dnzyildizi84------------------ Özlem,
Esrako------------------------- Esra,
Evrimkuzey------------------- Evrim,
Mumy.2009--------*
Babymom----------*
Maviş83------------*
Sarmasik-----------*
Marigold------------*
Minik_kelebek----*
Tazefasulye-------*
Emrem1997------*
Fasulyeko---------*
Glzfb-----------------*
Mercimekim------*
Birde SEÇİL yar ama onunda nicki aklımda değil

Arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar, Diğer arkadaşlardan özür dileyerekten isimlerini rica ediyorum.. tabi vermek isterseniz.
Bu listeyide hemen silebilirim istemezseniz.
Kızımın adını çoğunuz biliyosunuz zaten--- DEFNE
Benim adımda-- SEMRA

Son düzenleme:

hoşgeldin tekrardan semracım

evriim yakalamıyayım seni
kaç benden
kaç...
yok yok sen gelme buraya sakın
bana hele hiç gelme
fetuçiniyide unut..
kaç benden tenhada sıkıştırmıyım seni

hayırdır yahu.. birşey mi oldu ?? kaydirigubbakcemile3

iyi gelmem ben de mafoldumben istemessen isteme mafoldumben

çokj aglarsın sonnaa :umursamaz:

güliz fetucini sadece evrime özel olacakdı dahada kimseye yapmazdım
davosada çıkmam .öyleeee!

deryaaaaaaaaaa avatar çok güzell
erkek adam yaff bu yusuf..

eşini merak ettim nasıl durumda bi gelişme varmı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…