Canım images nedir bilmem de ben resimi eklenti den ekledim. Başka nerden bilmiyorum. Cahilliğime ver:kedi:
Defnoşumun 8. dişi geliyor ve ishale yakın bi kaka durumu var. Sabahtan beri 3 kez yaptı.. Akşama yatana kadar 1-2 daha olur galiba... Ön dişlerde bunları çekiyorsa yavrucaklar azı dişlerde ne yapıcaklar offf offkafamçokkarıştı
off oglusla iyiydik kac gundur yarin aksam istanbula yolculuk..pazartesi is basi, allah utandirmasin, oinsallah ustesinden gelirim bu isin..hic bilmedigim bir deneyim olucak benim icin, hadi hayirlisi..
bizim evdede bişey yok sibel denize zor oluyo habire sabahın köründe ufak tefek şeyler alıyorum marketten.
küççücük ayancıkta bi alışverişe çıkamadım. bide artık haftalık menü yapıcam, öğlen akşam. nazlıda öğlenleri bizde artık. o sağolsun mutlaka çorba yapıyor değişik ve karışık. ama hergün ne pişiricem diye düşünmekten bihal oldum. sizede oluyo dimi gece yatınca şunu yedi bunu yemedi bıt bıt bıt diye birer birer aklımdan geçiyo. bizim bi avantajımız balık, bide balık lokantamız, deniz orada büyüdü zati. hemen hoop balık alıp oraya koşuyoruz. orasıda küççücük minnacık. öyle işte.
Bu da 11 aylık hali... Beynam ormanlarından... 3 nesil biraradayız.. Allah kimseyi analarından yavrularından ayırmasın.:Saruboceq:
Resim bulanık çıkmış biraz
bugün güne hiç keyifli başlamadım hamileliğimden beri aldım üçüncü üzücü haberi aldım kayınvalidemin arkadaşının gelini var kızı çok severim 2 ye hamileymiş 5 aylık ve 100% zihinsel özürlü demiş dr nasıl üzüldüm yaa anlatmam
1 ay öncede abimin eşinin abisinin bebeği oldu hemen yoğun bakıma aldılar kendi kendine solunum yapamıomuş dün konuştuk telde çıkarmışlar yoğun bakımdan solunum yaparsa ameliyat olacaktı ama solunum yapamamış...
arkadaşımında bebeği hastaydı belden aşağısını hissetmiodu 2 aydır hala hastanede yatıo
allahım hayırlıca bu bebeğimide elime alıyım sağlıkla başka hiç bişi istemiom sıkıntıda başım ağrıyor yaww
o eksi kokuları omre bedel
o ekşi koku hayatımda duyduğum en güzel koku gıdısının altı, kızıyor artık koklayınca bıktırdım cocuğu. hele o küçük ayak parmaklarının arasındaki koku ımmmmmmmm mis mis. çişinin, kakasının kokusu bile sapık gibi hoşuma gidiyor :)
bende seni bebeimm:)
fatma birde organize sanayi bolgesinde lcw nin fabrika satıs magazası var beynini yersin herseey piyasadan daha ucuz ..kocaman oraya gitmediysen muhakkak git
fatma ben seviorum civili hergeldigimde muhakkak alırım bişiler cokta memnunum
ben de senii bi de gülizi..:))
bide seniii, bide hepiniziiii :)
ay orayı arkadaşımdan duydum..o da adapazarlı burda oturuyor..bayramda neler neler almış oğluna çok ucuza..bi tane daha varmış fabrika satış mağazası adı neydi unuttum ama..ceylanın ürünleri varmış orda da..
bu sünnet olmadan bi kaç saat önce ki halimiz kuzu kuzu oturuoz:)))
buda salonda bu koltukta oturmaya bayılıo nie anlamadım
buda ev ayakkabımız
bakış süpperr... delikafadulden
buda deniz-tavuk-ve 28 tavuğu ve 3 horozu ile denizin kalbini bir anda kazanan tavukçu şehri teyzesi
evriim yakalamıyayım seni
kaç benden
kaç...
yok yok sen gelme buraya sakın
bana hele hiç gelme
fetuçiniyide unut..
kaç benden tenhada sıkıştırmıyım seni
ankarada hava kuskunç tiksinç içim daralıyo boğuluyorum
Canım (minik kelebek-- aklımda isim tutma özürlüyüm Eda mıydı?) cevaplama panelinde aşağı doğru inince eklenti ekle diye bi yer var ben ordan yaptım dı.
Yorum bi harika... Bi ara güneş açmıştı ama yine fena... İnsanın hiçbişey yapası gelmiyor
eda benimmmm delikafadulden
evet yaa ankara çok kötüü bu gün..
sempatiksalakcinni
PUKKET--------------------- Buket,
SAKALEYNMASTER--- Derya,
DEFNEDAMLA------------ Damla,
NORRAA--------------------- Nurdan,
Aspirinn----------------------- Eda,
Brokoli-------------------------Nur,
Pinky_42---------------------- Gülistan,
Dnzyildizi84------------------ Özlem,
Esrako------------------------- Esra,
Mumy.2009--------* fatma
Babymom----------* pervin
Maviş83------------* dilek
Sarmasik-----------* özgül
Marigold------------* gizem
Minik_kelebek----* tuğba
Tazefasulye-------* burcu
Emrem1997------* tülin
Fasulyeko---------* meltem
Arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar, Diğer arkadaşlardan özür dileyerekten isimlerini rica ediyorum.. tabi vermek isterseniz.
Bu listeyide hemen silebilirim istemezseniz.
Kızımın adını çoğunuz biliyosunuz zaten--- DEFNE
Benim adımda-- SEMRA
evriim yakalamıyayım seni
kaç benden
kaç...
yok yok sen gelme buraya sakın
bana hele hiç gelme
fetuçiniyide unut..
kaç benden tenhada sıkıştırmıyım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?