2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güliz fetucini sadece evrime özel olacakdı dahada kimseye yapmazdım
davosada çıkmam .öyleeee!

çok küstüm ama çok tahmin edemezsin. benim elimden gelmii diye istemiştim oysa ki güzel gözlü hatun bana da yapar dedimdi.

Son düzenleme:
Güliz sabah haberlerinde izledim Bursa yı..epey yağmış yağmur..üzüldüm adamcağıza

semracım memnun oldum.:)))

Hoşgeldin Semra. Hatırlayamadığın arkadaşların isimleri:
Mumy.2009--------Fatma oğlu Yiğit
Babymom----------Pervin kızı Ece
Maviş83------------Dilek oğlu Kıvanç
Sarmaşık--------------Özgül. Kızı Hayat
Marigold------------Gizem Kızı Ada
Minik_kelebek----Tuba Kızı Şevval
Tazefasulye-------Burcu Oğlu Doruk
Fasulyeko---------Meltem Kızı Ece
Glzfb-----------------Güliz Oğlu Alperen
Mercimekim------Seçil Oğlu Rüzgar

Son düzenleme:
sayın KK üyesi mercimek kod adlı seçil hanım size küsmüşem haberiniz ola.
o kuralları siz okuyun pehhhh

Canııııııımmmm öyle makbule geçti ki yaa çok sağol. Emeğine sağlık çok öptüm.:hooray:

Güliz hoşbuldum canım, Bursa'nın hali çok kötü yaa.. Allah daha beterinden saklasın.. Bi yaşlı amca ölmüş ona da çok üzüldüm. İnşallah senin yaşadığın yer haberlerdeki gibi değildir.

Tülin bende memnun oldum canım. Listenin kalan isimleri de sağolsun buket tamamladı.Tamamdır artık:enbuyukkk:

Kuzey ın tv da reklamlardan sonra ızledıgı tek sey Gece Bahcesı.. Trt cocuk ta oynuyor. Arkadasımın kızında bunların oyuncakları vardı, baya baya para vererek almıslardı, gecen sene gormustum.. yaww bunlar ne bole dedım, garıp garıp yaratıklar... dedı Evrımcım seneye gorusuruss.. dedım de get ya.. lolipop gibi habıre opusen cınsıyetsız mendaburlar bunlar.. :)) megersem her cocugun gectıgı asama ımıs..

Kuzey ın sabıt duurup baktıgı tek sey :))

İnsan buyuk konusmamalı ya.. :)))

:))) Benim kızımla yeğenimin arası 10 ay.. Onun yaptıklarını ve ona yapılanları görünce ben öyle yapmıycam derdim.. Mesela yeğenim iştahsız bi çocuk.. Yeterki yesin diye eline topkek filan verirlerdi. İçten içten ben vermem derdim. Şimdi kızımın eline kraker verirken hep bunlar gözümün önüne geliyor. Ama işte insanın başına gelince büyük konuşmuşum diyo gerçekten.

Selam a.s.
Sibel sağol canım valla baskül ihtiyacım vardı.. Dün kipya gittik baktım 29 lira almadım... Sende bugün yazmışsın. Benimki bozulmuş beni 150 kg gösteriyor hadi 60 gösterse yenisini almam mutlu mesut birbirimizi kandırarak yaşarız ama yok işime gelmiyor gösterdiği kilo gittim aldım hemen alt katta a101 zaten zemuszemus
Sizinde durumlar daha iyiymiş daha da iyi olsun inş.
Damlam Deniz süper olmuş cidden büyük kız havaları var kendilerinde Babasına cidden benziyor... Ayyakkabılarıda çok cici güle güle kullansın güzel günlere adım atsın onlarla.. opuyorumnanaktan Balık lokantası olayı süpermiş bu arada sositososito
Fatma yiğit kuşta cicilenenlerden güle güle kullansın... Bu arada foto ekleyin senin yeni imajınıda görelim kuzuyuda....
Elif senin bu adamlarla işin ne zor ya! Allah kolaylık versin sana işin zor... Çok biliyorsun al kendin yap diye kafasına geçireceksin dosyaları kötükedihüso
Semra Defne çok cici erkeğe benzemiyor pek neden öyle diyorsun kuzuya? Sende çıtır annelerdensin sanırım çok ayıp :dilcikar: Nerede oturuyorsun? Yaş kaç? İstanbuldaysan hangi yakadasın? ( Esrako sormadan sorayım kaydirigubbakcemile3)
Güliz sizin orada fenaymış cidden yağmur sel durumları kafamçokkarıştı Okullar tatil diye okudum hatta :1shok: Alpella kendimi kusturuyor :1shok: Özde de sokuyor elini ağzına bazen ama kusturma yok.. Şu zayıf kalmak için mankenler falan yapıyor ya! sengözlerimebaksanab Allah korusun... bilmiyorumkismile
Pervin ağrılı adet görmede doğum kontrol hapı kullanılıyor sanırım sen biliyorsundur kesin ama söyleyeyim dedim yerimseniben Sen hapla mı korunuyorsun? Hee bu arada herkesi sevmişsin azıcıktabana gönder o sevgiden ihtiyacım var :kedi:
Nur sen şimdi böyle olumsuzluklarla kafanı doldurma sağlıklı bir paşan var şükür sapasağlam kardeşide gelecek onlar evi kirletecek sen temizleyeceksin temizledikçe mutlu olacaksın onları düşün sen kaydirigubbakcemile3 Üst kattaki komşu dedin de bizimde yakında kapıya dayanırlar bir çığlığı var duymalısınız.. Dün kipadan kovulacaktık ya! Herkes bana bakıyor susturacak mısın şu veledi diye? :1shok: Babam sustur diyor ağzını mı elimle kapatacağım sanki! Eline çok sevdiği patates kızartmaları susamlı çubuk verdim bana mısın demedi :bbo: Mama sandalyesinde de durmadı.. Bırktık bağıra bağıra dolandı kuyruğu yanık kediler gibi tabiri caizse kaydirigubbakcemile3 Sonra bugünde a101 i talan etti küçük 500 gr lık yoğurtları atıp durdu baskülü kontrol ederken baktımyerler yoğurt... Çay behçelerinde de içecek ne varsa masaya çıkıp ona tekme atar yerinde dursa zaptedemiyoruz ki! Tüm masa örtüleri kirlenir yerlere susamlı çubuk fırlatır masa sandalyeleri çekiştirir ykında her yere bir fotoğrafımızı asacaklar bu ana kızı almayın diye kaydirigubbakcemile3 Yani annelere de yazık kadın belki benim gibi çıkmazdadır...
Güli ve Evrim çok tatlısınız ya çok güldüm size opuyorumnanaktan Allahtan Güli konuşarak anlaşıyor insanlarla birde yazışarak işleri halletmesi istenseydi ne olurdu acaba?! :1shok: kaydirigubbakcemile3 Tamam kızma çıtır sesli Gülim ben atarım kendi kafama bir şeyler :tomato:
Burcum annen sanırım sadece sizin gezme, spor olaylarınızda oyunbozanlık yapıyor... İnş. kafana göre bulursun öğrencilerini ek gelir ne kadar güzel Çok sevindim adına.. opuyorumnanaktan
Nurdan sen her işin üstesinden gelirsin hepimiz biliyoruz tanıyoruz seni nelerin üstesinden geldin sen geriye kalan devede kulak :1hug: Şansın bol olsun...
Derya eşin ne durumda daha iyi mi?
Cumartesi şimdi buluşuyor mu bu hatunlar? :umursamaz:
Neleri atladım bilmiyorum valla aklımda kalanları yazdım ben :jeyyar:

Bu da ne ola ki?! Merak ettim belki Özde de sever...Evrimim detay alsak senden saat kaçta? Ben casper çok izlerdim şimdi de dün denk geldi bir çizgi film kanalında saat 8 gibi sanırım birlikte izledik sositososito Ben hala arada bakarım hoşuma gider itiraf ediyorum çizgi film izliyorum ayrıca şirinlerde favorimdi ama artık yok

Özlem çıtırlığım neym kalmadı canım yaa.. 25 yaşında anne oldum.. Ankaradayım ben İncirli de. Pembe bile giydirsem bazı algısı zayıf insanlar kız mı erkek mi diye soruyoklava: Babaya benziyo bizim kızda.

Aynıyız 84 lüyüm bende sositososito İnsanlar ne derse desin çokta tın! Bana hamileyken yok doktor yanlış biliyor kesin erkek demişlerdi inatla.. Doğdu erkeğe çok benziyor diyorlar! Desinler prensesim o benim büyüyünce dudak ısırtacak herkese o zaman görürm ben erkeği kaydirigubbakcemile3

evet oylemıs gercekten de.

Saat 21 30 da baslıyor trt cocuk kanalında.. gece bahcesı adıyla cıkıyor.. bır suru mıyavlayan çim adam gıbı yaratıklar.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…