ayy koptum damal örtemen olayına :roflol:
beni de sildi defterden pembe bacı
beni de sildi defterden pembe bacı
bana fetuccınıye mal oldu.. sen yıne ucuz yırttın.
hay seninj yanaklarindan opeyim bende sana yada gizmoya msj aticaktim, ben suan otobusteyim istanbula gidiyorum, atasehirde olucaml haftasonu,pazar mecidiyekoye arkadasima geciciem..gune geliyorum tabiki, beraber gidelim dicektim..cebuimi atarim ozelden..nurdannn
gun topigine yazmadım surekli bakmazsın belki diye .
bu cumartesi olan gune katılyormusun ?
gulistanla konustuk simdi senin atasehirde olacagını soyledi çok emin olmamakla birlikte sayet oyle ise birlikt gidebiliriz ? ama ben mecidiyekoyde arkadasının evinde kalacagın soyledim tam emin degiliz tabi nerde olacaksın bu cumartesiye geliyormuydun sen ? atasehir tarafında olacaksan sayet bana ozelden cep tel vs yazarsan haberlesiriz birlikte geçeriz
super olurdu asil..tabii ki yapacaksın.. şüphen mi var???işe başlamadan bi gün bana kahvaltıya gelsene hazır bu taraftayken diyecektim kiiiiii, pazartesi çok yaklaşmış yaw!!
..
hocam saygilar:)) buarada ben niye deniz kizi goremedim..bide teo oydeğiyle nuniş benzerliğinin üstüne tanımam.
bu arada dalaylama ben iyi oldu sevdim
canim yabanci baglantili bir ilac firmasinda diyabet bolumunde medikal mudur olucam..vayy ne uzunmus:))nurdan tam olarak ne iş yapıcaksın??
..
allah bagislasin canim, haksizlik etme cok tatli bi kiz:))günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.
Erkek tipi var dimi :)))
nurdan ne desteği ben kaçırdımmm
bende sana destek olam bebemmm
kanyonun onundeki o berbat buyukdere caddesi trafigindekesinlikleee olursunnn
tek yapacağın
rahat ol kendini kasma
kimseye acıma yol verme
ya geç ya dur kararsız kalma net olsun hareketlerinnn
nerede yaptıracaklar acaba sürüş testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?