2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde eve bu akşam geldik. babamız hasta:-(( maskeyle dolaşıyor evde.
inş.bizlere bulaşmaz
kıvançta dünden beri ishal
salyalarıda çok akıyor birazda huysuz
acaba dişmi çıkartıcak

hay seninj yanaklarindan opeyim bende sana yada gizmoya msj aticaktim, ben suan otobusteyim istanbula gidiyorum, atasehirde olucaml haftasonu,pazar mecidiyekoye arkadasima geciciem..gune geliyorum tabiki, beraber gidelim dicektim..cebuimi atarim ozelden..
tabii ki yapacaksın.. şüphen mi var???işe başlamadan bi gün bana kahvaltıya gelsene hazır bu taraftayken diyecektim kiiiiii, pazartesi çok yaklaşmış yaw!!

..
super olurdu asil..(neyse ayarlariz yine:))

bide teo oydeğiyle nuniş benzerliğinin üstüne tanımam.

bu arada dalaylama ben iyi oldu sevdim
hocam saygilar:)) buarada ben niye deniz kizi goremedim..

nurdan tam olarak ne iş yapıcaksın??

..
canim yabanci baglantili bir ilac firmasinda diyabet bolumunde medikal mudur olucam..vayy ne uzunmus:))

günaydın KKnın güzel anneleri... Buda benim kızım Defnem... Kolu alçıda hali.. Telefonumu bozdu sağolsun sonrasında resim çekemedim.

Erkek tipi var dimi :)))
allah bagislasin canim, haksizlik etme cok tatli bi kiz:))

bende denizin fotoları göremedim yaff

özlemim anam geldi kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım
mutfağımı su bastı halıları kaldırdım
kombi bozuldu iki gün doğalgazsız sıcak susuz kaldım

buzdolabımı komple boşalttım içini dışını temizledim

ütülerimi yaptım dağğğ gibilerdi

aksilikler üst üste geldi vs ama yinede mutluyum neden
çünkü yahooo anamın yakasından ayrılmıyorrr
ohhh beee

nurdan ne desteği ben kaçırdımmm
bende sana destek olam bebemmm

sen bana hep desteksin bebegim, varligin yeter..isin ustesinden gelebilcemmi falan stres oldum..
buarada yarin surus testim var, gecemezsem arabami vermiyorlar gecene kadar((((((
gecerim dimi yapabilirim dimi..istanbul canavari olabilirim dimi..

kesinlikleee olursunnn
tek yapacağın
rahat ol kendini kasma
kimseye acıma yol verme
ya geç ya dur kararsız kalma net olsun hareketlerinnn
nerede yaptıracaklar acaba sürüş testini

kesinlikleee olursunnn
tek yapacağın
rahat ol kendini kasma
kimseye acıma yol verme
ya geç ya dur kararsız kalma net olsun hareketlerinnn
nerede yaptıracaklar acaba sürüş testini
kanyonun onundeki o berbat buyukdere caddesi trafiginde(

günaydın herkese
cumartesi bi buluşmamı var diye sordum kimse cevap yazmadı üzüldüm valla
artık eskisi gibi giremiyorum
işler yoğun ayrıca evde taşınma olayı var ve laptop bozuk
kendimi dışlanmış hissettim
:sinifsinif:

günaydın....

NURDANIM senmi beceremeyeceksin direksiyon denemesini sen avrupada asfalt çiğnemiş insansın be istanbulumu başaramayacaksın....

EVRİM o gece bahçesinin bizde müftelasıyız... selin onlar çıkınca kitleniyor tv ye.... bizim bile hoşumuza gidiyor tombilibular:))

ÇİNGENE ESRAM rahatlamışsın oh ne iyi yaho annene yapıştı demek sende rahat rahat işlerini yapmışsın güle güle kirlensin......ütülerde bitmiş ama çok nankör şu ütü olayı ütüle koy ama bir haftaya kalmadan hepsi yeniden makineye yeniden ütüle off zor iş....

yeni gelen arkadaş SEMRAY dı sanırım... isimleri sormuşsun.... bende kendimi tanıtayım.... MİLKSHAKE adım SİBEL kızım SELİN...

dün akşam farkettim SELİN in üst azı dişi çıkmış elime battı hemen ucu çıkmış... günlerdir sıkıntımızın sebebi bellil oldu ama diğer 3 yerdekilerde çok kabarık şimdide onların sıkıntısı devam ediyor şu diş sorunu ne zaman bitecek acaba ya durup durup nüksediyor...

AFYON yolcusuyum bu sabaha karşı.... daha ne çantamı hazırladım ne birşey selini bırakacağımız için ne bilim bi isteksizlik var.... son akşama sıkıştım.... öğlen kuaföre gidip kaş bıyık, ağda işlerimi halletmem lazım toptan temizlik:))ütülerim yapıp çantamı hazırlamam lazım allah sonumu hayır eylesin.....

günaydın
şu gece bahçesi dediğiniz antenli bik bik sesler cıkaran sevimli yaratıklar mı? ben izliyorum ama alperen ıhhhh sadece reklamlar bizde hala. baby tv de müzikli bişeyler çıkarsa anca. sabah hazırlanıyorum, annemin elinde alperenin davulu dümbelek yapmış çalıp şarkı söylüyor, babam alkış yapıyor benim köçekte göbek atıyor. sabah 7,30 da nasıl bir enerji öyle cok güldüm ki bizimkinin göbek atması geçtim de annemin bağıra bağıra şarkı söylemesi babamın oh oh diyerek alkış yapması sıpanında keyifle oynaması cok komikti.

Sİbel hayırlı yolculuklar bebeğim, hiç unutamayacağın kadar keyifli bir doğum günü geçir tatlım. buzlarda erir inşallah.

semra zor olacak hepimizin adını ezberlemek kolay gelsin...

güliiimmm beni silmedin dimi kuzum ben diycektimki bu ingilisce kafasını karıştırmıştır kuzumun ondandır . bide iş güç başladı. normal normal... arkadaşlarda ne kadar hemen kızıyolar fetuciniler. yoksa ben sevdim inan. bu bayram kavuşamıyos diye gelmekten bile vazgeçtim istanbula. bidahaki bayrama inşallah:))))

siboşum sağlıkla git dön inşallah iyi gelir afyon sana. dido kadını şikayet etsede seninki kısa tadını çıkar bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…