2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLİZ çok güldüm canım ya biran için gözümde canlandı cidden full enerjiymiş hepsi torun insanı ne hale getiriyor valla:)))

sağol canım inşallah güzel bi yolculuk güzel bi hafta sonu olur olumsuzluklarla gidiyorum biliyorsun inşallah düşündüğümün tersi olur...

sagol DAMLA inşallah canım..... bende ilk defa gidiyorum bilemiyorum beğenirmiyim beğenmezmiyim....

ne alaka kuzum.niye yanlış olsun.benimki hiç birini giymiyor.ne gerekiyorsa onu yapmışsın sen.
çok kınadım,çok ayıp oldu yane..cık cık cık
Allah kolaylık versin sana sibelim.sibelim deyince karedenizli bir şarkıcının şarkısı var gel gel sibelüm diye.haftasonu geliyorsunuz görüşürüz inşallah.gel gel sibelüm kaçalum bi yerlere,durma öyle uzağa gel gel sibelüm..
bak sen alpellaya.ne zaman başladı bu davranış??
akılda kalmamışım fekat adım elif bir de cipsi var hesra tazefasulye furcu
ayyy ben de çok kılım o moronlara amaninnnn
semra semraa ben nie yokum listendeee aşkoool alsanaalsanasmile
sen unutulacak kadın mısın?
ben de göremedim deniz2i.maşallah sana.benim dolaba da el atıver

çok güzel olacak.o soğuk havalar da geçti.hava ılıdı şansınıza.

sagol DAMLA inşallah canım..... bende ilk defa gidiyorum bilemiyorum beğenirmiyim beğenmezmiyim....

beğenirsin.bana bakma sen ben bahtsız bedevi olduğum için.Allah seni inandırsın hergün acyip şeyler geliyor başıma ve durduk yere.yazmıyorum buraya iyice şikayetçi,sorunlu biri olarak görünmemek için.imtihan herhalde.buraya gelirken herşey neva için iyi olsun diye dua ettim.o çok mutlu gerçekten.çok seviyor sema teyzesini,orada çok mutlu,geris boş.slijh de pek sevmiyor burayı.ama onun işyeri de harika.

biz çok farklı,daha sıcak,samimi,konforlu işyerlerinden geldik,esnaf harikaydı herkes tanırdı,tam zıddı ortamlarla karşılaşınca böyle oldu.sizz arkadaş grubunuzla takılacaksınız,çok eğleneceksin bence.bunu hakediyorsun

evet elif biliyorum o şarkıyı... cimili iboydu sanırım söyleyen.... ilk defa bi hakim bey vardı o bulup getirmişti o şarkıyı karedenizliydi kendisi epeyce dinlemiştim 2002 yılında falan... pek bilen yoktur o şarkıyı sen nerden biliyorsun:))))

EİLF telefonunu bulamıyroum yeniden özelden yazarmısın zahmet olmazsa... bende yazarım... haberleşiriz... büyük ihtimal pazar günü buluşuruz sanırım....

elifçim 1 aydır var, daha önce de yapıyodu ama kusmuyodu, bakalım yarın öğreneceğiz nedir ne değildir.

sibel sen o kokoşların canına okursun canım merak etme, eğlenceli olacak :)

evet tabiki ortam değişince zor oluyor hele senin oradaki yaşamın daha farklı olunca afyon dada sıkıntılar yaşanınca kolay değil tabiki.... burasıda senin için imtihan cidden yani burada öyle şeyler yaşıyorsunki daha kötü bir yere gitsen bile zorlanmazsın hatta:))) dediğin gibi en iyi yönü neva mutlu sonuçta güvendiğim seninde onunda beğendiğin biriyle beraber neva.... güzel geçer inşallah ama çokluk oluncada bazen güzel geçmiyor her kafadan bir ses çıkıyor nerde çokluk orada mokluk misaline dönüyor hayırlısı olsun hakkımızda :)))

elifçim 1 aydır var, daha önce de yapıyodu ama kusmuyodu, bakalım yarın öğreneceğiz nedir ne değildir.

sibel sen o kokoşların canına okursun canım merak etme, eğlenceli olacak :)

hehhhe güliz kim kime okur bilemiyorum ama 2 ye karşı tekim..... kargalar sürüyle kartallar yanlız uçar......

kalp kalbe karşıymış

o şarkı benim değişmeyen arabada dinlediğim şarkıları değiştiririm ama o hep kalır.içime neşe dolduruyor.bir de laz bir arkadaşım var bir araya gelince söyler söyler güleriz

dalgalansun saçlarun birak esen yellere
durma oyle uzağa gel gel sibelüm
kaçalum bi yerlere
......delikafadulden
not: sesim bed repartuarım çok geniştir,isteklerini peçeteye yaz gelince söylerim sana

sibelim canını sıkarlarsa kop gel valla.ben hiç kasmam,çok rahatımdır

bu tchibo netten güzel görünüyor da gidince beğenmiyor insan.yine de şu üçlü kız çocuk tşört seti güzel geldi.sibel kopup gelirse Eskişehir'e gider bakarız:))))))))))

epeydir dinlememiştim bende googleda arayım bakalım belki bulurum... cidden insanı neşelendiren kıpır kıpır bi şarkı.... hatırlattığın iyi oldu... şimdiden peçete doldurmaya başlayım ben teker teker söylersin hepsini...

sibelim canını sıkarlarsa kop gel valla.ben hiç kasmam,çok rahatımdır

ok. elif kopup gelirim kaçarız uzaklara:)))

edacım bende evde ayakkabı olayına karşıyım ama giymeyince direk uçuyor deniz kızı. ancak o dediğin kumda çimende mümkün oluyo işte. ya da evi halı kaplatacaksın oda hiç sağlıklı değil. düz taban olmakda hiç hoş diil. çok fazla ağrı acı verir ayaklar diye biliyorum. iki taraftanda kötü yani.

denizin resimleri niye görünmüyo bende anlamadım ??? hemen koyıyım bi tane daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…