ne alaka kuzum.niye yanlış olsun.benimki hiç birini giymiyor.ne gerekiyorsa onu yapmışsın sen.DERİ çarık çorapları biz giyemiyoruz ya selin taban olarak içe bastığı için daha çok yamuluyor ayakları bende mecbur ev için ayakkabı aldım ondan giydiriyorum...yanlış birşeymi yapıyorum diye düşünmeye başladım siz genelde bu çoraplardan evde giydirince.....
çok kınadım,çok ayıp oldu yane..cık cık cıkteşekkürlerrr arkadaşlar güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için,
dilekcim müsade senin....
didom görmemişin pabucu gibi olmadı umarım, deryam koy dedide ondan koydum.
deniz babasına ve babasına benziyor, ikinci babası yerine halası filan diycektim ama yok gene babası. değilsede baba tarafından biri.
Allah kolaylık versin sana sibelim.sibelim deyince karedenizli bir şarkıcının şarkısı var gel gel sibelüm diye.haftasonu geliyorsunuz görüşürüz inşallah.gel gel sibelüm kaçalum bi yerlere,durma öyle uzağa gel gel sibelüm..bugün selin hanımın mızmızlığı yine üstündeymiş ağlak bi moddaymış... sabah biraz süt içti sonra kahvaltı yapmış ondada ekmek peynir falan yok sadece biraz yumurta yemiş bu saat oldu annem birşey yediremiyormuş.... muhallebi yapmış dökmüş, yoğurt vermiş onuda yememiş allah sonumuzu hayır eyleye... eve gitmek istiyorum biran önce akşam olsun ya(( çok özledim kızımı her gün bana daha çok koyuyor ya onu bırakıp işe gelmek......
bak sen alpellaya.ne zaman başladı bu davranış??deniz çok güzel bir kız kocaman çıkmış gerçekten. bir de çok akıllı bir duruşu var. sanki hiç yaramazlık yapmıyormuş gibi çok zarif. büyümüşte küçülmüş gibi anlatabildim mi?
küçük defnecik te cok tatlı. bu aralar resim çekmiyorum hiç bende çekip koyayım bari özendim. ishal iolan babyler vardı dün çok şükür yok bizde diye içimden geçirdim aklımdan ki sabah bir kez ishal kaka yaptı. annem daha sonra yapmadı dedi ama kafama takılmasın diye de öyle söylüyo olabilir. bugünde cok mız mız imiş sanırım diş geliyor. çıksa da kurtulsak.
benim akıllı oğlum parmağını boğazına kadar sokup kusturuyor kendini. bilerek ve isteyerek yapıyor kusunca çok mutlu olup gülüyor ve öö ööö diyor. yanındaysak müdahale ediyoruz ama yoksak iş işten geçiyor. acaba midesinde bir sorun mu var yoksa öylesine mi yapıyor anlayamadık. bakalım hafta sonu soracağım doktoruna. 14. ay kontrolümüz var sormak istedikleriniz varsa liste hazırlıyorum. kan alınacak tahlil için yıkıcak ortalığı kötü kötü bakacak bana neden izin veriyosun der gibi. bir ay sonra aşısını da vurdurup sorun olmadıkça götürmeyeceğim oğlumu doktora bir daha acayip geriliyor çocuğum çünkü.
akılda kalmamışım fekat adım elif bir de cipsi var hesra tazefasulye furcusempatiksalakcinni
PUKKET--------------------- Buket,
SAKALEYNMASTER--- Derya,
DEFNEDAMLA------------ Damla,
NORRAA--------------------- Nurdan,
Aspirinn----------------------- Eda,
Brokoli-------------------------Nur,
Pinky_42---------------------- Gülistan,
Dnzyildizi84------------------ Özlem,
Esrako------------------------- Esra,
Evrimkuzey------------------- Evrim,
Mumy.2009--------*
Babymom----------*
Maviş83------------*
Sarmasik-----------*
Marigold------------*
Minik_kelebek----*
Tazefasulye-------*
Emrem1997------*
Fasulyeko---------*
Glzfb-----------------*
Mercimekim------*
Birde SEÇİL yar ama onunda nicki aklımda değil
Arkadaşlar aklımda kalanlar bunlar, Diğer arkadaşlardan özür dileyerekten isimlerini rica ediyorum.. tabi vermek isterseniz.
Bu listeyide hemen silebilirim istemezseniz.
Kızımın adını çoğunuz biliyosunuz zaten--- DEFNE
Benim adımda-- SEMRA
ayyy ben de çok kılım o moronlara amaninnnnKuzey ın tv da reklamlardan sonra ızledıgı tek sey Gece Bahcesı.. Trt cocuk ta oynuyor. Arkadasımın kızında bunların oyuncakları vardı, baya baya para vererek almıslardı, gecen sene gormustum.. yaww bunlar ne bole dedım, garıp garıp yaratıklar... dedı Evrımcım seneye gorusuruss.. dedım de get ya.. lolipop gibi habıre opusen cınsıyetsız mendaburlar bunlar.. :)) megersem her cocugun gectıgı asama ımıs..
Kuzey ın sabıt duurup baktıgı tek sey :))
İnsan buyuk konusmamalı ya.. :)))
sen unutulacak kadın mısın?semra semraa ben nie yokum listendeee aşkoool alsanaalsanasmile
ben de göremedim deniz2i.maşallah sana.benim dolaba da el atıverbende denizin fotoları göremedim yaff
özlemim anam geldi kışlıkları çıkardım yazlıkları kaldırdım
mutfağımı su bastı halıları kaldırdım
kombi bozuldu iki gün doğalgazsız sıcak susuz kaldım
buzdolabımı komple boşalttım içini dışını temizledim
ütülerimi yaptım dağğğ gibilerdi
GÜLİZ çok güldüm canım ya biran için gözümde canlandı cidden full enerjiymiş hepsi torun insanı ne hale getiriyor valla:)))
sağol canım inşallah güzel bi yolculuk güzel bi hafta sonu olur olumsuzluklarla gidiyorum biliyorsun inşallah düşündüğümün tersi olur...
sagol DAMLA inşallah canım..... bende ilk defa gidiyorum bilemiyorum beğenirmiyim beğenmezmiyim....
beğenirsin.bana bakma sen ben bahtsız bedevi olduğum için.Allah seni inandırsın hergün acyip şeyler geliyor başıma ve durduk yere.yazmıyorum buraya iyice şikayetçi,sorunlu biri olarak görünmemek için.imtihan herhalde.buraya gelirken herşey neva için iyi olsun diye dua ettim.o çok mutlu gerçekten.çok seviyor sema teyzesini,orada çok mutlu,geris boş.slijh de pek sevmiyor burayı.ama onun işyeri de harika.
biz çok farklı,daha sıcak,samimi,konforlu işyerlerinden geldik,esnaf harikaydı herkes tanırdı,tam zıddı ortamlarla karşılaşınca böyle oldu.sizz arkadaş grubunuzla takılacaksınız,çok eğleneceksin bence.bunu hakediyorsun
elifçim 1 aydır var, daha önce de yapıyodu ama kusmuyodu, bakalım yarın öğreneceğiz nedir ne değildir.
sibel sen o kokoşların canına okursun canım merak etme, eğlenceli olacak :)
evet elif biliyorum o şarkıyı... cimili iboydu sanırım söyleyen.... ilk defa bi hakim bey vardı o bulup getirmişti o şarkıyı karedenizliydi kendisi epeyce dinlemiştim 2002 yılında falan... pek bilen yoktur o şarkıyı sen nerden biliyorsun:))))
EİLF telefonunu bulamıyroum yeniden özelden yazarmısın zahmet olmazsa... bende yazarım... haberleşiriz... büyük ihtimal pazar günü buluşuruz sanırım....
kalp kalbe karşıymış
o şarkı benim değişmeyen arabada dinlediğim şarkıları değiştiririm ama o hep kalır.içime neşe dolduruyor.bir de laz bir arkadaşım var bir araya gelince söyler söyler güleriz
dalgalansun saçlarun birak esen yellere
durma oyle uzağa gel gel sibelüm
kaçalum bi yerlere
......delikafadulden
not: sesim bed repartuarım çok geniştir,isteklerini peçeteye yaz gelince söylerim sana
sibelim canını sıkarlarsa kop gel valla.ben hiç kasmam,çok rahatımdır
not: sesim bed repartuarım çok geniştir,isteklerini peçeteye yaz gelince söylerim sana
laf hocam hep laf.icraat görelim.ben de animasyon çokabla komiksin ya gerçekten . afyon mafyon insanın kalkıp gelesi geliyor sana yahu:)))))
ne oldi? Afyon'dan beter olamaz yabende uzaklara kaçmak istiyorum. alın beni burdan alın. !!!!
denizin resimleri niye görünmüyo bende anlamadım ??? hemen koyıyım bi tane daha.
denizin resimleri niye görünmüyo bende anlamadım ??? hemen koyıyım bi tane daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?