2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kendimi tatil planı yaparak rahatlatmaya çalışıyorum.. şimdiden yaz için ve şubat ayında gitmek için otelleri netleştirdim o bile yüzümü gülümsetmeye biraz olsun daha iyi hissetmemi sağladı.. yılbaşı içinde birşeyler yapmak istiyoruz ama dışarı bir yere çıksak selinsiz yeni yıla girmek istemiyorum evde geçirsek her zamanki gibi sıkıcı bi akşam olacak bakalım inegölden arkadaşları davet ettim şimdi gelin diye eşiyle konuşacak inşallah kabul ederler sıkıldım artık değişik şeyler istiyorum:)))

gunaydınlar

cuma aksamı iboların sirket yılsonu balosu var green park otelde ve ben yeni dank etti ne giyeceğim fikri ctesi aksamda ar kadasımın nisan kutlaması var hadi o neyse bar ortamı pant bluz giyer çikarımda bu cuma gecesine ne giyeceğim allahbilir bu aksam falan gidip bub edenime ne bulurum bakmam gerek off en sıkıcı bolum bu iste sismanken gece kiyafeti aranmak

kosu bandı almaya karar verdim iboyla konustum daimi degil bu kıslık sonra satarım ikinci el olarak diyorum
yoksa eve spor aleti alıp kullanılymama durumunu çok iyi bilirum daha evel eliptik bisiklet falan almıstım olmuyo yani ama bu kıs birseyler yapmam sart bakalım artık bakıyoruz su an uygun fiyatlı nerde ne var yoksa arpa boyu ile kilo verirken motivasyonumdan oluyorum

dün gece salonda uyuyakalmısım ibodaa ustuu ortmus 5 de uyandım tv yi kapattım yataga geçmeden canım cikolata istedi berkeye hamilelikten kalma bir alıskanlık gece uyandımı aklıma ilk nutella yada çikolata gelir neyse bir tane attım agzıma ustune bir bardak su içtim yattım yarım saat sonra bir mide agrısı ile uyanım ama eksime yanma vs degil kramplar giriyor mideme oluyorum sandım dedim mide kanaması falan bu heralde boyle korkunç ibo talcid falan bulamadı gece yarısı metsil bulduk gaz için onu cignedim ara ara tekrar kasıldı etti uyumusum tekrar ama noldu anlamadım berkeye hamile kalana dek mide ilacları ile gezerdim kotuydu hep agrırdı midem lisede ders yaparken falan bile aglardım agrıdan hamilelik sonrası geçmisti nerden çıktı bilmioyrum simdi tekrar

nerelerde=? haberiniz varmı

senin bu merak edişlerine hayranım ben. canım arkadaşım benim. evdeydim dün alperenin 4 köpek dişi birden geliyor mosmor damakları, ağzında aftlar cıktı acayip iştahsız falan. benimde üzerimde bir kırgınlık var hala devam eden. kışa hoşgeldin dedik ailecek.

ben banu dan pek memnun olmadığını hissediyorum senin. giderse daha iyi birini bulursun inşallah. kıs***** herkese bulaşıyo maşallah sana.

geçmiş olsun, şu diş çıkarma olayında cocukları rahatlatacak bişey olsa keşke. bizim evde de bir sokak kedisi var damla, her an kapıyı tırmalıyor çok zor içeride tutmaya calışmak. aktivitelerden bizi de haberdar et olur mu?

ece banyo sonrası tarayarak kuruttugum sacları ile fonlu ugibi oldu :)

pamuk ece cok cok tatlı, eceninde dişler geliyor belli çene kızarmış, ağzını suyu bolca akıyor.

bugunumuzun ozeti..foto mak sarja taktım ama evde unuttum :26: cepten cektik bulanık cıktı

o küçük puset 90 tl mi yuh diyorum. çok tatlı çıkmış kuzum.

bende direk nazari yedikleriyle alakalı değil, çok sevenlerinde nazarı cok değermiş.

çok geçmiş olsun..

yaff bu resim ekleme ne illet bişey olmuş beaa.

Uploaded with ImageShack.us

elinde kitabı tutarmış ta prof gibi okurmuş ta. sarı civcivim benim.

off tatlım çok zor ama dava açmadan alamazsın bence. bende actım kazandım ama sanırım avukatım dandik :) sürekli bahaneler buluyor başka bir avukat arayacağım diye çemkirdim adama bu hafta hacize gidecek bakalım. beceremezse değiştireceğim. dava açmazsan vermezler tatlım bence ac biran önce.
özlem sen değiştirsene avukatını.

güzel sonuçlar çıksın inşallah. birde sibelim gözlerin bozuk olabilir mi? hafta sonu aklıma geldin gözlerden de olabilir sürekli tekrarlayan baş ağrıları. emar sonuçlarına göre birde gözlerine baktır derim ben.

tuğbacım şevvalde ve senin ağzında da aynı anda yara çıkmıştı ya ne kullanmıştınız ilaç yazarsan sevinirim.

kulağın egçtimi bilmiyorum ama.evde sürekli gliserin bulundurmanızı tavsiye ederim.bu durumlarda iki kulağada birer damla koyun birebir çok kez denedim.ve denettim.:))))))))
çok geçmiş olsun esra.ah annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin.
çok çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşir
hadi hayırlı sonuçlar

bıcır bıcır konuşan konuşmaya calışan babylere maşallah. kalabalık aile faktörü cok önemli bencede. ben calışmıyo olsaydım alperen bu kadar cok konuşmazdı. ama annemlerde ev kalabalık. yengemler kuzenler hepsi yakın sık sık görüşülüyor, dolayısıyla epey etki etti. benim yer cücem 3 kelimeyi bir araya getiren cümleler kuruyor canı istediğinde. nedati dede appa, nannane buuu dell (su ver demek yerine su gel diyor), cıcak en cok kullandığı kelime, içtiği yediği herşey sıcak bu ara :) nasıl yanıyorsa kuzumun ağznın içi herşeye sıcak diyor. ama hala komut almıyor, sabırla bekliyorum alperen gel dediğimde gelmesini. ya ilgisini ceken bişey olmalı ya da kapının önünde olmalıyım ancak öyle. çok başına buyruk, çok dik kafalı, her dediği yapılsın istiyor olmazsa kafasını yerlere vuruyor. nasıl davranacağımı şaşırdım. istediğini yaptığımız sürece sorun yok ama yapmıyosak burnumuzdan getiriyor.

sizin cocuklar size küsüyor mu? geçen hafta ağlarken ayrıldım evden, babam git sen geç kalma oyalarım ben dedi. akşam aykut önce alpereni aldı sonra beni almaya geldiler. babasının yüzüne bakmamış ben bindim arabaya bizimki camdan dışarı bakıyor. ne yaptıysam ceviremedim kafasını yokmuşum gibi davranıyor. anca eve girince normale döndü. bazen beni duymuyormuş gibi davranıyor. ama duyduğunu biliyorum. acaba bir davranış bozukluğu mu var komutta sık sık almıyor. bu aralar bunu taktım kafaya.

internettden araştırdımda ya bu bendeki su kaçması değilde bogazımdaki enfeksiyondan bi yansıma olabilir ki bu yuksek bi ihtimal
kulak burun bogaz ilişkisinde düşününce.burnumda hafif tıklaı çünkü bagazım bguun çifttaraflı kızarık.
öglenden sonradoktora gitcem inş önemli bi sorun yokdur...rahatsız edici bi durum ya!

çeçiliim pıtıpıtı ruzy me geçmiş olsun.ilerlemeden geçer inşallah..

sibel şimdiden tatil planları ve mutluluk hakkaten dogru tespit benide acaip heycanlandırır mutlu eder tatil yada ufak geziler.
arada durup durup düşünürüm hayal kurarım.bizde mayıs sonunda tatil rezervesyonu yaptırdık.taksitleride bitti.şimdi ne yaparız ne ederiz onu düşününce bile mutlu oluyorum.
çok iyi yapmışsınız..

esrako boş mideye çikolata yediğin için olmuştur çikolata okadar masum değil belkim ondandır umarım tekrar etmez..bu arada cuma akşamı dediğin balo bu cuma değildir dimi
yoksa akşam balo sabah biz ayyy bide uyanamazsan!yorucu olur.
bedene gelince tamma kilon var ama boyun kaldırıyor şık bi elbise hoş durur sende

bu cuma maalesef yılsonu balosu iboların artıkyapacak birsey yok uyuyakalırsam kapı yı çaldıgınızda uyanırım artık :))))
yok saka bir yana ben az uyumaya alıskınım
pazara gittim oglen sizin icin ceri domates aldım umarım ctesiye kadar bozulmaz

nurr oğluşların çok tatlı maşallah.. abi kardeş beraber uyumuşlarya bayıldım o fotoya allah nazarlardan saklasın..

esra acaba yatmadan hemen önce yedirdiğiniz için oluyor olabilirmi ?? ilkeyede öyle hemen önce yedirince çok rahatsız oluyor sık uyanıyor gece.. akşam 7 de falan yemeğini yiyio arada meyve tırtıklıyo yatmadan önce de süt içiyo sadece 10.30 da falan uyuyo bence yatmadan hemen önce doyurma erken yedir..

geçmiş olsun..
hasta olmassında diştendir inşallah..

ece banyo sonrası tarayarak kuruttugum sacları ile fonlu ugibi oldu :)

ay ay bornozunu sevdinler seninn kuzuuuu

dün ilkenin öksürüğü artmadan doktora götürelim dedik... allahımm feryat figan doktorun muayene kısmına geçince ortalığı birbirine kattı.. muayenesinide yaptı.. alması gerekenden biraz fazla kilo almış dedi 12 kilo olmuş yürümesine rağmen güzel almış dedi.. boyuda 83 cm. miş herşeyinormalmiş çok şükür.. boğazıda balgam dan öksürüyomuş bi şurup verdi öksürüğünü artıracak biraz balgamı atması gerek dedi.. zar zor içiriyorum bakkalım.. c.teside kontrol için gitcez inşallah geçmiş olur o zmaan kadar..

sonrada ben doktora gittim benim öksürük azaldı ama sol göğsümün altında nasıl bir ağrı tarif edemem ak ciğerim ağrıyo sandık korktum hemen acile gittik ciğerler temiz kas ağrısı dedi.. polikliniğe gel bi solunum fonksiyon testi yapalım dedi nasıl gitceksem ilkyle.. ilkeyi emzirirkn gece yanlış pozisyonda kaldım heralde ondan ağrıdı belki... uyandı benimki öksüre öksüree .. baba diye sesleniyo çerden.. ben kaçar..

öff bu cocuk yemiyor yemiyor yemiyor!!! sabahtan beri hicbirsey yemedi..tek yedigi kuru ekmek..yemek namina hicbirsey yemiyor..az ncede biraz kellogs verdim sütle..bu sayede sütde icmis oluyor azda olsa..abisinden alisti ve severek yiyor cok olmasada..bugün balli olaninida alacagim..degisik degisik yer belki..

ben bu hastaligi oglumda cok yasadim..bir kere oldumu malesef cok sik tekrarliyor..burnunun tikanik olmamasinada dikkat et canim..kulaga basinc yapmasin..cok gecmis olsun..
gecmis olsun canim..atlattin cok sükür..eminimki cok güzel sonuclar cikacaktir..artik rahatla biraz..bak ne güzel tatil felan..iyilestirmeye yetiyor insani..
öööfff byle özel günlerde giysi bulmak ve begenmek zor gercektende..ama cok güzel seyler var..bulursun eminimki cok güzel bir elbise...fotolarida bekleriz..
gecmis olsun canim..gece cikolata yedigin icin dokunmustur..eminimki biraz dikkat edince daha tekrarlamaz..
bizimki küsmüyor ama kizdigim zaman bana parmak sallayarak resmen benimle kavga ediyor..artik cogu seyleri anliyorlar ve ona gre tepki veriyorlar..küsmede bunlardan biridir bence..korkulacak yada endiselenecek birsey oldugunu sanmam..aksine zeki oldugunu gösterir ..
sanada ilkeyede cok gecmis olsun canim..masallah gelisimi cok iyi..

canım yok ece aylardır yiyip yatıyorhiç sorun olmuyordu iki gun oldu bu olayda zaten balgam çıkardı kusmanın otesinde balgam vardı çok o yuzden kustu zaten snırım su an normale dondu
sanada geçmis olsun ya solunum testi çok sinir birsey basın beynin donuyor testin sonunda ufle birak cek firlat kabus gibi dr bunları soyliuyor nefesss cekk firlat bana birde tez sesli bir uygulayan kisi artık hemsiremi ne bilmiyorum denk gelmisti bagırdıkca yerimden sıcrıyordum sana o hissi vermek için aynı ses tonunda hızlı hızlı bagırıyor çekkkk firlatttt diye:))

ya çokk zor alah yardımcın olsun
bu arada ne zaman geliyorsun pazar mı ? ee kizlarla hafta içi mi buluscaksın yoksammm ben seni goremiycekmiyim

gullluuu
dilek yazdı msn den face mesajımı ugormeden yazmıs senin aramanı haber almıs nası oldu onu anlamadım ama telefonu bozukmus vs numaranı istedi verdim olmazsa tek gelicemben dedi tarif alırım dedi benim numaralarımıda verdim boyle bilgin olsun

pazar günü geliyorum canim..kizlarlada hafta ici bulusurum mecbur..cünkü cumartesi dönüyorum..sen calisiyorsun degil mi?? yoksa senide grmek isterdim..

AHH AHH BENIMDE VARDI BI KOSU BANdım bı hevesle almıstım ama oda bekcılıgı yaptı resmen.dogru durust yurumedım üstünde.sonra hamılelık dogum derken kaldı.buseferde tasıncaz dıe alıcı cıkınca satttık.şimdi olsa keske,yururdum hergun bı saat (
tuğbacım şevvalde ve senin ağzında da aynı anda yara çıkmıştı ya ne kullanmıştınız ilaç yazarsan sevinirim.

canım sızındemı cıktı agzınızda gecmıs olsun.ama hıc bıse kullanmadık.Şevvale bol bol ıhlamur ıcırdım.öyle kendılıgınden gectı.ilk 3 gun zor oldu toplamda 7 gunde gectı

dohturdAN GELDİM
BOGAZ ENFEKSİYONU VE KULAK ENFEKSİYONU AYRICA MİNNAK MİNNAK MANTARLAR OLUŞMUŞ. OYSA KULAGIMDA KAŞINTIDA YOKDU NEYHSE BİRÇOK İALÇ VS VERDİ KULAK DAMLASI ANTİBİYOTİK VS..emziriyorum didim ona göre verorum didi.. capslock acık kalmış valla hiç silemem zaten zor yazıyorum..
sorry

esrako ben dileğe msnden yazmıştım beni ara diye her ylu denemiştim yani ulaşmak için neyhse
konuştuk bugun gelicek kıvanç hasta olursada kendisi gelecek
söğütlüçeşmede buluşp taksiylen gelces size
sen adresi yaz.
metrobüs duragından adamlara biliyormuş gibi tarif edelim..:)
valla cuma akşamı olmasına senin adına üzüldüm ne biliyim balodan gel ne kadar olmasadabiraz yorgunluk olur!bakk kafan bi dunya olur sonra zatten vıcır vıcır çocuklar üstüne biz
aman aman çeri dömatesde alırmış bizim için ahh saol canm çok zahmetler etmişsin..
erenköy pazarına mı gittin sen?salı gunu kadıkoy ve erenköy vardı sankim?

gulizim cok gecmis olsun canım alpellaya..

ece bana kusuyo ama kızdıgım zamanda neye kızdıgımı sucunu bilio...acıkcası cok nazlıyorum ama yeri geldigindede sert oluyorum yoksa tepemıze cıkar cıkıoda..kussun bisey olmaz hepimiz buyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…