nerelerde=? haberiniz varmı
son bomba banu evleniyor sanırım tekrar eski esi ile barısma turlarında
uç yıldır ayrılarmıs sansa bakın adam bugune kadar barısma teklif etmemis geçen gun etmis kararsız ama ok diycek sanırım agzı soylemesede planları bu yonde yarın net olarak soracagım bakayımmı yeni birini diye cunku esinin durumu iyi çalısmayı dusunmez ki zaten ben dedim o da onayladı yani bakalım kısmet her iste vardır hayır belki daha iyi birini bulurum zor tabi yeniden birini aramak anlatmak ona herseyi vs ama napalım
bakıcı iside bu sekil
yanlız ben bizde calısanlara kaderimimi bulastırıyorum ne bizden çıkan eski koca yada eski sevgili ile evleniyor :)))
belma çok teşekkürler merkür etkileri için ben epeyce hissediyorum kendilerini.
deniz 3 gündür ateşleniyor. yine diş geliyor. hangisi bilmiyorum ya da hangileri. sadece soğuk şeyler yemesinden anlıyorum artık. yoğurt ve ayran dolaptan yeni çıkmış olacak. tüm günü böyle geçiriyor birde yedikçe ohh diyor.
hüsoli istanbuldaydı annesini görmeye gitti bu arada. babam acilen geldi annemde gelecek yarın öbür gün.hüsolide bu sabah geldi ama neye yarar. sıyırmak üzereyim. 3 gündür uyumuyorum. dünde deniz şöyle bir uyuklayınca banyoya girdim günler sonra. çıkınca farkında bile olmadan "çok şükür allah tekrarını geciktirmesin" dedim. böyle bir dua duydunuzmu ya düşününce garip olduğunu farkettim. bir sonraki banyo için dilekte bulundum . halime acıdım yahu.
geçmişede bakındım hani. tusinin ayakkabıları hayırlı olsun sağlıkla giysin inşallah. denizdede vardı aynı sorun ayakkabının içine bir parça koydular. evdede pek giymiyor artık ayakkabı.
alışveriş arabası bizimde var epeydir. gezinip duruyor evde . eşyaları taşıyor,
bu arada sokak kedisi biz için evde yeni aktiviteler bulmak gerek. arayıştayım.
bugunumuzun ozeti..foto mak sarja taktım ama evde unuttum :26: cepten cektik bulanık cıktı
bugun azeri dostlarımıza davetteydik ece icin kurban kesti manevi amcası yurumesi serefine..disi cıkıncada hediye almıstı pusetinide aldı dogumgunundede kıymetli hediye almıstı cok sevıolar..guzel vakit gecirdik guzel yemekler sohbetler ..ece yuzume bile bakmadı hep onlarla oynadı yemeklerini ben evden goturdum corbasını yogurdunu vs..aksam eve gelincede tarhana ıcırdım 1 saat sonrada yattı..bir ogurtu bi kusma artık safra cıktı cocuktan corbayı kustu 10 dk kustu agladı elini yuzunu yıkadık camdan hava aldırdık oynattık simdi ayagımda uyuyo hicbise yedirmedim..nezaman onlara gitsek aksama bi kusma oluyo..
Rüzgar ı götürdük dr.a..boğazı kızarmış evet..ciğerleri temizmiş..öksürük şurubu yazıcam dedi dr..dedim prospan die bir bitkisel ilaç varmış onu alsak nasıl olur..? dedi tamam onu alın..sonra kendi dr.unu da arayıp sorduk dedi alın kullanın...
neyse aldık içirdim 1 ölçek..aradan yarım saat geçti bir kustu..sanırım balgamdı kustuğu şimdiye dek pek öksürmedi..inşallah yarın da içer iyileşir tamamen..
dün akşam avukatım aradı bi takım yapmam gereken işler varmış Antalya ya çağırdı..sabah gittik apar topar..
dönüşte nası bir yağmur anlatamam..3 sene önce yağmıştı böyle gene..50 km.hızla silecekler son hızda çalışarak geldik kaç saatte..hele bazı yerlerde su birikintisi olmuş yüzdük resmen..çok tırstım itiraf ediyorum..Rüzgar ı da almıştık bırakamadım burda..O na bişi olacak diye korktum asıl..
günaydın...
dün akşam mr ı mı çekindim biraz zordu ama neyse geçcti bitti.... sonuçlar 1 hafta sonraymış inşallah iyi çıkar...geçmişe bakamadımaz yoğunum konuya katılabildiğim kadar bu sayfadan sonra
katılcam...
kulağın egçtimi bilmiyorum ama.evde sürekli gliserin bulundurmanızı tavsiye ederim.bu durumlarda iki kulağada birer damla koyun birebir çok kez denedim.ve denettim.:))))))))yaff kulagıma su kaçtı sanırım naptıysam geçmedi başka önerisi olan,
yaptıklarım
su kaçan kulagımın tarafında kafamı eğip zıpladım
2 taşı birbirine vurdumkulagımın dibinde
sakız çiğniyorum
burnumu tıkayıp nefes vermeye çalıştım
off yani yapmadıgım kalmadı
muthiş bi çınlama ve hafif agrı aklınıza ne geliyor
başka ne yapmalıyım
çok geçmiş olsun esra.ah annelerimiz allah başımızdan eksik etmesin.mami geçen haftadan beri mesaide gece 12 lerde geliyor kafayı sıyırcam aralık sonuna kadar böyleymiş
bu hafta gün var diye evdeyim ama haftaya yine anama gideceğim
kursada gidemedim bu pazar yaho çok berbattı hiçbirşey yemiyor sadece beni emiyordu bırakıp gitseydim vicdanım elvermezdi sadece meme ile yaşıyor çünkü(
daha 2. haftadan fire verdik offf umarım şu kurs işim sekteye uğramaz
çok çok geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirRüzgar kötüledi bugün..kulakta da kızarıklık varmış..orta kulak iltihabı başlangıcı dedi dr..antibiyotik kullanıyoruz..ve hiç birşey yemiyor..ilacı içmek istemiyor..şırınga aldım hastaneden ama yutmuyor ki ilacı tükürüyor geri..naapcamı şaşırdım..allahtan antibiyotik günde tek sefer verilicek..bugün içti zorla ama nası içti bir de bana sorun.((..sadece meme emiyor c vitamini ıhlamur vs..kesinlikle içmiyor pofff.. (
öksürüğü geçmedi..tek sefer kullanımlık biri toz diğeri sıvı 2 ampul verdi..tükürdü,gittik yenisini aldık..onu da zorla ağlaya ağlaya tıktık....bi düzelseydi yavrum..
hadi hayırlı sonuçlargünaydın...
dün akşam mr ı mı çekindim biraz zordu ama neyse geçcti bitti.... sonuçlar 1 hafta sonraymış inşallah iyi çıkar...geçmişe bakamadımaz yoğunum konuya katılabildiğim kadar bu sayfadan sonra katılcam...
internettden araştırdımda ya bu bendeki su kaçması değilde bogazımdaki enfeksiyondan bi yansıma olabilir ki bu yuksek bi ihtimal
kulak burun bogaz ilişkisinde düşününce.burnumda hafif tıklaı çünkü bagazım bguun çifttaraflı kızarık.
öglenden sonradoktora gitcem inş önemli bi sorun yokdur...rahatsız edici bi durum ya!
çeçiliim pıtıpıtı ruzy me geçmiş olsun.ilerlemeden geçer inşallah..
sibel şimdiden tatil planları ve mutluluk hakkaten dogru tespit benide acaip heycanlandırır mutlu eder tatil yada ufak geziler.
arada durup durup düşünürüm hayal kurarım.bizde mayıs sonunda tatil rezervesyonu yaptırdık.taksitleride bitti.şimdi ne yaparız ne ederiz onu düşününce bile mutlu oluyorum.
çok iyi yapmışsınız..
esrako boş mideye çikolata yediğin için olmuştur çikolata okadar masum değil belkim ondandır umarım tekrar etmez..bu arada cuma akşamı dediğin balo bu cuma değildir dimi
yoksa akşam balo sabah biz ayyy bide uyanamazsan!yorucu olur.
bedene gelince tamma kilon var ama boyun kaldırıyor şık bi elbise hoş durur sende
esra acaba yatmadan hemen önce yedirdiğiniz için oluyor olabilirmi ?? ilkeyede öyle hemen önce yedirince çok rahatsız oluyor sık uyanıyor gece.. akşam 7 de falan yemeğini yiyio arada meyve tırtıklıyo yatmadan önce de süt içiyo sadece 10.30 da falan uyuyo bence yatmadan hemen önce doyurma erken yedir..dün butun gun berke nin disleri için dr gezdik
uç ayrı dr dan randevu aldım es dost tavsiye ile olan dr lar
ortodontik tedavi ne ucuk fiyatlı ismis 3000-5000 arası oynuyor semtine dr un hasta sayısına vs goremi artık populerligine yani. hala kafam karısık birinin istediigi rontgenleri oburu istemedi tek film ile karar verdi diger ikisi istedi onların fiyatları yuksek ilk gittigim o zaman dandirikmi offff yanii.
bu arada bir tanesi benimde agız yapımın berke ye benzedigini benimde bir yillik t el takımı ile alt çenemin daha duzgun olacagın falan oyle bir anlattıkı fiyat biraz uyugun olsa bende taktıracaktım ama hala aklımda 32 sinde telli kimse gordunuzmu bilmem ama çok sinir oluyorum onde ki birkaç carpık disime bakalım ibo sacmalama diyor :) ben dusunuyorum
ece dun aksam yine kustu tam yattı yarım saat sonra allahım bu sefer tum salonun ortası kendi od asının halısı yerler ibonu ve benim ustum battık temizlemeye nerden baslayacagımı bilemiyorum bu kusma anlarında kabus gibi offf halı sil yıka vs tum gunum bunlarla geçti.
buyuk bir hastalık tablosu yok gun içinde gayet iyi tam yatıyor yarım saate balgam yatıncam gidiyor ne oksuruk tutuyor ki gun içinde çok az oksuruyor iki aksamdır yatmadan evel binbir zahmetle yedirdiklerimiz kusuyor
bu akasm yatmadan bir saat evel yedirdik en azından bir saatte alacagı vitaminleri almıs olsundiye
belma çok teşekkürler merkür etkileri için ben epeyce hissediyorum kendilerini.
deniz 3 gündür ateşleniyor. yine diş geliyor. hangisi bilmiyorum ya da hangileri. sadece soğuk şeyler yemesinden anlıyorum artık. yoğurt ve ayran dolaptan yeni çıkmış olacak. tüm günü böyle geçiriyor birde yedikçe ohh diyor.
hüsoli istanbuldaydı annesini görmeye gitti bu arada. babam acilen geldi annemde gelecek yarın öbür gün.hüsolide bu sabah geldi ama neye yarar. sıyırmak üzereyim. 3 gündür uyumuyorum. dünde deniz şöyle bir uyuklayınca banyoya girdim günler sonra. çıkınca farkında bile olmadan "çok şükür allah tekrarını geciktirmesin" dedim. böyle bir dua duydunuzmu ya düşününce garip olduğunu farkettim. bir sonraki banyo için dilekte bulundum . halime acıdım yahu.
geçmişede bakındım hani. tusinin ayakkabıları hayırlı olsun sağlıkla giysin inşallah. denizdede vardı aynı sorun ayakkabının içine bir parça koydular. evdede pek giymiyor artık ayakkabı.
alışveriş arabası bizimde var epeydir. gezinip duruyor evde . eşyaları taşıyor,
bu arada sokak kedisi biz için evde yeni aktiviteler bulmak gerek. arayıştayım.
ay ay bornozunu sevdinler seninn kuzuuuu
ben bu hastaligi oglumda cok yasadim..bir kere oldumu malesef cok sik tekrarliyor..burnunun tikanik olmamasinada dikkat et canim..kulaga basinc yapmasin..cok gecmis olsun..Rüzgar kötüledi bugün..kulakta da kızarıklık varmış..orta kulak iltihabı başlangıcı dedi dr..antibiyotik kullanıyoruz..ve hiç birşey yemiyor..ilacı içmek istemiyor..şırınga aldım hastaneden ama yutmuyor ki ilacı tükürüyor geri..naapcamı şaşırdım..allahtan antibiyotik günde tek sefer verilicek..bugün içti zorla ama nası içti bir de bana sorun.((..sadece meme emiyor c vitamini ıhlamur vs..kesinlikle içmiyor pofff.. (
öksürüğü geçmedi..tek sefer kullanımlık biri toz diğeri sıvı 2 ampul verdi..tükürdü,gittik yenisini aldık..onu da zorla ağlaya ağlaya tıktık....bi düzelseydi yavrum..
gecmis olsun canim..atlattin cok sükür..eminimki cok güzel sonuclar cikacaktir..artik rahatla biraz..bak ne güzel tatil felan..iyilestirmeye yetiyor insani..günaydın...
dün akşam mr ı mı çekindim biraz zordu ama neyse geçcti bitti.... sonuçlar 1 hafta sonraymış inşallah iyi çıkar...geçmişe bakamadımaz yoğunum konuya katılabildiğim kadar bu sayfadan sonra katılcam...
öööfff byle özel günlerde giysi bulmak ve begenmek zor gercektende..ama cok güzel seyler var..bulursun eminimki cok güzel bir elbise...fotolarida bekleriz..gunaydınlar
cuma aksamı iboların sirket yılsonu balosu var green park otelde ve ben yeni dank etti ne giyeceğim fikri ctesi aksamda ar kadasımın nisan kutlaması var hadi o neyse bar ortamı pant bluz giyer çikarımda bu cuma gecesine ne giyeceğim allahbilir bu aksam falan gidip bub edenime ne bulurum bakmam gerek off en sıkıcı bolum bu iste sismanken gece kiyafeti aranmak
kosu bandı almaya karar verdim iboyla konustum daimi degil bu kıslık sonra satarım ikinci el olarak diyorum
yoksa eve spor aleti alıp kullanılymama durumunu çok iyi bilirum daha evel eliptik bisiklet falan almıstım olmuyo yani ama bu kıs birseyler yapmam sart bakalım artık bakıyoruz su an uygun fiyatlı nerde ne var yoksa arpa boyu ile kilo verirken motivasyonumdan oluyorum
gecmis olsun canim.dün gece salonda uyuyakalmısım ibodaa ustuu ortmus 5 de uyandım tv yi kapattım yataga geçmeden canım cikolata istedi berkeye hamilelikten kalma bir alıskanlık gece uyandımı aklıma ilk nutella yada çikolata gelir neyse bir tane attım agzıma ustune bir bardak su içtim yattım yarım saat sonra bir mide agrısı ile uyanım ama eksime yanma vs degil kramplar giriyor mideme oluyorum sandım dedim mide kanaması falan bu heralde boyle korkunç ibo talcid falan bulamadı gece yarısı metsil bulduk gaz için onu cignedim ara ara tekrar kasıldı etti uyumusum tekrar ama noldu anlamadım berkeye hamile kalana dek mide ilacları ile gezerdim kotuydu hep agrırdı midem lisede ders yaparken falan bile aglardım agrıdan hamilelik sonrası geçmisti nerden çıktı bilmioyrum simdi tekrar
bizimki küsmüyor ama kizdigim zaman bana parmak sallayarak resmen benimle kavga ediyor..artik cogu seyleri anliyorlar ve ona gre tepki veriyorlar..küsmede bunlardan biridir bence..korkulacak yada endiselenecek birsey oldugunu sanmam..aksine zeki oldugunu gösterir ..bıcır bıcır konuşan konuşmaya calışan babylere maşallah. kalabalık aile faktörü cok önemli bencede. ben calışmıyo olsaydım alperen bu kadar cok konuşmazdı. ama annemlerde ev kalabalık. yengemler kuzenler hepsi yakın sık sık görüşülüyor, dolayısıyla epey etki etti. benim yer cücem 3 kelimeyi bir araya getiren cümleler kuruyor canı istediğinde. nedati dede appa, nannane buuu dell (su ver demek yerine su gel diyor), cıcak en cok kullandığı kelime, içtiği yediği herşey sıcak bu ara :) nasıl yanıyorsa kuzumun ağznın içi herşeye sıcak diyor. ama hala komut almıyor, sabırla bekliyorum alperen gel dediğimde gelmesini. ya ilgisini ceken bişey olmalı ya da kapının önünde olmalıyım ancak öyle. çok başına buyruk, çok dik kafalı, her dediği yapılsın istiyor olmazsa kafasını yerlere vuruyor. nasıl davranacağımı şaşırdım. istediğini yaptığımız sürece sorun yok ama yapmıyosak burnumuzdan getiriyor.
sizin cocuklar size küsüyor mu? geçen hafta ağlarken ayrıldım evden, babam git sen geç kalma oyalarım ben dedi. akşam aykut önce alpereni aldı sonra beni almaya geldiler. babasının yüzüne bakmamış ben bindim arabaya bizimki camdan dışarı bakıyor. ne yaptıysam ceviremedim kafasını yokmuşum gibi davranıyor. anca eve girince normale döndü. bazen beni duymuyormuş gibi davranıyor. ama duyduğunu biliyorum. acaba bir davranış bozukluğu mu var komutta sık sık almıyor. bu aralar bunu taktım kafaya.
sanada ilkeyede cok gecmis olsun canim..dün ilkenin öksürüğü artmadan doktora götürelim dedik... allahımm feryat figan doktorun muayene kısmına geçince ortalığı birbirine kattı.. muayenesinide yaptı.. alması gerekenden biraz fazla kilo almış dedi 12 kilo olmuş yürümesine rağmen güzel almış dedi.. boyuda 83 cm. miş herşeyinormalmiş çok şükür.. boğazıda balgam dan öksürüyomuş bi şurup verdi öksürüğünü artıracak biraz balgamı atması gerek dedi.. zar zor içiriyorum bakkalım.. c.teside kontrol için gitcez inşallah geçmiş olur o zmaan kadar..
sonrada ben doktora gittim benim öksürük azaldı ama sol göğsümün altında nasıl bir ağrı tarif edemem ak ciğerim ağrıyo sandık korktum hemen acile gittik ciğerler temiz kas ağrısı dedi.. polikliniğe gel bi solunum fonksiyon testi yapalım dedi nasıl gitceksem ilkyle.. ilkeyi emzirirkn gece yanlış pozisyonda kaldım heralde ondan ağrıdı belki... uyandı benimki öksüre öksüree .. baba diye sesleniyo çerden.. ben kaçar..
dün ilkenin öksürüğü artmadan doktora götürelim dedik... allahımm feryat figan doktorun muayene kısmına geçince ortalığı birbirine kattı.. muayenesinide yaptı.. alması gel bi solunum fonksiyon testi yapalım dedi nasıl gitceksem ilkyle.. ilkeyi emzirirkn gece yanlış pozisyonda kaldım heralde ondan ağrıdı belki... uyandı benimki öksüre öksüree .. baba diye sesleniyo çerden.. ben kaçar..
öff bu cocuk yemiyor yemiyor yemiyor!!!sabahtan beri hicbirsey yemedi..tek yedigi kuru ekmek..yemek namina hicbirsey yemiyor..az ncede biraz kellogs verdim sütle..bu sayede sütde icmis oluyor azda olsa..abisinden alisti ve severek yiyor cok olmasada..bugün balli olaninida alacagim..degisik degisik yer belki..
canım yok ece aylardır yiyip yatıyorhiç sorun olmuyordu iki gun oldu bu olayda zaten balgam çıkardı kusmanın otesinde balgam vardı çok o yuzden kustu zaten snırım su an normale dondu
sanada geçmis olsun ya solunum testi çok sinir birsey basın beynin donuyor testin sonunda ufle birak cek firlat kabus gibi dr bunları soyliuyor nefesss cekk firlat bana birde tez sesli bir uygulayan kisi artık hemsiremi ne bilmiyorum denk gelmisti bagırdıkca yerimden sıcrıyordum sana o hissi vermek için aynı ses tonunda hızlı hızlı bagırıyor çekkkk firlatttt diye:))
ya çokk zor alah yardımcın olsun
bu arada ne zaman geliyorsun pazar mı ? ee kizlarla hafta içi mi buluscaksın yoksammm ben seni goremiycekmiyim
AHH AHH BENIMDE VARDI BI KOSU BANdım bı hevesle almıstım ama oda bekcılıgı yaptı resmen.dogru durust yurumedım üstünde.sonra hamılelık dogum derken kaldı.buseferde tasıncaz dıe alıcı cıkınca satttık.şimdi olsa keske,yururdum hergun bı saatgunaydınlar
cuma aksamı iboların sirket yılsonu balosu var green park otelde ve ben yeni dank etti ne giyeceğim fikri ctesi aksamda ar kadasımın nisan kutlaması var hadi o neyse bar ortamı pant bluz giyer çikarımda bu cuma gecesine ne giyeceğim allahbilir bu aksam falan gidip bub edenime ne bulurum bakmam gerek off en sıkıcı bolum bu iste sismanken gece kiyafeti aranmak
kosu bandı almaya karar verdim iboyla konustum daimi degil bu kıslık sonra satarım ikinci el olarak diyorum
yoksa eve spor aleti alıp kullanılymama durumunu çok iyi bilirum daha evel eliptik bisiklet falan almıstım olmuyo yani ama bu kıs birseyler yapmam sart bakalım artık bakıyoruz su an uygun fiyatlı nerde ne var yoksa arpa boyu ile kilo verirken motivasyonumdan oluyorum
tuğbacım şevvalde ve senin ağzında da aynı anda yara çıkmıştı ya ne kullanmıştınız ilaç yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?