nurdanı merak edıorum yapılan gereksiz yorumlar yuzunden alındı ve merak etmeyın dıe bıle yazmıo ama ben merak ediorum yazmasada okudugunu yahut cekildigini merak ediorum ins bu sebeplerdendirde herhangi bi saglık sorunu yoktur ne teosta ne aileden birinde yada tibetle problem vs...yoksa geceleri girerdi benim nurcikim
nurdanı merak edıorum yapılan gereksiz yorumlar yuzunden alındı ve merak etmeyın dıe bıle yazmıo ama ben merak ediorum yazmasada okudugunu yahut cekildigini merak ediorum ins bu sebeplerdendirde herhangi bi saglık sorunu yoktur ne teosta ne aileden birinde yada tibetle problem vs...yoksa geceleri girerdi benim nurcikim
Nunişşş inşalah bu ara tatıl sıze cok ıyı gelır,herseyı konusup halledersınız umarım.
zaten baba-ogul cok özlemıstır bırbırını.ee tabı sızde... hersey cok daha guzel olur sizin için inş
Rüzgar yeni bir huy edindi. Ayaktayken başını geriye doğru atıyor, gövdesini de. Bunu yaparken düşeceğinin farkında ama kahkahalar atıyor. Hemen tutmasak kafa arkası yere çakılacak. Biz yanındayken yapıyor genelde ama bazen uzak mesafede kalıyoruz zor yetişiyoruz tutmak için.
Nerden çıkardı ne için yapıyor anlamış değilim ama feci tehlikeli bir hareket. Düşse kendini de kurtaramaz. Küt diye kafa arkası çakılır yani.
Rüzgar yeni bir huy edindi. Ayaktayken başını geriye doğru atıyor, gövdesini de. Bunu yaparken düşeceğinin farkında ama kahkahalar atıyor. Hemen tutmasak kafa arkası yere çakılacak. Biz yanındayken yapıyor genelde ama bazen uzak mesafede kalıyoruz zor yetişiyoruz tutmak için.
Nerden çıkardı ne için yapıyor anlamış değilim ama feci tehlikeli bir hareket. Düşse kendini de kurtaramaz. Küt diye kafa arkası çakılır yani.
Ece de uzun zamandır aynısını yapıyor oyun yapıyor kendince dediğin gibi biz yanındayken yapıyor
GELDE KASKI TAKMA ))))
deniz evde dururmu . bir gün sürdü. havalarda biraz daha iyi buralarda. yine sokaklardalar. onların hergün ziyaret ettikleri tavuklari, kazları, inekleri, eşek ailesi, sincapları var. birde iskeleden taş atma seremonisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?