2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun Güli bacım..

Rüzgar bugün biraz daha iyi gibi sanki ama öksürük devam ediyor..neşesi yerinde tepeme çıkıyo..1 lokma yemek yedirmedi,çay içirmedi..sürekli kucak hep kucak istiyor..delirme noktasındayım

Hasta kuzucuklara cok gecmiş olsun..GULİ bu kuzucuklara sen de dahilsin tatlım..

Güliz Teoda da küsme ve trip yapma huyları var bayadır.

Gün ahalisi ben gelenmiyorum, hafta sonu Tibet gelicek İzmir'e senelik izninden kalanları noel tatiliyle birleştidi.Oturup sorunlarımızı konuşucaz, oğluyla vakit geçiricek,belki sonrasında İstanbul'a gelicek.

ESRAKO yarın arıcam seni şu işten bi başımı kaldırabilsem bugun saat 10.30 da eve gelebildim..

aynı durumdayız çeçillll.tek fark Şevval hasta degıl.evde tıkılı kalmak cıldırttı kızımı.bugun o soguga ragmen dısarı cıktık.enerjısını boşalttı,kusları kedılerı koşturdu rahatladı,ama gercekten rahatladı. öğle uykusunu 3 saate yakın uyudu :)
robokop gıbı gıydırıdm kızımı,üşümesin die :))

Nunişşş inşalah bu ara tatıl sıze cok ıyı gelır,herseyı konusup halledersınız umarım.
zaten baba-ogul cok özlemıstır bırbırını.ee tabı sızde... hersey cok daha guzel olur sizin için inş

ben seni yerim balım benim,
iyiyim arkadaşım,daha iyi olucam inşallah..biraz kafam dağınık gerçi birazdan da fazla,toparlarım.
tibwt gelicek iki haftalığına konuşucaz, olmuyor uzak uzak sorun çözmek..herkes muhakkak aile içinde yaşar sorunlar ama bizimki bu son zaman baya bi fazla ve aşılmaz oldu..her sorun aşılır rabbim sağlık sorunu vermesin.
Birde iş yerinde baya bir yoğunum genelde mesaiye kalıyorum, yıl sonu olduğu için toplantı,eğitimler vs baya baya nefes almaya vaktim kalmıyor, birde sürekli seyahat durumu var buara..
alınganlık değil ama hassasım buaralar, olur öyle geçicek..

ben seni yerim balım benim,
iyiyim arkadaşım,daha iyi olucam inşallah..biraz kafam dağınık gerçi birazdan da fazla,toparlarım.
tibwt gelicek iki haftalığına konuşucaz, olmuyor uzak uzak sorun çözmek..herkes muhakkak aile içinde yaşar sorunlar ama bizimki bu son zaman baya bi fazla ve aşılmaz oldu..her sorun aşılır rabbim sağlık sorunu vermesin.
Birde iş yerinde baya bir yoğunum genelde mesaiye kalıyorum, yıl sonu olduğu için toplantı,eğitimler vs baya baya nefes almaya vaktim kalmıyor, birde sürekli seyahat durumu var buara..
alınganlık değil ama hassasım buaralar, olur öyle geçicek..

inşallah minişim iyi gelir gerçi çok görüşemiycez buna da şükür..

EVRİM hayırlı olsun yeni eviniz yeni hayatınız arkadaşım, herşey gönlünüzce olsun...

nurdanım ii olmana cok sevindim ins tibetlede hersey guzel olur canım

minis korkma sevvali sar sarmala cıkar..asıl evden hic cıkarmazsan ilk cıktıgı havada hastalanır..ben soguga ragmen cıkarıorum yarumsaatte olsa..fanusta yetiştiremem cocugu..burda arkadaslar cıkarmıolar evide sonda yakıolar sonra bi cıkmada cocuklar hasta..dr dr geziolar..

Pıtı pıtı Rüzgar geçmiş olsun sana... Seçil annenle aynı şehirde değil miydiniz siz? Sen de Esra gibi arasıra onun kanatları altına atsan ya kendini.

Güli sana da geçmiş olsun. Bu "gün" ne zaman geldi ya. 1 ay doldu mu gerçekten bana mı zaman hızlı akıyor yoksa.. Esra'dan sonra Gizem'e mi gideceksiniz.

Ecoşlar çok tatlı.

Güliz sen anlarsın komutları istemediği için mi yapmıyor yoksa anlamıyor mu diye. Bıcır bıcır konuşan alpella eminim inatlığından yapmıyordur, bişey yoktur sen içini rahat tut. Bu arada cümle kurabiliyor olması müthiş ötesi değil mi. Maşallah valla allah nazarlardan korusun. Alpellayla Ruzy'yi görüştürsek mi acep. Sürünse acuk bizimkine geçer mi biraz..
Küsme huyu bizimkinde henüz yok.

Nurdan, Tibet'in dönme durumu ne oldu? Teoşun fotoğrafı varsa koysana son halini şebeleğin. İnşallah durumları düzeltirsiniz.

Damla Deniz nasıl oldu? Kış çok fena sahiden eve kapanıp kaldı sokak kedileri.

Sibel MR sonuçların temiz çıkar inşallah, stres kaynaklı başağrıların bence. Bir dönem benim de her akşam başım ağrırdı gerginlikten.

Yahocuğa da geçmiş olsun. Hasta olunca sütten kesme planı hayal oldu tabi.

Rüzgar yeni bir huy edindi. Ayaktayken başını geriye doğru atıyor, gövdesini de. Bunu yaparken düşeceğinin farkında ama kahkahalar atıyor. Hemen tutmasak kafa arkası yere çakılacak. Biz yanındayken yapıyor genelde ama bazen uzak mesafede kalıyoruz zor yetişiyoruz tutmak için.
Nerden çıkardı ne için yapıyor anlamış değilim ama feci tehlikeli bir hareket. Düşse kendini de kurtaramaz. Küt diye kafa arkası çakılır yani.

Ece de uzun zamandır aynısını yapıyor oyun yapıyor kendince dediğin gibi biz yanındayken yapıyor

GELDE KASKI TAKMA ))))

deniz evde dururmu . bir gün sürdü. havalarda biraz daha iyi buralarda. yine sokaklardalar. onların hergün ziyaret ettikleri tavuklari, kazları, inekleri, eşek ailesi, sincapları var. birde iskeleden taş atma seremonisi...

Ece de uzun zamandır aynısını yapıyor oyun yapıyor kendince dediğin gibi biz yanındayken yapıyor

gerçekten mi.. enteresan geliyor veletlerin benzer şeyleri benzer dönemlerde yapmaları... şeytan diyor bırak düşsün anlasın ne olacağını..ama yok yani...

en güzeli..hayvanlarla sokaklarda yaşasın tüm çocuklar..mutlu olsun coşsun eğlensinler, zıvanadan çıksınlar..en sağlıklı gelişim o değil mi onlar için...

[video=dailymotion;k1TFN850q0bTq71PzuX]http://www.dailymotion.com/video/k1TFN850q0bTq71PzuX[/video]

deneme 1-2-3 ...video da ekleniyormuş buraya ne gözel

Son düzenleme:

gülim geçmiş olsun kuzum. hepsi birden ne o öyle. acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…