pazar günü geliyorum canim..kizlarlada hafta ici bulusurum mecbur..cünkü cumartesi dönüyorum..sen calisiyorsun degil mi?? yoksa senide grmek isterdim..
dohturdAN GELDİM
BOGAZ ENFEKSİYONU VE KULAK ENFEKSİYONU AYRICA MİNNAK MİNNAK MANTARLAR OLUŞMUŞ. OYSA KULAGIMDA KAŞINTIDA YOKDU NEYHSE BİRÇOK İALÇ VS VERDİ KULAK DAMLASI ANTİBİYOTİK VS..emziriyorum didim ona göre verorum didi.. capslock acık kalmış valla hiç silemem zaten zor yazıyorum..
sorry
esrako ben dileğe msnden yazmıştım beni ara diye her ylu denemiştim yani ulaşmak için neyhse
konuştuk bugun gelicek kıvanç hasta olursada kendisi gelecek
söğütlüçeşmede buluşp taksiylen gelces size
sen adresi yaz.
metrobüs duragından adamlara biliyormuş gibi tarif edelim..:)
valla cuma akşamı olmasına senin adına üzüldüm ne biliyim balodan gel ne kadar olmasadabiraz yorgunluk olur!bakk kafan bi dunya olur sonra zatten vıcır vıcır çocuklar üstüne biz
aman aman çeri dömatesde alırmış bizim için ahh saol canm çok zahmetler etmişsin..
erenköy pazarına mı gittin sen?salı gunu kadıkoy ve erenköy vardı sankim?
Hasta kuzucuklara cok gecmiş olsun..GULİ bu kuzucuklara sen de dahilsin tatlım..
Güliz Teoda da küsme ve trip yapma huyları var bayadır.
Gün ahalisi ben gelenmiyorum, hafta sonu Tibet gelicek İzmir'e senelik izninden kalanları noel tatiliyle birleştidi.Oturup sorunlarımızı konuşucaz, oğluyla vakit geçiricek,belki sonrasında İstanbul'a gelicek.
ESRAKO yarın arıcam seni şu işten bi başımı kaldırabilsem bugun saat 10.30 da eve gelebildim..
Rüzgar yeni bir huy edindi. Ayaktayken başını geriye doğru atıyor, gövdesini de. Bunu yaparken düşeceğinin farkında ama kahkahalar atıyor. Hemen tutmasak kafa arkası yere çakılacak. Biz yanındayken yapıyor genelde ama bazen uzak mesafede kalıyoruz zor yetişiyoruz tutmak için.
Nerden çıkardı ne için yapıyor anlamış değilim ama feci tehlikeli bir hareket. Düşse kendini de kurtaramaz. Küt diye kafa arkası çakılır yani.
ayy yerim ben o nun ne geuzel yiyor yaa[video=dailymotion;k1TFN850q0bTq71PzuX]http://www.dailymotion.com/video/k1TFN850q0bTq71PzuX[/video]
deneme 1-2-3 ...video da ekleniyormuş buraya ne gözel
hayırdır yaff.
kimsecikler yok!!
hadi evrim ev topluyor taşınma telaşesi de diğerleri nerde??????
bende hep cıkarıyıorum ama şu son bır haftadır havalr anormal dercede soguk burda.bıde denız kıyısıyız rüzgar var alabılgıne.sen bakma evde tıkılı kaldı dedıgıme.dısarı cıkmadıgımız gun sayısı sadece 3 veya 4 gundu.hıc sevmıyor evde durmayı hıcccnurdanım ii olmana cok sevindim ins tibetlede hersey guzel olur canım
minis korkma sevvali sar sarmala cıkar..asıl evden hic cıkarmazsan ilk cıktıgı havada hastalanır..ben soguga ragmen cıkarıorum yarumsaatte olsa..fanusta yetiştiremem cocugu..burda arkadaslar cıkarmıolar evide sonda yakıolar sonra bi cıkmada cocuklar hasta..dr dr geziolar..
eşşek ailesi sincaplar vee denize taş atma süppermiş yaa...!
minnak tubam heç bişi olmas valla bende çıkarıyorum markete ekmek almaya gidiyo babannesiyle
ben robokop şevvalimi öperemm. yeni ev buldunuzmu ne zamn taşınıyosun. keşkem senn şu mutfakdakii olay oldugunda hemen taşınsaydın hazır herşey ayaga kalkmış ve temizlenmişken..
umarım kafana göre bi ev bulursun.ciğerim..pembe nanak tubişim benim....
bende hep cıkarıyıorum ama şu son bır haftadır havalr anormal dercede soguk burda.bıde denız kıyısıyız rüzgar var alabılgıne.sen bakma evde tıkılı kaldı dedıgıme.dısarı cıkmadıgımız gun sayısı sadece 3 veya 4 gundu.hıc sevmıyor evde durmayı hıccc
sorma ozaman bulamadık.aslında bekledıgımız bı sıte vardı.onun verılmesını bekledık daha cok.
cok guzel ve duzenlı bı yer.parkı gezınme alanı falan var.tam Şevval ıcın biçilmiş kaftan.ve anneme,Hakana 15 dakıka yurume mesafesınde.
bırde bızım burası kucuk bıyer oldugundan kalorıferlı ev sıkıntısı var.yenı yenı artıyor.
olan ıcın cok uçuk mıktarlar ıstıyorlardı.neyse tokı bıtırdı bıyer, teslım edılmeye ancak baslandı.eger bulursak tasınacagız hemen inşalalh
dislerime berke ile birlikte tel taktırmaya karar verdim hatta ailecek taktıracagız ibonunda çok korkunç dis yapısı. uç disim cekilecek buislem için ama olsun . asıl dislerin ne kadar onemli oldugun son donem yeni takma dis yaptıran babam kayınvalde ve gorumcelerden biliyorum saglıgı icidne onemli dislerin duzgun olması iyi temizlenmesi demek vs. birbucuk yıl takılı kalacak bu kotu tabi ama katlanacagım o surede kiloda vericem insallah ve epilasyonumda biter e 2 sene sonra beni goren tanıyamaz insallahh :)) sure uzun gibi gorunuyor ilk bakısta ama zaman akıp gidiyor
AYÇAAA bloğun adını yazsan ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?