eşimin bana olan desteğini az buluyorum mesela
söylemeden bazı şeyleri görmesini istiyorum
o yüzmeye giderken benim de yüzmek isteyebileceğimi anlasın en azından yüzmeden döndüğünde sen azıcık otur dinlen bir kahve iç vs demesini bekliyorum
ama olmayınca olmuyor
üst üste birikince de içimde sıkıntı ve öfke yaratıyor
eşimin bana olan desteğini az buluyorum mesela
söylemeden bazı şeyleri görmesini istiyorum
o yüzmeye giderken benim de yüzmek isteyebileceğimi anlasın en azından yüzmeden döndüğünde sen azıcık otur dinlen bir kahve iç vs demesini bekliyorum
ama olmayınca olmuyor
üst üste birikince de içimde sıkıntı ve öfke yaratıyor
aslaaaa gıdermıyım hıc :) zaten oyuzden tasınamadım yazdan berıdır.anneme yakın,kalorıferlı ıyı bı daire olsun die kıs ayına geldık.bekleıdıgmız sıte anneme yurume mesafesı 15 dakıka.bakalım kısmetminişş siz taşınıyormusunuzz atlamışım o kısmı annene yakından uzağa gitme sakın
adaş tel takma fikri zayıflama açısından süper benim arkadaşım taktırmıştı resmen kilo vermişti rahat yemek yiyemiyordu bir taşta iki kuşşş
düzgün dişlerrr düzgünn göbekkk
off durumunuz duzelır ıns bıan önce.o öksürükte uyuymamayı 2 gece cektık berbattı.gecmıs olsun tekrarbenimde sinirlerim laçka resmen günlerdir uykusuzluk tavan yaptı
yaho berbat öksürmekten helak oldu sabah kadar uyumuyor
şimdi uyudu bende onunla uyumaya çalışacağım biraz
Allahım bir önce şifa ver diye yalvarıyorum resmen korkunç birşey hastalık
kardesıne cok gecmıs olsun Elifcim.inş daha ıyıdır şimdiherkese iyi akşamlar.bir türlü giremiyorum.ne var ne yok bilmiyor.hatta şu an bile zor zanaat yazıyorum neva mızlamaya başladı meme diye.
laptopum bozuldu tamire gönderdim şirin bir netbook aldım.okuldan giremiyorum artık.hiç boş vaktim yok bsşks bir okula da gidiyorum görevlendirme olarak.oaranın daişleri var.panomda koca bir liste var,yetişmesi gereken yazılr,planlar,seminerler.çok daraldım.
kardeşim kaza geçirdi hastanede.eskişehire gidip geliyorum sürekli.cumartesi kar yüzünden yolda mahsur kaldık,aç,susuz kabus gibiydi vs.vs.
neva sanırım köpek dişlerini çıkarmaya çalışıyor.zaman zaman ateşi çıkıyor,iştahı hepten gidiyor.kelime hazinesi hızla gelişiyor.bugünler de kayuuu kayuu diye şarkı söylüyor.
neva ağlıyor....(( buralardayım ben.özlüyorum sizleri.son sayfadan anladığım kadarıyla meltem daralmış,esrako bajım tellenecek,evrim taşınacak ..arayacağım onu.inanın abartısız okula bir gidiyorum 1 bardak su bile içemiyorum.veli,öğrenci randevuları.şimdi bir de ev ziyaretleri başlıyor..
kendımızce ıyı gecırmeye boş gecırmemeye özen gösterıoruz Rabbım kabul etsın oruclarımızı inş. dularımızı. cok degerlı bır gece ve gun.bırde bugece sular zemzem Allah ın iznıyle.vaktı olan gırsın banyoya alsın gusül abdesttını, butun sene hastalıklardan emın kılınır inş.yarın muharremin 10'u
aşure yapmak isteyenler yarın alışverişlerini yaptıklarında bir yıllık bereket bolluk getirirler evlerine
rabbim herkese nasip etsin
biraz uzun bir yazı ama paylaşmak istedim böyle mübarek bir ayı değerlendirebilmemiz adına
sanada ilkeyede cok gecmis olsun canim..masallah gelisimi cok iyi..
canım yok ece aylardır yiyip yatıyorhiç sorun olmuyordu iki gun oldu bu olayda zaten balgam çıkardı kusmanın otesinde balgam vardı çok o yuzden kustu zaten snırım su an normale dondu
sanada geçmis olsun ya solunum testi çok sinir birsey basın beynin donuyor testin sonunda ufle birak cek firlat kabus gibi dr bunları soyliuyor nefesss cekk firlat bana birde tez sesli bir uygulayan kisi artık hemsiremi ne bilmiyorum denk gelmisti bagırdıkca yerimden sıcrıyordum sana o hissi vermek için aynı ses tonunda hızlı hızlı bagırıyor çekkkk firlatttt diye:))
[video=dailymotion;k1TFN850q0bTq71PzuX]http://www.dailymotion.com/video/k1TFN850q0bTq71PzuX[/video]
deneme 1-2-3 ...video da ekleniyormuş buraya ne gözel
Nurdan, Tibet'in dönme durumu ne oldu? Teoşun fotoğrafı varsa koysana son halini şebeleğin. İnşallah durumları düzeltirsiniz.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?