2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayra allah yardımcın olsun çocuğun uyumaması siniri zıplatıyo rasmen perişan ediyo
uykularımız ömürün olsun

canımsın ya.evet valla sinir falan hak getire...sabah 3 ten beri ayaktayım.gece 12 de yattı ve 3 e kadar saat başı uyandı...

allam çok mutluyum topiğin monolog olayına bende el attım.ağlamak istiyorum.alkışşşşşşşşşşş

pervin gozunuz aydın ece ile birlikte kavustunuz sonunda. guzel geçer umarım evinizde gunler alısır ece cik insallah bu arada seni kesin donus nezaman baku ye ?

mama sandalyesini aldım ablamdaydı bugun aldık ama epey dikmis yatık pozisyon bile oturturuz hemen diyordum hayallerim suya dustu en az 15 gun daha oturtamam sonrada kısa kısa tam olarak bir ay sonra falan aktif kullanabilirim sanırım

behlül bihtere kayrada paşası tavşan uykusuna yatmışken 10 dakikalık uykuya kaçar.
öpüyorum iyi geceler

pervin gozunuz aydın ece ile birlikte kavustunuz sonunda. guzel geçer umarım evinizde gunler alısır ece cik insallah bu arada seni kesin donus nezaman baku ye ?

mama sandalyesini aldım ablamdaydı bugun aldık ama epey dikmis yatık pozisyon bile oturturuz hemen diyordum hayallerim suya dustu en az 15 gun daha oturtamam sonrada kısa kısa tam olarak bir ay sonra falan aktif kullanabilirim sanırım

nurdan topikimizin tokturu
bizimde burnumuz sürekli tıkanıyo tonimerle temizliyorum ama ilerde bi sorun olur mu ki tıkanıklığı hiç geçmiyo açıyoruz rahatlıyor akşama gene tıkanıyor
ailede allerji varmi sende yada babada??allerjikde tikanabilir, sen yinede temizlemeye devam edip ac, beslenmesini etkilemesin..
canımsın ya.evet valla sinir falan hak getire...sabah 3 ten beri ayaktayım.gece 12 de yattı ve 3 e kadar saat başı uyandı...

ah canim ya cok zor, bizim gece duzene girdi mama aldigi icin, ama buseferde sabah 7de bi uyaniyo birdaha aksma kadar uumuyor, cok zor..

şöyle bi göz attım kaçıyorum. oglum uyudu eşimlen başbaşa olalım accuk yaff..

kayracım beşiğinde sallayınca uyuyor yazmışsın ya beşinde sala belki uyur. ayy kıyamma ya dua etces artık.uykusu duzene girsin diye...

gypsym esram bugun MALı nin yarışması için görüşmeye gitmişti onu merak ettim bakayım dedim ama yazmamış. ne oldu acep?

güllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz

elifim gelmiş ama geri gitmiş

yarın annemler dönüyor antepten çok ama çoookkk mutluyum sabah gelicekler bende hemen gidip damlıcam eve yahoyu anneme bırakıp kendime bayramlık almaya çıkacağım oliviuma :dance:

pervinim canım gözünaydın kavuştunuz emrah ile rabbim başka ayrılıklar vermesin

adaş hadi gözünaydın emziiği almış ece inşallah devamı gelir

ruzynin foto çok güzel çıkmış maşallah kocaman banyo sonrası halleri harika oluyor

effrim bilseydim beyazda sıla olduğunu bende kaçırmazdım pehh bu aralar erken yatıyorum yahonun erkenden uyumaya alışabilmesi için yatakta yanımda yatırıp pışpışlıyorum uyuyor sonra yatağına alıyorum ama sabah 9 da uyanıyor 12 lerde uyanırdı olsun erken yatsın erken kalksın öyle bi düzen oturtacağım inşallah..
mama sandalyesi işini ne yaptınız??

hoşbulduk aranıza katılmak beni çok mutlu etti
ismin nedir bebişinin ismi nedir?
bebeğim bu akşam parmağını gözüne soktu sanırım ve nokta şeklinde kırmızılık var çok korktum sizce birşey olur mu
bir sorun olacağını sanmıyorum bekle bakalım geçicekmi yarına kadar kızarıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…