ben kenan dogulu ile olanklipte bayılıyorum bu sıla yaa aynen erkek olsam bu kadar olur gozumu alamıyorum kliplernde falan kadından
ayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın
Hosgeldin canim,herseyin yolunda olmasina sevındım.mustiyıde öptmherkese mrb ben uzun süredir giremiorum girsemde yazamadan çıkıorum ben ve musti artıııı ev huzurumuz artık çok şükür iiz geçmişe bakınayım birr umarım herkes iidir
Canim şevvalinde kakasida cok sulu.zaten tek anne sütü aldiklari icin normal.ishal diyebilmek ıcın günde 7kere su gibi kaka yapmaliymistek sorunumuz ishal ek olarak hiç bireş vermiorum mama bile ama böle bazen bi işio sanki köpük gibi geçen mamayı krema kıvamında yaptım ozmn biraz düzelir gibi oldu ama emince tekrar ishal oldu millet senin yediğinden dio ama öle ters bişide yemiorum biraz daha bekleyim geçmezse dorğru dr yee
Yok yok tek degilsin,kizimin turşusunu kurcam.vuyy vermem kimselere vermem.Ben de sadece ben psikopat anneyim sanıyordum. Benim kızı alana yanında promosyon kayınvalide hediye :1rolleyes:
Nurdan burun tıkanıklığı da 6. aya kadar devam eder mi ben oğlumun huzursuzluğunu buna bağlıyorum başka bi durum olsa ağrı sancı filan ağlar diye düşünüyorum yanılıyor muyum?
Eftelya senin oğluna da maşallah
Ay hosgeldin elif.ee nasi gidiyo tatiliniz neva nasilben girdim ama kimsecikler yok.herkese selam.
SüpermisBir adam Tanrıyı ve Tanrının doğayı nasıl gördüğünü anlamak istiyormuş ve ona sormuş "Tanrım, 1 milyon yıl senin için ne kadar süredir?" Tanrı şöyle cevaplamış: "1 milyon yıl benim için siz kullarımın 1 dakikası kadardır." Adam sormaya devam etmiş: "Peki, Tanrım 1 milyon dolar senin için ne kadardır?" Tanrı cevaplamış: "1 milyon dolar benim çin 1 senttir" Adam dayanamamış: "Tanrım bana bir sent verir misin?" demiş. Tanrıdan şöyle bir cevap gelmiş: "1 dakika."
herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
yok canim burun tikanikliginda oyle bir sinir yok bildigim kadariyla..deviasyon falan olmasin, bol bol temizle tonimerle ve aspiratorle..Nurdan burun tıkanıklığı da 6. aya kadar devam eder mi ben oğlumun huzursuzluğunu buna bağlıyorum başka bi durum olsa ağrı sancı filan ağlar diye düşünüyorum yanılıyor muyum?
Eftelya senin oğluna da maşallah
seni osledim be gadin, cabuk don aramiza..opuyorumnanaktanben girdim ama kimsecikler yok.herkese selam.
gozun aydin canim, benimde annem geldi bugun 3 saat rotar yapti, istanbul aktarmaliydi izirden cani cikmis yaa..herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?