2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın

ecos ii cok sukur ama dun burayı yadırgadı sabaha kadar ayagımda uyudu ben zaten uykusuz bide emrahın stresi aksam 3.5 gibi onu uyutup bende uyudum suan kvaldemdeyim gece evimizde yatıcaz ins evimizi yadırgamaz. 1 aydır annemlerdeydik oraya alısmıstı

bana hosgeldin diyen butun arkadaslara hosbuldum diyor ve tesekkur ediyorum.a.s.
mama sandalyesi konusu gecmis arkadaslar bende bebegim 2 aylikken aldim chicco nun polly magic modelini.ve su an bebegim oturamiyor ama gayet memnunum.3 farkli oturma pozisyonu var.anakucagi pozisyonu(yatar vaziyet),biraz daha dik sanki kucagimizda tutar gibi(Benim kizim en cok bu pozisyondan hoslaniyor)ve ilerisi icin oturma pozisyonu.tavsiye ediyorum.

ayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın

merhaba babymom
ben semra foruma yeni katildim.ayni sorun bendede var canim.ayak tirnaklarim cok batiyor ve alttan galiba yeni bir tirnak geliyor.doktora gittim ve cekelim bunlari dedi akannehirbakalim napicam cok kötü yaaa.eski ayakkabilarimi hic giyemiycem gibime geliyor :çok üzgünüm:

herkese mrb ben uzun süredir giremiorum girsemde yazamadan çıkıorum ben ve musti artıııı ev huzurumuz artık çok şükür iiz geçmişe bakınayım birr umarım herkes iidir
Hosgeldin canim,herseyin yolunda olmasina sevındım.mustiyıde öptm
Canim şevvalinde kakasida cok sulu.zaten tek anne sütü aldiklari icin normal.ishal diyebilmek ıcın günde 7kere su gibi kaka yapmaliymis
Ben de sadece ben psikopat anneyim sanıyordum. Benim kızı alana yanında promosyon kayınvalide hediye :1rolleyes:
Yok yok tek degilsin,kizimin turşusunu kurcam.vuyy vermem kimselere vermem.

ben girdim ama kimsecikler yok.herkese selam.
Ay hosgeldin elif.ee nasi gidiyo tatiliniz neva nasil
Süpermis
herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..

Hadi gözünaydin canim.

yok canim burun tikanikliginda oyle bir sinir yok bildigim kadariyla..deviasyon falan olmasin, bol bol temizle tonimerle ve aspiratorle..

ben girdim ama kimsecikler yok.herkese selam.
seni osledim be gadin, cabuk don aramiza..opuyorumnanaktan

herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
gozun aydin canim, benimde annem geldi bugun 3 saat rotar yapti, istanbul aktarmaliydi izirden cani cikmis yaa..

pervin gözün aydın kavutun eşinle...

nurdan gözün aydın annen geldi oh ne güsel darsı benim başıma...bugün tlf isytan ettim sonunda yeter artık gl yaınama diye ama böle yaparakta en çok onu üzdüm...1 aya kalmas gelcek inş...

EVRıŞ mama sandalyesi konusunda bize teyzemler verdi onun çocuklar pek kullanmamıştı ama basit bişi öyle fonksiyonları yok sanırım oturmaya başladığüında işe yarıyacak yatma kalkma olmadığı için kullanamıyoruz şimdilik o varken yeni bir tanede almanın anlamı yok ama bu cananın link gönderdiğine bayıldım çocuk olsam içinden çıkmazdım

bu oturma durumu berat bu aralar anakucağına yatmak istemiyo sürekli kolumda oturup oda oda gezecek her yerden çabucak sıkılıyo ee oturmak zararlıysa napcaz yatmıyo anakucağında ve benim kucağımda yatmıyo napcaz şimdiCADIARZU

kayra allah yardımcın olsun çocuğun uyumaması siniri zıplatıyo rasmen perişan ediyo
uykularımız ömürün olsun

nurdan topikimizin tokturu
bizimde burnumuz sürekli tıkanıyo tonimerle temizliyorum ama ilerde bi sorun olur mu ki tıkanıklığı hiç geçmiyo açıyoruz rahatlıyor akşama gene tıkanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…