2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın

hayatımda ilk defa batık olayını yaşıyorum..çok fenaymış hakkaten..

görüşmede iki tane şahsiyet var kendini jüri zanneden osuruktan teyyare tipler
adam sordu niçin katılıyorsunuz bu yarışmaya
sen sorasın diye demeyi çok isterdimm niye olcak abuzittin öncelikle tabiki para için 30 kağıt hiçte fena değil kaydirigubbakcemile3
bende mal mal baktım ve başladım anlatmaya..
depresif bir lohusa dönemi sonrası hayatıma yeni renkler katmaya karar verdim ve mehmetaliii beeeeyiiiii çok sevdiğim için katıldım...(bu arada kıl olurum o herifeee bi uğraşsın benle döt etcem onu kararlıyımm tabii katılabilirsem kaydirigubbakcemile3 )

seçiiill
nurdan kime kavuştu kaçırmışım eczane macerasını okudum ama teoya hastayım yaa devamm oğlum durmak yok yola devam anneyi çıldırtmaya devamm :sm_cool:
ayrıca o salıncağa bayıldım bendee

buarada annemden tracey hogun kitabini istedim, almis, okumaya basliycam, cok iyi bilgiler var sole bi baktim, tavsiye ederim..

pervindedemi tırnak batması olmuş (
benimde pişiklerim yine azmaya başladıı off niye oluyor deli olucam sünnetli tipler gibi gezmeye başlıyacağım sanırım ama kilodan oluyor maaelesef yağlar birbine sürtüyor pişik oluyor -tatlicadiarzu-

selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız

bebeğim bu akşam parmağını gözüne soktu sanırım ve nokta şeklinde kırmızılık var çok korktum sizce birşey olur mu

hosgeldin ve gecmis olsun, bebekler bizden daha cabuk iyilesiyor, bisi olucagini sanmam, geciektir kanama odagi..

Pervinim Nurdanım gözünüz aydın olsun..kavuşmuşsunuz sevdiklerinize

sagol tatlim..

ESRA delusun sen:)) lohusa sendromu hakaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın

herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
Pervin gözün aydın canım
Seninde gözün aydın canım . İnşallah oğlumda öyle bi sorun yoktur . Çocuk dr u anlar mı bu konudan yoksa KBB cı mı

bugün tlf isytan ettim sonunda yeter artık gl yaınama diye ama böle yaparakta en çok onu üzdüm...1 aya kalmas gelcek inş...
Üzme anneyi üzmeee

selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldin Şükran ve Rüzgar bebek

güllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz
inşallah ararlar M aliyle yapacağın fırlamalıkları düşünemiyorum bile eminim izlerken çok eğleniriz.

Bu batık sonradanda mı olabiliyo bizde risk grubundamıyız yani tüh.Geçmiş olsun

Milkshake nerelrde kaç gündür,başak 35 de

Uyumuyor bu çocuk uyumuyor.delirecem ya...nasıl dayanıyor anlamıyorum...
Ee kuzum sallasana beşiginde 5dakkada uyur yazmişsin.uyumamasi ne zordur bilirim.insallah düzelir ogluşun
nurdan topikimizin tokturu
bizimde burnumuz sürekli tıkanıyo tonimerle temizliyorum ama ilerde bi sorun olur mu ki tıkanıklığı hiç geçmiyo açıyoruz rahatlıyor akşama gene tıkanıyor
Canim doktora ben sordum şevvalinkide cok sık tıkanıyo.bebeklerin burun kikırdagimi ne yumuşak oluyomuş ondan cok sık tıkanıyomuş.bide şevvalin ekstra olarak burun delikleri kücükmüs biras.beratinda öledir belki.valla dohtor diilim ama sümkürmeyi ögrendiklerinde tikaniklikda kalmaz.hee bide kalorifer peteklerine suluk tak mutlaka demisti.oda kuru olmasin.yada buhar makinasi al demisti.
canımsın ya.evet valla sinir falan hak getire...sabah 3 ten beri ayaktayım.gece 12 de yattı ve 3 e kadar saat başı uyandı...
Amanin gece 3den beri uyanikmi yani.kayracim düzelir insallah bian önce,uykusuzluk mahvediyor insani.teo danda az uyuyomus seninki.Nurdan bak teodanda beteri varmis.
Hosgeldin canim
güllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz
teyteyteytey oh topikimizde bi ünlü olcek he.cağirirlar esram merak etme
Ya bu batik ne böle,topikçe batik olduk.ben dogumdan sonraki ay olmustum ama batik oldugumu bilmiyordum.hic olmamisti.tirnagimin kenarini cok kestim ondan oldu sandimdi.iltihap falan olmustu,ayakkabı gıyince canim cok yaniyodu.Allah tan gecti.
ismim şükran bebeğimin ismi rüzgar
Oh oh ruzy lerde costu ecoşlar gıbı

ve pembe takvime girmiş bulunuyorum dün itibariyle..sancılı geçiyo aynı eskisi gibi..püff..iyiydik niye geldiki şimdi bu..

Annem için hepinize teşekkürler arkadaşlar....

NURDAN'ım sana da ayrıca teşekkür ederim. Pekiii bu aç karnına mı içiliyo, tok karnına mı, acaba?

Tırnak batma mevzusu..
Doğum yapalı 3 ay oldu benim tırnaklar 2.aydan itibaren batmaya başladı. Hiç başıma gelmemişti bu zamana kadar, amaann ne feci bir şeymiş iltihaplı iltihaplı.. Ayakkabı giymek işkence oluyor. Bir de sırayla oluyor, biri bitiyor biri başlıyor, görüntü de feci..
Peki ne yaptım?
Annem sağolsun batan bütün tırnakları beni bağırttıra bağırttıra çıkardı,törpüledi. (Hakikaten çok acıdı ama) Sonra eczanelerde kara merhem diye satılan bir ilaç var, rengi siyah. Her tırnağa yatmadan evvel onu sürüp, gazlı bezle sıkı olmayacak şekilde kapattık. Ertesi gün de aynı uygulama. Ve sonuç, bir sonraki rahatlıkla giyilebilen ayakkabılar ve iltihapsız tertemiz barnaklar. Bilginize sunarım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

bilmiyorum canım ya ben de ilk defa oldum..ve ayaklarım büyümüş ona dikkat ettim..gebelikten önce çok rahat giydiğim sporlarım sıkıyo şimdi..
ve pembe takvime girmiş bulunuyorum dün itibariyle..sancılı geçiyo aynı eskisi gibi..püff..iyiydik niye geldiki şimdi bu..

Seçil canım Allah kolaylık versin ben doğum kontrol haplarıyla sancıdan kurtulmuştum şimdi olursam emziriyorum diye onuda içemem azcık daha olmasam bari yada olsam ama sancısız olsam kimle pazarlık yapıyosam :) pek bi kafiyeli oldu . Benim ayaklarda büyümüş botum sıkıyor artık 40 giyiyodum nerden bulacam 41 i yahu :sinifsinif: batıklar içinde iyiki çalışmıyosunda ayakkabı giymek zorunda kalmıyosun bari ona sevin bende şimdilik bi şey yok inşallah olmazda.

Ayşin sanada çok geçmiş olsun. Bu kara merhemde her derde deva ha. Çıban için filanda tavsiye edilir kendileri

Dr sana ameliyat demişti demi canım hatta esrakoda daha önce o ameliyattan oldum yazmıştı naptın oldun mu ameliyat?
sorduğun için ewet amaliyat oldum allah kimseye vermesin. daha iyileşemedim bi hafta oldu inşallah düzelirim
gitmeden bir şey soracağım emziren anneler siz nescafe içiomusunuz ben içiorum ama zararı varmıdırki?
aaaah ah içmek i değil tabiki ben içtiğimde furkan uyumuyo ama kola fanta ne bulduysam içiyorum elimde değil ya felaket canım çekiyosırnaşık şey
Bugünü kutlamayanın kaynanası ölsünlülülülülülü

:roflol:ne desem ne desem :teytey: sen diceni demişsin zaten en iyisi gülmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…