ayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın
ismim şükran bebeğimin ismi rüzgar
selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
bebeğim bu akşam parmağını gözüne soktu sanırım ve nokta şeklinde kırmızılık var çok korktum sizce birşey olur mu
Pervinim Nurdanım gözünüz aydın olsun..kavuşmuşsunuz sevdiklerinize
buarada annemden tracey hogun kitabini istedim, almis, okumaya basliycam, cok iyi bilgiler var sole bi baktim, tavsiye ederim..
Pervin gözün aydın canımherkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
Seninde gözün aydın canım . İnşallah oğlumda öyle bi sorun yoktur . Çocuk dr u anlar mı bu konudan yoksa KBB cı mıyok canim burun tikanikliginda oyle bir sinir yok bildigim kadariyla..deviasyon falan olmasin, bol bol temizle tonimerle ve aspiratorle..
gozun aydin canim, benimde annem geldi bugun 3 saat rotar yapti, istanbul aktarmaliydi izirden cani cikmis yaa..
Üzme anneyi üzmeeebugün tlf isytan ettim sonunda yeter artık gl yaınama diye ama böle yaparakta en çok onu üzdüm...1 aya kalmas gelcek inş...
Hoşgeldin Şükran ve Rüzgar bebekselam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
inşallah ararlar M aliyle yapacağın fırlamalıkları düşünemiyorum bile eminim izlerken çok eğleniriz.güllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz
Bu batık sonradanda mı olabiliyo bizde risk grubundamıyız yani tüh.Geçmiş olsunhayatımda ilk defa batık olayını yaşıyorum..çok fenaymış hakkaten..
Ee kuzum sallasana beşiginde 5dakkada uyur yazmişsin.uyumamasi ne zordur bilirim.insallah düzelir ogluşunUyumuyor bu çocuk uyumuyor.delirecem ya...nasıl dayanıyor anlamıyorum...
Canim doktora ben sordum şevvalinkide cok sık tıkanıyo.bebeklerin burun kikırdagimi ne yumuşak oluyomuş ondan cok sık tıkanıyomuş.bide şevvalin ekstra olarak burun delikleri kücükmüs biras.beratinda öledir belki.valla dohtor diilim ama sümkürmeyi ögrendiklerinde tikaniklikda kalmaz.hee bide kalorifer peteklerine suluk tak mutlaka demisti.oda kuru olmasin.yada buhar makinasi al demisti.nurdan topikimizin tokturu
bizimde burnumuz sürekli tıkanıyo tonimerle temizliyorum ama ilerde bi sorun olur mu ki tıkanıklığı hiç geçmiyo açıyoruz rahatlıyor akşama gene tıkanıyor
Amanin gece 3den beri uyanikmi yani.kayracim düzelir insallah bian önce,uykusuzluk mahvediyor insani.teo danda az uyuyomus seninki.Nurdan bak teodanda beteri varmis.canımsın ya.evet valla sinir falan hak getire...sabah 3 ten beri ayaktayım.gece 12 de yattı ve 3 e kadar saat başı uyandı...
Hosgeldin canimselam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
teyteyteytey oh topikimizde bi ünlü olcek he.cağirirlar esram merak etmegüllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz
Ya bu batik ne böle,topikçe batik olduk.ben dogumdan sonraki ay olmustum ama batik oldugumu bilmiyordum.hic olmamisti.tirnagimin kenarini cok kestim ondan oldu sandimdi.iltihap falan olmustu,ayakkabı gıyince canim cok yaniyodu.Allah tan gecti.hayatımda ilk defa batık olayını yaşıyorum..çok fenaymış hakkaten..
Oh oh ruzy lerde costu ecoşlar gıbıismim şükran bebeğimin ismi rüzgar
selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
Herkese günaydın
Bu batık sonradanda mı olabiliyo bizde risk grubundamıyız yani tüh.Geçmiş olsun..
bilmiyorum canım ya ben de ilk defa oldum..ve ayaklarım büyümüş ona dikkat ettim..gebelikten önce çok rahat giydiğim sporlarım sıkıyo şimdi..
ve pembe takvime girmiş bulunuyorum dün itibariyle..sancılı geçiyo aynı eskisi gibi..püff..iyiydik niye geldiki şimdi bu..
Tırnak batma mevzusu..
Doğum yapalı 3 ay oldu benim tırnaklar 2.aydan itibaren batmaya başladı. Hiç başıma gelmemişti bu zamana kadar, amaann ne feci bir şeymiş iltihaplı iltihaplı.. Ayakkabı giymek işkence oluyor. Bir de sırayla oluyor, biri bitiyor biri başlıyor, görüntü de feci..
Peki ne yaptım?
Annem sağolsun batan bütün tırnakları beni bağırttıra bağırttıra çıkardı,törpüledi. (Hakikaten çok acıdı ama) Sonra eczanelerde kara merhem diye satılan bir ilaç var, rengi siyah. Her tırnağa yatmadan evvel onu sürüp, gazlı bezle sıkı olmayacak şekilde kapattık. Ertesi gün de aynı uygulama. Ve sonuç, bir sonraki rahatlıkla giyilebilen ayakkabılar ve iltihapsız tertemiz barnaklar. Bilginize sunarım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
sorduğun için ewet amaliyat oldum allah kimseye vermesin. daha iyileşemedim bi hafta oldu inşallah düzelirimDr sana ameliyat demişti demi canım hatta esrakoda daha önce o ameliyattan oldum yazmıştı naptın oldun mu ameliyat?
gitmeden bir şey soracağım emziren anneler siz nescafe içiomusunuz ben içiorum ama zararı varmıdırki?
Bugünü kutlamayanın kaynanası ölsünlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?