Gözün aydın canım. Allah ayırmasınherkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
Hoşgeldin. Ne demek, herkese kapımız açıkselam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
buarada annemden tracey hogun kitabini istedim, almis, okumaya basliycam, cok iyi bilgiler var sole bi baktim, tavsiye ederim..
geçmiş olsun baby insallah iyi gelirde doktora gitmene gerek kalmazayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın
bu arada gözünaydınherkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
merhaba babymom
ben semra foruma yeni katildim.ayni sorun bendede var canim.ayak tirnaklarim cok batiyor ve alttan galiba yeni bir tirnak geliyor.doktora gittim ve cekelim bunlari dedi akannehirbakalim napicam cok kötü yaaa.eski ayakkabilarimi hic giyemiycem gibime geliyor :çok üzgünüm:
benimki uyumayınca biaz ağlamasına izin veriyorum çünkü sebepsz kıvranıyo.sonrada halsiz düşük bayılıyoUyumuyor bu çocuk uyumuyor.delirecem ya...nasıl dayanıyor anlamıyorum...
şu monolog olayını kıskancağim hiç alkıma gelmezdiCADIARZUallam çok mutluyum topiğin monolog olayına bende el attım.ağlamak istiyorum.alkışşşşşşşşşşş
selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
Çok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:
gerçekmi bu kızma nolur gülmemek imkansız.ama yine şanslılardanmışsın ben kırkım bitmeden adet olmuştum sonra düzenlice devam etti hep.hemde 7-8 gün sürüyo.
merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....
göğüsleriniz yara oldumu(((benim hala geçmedi yeni yeni düzeliyo ne yaptıysam ne denediysem geçmedi
Çok geçmiş olsunsorduğun için ewet amaliyat oldum allah kimseye vermesin. daha iyileşemedim bi hafta oldu inşallah düzelirim
Sende mi bürütüsÇok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:
Hoşgeldin sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Her zaman yazamayabiliyoruz canım üzerine alınma.merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....
Süpermiş :roflol: ee nasil rahatmiydi peki.nede olsa Buse nin dili yok sen kullandin anlat bakalim laelaelaelaelaeÇok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:
merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....
adım dilan bebeğimin adı mina 24 yaşındayım bayan kuaförüyüm şuan çalışamıyorum bebeişimden dolayı ara vermek zorunda kaldım ağustosun 18inde normal doğum yaptım çok memenun oldum bu arada
Süpermiş :roflol: ee nasil rahatmiydi peki.nede olsa Buse nin dili yok sen kullandin anlat bakalim laelaelaelaelae
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?