2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
Gözün aydın canım. Allah ayırmasın
selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldin. Ne demek, herkese kapımız açık
buarada annemden tracey hogun kitabini istedim, almis, okumaya basliycam, cok iyi bilgiler var sole bi baktim, tavsiye ederim..

Ben de bugün aldım D&R'dan. Daha bakmak kısmet olmadı

ayak basparmagımdaki batık iltihap oldu cok fena zor yuruyorum kvaldemin bi kremi var ondan suruyorum ins ii gelir yoksa dra gidicem birden agrıyla iltihaba donustu bugun o agrıya ragmen havaalanına bi gidisim varki sormayın
geçmiş olsun baby insallah iyi gelirde doktora gitmene gerek kalmaz
herkese selamsss..
bugun emrahıma kavustum 4 saatlik bir rotar sonrası.sisten dolayı once ankara sonra izmir yapmıslar sabah 8de inecekti oglen 12bucukta kucaklastık o saate kadar ne cektim tahmin edersiniz..
bu arada gözünaydın

sanada geçmiş olsun bendede az var doktor hamilelikten olmuş dedi buarada hoşgeldin aramıza.

Çok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:

Uyumuyor bu çocuk uyumuyor.delirecem ya...nasıl dayanıyor anlamıyorum...
benimki uyumayınca biaz ağlamasına izin veriyorum çünkü sebepsz kıvranıyo.sonrada halsiz düşük bayılıyo
allam çok mutluyum topiğin monolog olayına bende el attım.ağlamak istiyorum.alkışşşşşşşşşşş
şu monolog olayını kıskancağim hiç alkıma gelmezdiCADIARZU
selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız

eeewweet hoşgeldin aramızaa.s.

gerçekmi bu kızma nolur gülmemek imkansız.ama yine şanslılardanmışsın ben kırkım bitmeden adet olmuştum sonra düzenlice devam etti hep.hemde 7-8 gün sürüyo.

gerçekmi bu kızma nolur gülmemek imkansız.ama yine şanslılardanmışsın ben kırkım bitmeden adet olmuştum sonra düzenlice devam etti hep.hemde 7-8 gün sürüyo.

E gülün diye yazdım zatendelikafadulden Gerçek vallahi. İnsan zor durumda çok yaratıcı oluyor:roflol:

Arkadalar güzellik uzmanı olmandan da çok memnun olacaklardır eminimdelikafadulden

merhaba arkadaşlar bende ağustos annesiyim ancak yeni üye olabildim çok geç kaldım biliyorum benide aranıza alırmısınız sizlere katılmak istiyorum.............

çok teşekkür ederim kendimi tanıtim benim bi kızım var güzellik uzmanı deilde bayan kuaförüyüm mesleklerde kuaför yoktu bende güzellik uzmanı yazdım,çok mutlu oldum aranıza katıldıım için tekrar teşekkürler

adım dilan bebeğimin adı mina 24 yaşındayım bayan kuaförüyüm şuan çalışamıyorum bebeişimden dolayı ara vermek zorunda kaldım ağustosun 18inde normal doğum yaptım çok memenun oldum bu arada

neden yazmıyosunuz arkadaşlar istemesseniz çıkarım bidaha katılmayabilirim sadece merak ettiklerim sormak istediklerimi en ii sizlerle paylaşabilirim diye düşünüyorum ama bişey yazmıyorsunuz........

sorduğun için ewet amaliyat oldum allah kimseye vermesin. daha iyileşemedim bi hafta oldu inşallah düzelirim
Çok geçmiş olsun
Sende mi bürütüs
merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....
Hoşgeldin sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. Her zaman yazamayabiliyoruz canım üzerine alınma.

Süpermiş :roflol: ee nasil rahatmiydi peki.nede olsa Buse nin dili yok sen kullandin anlat bakalim laelaelaelaelae
merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....

Hosgeldin canim.negüzel normal dogum yapmissin.bize kismet olmadi normal dogum.buarada kimşe cvp yazmiyo die üstüne alinma son 1 haftadir topik cok sessiz.malüm bayram öncesi memleketlerine giden cok oldu,birde hakverirsinki,bazen bebişlerden dolayi pek imkan olmuyor nete oturup biseler yazmaya.

ALINTIDIR:

Soru: hocam, benim 5 ay 10 günlük bir oğlum var aşı takvimindeki aşıları yaptırıyoruz fakat rota virüs aşısı varmış biz bunu yeni öğrendik yaptırmak için geç mi kaldık hala yapılamaz mı gerekli bir aşımıdır
Uzm. Dr. Mehmet Fatih ORHAN / Çocuk Hastalıkları
11 Kasım 2009 Çarşamba , 11:34 tarihinde cevapladı.

Cevap : Merhaba, rotavirus aşısı Amerika'nın aşı takviminde rutindir. Önerdiğimiz aşılardan biridir. 2 aylık iken aşılamaya başlıyoruz. 7 aydan önce aşılamanın bitmesi gereklidir. Sağlık personeli olduğunuz için çocuğunuza yapılmasında fayda vardır. 2 ve 3 dozluk aşıları var. Rotarix hemen ve 2 ay sonra diğer dozunu yaptırabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.

Uzm. Dr. M. Fatih ORHAN, Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hematolojisi Bilim Dalı, Çankaya/Ankara 0312-4098830

Bu aşıyla ilgili çok geç kaldığını düşünenlere belki kararlarında yrdımcı olur diye aktardım.
Yarın görüşürüz beni özleyin anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…