2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

göğüsleriniz yara oldumu(((benim hala geçmedi yeni yeni düzeliyo ne yaptıysam ne denediysem geçmedi

Merhaba esmerlady ben de 18 ağustosta doğum yaptım. Benim de göğüs uçlarım hala yara ama 2 haftadır iyiye doğru bir gidiş var. Jinekoloğum Fito ve lanoisi karıştırıp sürmemi istedi. Bir de GELFİX diye bir sprey verdi. Meme ucuna sıkıyorsun pudra gibi birşey yarayı kapatıyor. Krem ve sprey desteği epey toparladı memişleri. Gelfixi tavsiye ederim. Kullandığın bir krem varsa onu sürdükten bir saat sonra bu spreyi sık. Açık yaraları iyileştiriciymiş.

hoşbulduk teşekkür ederim buara ben herşeye alınıyorum kusura bakmayın uykusuzluktan olabilir belki anne olmak çok güzel ama çok zormuş........:)))))

saol deniycem çok fena bişey bunun acısı doğum yapmak şu göğüs yarasından daha ii ben doğumda bukadar acı çekmedim...

Mama sandalyesını aldım yafrular.. Chıcco nun Polly sı nı.. yenı dogan olanı Polly ye gore daha kucuk ıdı, o yuzden tercıh etmedım.. yenıdogan ın fıyatı 239, polly nın 219 ıdı.. eger yenıdogan da Polly kadar genıs olsaydı arka destegınden dolayı ondan alabılırdım.. Safarı modelını aldım,renklerı bıcır bıcır.. Kuzı oturdu sandalyesınde, bende mutfakta yemek yaptım.. gayet mutluydu.. ıyı kı almısız gercekten de.

güle güle kullanın çok yakışmış beyefendiye : içinde güzel mamalar yesin kocman olsun :)
ay allah iyliğini versin aynı anda bende sana sandalye soruyodum :))

bebeğim bu akşam parmağını gözüne soktu sanırım ve nokta şeklinde kırmızılık var çok korktum sizce birşey olur mu
sukhi hoşgeldin aramıza
Çağan'da yüzünü gözünü oymaya çok meraklı

çağırırlarsa dikkat etmek lazımm
mali'nin don indirmişliiği vaarr kaydirigubbakcemile3

Bağlayınca nasıl olur bilmem. Ben katladım koydum, fena değildi. Azıcık kaşındırdı amalaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 süpersin

göğüsleriniz yara oldumu(((benim hala geçmedi yeni yeni düzeliyo ne yaptıysam ne denediysem geçmedi

evet ama ilk 3 hafta sonra geçti "medela purelan" kullandım

Evrim şimdi nette incelediklerim şöyle Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi (229 tl) ve Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi (269 tl) sizinki hangisi ve aradaki fark ne acaba CADIARZU

evriş güle güle kullanın Kzy afiyetle yesin mamalarını
oturur gibide değilki yatar pozisyonda gibi
evim büyük olsa bende alırdım evimizküçük koyacak yer yok :

Evrim şimdi nette incelediklerim şöyle Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi (229 tl) ve Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi (269 tl) sizinki hangisi ve aradaki fark ne acaba CADIARZU

yavrum farkı yaş aralıgı olsa gerek,ben buyuk bır magazada ınceledım, hepsını de ınceledım, en ılerıye yonelıkk bu vardı.. 0 ay var, 6 ay, 12 ay.. ben 6 aylık aldım.cıft kılıflı olandan

evriş güle güle kullanın Kzy afiyetle yesin mamalarını
oturur gibide değilki yatar pozisyonda gibi
evim büyük olsa bende alırdım evimizküçük koyacak yer yok :

su an belıne yuk bınmesın dıye yatar pozısyonda kullanacagım kuzum.. Nurdan ole yapmamız gerektıgını soledı.. saolasın cıgerım gusel dıleklerın ıcın. katlanınca cok yer kaplamıyor bu arada.

bende polly almaya karar verdim de ama netten alabilecem ve gözümle görmeden - senin söylediklerine dayanarak alıcam da canım - şimdi senin aldığın 6+ ay olan dimi? ve biraz daha iri çocuklar için mi? diğeri daha mı ufak? peki senin aldıın da yatıyo mu ana kucağı gibi - hoş resimde kuzy yarı yatmış pozisyonda aptalca oldu bu soru - ya akıl ver bana hangisini alayım - yarın sipariş edecektim e-bebekten - neden böyle bi fiyat farkı var ki arada ??

Yaf kuzum.. evet aldıgım 6 aylık, evet o yenıdogan dan daha genıs, yenı dogan ı sonra zor kullanırım,cunku kenar alanları dar, ana kucagı gıbı yatıyor, Kuzı de gordugun gııbı, fıyat farkı 12 ay ın daha daha buyuk olması kiii.. o bızım ısımıze su an yaramaz.. bu aldıgımızla 3 yasına kadar oturabılıyor.. hele kı senın yavrun kız bebek, daha narın, daha kucuk.. sen daha da uzun kullanabılırsın.

valla çok güzel Evrim..güle güle kullanın..

Daha guzellerı sısın olsun cıgerpare..

Bu arada Nurdanım, senın besıklerın her ıkısını de gordum.. oldukca kucukler be yavrum.. yenıdgan salıncagı resmen.. bıraz buyuse ımkanı yok, duser o salıncaktan, sagından solundan.. fıyatıda 200 lerde.. aslında cok guzel.. hanı param var, hıc umrumda olmaz dense bıle en fazla 1 ay daha bınebılır Kuzey mesela..

selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
hosgeldinnn tabiki alırız sen yazdıgın surecee

buarada annemden tracey hogun kitabini istedim, almis, okumaya basliycam, cok iyi bilgiler var sole bi baktim, tavsiye ederim..

bende bugun aldım bir çırpıda uzun emzirme seansımda diyim daha dogrusu 70 sayfa okudum daha yatır kaldr bolumune gelmedim merakla o sayfalara gelmeyi istiyorum

ilahı burcu yaa:)))

merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....

tabiki alırız yukarıda digerarkadasada yazdım sizler yazdıgınız surece
benim istanbuldan katılanlara klasik sorum ist un neresinden ?
neden yazmıyosunuz arkadaşlar istemesseniz çıkarım bidaha katılmayabilirim sadece merak ettiklerim sormak istediklerimi en ii sizlerle paylaşabilirim diye düşünüyorum ama bişey yazmıyorsunuz........

sacmalama arkadasım yahu gelir gelmez siteme baslama bu topikte en hoslanılmayan sey bu tarz sitemlerdir tabi sen yenisin bilmiyorsun ama ilk zamanlar çok olduydu artık aamızda oyle bir sitem yok herkes herzaman musait olupyazamıyor malum herkes bebekli bekle sabırla yanıtlar gelecektir hosgeldin tekrar

yarın benim için buyuk gun annemsiz ilk kez tum gun ece ile basbasayım yemek yapmaya vaktim olmaz belki durmaz diye simdi az evel yemek yaptım:) artık bundan sonra boyle bakalım nasıl hissedeceğim durup duurup içimden aglamak geliyor yapayanlız hissediyorum kendimi tum gun evde nasıl vakit geçirilir tek basına hiç bilmyorum sokaklara ise çok alısmıs bir insan olarak off ara ara duygusallasıp çocuk gibi aglıyor kendime inanamıyorum çok alısmıstım anneme uç aydır yanımdaydı ama artık bas basa kalma zamanı yapacak birsey yok.
ama az evel babam aradı ben gelir yoklarım seni ben kızı tutarım kahvaltını edersin vs diyor anahtarla acıp girerim siz uyurken diyor aybaba sacmalama falan dedim ama kıyamıyor bana sagolsun:) evlerimiz on dk mesafe yakın zaten bakalım gelecekmis illa hos o ece ile bas edemez hani agladımı uzuluyor dayanamıyor bakalım ne yapcaz yarın

bugun tracy hog un kitabini aldım tum umutlarım bu kitapta , bugun emzirirken demiyim artık doyma amaclı emmesi bes dk sonrası uyumak içni beni kullanısı uyusun diye oturdum 1,5 saat kadar ece hanım memede ben oturuyorum artık bu durum çok sinirim bozmaya basladımtek umudum bu kitap bakalım uygulayabilcekmiyim çok heyecanlı kendi kendine bir gun uyusun disimi kırcam dermismi yok demiyim çok kaararlı yazarımız:) yani mutlaka bir hafta diyor 4 aylık bebekler için kuçuk oldukları için daha az direnc olurmus goreceğiz bir çırpıda okumak gerek ama kitap 500 kusur sayfalık ama son kısımlar tuvalet egitimi davranıs vs konuları bizi ilgilendiren ilk yarı uyku beslenme katı gidalara geçis vs ilk yarıda,

pervinnn

adasdan tr cep telini aldım arayacagım seni yarın yat kalk yontemi hakında sen oraları okudunmu bilmem aklıma taklanlar var ve sen uyguladıgın soyledin senle konusmak istiyorum haberin olsunhos emrahda geldi nete girip bunu okumadan belki sen ben seni aramıs olurum zaten:)

ece ye bakıcı buldukkkk

çok yakın bir komsumuz var abla abi dedigimiz yasca buyuk insanlar onların akrabaları var bizim sitede oturuyolar biz onlar syesinde tanıstık ama neyse karı koca ece ye bakmaya talipler kadın 52 adam 55 yasında acayip bebek çocuk seviyorlar ozelikele kiz çocug hastası adamcagız falan bir ogulları varmıs veterinermis evlencek yakında paraya ihtiyacları var tek emelki maasları varmıs iste geçenlerde bizim komsuya demiselr bir çocuk olsa baksak gelir olsa diye falan bende komsu ablama bahsedince onları soyledi bu arada amca bizim ece nin kulagınaa ismini soyleyen kisi ,o ylede bir manevi bag var bu aksam komsumuzun oglunun dogumgunu idi orda bir araya geldik ama bukonu konusulmadı ama bizim komsu sormus fiyatı falan soylemis ok demisler kendi evlerinde bakacaklar ama olurda tam olarak anlasırsak bizim iki alt katımızda oturuyorlar benim için sakıncası yok ece memnun olursa aksine daha iyi evimde insan olmasından daha iyi diye dusunuyorum birde bakıcılra ev sahiplerimi yemek içmek hazırlar falan bilmiyorum sayet oyle ise bu yondende yırtacagım:) aksam eve gelince iki kat asagı inip kizi alıp yukarı çıkcam yani evin anahtarını falanda vereceğim olurda ece nin bir esyası lazım olursa gelip alırlar falan iste boyle, ise donmeyi ozledim istiyorum ama kızımlada kalmak istiyormu ikiye bolunsem anca tam tatmin olcam tabikimumkun degil:) bu aksam kızma bakıp bakıp agladım zaten anemde gittii;( ay guluyorum salak salak hallerime artık diyorum bir sabah bir bakcak ece anne yok gitmis tanımadıag insanlar ona bakacak falan, insanların sevgisinden falan çok eminiz çok temiz iyi yurekli insanlar zaten yuzlerine bak anlarsın tipindeler, ama iste duygusallastım bu ara çok habire aglıyorum,

merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....

neden yazmıyosunuz arkadaşlar istemesseniz çıkarım bidaha katılmayabilirim sadece merak ettiklerim sormak istediklerimi en ii sizlerle paylaşabilirim diye düşünüyorum ama bişey yazmıyorsunuz........
hooşgeldiin canım a.s.bize takıldıkça alınganlığın geçer benim bazen oluyodu.ama burdan çıkmayı gerektirmiyo.burda herkes bi çözüm arayışında.
buarada göğsün yara olmadan önce meme ucu korunmalıymış.ben doğumdan önce krem kullanmaya başladım burcunun dediği kremdi.biara yara oldu ama göğüs pediyle iyileşti.birde krem geçirdi.sende yapıyomusun bilmiyorum.bebişin emmeden önce sütünle meme ucunu temizleyebilirsin.

allah yardımcın olsun:Saruboceq:benim annem amaliyat sonrası bir hafta kaldı yanımda dayanamadım gittiği gün odasına giremedim .çok zor oluyo ama bu da geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…