göğüsleriniz yara oldumu(((benim hala geçmedi yeni yeni düzeliyo ne yaptıysam ne denediysem geçmedi
Süpermiş :roflol: ee nasil rahatmiydi peki.nede olsa Buse nin dili yok sen kullandin anlat bakalim laelaelaelaelae
Hosgeldin canim.negüzel normal dogum yapmissin.bize kismet olmadi normal dogum.buarada kimşe cvp yazmiyo die üstüne alinma son 1 haftadir topik cok sessiz.malüm bayram öncesi memleketlerine giden cok oldu,birde hakverirsinki,bazen bebişlerden dolayi pek imkan olmuyor nete oturup biseler yazmaya.
Merhaba esmerlady ben de 18 ağustosta doğum yaptım. Benim de göğüs uçlarım hala yara ama 2 haftadır iyiye doğru bir gidiş var. Jinekoloğum Fito ve lanoisi karıştırıp sürmemi istedi. Bir de GELFİX diye bir sprey verdi. Meme ucuna sıkıyorsun pudra gibi birşey yarayı kapatıyor. Krem ve sprey desteği epey toparladı memişleri. Gelfixi tavsiye ederim. Kullandığın bir krem varsa onu sürdükten bir saat sonra bu spreyi sık. Açık yaraları iyileştiriciymiş.
Mama sandalyesını aldım yafrular.. Chıcco nun Polly sı nı.. yenı dogan olanı Polly ye gore daha kucuk ıdı, o yuzden tercıh etmedım.. yenıdogan ın fıyatı 239, polly nın 219 ıdı.. eger yenıdogan da Polly kadar genıs olsaydı arka destegınden dolayı ondan alabılırdım.. Safarı modelını aldım,renklerı bıcır bıcır.. Kuzı oturdu sandalyesınde, bende mutfakta yemek yaptım.. gayet mutluydu.. ıyı kı almısız gercekten de.
sukhi hoşgeldin aramızabebeğim bu akşam parmağını gözüne soktu sanırım ve nokta şeklinde kırmızılık var çok korktum sizce birşey olur mu
görüşmede iki tane şahsiyet var kendini jüri zanneden osuruktan teyyare tipler
adam sordu niçin katılıyorsunuz bu yarışmaya
sen sorasın diye demeyi çok isterdimm niye olcak abuzittin öncelikle tabiki para için 30 kağıt hiçte fena değil kaydirigubbakcemile3
bende mal mal baktım ve başladım anlatmaya..
depresif bir lohusa dönemi sonrası hayatıma yeni renkler katmaya karar verdim ve mehmetaliii beeeeyiiiii çok sevdiğim için katıldım...(bu arada kıl olurum o herifeee bi uğraşsın benle döt etcem onu kararlıyımm tabii katılabilirsem kaydirigubbakcemile3 )
Çok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:
Bağlayınca nasıl olur bilmem. Ben katladım koydum, fena değildi. Azıcık kaşındırdı amalaelaelaelaelae
göğüsleriniz yara oldumu(((benim hala geçmedi yeni yeni düzeliyo ne yaptıysam ne denediysem geçmedi
Evrim şimdi nette incelediklerim şöyle Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi (229 tl) ve Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi (269 tl) sizinki hangisi ve aradaki fark ne acaba CADIARZU
evriş güle güle kullanın Kzy afiyetle yesin mamalarını
oturur gibide değilki yatar pozisyonda gibi
evim büyük olsa bende alırdım evimizküçük koyacak yer yok :
yavrum farkı yaş aralıgı olsa gerek,ben buyuk bır magazada ınceledım, hepsını de ınceledım, en ılerıye yonelıkk bu vardı.. 0 ay var, 6 ay, 12 ay.. ben 6 aylık aldım.cıft kılıflı olandan
.
bende polly almaya karar verdim de ama netten alabilecem ve gözümle görmeden - senin söylediklerine dayanarak alıcam da canım - şimdi senin aldığın 6+ ay olan dimi? ve biraz daha iri çocuklar için mi? diğeri daha mı ufak? peki senin aldıın da yatıyo mu ana kucağı gibi - hoş resimde kuzy yarı yatmış pozisyonda aptalca oldu bu soru - ya akıl ver bana hangisini alayım - yarın sipariş edecektim e-bebekten - neden böyle bi fiyat farkı var ki arada ??
valla çok güzel Evrim..güle güle kullanın..
hosgeldinnn tabiki alırız sen yazdıgın sureceeselam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
buarada annemden tracey hogun kitabini istedim, almis, okumaya basliycam, cok iyi bilgiler var sole bi baktim, tavsiye ederim..
ilahı burcu yaa:)))Çok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:
merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....
neden yazmıyosunuz arkadaşlar istemesseniz çıkarım bidaha katılmayabilirim sadece merak ettiklerim sormak istediklerimi en ii sizlerle paylaşabilirim diye düşünüyorum ama bişey yazmıyorsunuz........
Mama sandalyesını aldım yafrular.. Chıcco nun Polly sı nı.. yenı dogan olanı Polly ye gore daha kucuk ıdı, o yuzden tercıh etmedım.. yenıdogan ın fıyatı 239, polly nın 219 ıdı.. eger yenıdogan da Polly kadar genıs olsaydı arka destegınden dolayı ondan alabılırdım.. Safarı modelını aldım,renklerı bıcır bıcır.. Kuzı oturdu sandalyesınde, bende mutfakta yemek yaptım.. gayet mutluydu.. ıyı kı almısız gercekten de.
Bu arada Nurdanım, senın besıklerın her ıkısını de gordum.. oldukca kucukler be yavrum.. yenıdgan salıncagı resmen.. bıraz buyuse ımkanı yok, duser o salıncaktan, sagından solundan.. fıyatıda 200 lerde.. aslında cok guzel.. hanı param var, hıc umrumda olmaz dense bıle en fazla 1 ay daha bınebılır Kuzey mesela..
gule gule kullanın epey yatıyormus ben dun ablamdan eski mama sandalyemizi aldım uç kademe yatıyor diyordum ama epey dik kaldı ece iki buklum olud içinide hemen kaldırdım daha bir ay falan var ona oturmasına anladıgım uzre
merhaba bende ağustos annesiyim çok geç kaldım benide aranıza alırmısınız,yeni üyeyim....
hooşgeldiin canım a.s.bize takıldıkça alınganlığın geçer benim bazen oluyodu.ama burdan çıkmayı gerektirmiyo.burda herkes bi çözüm arayışında.neden yazmıyosunuz arkadaşlar istemesseniz çıkarım bidaha katılmayabilirim sadece merak ettiklerim sormak istediklerimi en ii sizlerle paylaşabilirim diye düşünüyorum ama bişey yazmıyorsunuz........
yarın benim için buyuk gun annemsiz ilk kez tum gun ece ile basbasayım yemek yapmaya vaktim olmaz belki durmaz diye simdi az evel yemek yaptım:) artık bundan sonra boyle bakalım nasıl hissedeceğim durup duurup içimden aglamak geliyor yapayanlız hissediyorum kendimi tum gun evde nasıl vakit geçirilir tek basına hiç bilmyorum sokaklara ise çok alısmıs bir insan olarak off ara ara duygusallasıp çocuk gibi aglıyor kendime inanamıyorum çok alısmıstım anneme uç aydır yanımdaydı ama artık bas basa kalma zamanı yapacak birsey yok.
ama az evel babam aradı ben gelir yoklarım seni ben kızı tutarım kahvaltını edersin vs diyor anahtarla acıp girerim siz uyurken diyor aybaba sacmalama falan dedim ama kıyamıyor bana sagolsun:) evlerimiz on dk mesafe yakın zaten bakalım gelecekmis illa hos o ece ile bas edemez hani agladımı uzuluyor dayanamıyor bakalım ne yapcaz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?