- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 38
ece ye bakıcı buldukkkk
çok yakın bir komsumuz var abla abi dedigimiz yasca buyuk insanlar onların akrabaları var bizim sitede oturuyolar biz onlar syesinde tanıstık ama neyse karı koca ece ye bakmaya talipler kadın 52 adam 55 yasında acayip bebek çocuk seviyorlar ozelikele kiz çocug hastası adamcagız falan bir ogulları varmıs veterinermis evlencek yakında paraya ihtiyacları var tek emelki maasları varmıs iste geçenlerde bizim komsuya demiselr bir çocuk olsa baksak gelir olsa diye falan bende komsu ablama bahsedince onları soyledi bu arada amca bizim ece nin kulagınaa ismini soyleyen kisi ,o ylede bir manevi bag var bu aksam komsumuzun oglunun dogumgunu idi orda bir araya geldik ama bukonu konusulmadı ama bizim komsu sormus fiyatı falan soylemis ok demisler kendi evlerinde bakacaklar ama olurda tam olarak anlasırsak bizim iki alt katımızda oturuyorlar benim için sakıncası yok ece memnun olursa aksine daha iyi evimde insan olmasından daha iyi diye dusunuyorum birde bakıcılra ev sahiplerimi yemek içmek hazırlar falan bilmiyorum sayet oyle ise bu yondende yırtacagım:) aksam eve gelince iki kat asagı inip kizi alıp yukarı çıkcam yani evin anahtarını falanda vereceğim olurda ece nin bir esyası lazım olursa gelip alırlar falan iste boyle, ise donmeyi ozledim istiyorum ama kızımlada kalmak istiyormu ikiye bolunsem anca tam tatmin olcam tabikimumkun degil:) bu aksam kızma bakıp bakıp agladım zaten anemde gittii;( ay guluyorum salak salak hallerime artık diyorum bir sabah bir bakcak ece anne yok gitmis tanımadıag insanlar ona bakacak falan, insanların sevgisinden falan çok eminiz çok temiz iyi yurekli insanlar zaten yuzlerine bak anlarsın tipindeler, ama iste duygusallastım bu ara çok habire aglıyorum,
ben sabah ac karnina iciyorum aksamda aklima gelirse yatmadan canim..Annem için hepinize teşekkürler arkadaşlar....
NURDAN'ım sana da ayrıca teşekkür ederim. Pekiii bu aç karnına mı içiliyo, tok karnına mı, acaba?
Evris cok guzel mama sandalyesi iyi gunlerde kullansin Kuzy..bende haftasonu inceledim, annemler alicaklarmis bebise hediye, o yuzden bizde salincagi aldik:kedi:Bu arada Nurdanım, senın besıklerın her ıkısını de gordum.. oldukca kucukler be yavrum.. yenıdgan salıncagı resmen.. bıraz buyuse ımkanı yok, duser o salıncaktan, sagından solundan.. fıyatıda 200 lerde.. aslında cok guzel.. hanı param var, hıc umrumda olmaz dense bıle en fazla 1 ay daha bınebılır Kuzey mesela..
ben okumaya basladim; siddetle tavsiye ederim, cok guzel bir kitap..bugun tracy hog un kitabini aldım tum umutlarım bu kitapta , bugun emzirirken demiyim artık doyma amaclı emmesi bes dk sonrası uyumak içni beni kullanısı uyusun diye oturdum 1,5 saat kadar ece hanım memede ben oturuyorum artık bu durum çok sinirim bozmaya basladımtek umudum bu kitap bakalım uygulayabilcekmiyim çok heyecanlı kendi kendine bir gun uyusun disimi kırcam dermismi yok demiyim çok kaararlı yazarımız:) yani mutlaka bir hafta diyor 4 aylık bebekler için kuçuk oldukları için daha az direnc olurmus goreceğiz bir çırpıda okumak gerek ama kitap 500 kusur sayfalık ama son kısımlar tuvalet egitimi davranıs vs konuları bizi ilgilendiren ilk yarı uyku beslenme katı gidalara geçis vs ilk yarıda,
ailede allerji varmi sende yada babada??allerjikde tikanabilir, sen yinede temizlemeye devam edip ac, beslenmesini etkilemesin..
..
görüşmede iki tane şahsiyet var kendini jüri zanneden osuruktan teyyare tipler
adam sordu niçin katılıyorsunuz bu yarışmaya
sen sorasın diye demeyi çok isterdimm niye olcak abuzittin öncelikle tabiki para için 30 kağıt hiçte fena değil kaydirigubbakcemile3
bende mal mal baktım ve başladım anlatmaya..
depresif bir lohusa dönemi sonrası hayatıma yeni renkler katmaya karar verdim ve mehmetaliii beeeeyiiiii çok sevdiğim için katıldım...(bu arada kıl olurum o herifeee bi uğraşsın benle döt etcem onu kararlıyımm tabii katılabilirsem kaydirigubbakcemile3 )
Canim doktora ben sordum şevvalinkide cok sık tıkanıyo.bebeklerin burun kikırdagimi ne yumuşak oluyomuş ondan cok sık tıkanıyomuş.bide şevvalin ekstra olarak burun delikleri kücükmüs biras.beratinda öledir belki.valla dohtor diilim ama sümkürmeyi ögrendiklerinde tikaniklikda kalmaz.hee bide kalorifer peteklerine suluk tak mutlaka demisti.oda kuru olmasin.yada buhar makinasi al demisti.
ece ye bakıcı buldukkkk
,
Güle güle kullansın kuzy bir istirhamım olacak canım bu ürünün satışını yapan bir net sitesi linki verebiler misin hepimiz aydınlanalımMama sandalyesını aldım yafrular.. Chıcco nun Polly sı nı.. yenı dogan olanı Polly ye gore daha kucuk ıdı, o yuzden tercıh etmedım.. yenıdogan ın fıyatı 239, polly nın 219 ıdı.. eger yenıdogan da Polly kadar genıs olsaydı arka destegınden dolayı ondan alabılırdım.. Safarı modelını aldım,renklerı bıcır bıcır.. Kuzı oturdu sandalyesınde, bende mutfakta yemek yaptım.. gayet mutluydu.. ıyı kı almısız gercekten de.
Hadi gözünüz aydınece ye bakıcı buldukkkk
çok yakın bir komsumuz var abla abi dedigimiz yasca buyuk insanlar onların akrabaları var bizim sitede oturuyolar biz onlar syesinde tanıstık ama neyse karı koca ece ye bakmaya talipler kadın 52 adam 55 yasında acayip bebek çocuk seviyorlar ozelikele kiz çocug hastası adamcagız falan bir ogulları varmıs veterinermis evlencek yakında paraya ihtiyacları var tek emelki maasları varmıs iste geçenlerde bizim komsuya demiselr bir çocuk olsa baksak gelir olsa diye falan bende komsu ablama bahsedince onları soyledi bu arada amca bizim ece nin kulagınaa ismini soyleyen kisi ,o ylede bir manevi bag var bu aksam komsumuzun oglunun dogumgunu idi orda bir araya geldik ama bukonu konusulmadı ama bizim komsu sormus fiyatı falan soylemis ok demisler kendi evlerinde bakacaklar ama olurda tam olarak anlasırsak bizim iki alt katımızda oturuyorlar benim için sakıncası yok ece memnun olursa aksine daha iyi evimde insan olmasından daha iyi diye dusunuyorum birde bakıcılra ev sahiplerimi yemek içmek hazırlar falan bilmiyorum sayet oyle ise bu yondende yırtacagım:) aksam eve gelince iki kat asagı inip kizi alıp yukarı çıkcam yani evin anahtarını falanda vereceğim olurda ece nin bir esyası lazım olursa gelip alırlar falan iste boyle, ise donmeyi ozledim istiyorum ama kızımlada kalmak istiyormu ikiye bolunsem anca tam tatmin olcam tabikimumkun degil:) bu aksam kızma bakıp bakıp agladım zaten anemde gittii;( ay guluyorum salak salak hallerime artık diyorum bir sabah bir bakcak ece anne yok gitmis tanımadıag insanlar ona bakacak falan, insanların sevgisinden falan çok eminiz çok temiz iyi yurekli insanlar zaten yuzlerine bak anlarsın tipindeler, ama iste duygusallastım bu ara çok habire aglıyorum,
Hepinize çok geçmiş olsun canımböle negatif düşünme lütfen benide üzdün.benim yengem doğum yaptı.abim bi trafik kazası geçirdi birsürü borca girdiler.abim de çalışamadı bi ara yengemde bebeğe bakcak birini bulamadı.bak ne güzel en azından bulmusun .inşallah güzel bakarlar.umutlu ve güçlü ol bence miniklerimizin bize ihtiyaçları var
Salıncağınızı güle güle kullanın teo yada çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.Evris cok guzel mama sandalyesi iyi gunlerde kullansin Kuzy..bende haftasonu inceledim, annemler alicaklarmis bebise hediye, o yuzden bizde salincagi aldik:kedi:
biara resmi ceker koyarim, TEO mest oldu resmenkaydirigubbakcemile5, 11 kg ya kadar kullaniliyor( 1 yas), isikli, donenceli yana ve one arkaya sallaniyor..yani ilk defa dun kendi kendini oyaladi bu cocuk, iyiki almisiz dedim..ayrica onundeki masayi mama masasi ve oyun mamasi olarak kullanabiliyosun.icime sindi kisaca simdilik, istedigi aksiyonu buldu:))
Sanirim ben aglama yontemini uygulayamiycam, cuma gittigimizde dr ayrica gobegi fitik olmus dedi, yani uzun sure aglatmamaiz gerekiyor teoyu; o yuzden kitabi bitirene kadar bakip olmazsa bu kadinin yontemini uyguliycam..
bu arada berat a bayramlığını aldık tam hip hopçu gibi deri ceket zincirli pantolon falan
pek kullanışlı değil ama babası çok istedi bayrama gitmeden bugün yarın eklerim resmini
Mama sandalyesını aldım yafrular.. Chıcco nun Polly sı nı.. yenı dogan olanı Polly ye gore daha kucuk ıdı, o yuzden tercıh etmedım.. yenıdogan ın fıyatı 239, polly nın 219 ıdı.. eger yenıdogan da Polly kadar genıs olsaydı arka destegınden dolayı ondan alabılırdım.. Safarı modelını aldım,renklerı bıcır bıcır.. Kuzı oturdu sandalyesınde, bende mutfakta yemek yaptım.. gayet mutluydu.. ıyı kı almısız gercekten de.
Evrişcim güle güle kullanın mama sandalyenizi. Ben de araştırmaya başlamıştım. Çok güzelmiş sizinki.
Biz de oyun halısı aldık teyzeleri. Tiny love maymun adasını aldık.C.tesi elimize geçti. Hepsi buradadan aldım. Bizimki beğendi oyuncağını, içinde -15-20 dak. oyalanıyor. İlk defa kocamla rahat bir yemek yedik.:)
İşe bu da resmimis kaydirigubbakcemile2
gelelim bizden haberlere.....
benim kuzucumda hasta oldu benden grip geçti 3 gündür hiç keyfi yok agulamıyor gülmüyor arada hapşuruyor bakalım dr. ada götürmeye korkuyorum artık geçenki rezillikten sonra bakalım dr. u aradım grip için bi şurup söyledi dün akşamdan beri onu kullanıyorum.... inşallah biranönce iyileşir.....
Geçmiş olsun canım yavrun bir an önce atlatır inşallah.Bayram geliyor 4 gün tatil yaparsın inşallah senin gıcık müdürler bunada izin vermeyecek değiller herhalde
hatira canim anlardi tabi cocuk doktoru, muayenede burunada bakiyorlar, muhakka anlardi..demekki yokmus..Salıncağınızı güle güle kullanın teo yada çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.
Nurdancım sormuştum daha öncede bizim bıcırığın burnunda et olsa çocuk dr u anlamazmıydı KBB a mı götürmem lazım yoksa.
Güle güle giysin üstünde paralansın.
sanırım okadarını yapamazlar..... geçtimiz hafta çok yoğundum müfettiş geldi birde akşamları 7 de çıktım 8,5 da evde oldum sabah tekrar 7 de evden çıkıp işe geldim..... şimdi hala aklım evde yarım saatte bir arayıp anne selin naısl oldu keyfi yerindemi biraz olsun gülüyormu diyorum.... maşallah düne göre biraz iyiymiş.... yavrumun neşesi yoktu neler neler yaptık hiç güldüremedik sadece biraz tebessüm ediyor sesli gülmüyor konuşmuyordu dün akşam şurup verince biraz açıldı.... kızımıda ihmal ettim ister istemez iş yoğunluğundan eve gidince ilk işim onunla vakit geçirmek ama 8,5 da evde olunca saat 10 a kadar anca bir iki saat vakit gecirebildik birde grip olunca ben hep maskeyle dolaştım evde ne kadar dikkat etsemde seline geçti..... 2 gündür kucağımda uyuyor kuzum hep dizimizde sallardık öyle uyurdu ama 2 gündür kucağımda uyuyor özlüyor demekki beni artıksenağlamasenağlamasenağlama
gitmeden bir şey soracağım emziren anneler siz nescafe içiomusunuz ben içiorum ama zararı varmıdırki?
sanırım okadarını yapamazlar..... geçtimiz hafta çok yoğundum müfettiş geldi birde akşamları 7 de çıktım 8,5 da evde oldum sabah tekrar 7 de evden çıkıp işe geldim..... şimdi hala aklım evde yarım saatte bir arayıp anne selin naısl oldu keyfi yerindemi biraz olsun gülüyormu diyorum.... maşallah düne göre biraz iyiymiş.... yavrumun neşesi yoktu neler neler yaptık hiç güldüremedik sadece biraz tebessüm ediyor sesli gülmüyor konuşmuyordu dün akşam şurup verince biraz açıldı.... kızımıda ihmal ettim ister istemez iş yoğunluğundan eve gidince ilk işim onunla vakit geçirmek ama 8,5 da evde olunca saat 10 a kadar anca bir iki saat vakit gecirebildik birde grip olunca ben hep maskeyle dolaştım evde ne kadar dikkat etsemde seline geçti..... 2 gündür kucağımda uyuyor kuzum hep dizimizde sallardık öyle uyurdu ama 2 gündür kucağımda uyuyor özlüyor demekki beni artıksenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?