2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

böle negatif düşünme lütfen benide üzdün.benim yengem doğum yaptı.abim bi trafik kazası geçirdi birsürü borca girdiler.abim de çalışamadı bi ara yengemde bebeğe bakcak birini bulamadı.bak ne güzel en azından bulmusun .inşallah güzel bakarlar.umutlu ve güçlü ol bence miniklerimizin bize ihtiyaçları var

Annem için hepinize teşekkürler arkadaşlar....

NURDAN'ım sana da ayrıca teşekkür ederim. Pekiii bu aç karnına mı içiliyo, tok karnına mı, acaba?
ben sabah ac karnina iciyorum aksamda aklima gelirse yatmadan canim..

Evris cok guzel mama sandalyesi iyi gunlerde kullansin Kuzy..bende haftasonu inceledim, annemler alicaklarmis bebise hediye, o yuzden bizde salincagi aldik:kedi:
biara resmi ceker koyarim, TEO mest oldu resmenkaydirigubbakcemile5, 11 kg ya kadar kullaniliyor( 1 yas), isikli, donenceli yana ve one arkaya sallaniyor..yani ilk defa dun kendi kendini oyaladi bu cocuk, iyiki almisiz dedim..ayrica onundeki masayi mama masasi ve oyun mamasi olarak kullanabiliyosun.icime sindi kisaca simdilik, istedigi aksiyonu buldu:))

ben okumaya basladim; siddetle tavsiye ederim, cok guzel bir kitap..

Sanirim ben aglama yontemini uygulayamiycam, cuma gittigimizde dr ayrica gobegi fitik olmus dedi, yani uzun sure aglatmamaiz gerekiyor teoyu; o yuzden kitabi bitirene kadar bakip olmazsa bu kadinin yontemini uyguliycam..

ailede allerji varmi sende yada babada??allerjikde tikanabilir, sen yinede temizlemeye devam edip ac, beslenmesini etkilemesin..

..

yok canım bizde alerjik bir durum.amann burda bi düzgün çocuk doktoru bulamadım adam açıklama yapmıyo olabilir deyip geçiyo.saol tatlım verdiğin bilgi için

ay esra bence kesin seçerler seni daha muzipini nerde bulacaklar.30 kağıtı kazanınca bize ne alacaksın delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

saol canım beratın burun delikleri dıştan gayet geniş delikafaduldendelikafadulden ama içini bilemiycem tabilaelaelaelaelae.buhar makinemiz bozuldu etkiliyordu az da olsa gerçekten

ece ye bakıcı buldukkkk

,

hadi gözün aydın canım bir sorun çıkmaz inşallah güzel bakarlar eceye

ESRAKO bakici bulmaniza cok sevindim, en azindan tanidigin ve guvendigin ve evine yakin insanlar, hayirli olsun..

bu arada berat a bayramlığını aldık tam hip hopçu gibi deri ceket zincirli pantolon falan
pek kullanışlı değil ama babası çok istedi bayrama gitmeden bugün yarın eklerim resmini

Güle güle kullansın kuzy bir istirhamım olacak canım bu ürünün satışını yapan bir net sitesi linki verebiler misin hepimiz aydınlanalım

Hadi gözünüz aydın
Hepinize çok geçmiş olsun canım

Salıncağınızı güle güle kullanın teo yada çok geçmiş olsun kıyamam kuzuya.
Nurdancım sormuştum daha öncede bizim bıcırığın burnunda et olsa çocuk dr u anlamazmıydı KBB a mı götürmem lazım yoksa.
bu arada berat a bayramlığını aldık tam hip hopçu gibi deri ceket zincirli pantolon falan
pek kullanışlı değil ama babası çok istedi bayrama gitmeden bugün yarın eklerim resmini

Güle güle giysin üstünde paralansın.

Evrişcim güle güle kullanın mama sandalyenizi. Ben de araştırmaya başlamıştım. Çok güzelmiş sizinki.

Biz de oyun halısı aldık teyzeleri. Tiny love maymun adasını aldık.C.tesi elimize geçti. Hepsi buradadan aldım. Bizimki beğendi oyuncağını, içinde -15-20 dak. oyalanıyor. ılk defa kocamla rahat bir yemek yedik.:)

ışe bu da resmimis kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
evrişim güle güel kullansın kuzy bende alacağım ilk fırsatta

esmerlady hoşgeldin aramıza

adaşım hayırlı olsun bakıcınız çok sevindim inş memnun kalırsın

belma canım çok güzelmiş oyun minderniz senin göğüs sorunların devammı ediyor hala ??

evroşummm ne istersen alırımmm bi katılalımda 30 5 e bölünecek 6 kağıt kalıcak mamiye diyorum senin hakkın benim diğerlerinede diyorum bana komisyon vereceksiniz ben soktum sizi bu yarışmaya
çıktıkta para kazanmak kaldı kaydirigubbakcemile3

Güle güle oynasın içinde ah ah yaralarımı deştin bende aldığım site tekmele oyna yerine bunu gönderinde iade edip göğüs pompası aldım o pompado bozuk çıktı philipsle bağlantı kuramıyorum parada gitti kuzumuda oyuncağından ettim :sinifsinif:

Arkadaşlar facebooka video yüklemeye çabaladım süresi 3 dk dosya büyük diyor kabul etmiyor ama bakıyorum 4-5 dklık videolar var nasıl oluyor bu durum?

oyun halıları, mama sandalyeleri alınmış, bakıcılar bulunmuş, yarışmalara başvurular yapılıp görüşmelere gidilmiş vs. okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah..... bende yoğun bi haftanın ardından aranıza dönebildim nihayet:))) hepinizi çok özledim....

gelelim bizden haberlere.....

benim kuzucumda hasta oldu benden grip geçti 3 gündür hiç keyfi yok agulamıyor gülmüyor arada hapşuruyor bakalım dr. ada götürmeye korkuyorum artık geçenki rezillikten sonra bakalım dr. u aradım grip için bi şurup söyledi dün akşamdan beri onu kullanıyorum.... inşallah biranönce iyileşir.....

Geçmiş olsun canım yavrun bir an önce atlatır inşallah.Bayram geliyor 4 gün tatil yaparsın inşallah senin gıcık müdürler bunada izin vermeyecek değiller herhalde

Geçmiş olsun canım yavrun bir an önce atlatır inşallah.Bayram geliyor 4 gün tatil yaparsın inşallah senin gıcık müdürler bunada izin vermeyecek değiller herhalde

sanırım okadarını yapamazlar..... geçtimiz hafta çok yoğundum müfettiş geldi birde akşamları 7 de çıktım 8,5 da evde oldum sabah tekrar 7 de evden çıkıp işe geldim..... şimdi hala aklım evde yarım saatte bir arayıp anne selin naısl oldu keyfi yerindemi biraz olsun gülüyormu diyorum.... maşallah düne göre biraz iyiymiş.... yavrumun neşesi yoktu neler neler yaptık hiç güldüremedik sadece biraz tebessüm ediyor sesli gülmüyor konuşmuyordu dün akşam şurup verince biraz açıldı.... kızımıda ihmal ettim ister istemez iş yoğunluğundan eve gidince ilk işim onunla vakit geçirmek ama 8,5 da evde olunca saat 10 a kadar anca bir iki saat vakit gecirebildik birde grip olunca ben hep maskeyle dolaştım evde ne kadar dikkat etsemde seline geçti..... 2 gündür kucağımda uyuyor kuzum hep dizimizde sallardık öyle uyurdu ama 2 gündür kucağımda uyuyor özlüyor demekki beni artıksenağlamasenağlamasenağlama

hatira canim anlardi tabi cocuk doktoru, muayenede burunada bakiyorlar, muhakka anlardi..demekki yokmus..

canim benim kiyamam size ya..

gitmeden bir şey soracağım emziren anneler siz nescafe içiomusunuz ben içiorum ama zararı varmıdırki?

Eftelya ben bir ara nescafe içiyordum. Günde bir fincan ve arada türk kahvesi. Sonra bebişimin gündüz uykularının azaldığını, daha geç uykuya daldığını fark ettim. Kahveyi bıraktım. Uyku süresi normale döndü. Sabahları kahvaltıda süte biraz nescafe koyuyorum o pek etkilemiyor ama sade içmiyorum. Gazlı içecekler hiç içmiyorum.

Canım çok geçmiş olsun. içim sızladı. İnşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin.

Nurdancım teo da mı hasta, geçmiş olsun. Mesajları okumaya çalışıyorum ama arada kaçırıyorum. Tacy ablamızın kitabını ben de alayım. Senin bahsettiğin uyku yöntemi yatır/kaldır dediği yöntem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…