oyun halıları, mama sandalyeleri alınmış, bakıcılar bulunmuş, yarışmalara başvurular yapılıp görüşmelere gidilmiş vs. okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah..... bende yoğun bi haftanın ardından aranıza dönebildim nihayet:))) hepinizi çok özledim....
gelelim bizden haberlere.....
benim kuzucumda hasta oldu benden grip geçti 3 gündür hiç keyfi yok agulamıyor gülmüyor arada hapşuruyor bakalım dr. ada götürmeye korkuyorum artık geçenki rezillikten sonra bakalım dr. u aradım grip için bi şurup söyledi dün akşamdan beri onu kullanıyorum.... inşallah biranönce iyileşir.....
hoşgeldin a.s.selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
inşallah ararlar şansın bol olsun...güllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz
gözünaydın anneler büyük kurtarıcılar onlarda olmasa ne yapardık akannehirelifim gelmiş ama geri gitmiş
yarın annemler dönüyor antepten çok ama çoookkk mutluyum sabah gelicekler bende hemen gidip damlıcam eve yahoyu anneme bırakıp kendime bayramlık almaya çıkacağım oliviuma :dance:
görüşmede iki tane şahsiyet var kendini jüri zanneden osuruktan teyyare tipler
adam sordu niçin katılıyorsunuz bu yarışmaya
sen sorasın diye demeyi çok isterdimm niye olcak abuzittin öncelikle tabiki para için 30 kağıt hiçte fena değil kaydirigubbakcemile3
bende mal mal baktım ve başladım anlatmaya..
depresif bir lohusa dönemi sonrası hayatıma yeni renkler katmaya karar verdim ve mehmetaliii beeeeyiiiii çok sevdiğim için katıldım...(bu arada kıl olurum o herifeee bi uğraşsın benle döt etcem onu kararlıyımm tabii katılabilirsem kaydirigubbakcemile3 )
Çok komik birşey oldu. Sabah tuvalete gittiğimde ne göreyim, benim kırmızılar 2,5 ay sonunda teşrif etmişler. İyiydik ne güzel:gitme:Ağrı falan da olmadı, tamamen hazırlıksız yakalandım. Bir de üstüne veli toplantısı var, 10 dakika içinde çıkmam gerek...Ne mi yaptımyerimsenibenBuse'nin Canbebe'lerini kullandımlaelaelaelaelae:roflol:
Evrişcim güle güle kullanın mama sandalyenizi. Ben de araştırmaya başlamıştım. Çok güzelmiş sizinki.
Biz de oyun halısı aldık teyzeleri. Tiny love maymun adasını aldık.C.tesi elimize geçti. Hepsi buradadan aldım. Bizimki beğendi oyuncağını, içinde -15-20 dak. oyalanıyor. İlk defa kocamla rahat bir yemek yedik.:)
İşe bu da resmimis kaydirigubbakcemile2
oyun halıları, mama sandalyeleri alınmış, bakıcılar bulunmuş, yarışmalara başvurular yapılıp görüşmelere gidilmiş vs. okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah..... bende yoğun bi haftanın ardından aranıza dönebildim nihayet:))) hepinizi çok özledim....
gelelim bizden haberlere.....
benim kuzucumda hasta oldu benden grip geçti 3 gündür hiç keyfi yok agulamıyor gülmüyor arada hapşuruyor bakalım dr. ada götürmeye korkuyorum artık geçenki rezillikten sonra bakalım dr. u aradım grip için bi şurup söyledi dün akşamdan beri onu kullanıyorum.... inşallah biranönce iyileşir.....
bu aralar bebişler coştu desene huysuz hepsi benimki çok ilgi istiyor 2 dk ayrılsam yanından kıyamet kopuyor :sinifsinif:milkshake geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer
aidaa oyun halınız hayırlı olsun bizde yarın almak istiyoruz ama bakalım darısı bizim başımıza
ah ya furkan çok huysuz bugün ne istiyo anlamıyorum.birazda kusuyo
sagol canim doktor gobeginde fitik olmus dedi, o yuzden aglatma yontemini uygulamiycam artmasin fitigi diye, tracy ablanin yat kal yontemini uygulucam iyice okuyup ogrenince..Nurdancım teo da mı hasta, geçmiş olsun. Mesajları okumaya çalışıyorum ama arada kaçırıyorum. Tacy ablamızın kitabını ben de alayım. Senin bahsettiğin uyku yöntemi yatır/kaldır dediği yöntem mi?
sagol canim az once annemi aradim dedi, teoyu salincaga koymus kahvaltisni yapmis; toz almis, camasirlari katlamis, hala bizimkinde tik yok takiliyomus kendi kendine, bu bi mucize, aman masallah nazar degmesin..bunlari yapmayi birak tuvalete zar zor giriyoduk biz..Nurdan hayırlı olsun salıncağınız..demek Teo atraksiyonu buldu ha..aradığı salıncakmış demekki.kaydirigubbakcemile3
fisherprice akvaryum( ocean wonders diyede geciyor) salincak..aksama ceker koyarim, sagol canim..nurdan salıncağı merak ettim bende almayı düşünüyordum markası ne ??Resmini bekliyoruzz güle güle kullanın.Mama sandalyeside alıcam ama 1 ay sonra diyorum çalışmaya başlayınca iyi olur dimi?
Nihayet bizde gönlümüsde yatan oyuncagımısı bulduk :)) Neva nın ayısından sonra megersem bızı kesen bi Züreyfa hayvanı imiş, hafta sonu magazada ona bı gosterdım, o zamandan berıdır bitişik yapısık yasıyorlar.. iftiharla sunarım... :))))
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?