2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin kıyamam seline

milkshake geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer

aidaa oyun halınız hayırlı olsun bizde yarın almak istiyoruz ama bakalım darısı bizim başımıza
ah ya furkan çok huysuz bugün ne istiyo anlamıyorum.birazda kusuyo

Nurdan hayırlı olsun salıncağınız..demek Teo atraksiyonu buldu ha..aradığı salıncakmış demekki.kaydirigubbakcemile3

nurdan salıncağı merak ettim bende almayı düşünüyordum markası ne ??Resmini bekliyoruzz güle güle kullanın.Mama sandalyeside alıcam ama 1 ay sonra diyorum çalışmaya başlayınca iyi olur dimi?

Sıbelım.. cok cok gecmıs olsun Selınıme.. ınsallah en kısa zamanda duzelır kuzu.. ıhlamur da ıcırmeye calıs, Pervin önermişti bana da..

Mama sandalyemızı ıcın soyledıgınız her sey ıcın tek tek tesekkur ederım hepınıze.

Eylemım.. Chıccoo Poly In dedıgın zaman bır suru sıtede bulabılırsın kuzum.

Nurdanım, Teo m da gule gule kullansın salıncagını.. mama sandalyesınden yırttıgınıza sevındım :)

Aidaamm gule gule kullanın halınızı.. grcekten bısılerle oyalandıgı zaman yemek yıyebılıyorsun.. anlıyorum senı.

selam bayanlar benim de 28 ağustos 2009 doğumlu oğlumvar ben de size katılıp sizinle dertleşmek istiyorum beni de aranıza alır mısınız
hoşgeldin a.s.
güllü gittik görüşmeye grup halinde vallahi ne bileyim güzel geçti gibi bayramdan sonra 15 gün içinde ararlarsa katılırmışız aramazlarsa şansımıza küsüyoruzzz
inşallah ararlar şansın bol olsun...

gözünaydın anneler büyük kurtarıcılar onlarda olmasa ne yapardık akannehir

keşke deseydin daha ilgi çekerdi sositososito

:roflol: darısı başıma bende olmayı istiyorum ...

cnm güle güle kullanın bizde aldık aynısından ama özdenin pek hoşuna gitmedi pişman olduk aynası biraz dikkatini çekti eşim ya galatasaylı yada çok süslü olacak dedi sositososito

cnm çok geçmiş olsun umarım iyileşir kuzu üzmez annesini :Saruboceq:
bu aralar bebişler coştu desene huysuz hepsi benimki çok ilgi istiyor 2 dk ayrılsam yanından kıyamet kopuyor :sinifsinif:

Evrim mama sandalyeniz hayırlı olsun içinde yediği mamalarla tosuncuk olsun inşallah opuyorumnanaktan
Nurdan güle güle kullanın bende ondan almayı çok istemiştim ama olmadı oyun halısı yerine onu alsaydım keşke hiç sevmedi zaten :sinifsinif: bu arada teo ya geçmiş olsun ...

geçmiş olsun dileklerini ileten teyzelerimize çok çok teşekkür ederiz selin hepinizi öpüyor kocaman......

EVRıŞıM ıhlamur veriyorum canım günde 2 kez falan içinede birkaç damla limon sıkıyorum.... ayrıca dr. tavsiyesiyle pekmezede başladık biz günde 1 çay kaşığıda üzüm pekmezi veriyoruz... katı olarak içmesi zor olur diye suyun içine katıp sulandırıp öyle veriyoruz... rabbim bütün bebeklerimizi hastalıklardan korusun... onların neşesi olmadığında biz anneler daha çok üzülüyoruz...... rabbim gülen yüzlerini hiç soldurmasın.........

Nihayet bizde gönlümüsde yatan oyuncagımısı bulduk :)) Neva nın ayısından sonra megersem bızı kesen bi Züreyfa hayvanı imiş, hafta sonu magazada ona bı gosterdım, o zamandan berıdır bitişik yapısık yasıyorlar.. iftiharla sunarım... :))))

Evriiiiiiiiiiiimmm....2.pozda Kuzy nin tatlılığı ne öleee...aman allahım bayıldım bayıldım...maşallah 41 kere

sayfayı mahfettim üstelik yakışıklı oğlum çok çirkin çıktı.bu siteden bize kız çıkarmı acaba hala:çok üzgünüm:
ben kaçıyorum arkamdan sayabilirsiniz
kocamdan öğreniyimde öle giriyim en iyisi

sagol canim doktor gobeginde fitik olmus dedi, o yuzden aglatma yontemini uygulamiycam artmasin fitigi diye, tracy ablanin yat kal yontemini uygulucam iyice okuyup ogrenince..

Nurdan hayırlı olsun salıncağınız..demek Teo atraksiyonu buldu ha..aradığı salıncakmış demekki.kaydirigubbakcemile3
sagol canim az once annemi aradim dedi, teoyu salincaga koymus kahvaltisni yapmis; toz almis, camasirlari katlamis, hala bizimkinde tik yok takiliyomus kendi kendine, bu bi mucize, aman masallah nazar degmesin..bunlari yapmayi birak tuvalete zar zor giriyoduk biz..

nurdan salıncağı merak ettim bende almayı düşünüyordum markası ne ??Resmini bekliyoruzz güle güle kullanın.Mama sandalyeside alıcam ama 1 ay sonra diyorum çalışmaya başlayınca iyi olur dimi?
fisherprice akvaryum( ocean wonders diyede geciyor) salincak..aksama ceker koyarim, sagol canim..

evrimmmm hirpalayarak sevebilirmiyim, sole mincirsam, siksam, sikistirsam, isirsam ben bu kuzyi olurmu?? masallah yavruma, yerim onun zurafasinida, kendinide..bunun mayasina ne kattiniz, bal seker kaymak ..

AIDA haliniz cok guzel tatlim, cok eglenceli gorunuyor..iyi gunlerde kullanin..

buaralar en buyuk hobim oyuncak magazalrina girmek oldu, resmen kendimi kaybediyorum, sozde teoya bakiyorum ama herseyi minciklayip dugmesine basiyorum, ck egleceli seyler var, biranonce buyusede alsam ogluma oynasak beraber..

ROSEWIND o resimdeki mesajindan EDITe gir, resmi sil, o zama kurtarirsin sayfayi...

nasilsiniz annisler!!!!!bizde kizimla simdi doktordan geldik...yavruma 3 tana asi yapildi ve simdi uyuttum..bakalim insallah rahatsizlanmaz..gelisimi ayina göra gayet güzelmis..ek besinlerede yavas yavas baslayabilirsin dedi...bakalim milupanin ek gidalarindan yavas yavas baslamayi düsünüyorum..neyse birazda gecmise bakayim neler konusulmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…