Mama sandalyesını aldım yafrular.. Chıcco nun Polly sı nı.. yenı dogan olanı Polly ye gore daha kucuk ıdı, o yuzden tercıh etmedım.. yenıdogan ın fıyatı 239, polly nın 219 ıdı.. eger yenıdogan da Polly kadar genıs olsaydı arka destegınden dolayı ondan alabılırdım.. Safarı modelını aldım,renklerı bıcır bıcır.. Kuzı oturdu sandalyesınde, bende mutfakta yemek yaptım.. gayet mutluydu.. ıyı kı almısız gercekten de.
hayirli olsun mama sandalyeniz cokacimcoookcok tatli icinde oturmus minik kus.bendede polly magic var ama keske sadece polly mi alsaydimki ben buyukluk farklari oldugunu bilmiyordum.:sm_confused:birde benim kizim öyle cok uzun oturmuyor napicam bilmem???
merhaba esrayarın benim için buyuk gun annemsiz ilk kez tum gun ece ile basbasayım yemek yapmaya vaktim olmaz belki durmaz diye simdi az evel yemek yaptım:) artık bundan sonra boyle bakalım nasıl hissedeceğim durup duurup içimden aglamak geliyor yapayanlız hissediyorum kendimi tum gun evde nasıl vakit geçirilir tek basına hiç bilmyorum sokaklara ise çok alısmıs bir insan olarak off ara ara duygusallasıp çocuk gibi aglıyor kendime inanamıyorum çok alısmıstım anneme uç aydır yanımdaydı ama artık bas basa kalma zamanı yapacak birsey yok.
ama az evel babam aradı ben gelir yoklarım seni ben kızı tutarım kahvaltını edersin vs diyor anahtarla acıp girerim siz uyurken diyor aybaba sacmalama falan dedim ama kıyamıyor bana sagolsun:) evlerimiz on dk mesafe yakın zaten bakalım gelecekmis illa hos o ece ile bas edemez hani agladımı uzuluyor dayanamıyor bakalım ne yapcaz yarın
benimde annem dogum yaptigimdan beri hep yanimda (rahatsizligimdan ötürü)tam kendimi toparlayamadim.o da bayramdan sonra gidicem falan diyor.napicam bilmiyorum.cadi ve seninki gibi yalanci emzik almayan kizimla :CüvCüv:benimkide emzirirken aynen seninki gibi beni esir aliyordu saatlarce ,gercekten cok zor sinirleri bozuluyor insanin benim ciglik cigliga bagirasim geliyordu lohusalik depresyonu var zaten birde kendimde bacaklarimdan cok rahatsizdim.allah yardimcin olsun canim.:Saruboceq:
ben sabah ac karnina iciyorum aksamda aklima gelirse yatmadan canim..
Evris cok guzel mama sandalyesi iyi gunlerde kullansin Kuzy..bende haftasonu inceledim, annemler alicaklarmis bebise hediye, o yuzden bizde salincagi aldik:kedi:
biara resmi ceker koyarim, TEO mest oldu resmenkaydirigubbakcemile5, 11 kg ya kadar kullaniliyor( 1 yas), isikli, donenceli yana ve one arkaya sallaniyor..yani ilk defa dun kendi kendini oyaladi bu cocuk, iyiki almisiz dedim..ayrica onundeki masayi mama masasi ve oyun mamasi olarak kullanabiliyosun.icime sindi kisaca simdilik, istedigi aksiyonu buldu:))
ben okumaya basladim; siddetle tavsiye ederim, cok guzel bir kitap..
Sanirim ben aglama yontemini uygulayamiycam, cuma gittigimizde dr ayrica gobegi fitik olmus dedi, yani uzun sure aglatmamaiz gerekiyor teoyu; o yuzden kitabi bitirene kadar bakip olmazsa bu kadinin yontemini uyguliycam..
sagol canim doktor gobeginde fitik olmus dedi, o yuzden aglatma yontemini uygulamiycam artmasin fitigi diye, tracy ablanin yat kal yontemini uygulucam iyice okuyup ogrenince..
sagol canim az once annemi aradim dedi, teoyu salincaga koymus kahvaltisni yapmis; toz almis, camasirlari katlamis, hala bizimkinde tik yok takiliyomus kendi kendine, bu bi mucize, aman masallah nazar degmesin..bunlari yapmayi birak tuvalete zar zor giriyoduk biz..
fisherprice akvaryum( ocean wonders diyede geciyor) salincak..aksama ceker koyarim, sagol canim..
evrimmmm hirpalayarak sevebilirmiyim, sole mincirsam, siksam, sikistirsam, isirsam ben bu kuzyi olurmu?? masallah yavruma, yerim onun zurafasinida, kendinide..bunun mayasina ne kattiniz, bal seker kaymak ..
hadi kizlar bisiler yazinda sayfa ilerlesin..
nurdan teo ya cok gecmis olsun canim.ela ninda ilk ay kontrolunde doktor göbek fitigi baslangici demisti.yani o kesildikten sonraki bölümü tam icine girmemis baya siskin ve disarda duruyordu.gecmezse ameliyat demisti.ama sonra ben kocakari yöntemiyle gecirdim o fitik olayini.ikinci ay kontrolunde gecmis demisti.sizde olabilirmi öyle bir yöntem acaba???
oyun halıları, mama sandalyeleri alınmış, bakıcılar bulunmuş, yarışmalara başvurular yapılıp görüşmelere gidilmiş vs. okuduğum kadarıyla herkes iyi maşallah..... bende yoğun bi haftanın ardından aranıza dönebildim nihayet:))) hepinizi çok özledim....
gelelim bizden haberlere.....
benim kuzucumda hasta oldu benden grip geçti 3 gündür hiç keyfi yok agulamıyor gülmüyor arada hapşuruyor bakalım dr. ada götürmeye korkuyorum artık geçenki rezillikten sonra bakalım dr. u aradım grip için bi şurup söyledi dün akşamdan beri onu kullanıyorum.... inşallah biranönce iyileşir.....
[
nurdan teo ya cok gecmis olsun canim.ela ninda ilk ay kontrolunde doktor göbek fitigi baslangici demisti.yani o kesildikten sonraki bölümü tam icine girmemis baya siskin ve disarda duruyordu.gecmezse ameliyat demisti.ama sonra ben kocakari yöntemiyle gecirdim o fitik olayini.ikinci ay kontrolunde gecmis demisti.sizde olabilirmi öyle bir yöntem acaba???
Bende her bakışını her hareketini " nerdeydin bu saate kadar anne " ye yoruyorum ,içim parçalanıyor.sanırım okadarını yapamazlar..... geçtimiz hafta çok yoğundum müfettiş geldi birde akşamları 7 de çıktım 8,5 da evde oldum sabah tekrar 7 de evden çıkıp işe geldim..... şimdi hala aklım evde yarım saatte bir arayıp anne selin naısl oldu keyfi yerindemi biraz olsun gülüyormu diyorum.... maşallah düne göre biraz iyiymiş.... yavrumun neşesi yoktu neler neler yaptık hiç güldüremedik sadece biraz tebessüm ediyor sesli gülmüyor konuşmuyordu dün akşam şurup verince biraz açıldı.... kızımıda ihmal ettim ister istemez iş yoğunluğundan eve gidince ilk işim onunla vakit geçirmek ama 8,5 da evde olunca saat 10 a kadar anca bir iki saat vakit gecirebildik birde grip olunca ben hep maskeyle dolaştım evde ne kadar dikkat etsemde seline geçti..... 2 gündür kucağımda uyuyor kuzum hep dizimizde sallardık öyle uyurdu ama 2 gündür kucağımda uyuyor özlüyor demekki beni artıksenağlamasenağlamasenağlama
Sağol canım. Şu kafasındaki bezede kendiliğinden geçsede rahatlasam sende dahil 3 drun bunlar olabilir demesine rağmen korkuyorumhatira canim anlardi tabi cocuk doktoru, muayenede burunada bakiyorlar, muhakka anlardi..demekki yokmus..
Eylemım.. Chıccoo Poly In dedıgın zaman bır suru sıtede bulabılırsın kuzum.
Bakışlara bak yerim ben onu. Zürafaylada aşk yaşıyorlar belli :)Nihayet bizde gönlümüsde yatan oyuncagımısı bulduk :)) Neva nın ayısından sonra megersem bızı kesen bi Züreyfa hayvanı imiş, hafta sonu magazada ona bı gosterdım, o zamandan berıdır bitişik yapısık yasıyorlar.. iftiharla sunarım... :))))
sakın kızmayın bana noooooluuur.ben kendime kızıyorum szin yerinize
Seni gidi seniiiiay ben bunu düzeltmeyide bilmiyorum
evrim bu oglanin yakisikliligi ne böyle...vallahi günden güne dahada güzellesiyor....yani bu kadar övgüyüde bosuna yapmiyorum haaa!!!gelin adayi olarak bence acele kara verme ve benim afet ve fettan kizimida bir gör....valla senin oglan ilk görüste carpilir..:)Tabi diger oglan annelerinede duyurulur....
nasilsiniz annisler!!!!!bizde kizimla simdi doktordan geldik...yavruma 3 tana asi yapildi ve simdi uyuttum..bakalim insallah rahatsizlanmaz..gelisimi ayina göra gayet güzelmis..ek besinlerede yavas yavas baslayabilirsin dedi...bakalim milupanin ek gidalarindan yavas yavas baslamayi düsünüyorum..neyse birazda gecmise bakayim neler konusulmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?