2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim bu oglanin yakisikliligi ne böyle...vallahi günden güne dahada güzellesiyor....yani bu kadar övgüyüde bosuna yapmiyorum haaa!!!gelin adayi olarak bence acele kara verme ve benim afet ve fettan kizimida bir gör....valla senin oglan ilk görüste carpilir..:)Tabi diger oglan annelerinede duyurulur....

ay canim ya...cok gecmis olsun..yani su bebekler hasta olunca cok üzülüyorum..agizlari var dilleri yok.. kimbilir ne kadar agrilari var..insallah kisa zamanda düzelir ve eski simarik ve neseli günlerine geri döner...

nasil bir yontem denedin??

nurdan salincaginiz hayirli olsun keyifle sallansin icinde teo.gercekten faydasi olduysa ne guzel demek sevmis salincagini ayyyy bende mi alsam ne yapsam benim kizimda hep bir aksiyon istiyo duraganligi hic sevmiyor.misafir gelince bile misafirle konusup onunla konusulmayinca kendi kendini yiyip bitiriyor benimki.oyalayacak birseyler bulmam lazim mafoldumben

Bende her bakışını her hareketini " nerdeydin bu saate kadar anne " ye yoruyorum ,içim parçalanıyor.
hatira canim anlardi tabi cocuk doktoru, muayenede burunada bakiyorlar, muhakka anlardi..demekki yokmus..
Sağol canım. Şu kafasındaki bezede kendiliğinden geçsede rahatlasam sende dahil 3 drun bunlar olabilir demesine rağmen korkuyorum

Eylemım.. Chıccoo Poly In dedıgın zaman bır suru sıtede bulabılırsın kuzum.

Evrimim bu mudur?
Chicco Mama Sandalyeleri Chicco Polly Çift Kilifli Mama Sandalyesi 638031 - ebebegim.com

Bakışlara bak yerim ben onu. Zürafaylada aşk yaşıyorlar belli :)

sakın kızmayın bana noooooluuur.ben kendime kızıyorum szin yerinize
ay ben bunu düzeltmeyide bilmiyorum
Seni gidi seniiii lmaz:

canim bildigimiz metal paralar varya burda 1 lira orda 1 euro yu kaynat,alkolle temizle iyice ve teo nun göbegine bu parayi pamuga sararak bantla.hani su serum takilinca hemsirelerin kullandigi beyaz delikli bantlar varya ismini bilmiyorum onunla.yani tam parayi göbege denk getir ve bastir icine girsin bantla arti seklinde birde üstten capraz bant at.sadece banyo yaptirinca cikar ve banyodan sonra yenile.bilmiyorum anlatabildimmi???bunun insallah faydasi olur.ela da 2 haftada gözle görülür degisiklik oldu göbeginde.

yeni gelen tüm arkadaslar hosgeldiniz a.s.
gypsyesra insallah sizi cagirirlar yarismaya valla cok matrak olur seni mehmet ali yle düsünemiyorum hihoyyyt cok guzel olur

Daha gecenlerde verdım ben oglanı be yafrum.. bayadır saklamıstım köşe bucaktan.. Puketın kızının tek yumurta ıkızı benım oglum oldugu ıcın KK kararıyla kertildi :))) tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın.

Eylemım dogrudur annem, o dur, fıyatı da cok uygundur, kargo da yok imiş.. dahası şamda kayısı :))

Nurdanım, Teo nun hasta oldugunu bılmıyordum ben yaf.. cok cok gecmıs olsun annem.. yöntem de onerılmıs sana.. ben de dene derım, denemekten bısı cıkmaz. Kıyamam ben ordegımeeee...

Zeytın arkadasım, gercekten tek fark buyukluk mu bılmıyorum.. benım gozumle gorup ıdrak ettıgım bu ıdı, belkı de yanlıstır.. sımdıden oturmaya alıstırılırsa ılerıde oturtulması daha kolay olurmus, kısa da olsa otursun.. zamanla alısacaktır.. benım arkadasım aldı, bebeklıgınden oturtmadıgı ıcın, 6 aydan sonra sonra cocugu alısmadıgından oyle yepyenı kaldı mama sandalyesı.. bence hıc oturmamasından sa kısa kısa otursun daha ıyı, cocuktan cocuga degısır tabı kı de.. her cocuk aynı olacak dıye bır sey yok.

Ama az once yıne gırdım mutfaga, koydum Kuzı yı sandalyeye.. ben yemek malzemelerını hazırladım.. o da bana baktı, oyuncagıyla oynadı, benı ızledı.. halıyle daha cok kucukler, uzun vade oturmasını beklemıyorum.. bu da yeter sımdılık.. sımdı o uyudu.. ben yemegın tum malzemesi hazır, hemen yapabılecegım.. o yalnız kalmamıs oluyor, ben de ısımı yapmıs oluyorum.

3 aşı neden canım ya kızında 4. ayını bitirmiş benim oğlum gibi acaba tickerın mı yanlış birde neden ek gıdalar başlayın dedi ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar sütün yetiyorsa

evrişim tek eldeyim alıntı yapamıyorum kuzy nın o tombik parmaklarını ısırırım nası tutmuş zürafayı öyle

Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen
şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'

Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık
indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'

Yalnızım ya istediğim kadar saçmalayabilerim

Yine yaptım

Bakın aklıma ne geldi. Hani bazen sayfayı katleden bir arkadaşlarımız oluyo ya :) o zaman beni çağırın ben monolog yapıyım hadi itiraf edin bu işi iyi yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…