3 aşı neden canım ya kızında 4. ayını bitirmiş benim oğlum gibi acaba tickerın mı yanlış birde neden ek gıdalar başlayın dedi ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar sütün yetiyorsa
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen
şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık
indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
Yalnızım ya istediğim kadar saçmalayabilerim
evrişim tek eldeyim alıntı yapamıyorum kuzy nın o tombik parmaklarını ısırırım nası tutmuş zürafayı öyle
Yine yaptım
Bakın aklıma ne geldi. Hani bazen sayfayı katleden bir arkadaşlarımız oluyo ya :) o zaman beni çağırın ben monolog yapıyım hadi itiraf edin bu işi iyi yapıyorum ben
yeni gelen tüm arkadaslar hosgeldiniz a.s.
bebekler ılk dogdugunda ve biz evimizde agrılar ıcındeyken bıle sıte bu kadar boş değildi, çabuk mörç oldunus agustos anaları..
ben de sana hoşgeldin diyememiştim arkadaşım,hoşgeldin a.s.
buyrun efenim,bana mı dedinis?
yok bacım.. senın neren agustos anası, alınma hıc üstüne :))
Ben de sıkıntıdan kuzı nın oyuncagının fotosunu falan koyuyorum.. Kuzı yanlıslıkla uyudu da.. :))
evet,kilolarıma bakarsan daha dün doğum yaptım,ya da yarın doğuma gideceğim.itiraf ediyorum,ben bir kasım annesiyim :1ninca:
tracy hog kitabini okudukca hayallerim yıkılıyor ilkkez bu yazarın bu tarz kitabını okuyorsanız bastan 200, sayfaya kadar atlamadan okuyun diyor oku oku daha yatır kaldır yontemine ancak vardım onu yeni okuycam en onemli sey benim için o ancak umutlarım tukenmeye basladı bu yontem için bile bir rutin olusturmak gerek su an 4 aylık bizim bebekler ortalama 4 saatlik rutin yapmak gerekiyormus 4 saat emzirmeden dursa ece daha ne isterim:=) nası oyylıycam nası zaptetcem bilmiyorum nasıl baslıycaz neler olcak osonra en ufak bi seyahatta falan rutin olmayınca hersey tepe takla olcaksa ne manası fvar falan diyorum allahım emzirerek aksamları tam 2 saat onla oturup uyutmaya çalısmaktan ruh saglıgımı yitiriyorummmmm daral geliyor boyle bir an kendimi kaybedip firlatıp atasım geliyor kucagımdan
simdi boyle birseyle bas basa olmayan anneler vay gaddar anne falan diyebilirsiniz hislerimi yazıyorumkabus gibi yaa bugun 9 da oturdum emzirmeye saat 11,15 ode uyudu ve yatgına koydum o arada ne oglumla ilgilnebilrim ne kendim birsey yaptık sakat gibi koltukta oyleee oturuyuroum offf
tum ogretmennn arkadaslarımızın ogretmenler gununu kutlarımmmm
burcu evros defne (mudurde olsa o da ogremen sayılır) baska aklıma gelmeyen tum ogretmenlerimizin.
bu arada benimde yarın dogumgunum ogretmenlerle aynı gun bari ogretmen olaymısım hos olurmus:) hemde yazın 3 ay tatil yaparmısım ah keske tam kadın meslegi zamanında dusunememisim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?