2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 aşı neden canım ya kızında 4. ayını bitirmiş benim oğlum gibi acaba tickerın mı yanlış birde neden ek gıdalar başlayın dedi ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar sütün yetiyorsa

canim iki tanesi normal kizamik vs..asilari...digeri ise yeni cikmis mide enfeksiyonlarinda ve ishalde kusmayi engelleyip vücudun su kaybini engellemek icinmis ve bu asi sadece 6 aya kadar yapiliyormus..bu asi yapilmazsa bu hastalikta bebek hastaneye yatirilip serumlarla tedavi ediliyormus...istersek yaptirmaya biliyorduk..ben tabiki yapilmasini istedim...Ek gidaya gelince; kizim yarin tam 4 aylik oluyor ve 5 ten gün aliyor..burada doktorlar bebeklerin cok uzun süre emzirilmesinden yana degiller nedense...bebegimin boyu ve kilosu gayet güzel..sütümde cok sükür yeterli..o yüzden en azindan 5 ayini doldurmasini bekleyecegim..zaten gecen biraz denedimde agzindan hepsini püskürttü..bence daha hazir degil..

vallahi nasilda dikkat edipte yakalamissin sasirdiiim!!!hakikaten yapin su tickerlari artik...

evrişim tek eldeyim alıntı yapamıyorum kuzy nın o tombik parmaklarını ısırırım nası tutmuş zürafayı öyle

Tek elını yirim senin.. mersü adaşların datlusu..

Yine yaptım

Bakın aklıma ne geldi. Hani bazen sayfayı katleden bir arkadaşlarımız oluyo ya :) o zaman beni çağırın ben monolog yapıyım hadi itiraf edin bu işi iyi yapıyorum ben

laelaelaelaelae

bebekler ılk dogdugunda ve biz evimizde agrılar ıcındeyken bıle sıte bu kadar boş değildi, çabuk mörç oldunus agustos anaları..

Kuzey e hafta sonu mama sandalyesı bakmaya gıttıgımızde bu oyuncagı da aldık.. daha dogrusu babannesi gördü, çok hoşuna gitti.. aldı Kuzı ye.. onun da cok hoşuna gıdıyor.. sımdılık bız ustune bastırıp donduruyoruss, ılerıde o daha cok oynayacaktır.. en azından su an ılgısını ne cekıyorsa bır surelıgıne bıle olsa bızım ıcın oldukca kıymetlı :)) yoksa el ayak şaklabanlıgı bu yasta adamı cabuk yoruyor.. aklım olsa 20 sınde dogururdumm :))) 20 sınde de akıl basta degıldı ya hanı.. neyse :))

ben de sana hoşgeldin diyememiştim arkadaşım,hoşgeldin a.s.

buyrun efenim,bana mı dedinis?

yok bacım.. senın neren agustos anası, alınma hıc üstüne :))

Ben de sıkıntıdan kuzı nın oyuncagının fotosunu falan koyuyorum.. Kuzı yanlıslıkla uyudu da.. :))

yok bacım.. senın neren agustos anası, alınma hıc üstüne :))

Ben de sıkıntıdan kuzı nın oyuncagının fotosunu falan koyuyorum.. Kuzı yanlıslıkla uyudu da.. :))

evet,kilolarıma bakarsan daha dün doğum yaptım,ya da yarın doğuma gideceğim.itiraf ediyorum,ben bir kasım annesiyim :1ninca:

zeytin selam

annen hala yanında yani anladıgım kadarıyla aynı sehirdemi yasıyorsunuz peki geri gelebilme sansı olcakmıb)

benim annem geçen bayram evine doncekti bayramda ben tam 45 gun luk olmustum yani ece 45 gunluk olmustu ama benim duygu somurulerim babamı etkiledi anneme git git dedi annem geri geldi ta ki iki ay geçti ikinci bayramg eldi yeni gitti ama bugun babam geldi dayanamam ben kızıma yanlız kalma diye oturdu benle 4 saatkadar agladıgı an ece bunalıp kaçan adam elimden alıp gezdirdi bu arda dedemizde 71 yaszındayani genc degil,
off off evde yanlız olmak çok sıkıcıııı yapcak hiçbirsey yokk

tracy hog kitabini okudukca hayallerim yıkılıyor ilkkez bu yazarın bu tarz kitabını okuyorsanız bastan 200, sayfaya kadar atlamadan okuyun diyor oku oku daha yatır kaldır yontemine ancak vardım onu yeni okuycam en onemli sey benim için o ancak umutlarım tukenmeye basladı bu yontem için bile bir rutin olusturmak gerek su an 4 aylık bizim bebekler ortalama 4 saatlik rutin yapmak gerekiyormus 4 saat emzirmeden dursa ece daha ne isterim:=) nası oyyalıycam nası zaptetcem bilmiyorum nasıl baslıycaz neler olcak osonra en ufak bi seyahatta falan rutin olmayınca hersey tepe takla olcaksa ne manası fvar falan diyorum allahım emzirerek aksamları tam 2 saat onla oturup uyutmaya çalısmaktan ruh saglıgımı yitiriyorummmmm daral geliyor boyle bir an kendimi kaybedip firlatıp atasım geliyor kucagımdan
simdi boyle birseyle bas basa olmayan anneler vay gaddar anne falan diyebilirsiniz hislerimi yazıyorumkabus gibi yaa bugun 9 da oturdum emzirmeye saat 11,15 ode uyudu ve yatgına koydum o arada ne oglumla ilgilnebilrim ne kendim birsey yaptık sakat gibi koltukta oyleee oturuyuroum offf

tum ogretmennn arkadaslarımızın ogretmenler gununu kutlarımmmm
burcu evros defne (mudurde olsa o da ogremen sayılır) baska aklıma gelmeyen tum ogretmenlerimizin.

bu arada benimde yarın dogumgunum ogretmenlerle aynı gun bari ogretmen olaymısım hos olurmus:) hemde yazın 3 ay tatil yaparmısım ah keske tam kadın meslegi zamanında dusunememisim:)

iste salincagimizin resmi..

Sisinki hakaten buyukmus yaf.. benım gördüklerim baya baya mınnaktı.. cok guselmıssssssss.. gule gule kullanın yafrrum, Allahım ıcınıse sındırsın.

Nacızane gaddar anne falan demem.. anlattıkların kolay bısı degıl.. hele de yas faktorunu de hesaba katarsak ınsanın sabretme yetısı daha da zayfılıyor.. Allah yardımcın olsun, butun gun Kuzey le bırlıkteyıs mesela.. Ozgur un gelmesını dort gozle beklıyorum kiiii.. bıras o alsın ılgılensın de.. ben de balkondan falan salak salak etrafa bakınayım 10 dk da olsa..

Dogum günün kutlu olsun Esracım.. aılenle, sevdıklerınle nıce nıce yıllarını kutlayasın ınsallahhh..

Basta matematık ogretmenlerı olmak usere :))) tüm ögretmenlerımısın ogretmenler gununu kutlarım.. muhtaç oldugunuz kudret damarlarınızdakı asil kanınızda mevcut ogretmenlerim.. Ataturk Turkıyesı'nın, Ataturk evlatlarını yetıstıren öğretmenlerimin ellerinden saygıyla öperim.

dogum günün kutlu olsun...cocuklarinla ve tüm sevdiklerinle nice senelere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…