2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esracim dogumgunun kutlu olsun canim..inan bazen bende bunaliyorum, siyirma sinirina geliyorum hic susmadan agladiginda, bazen 1-2 dk yatagina birakip aglasa bile bi elimi yuzumu yikiyorum kendime geliyorum, yoksa benimde firlatasim geliyor(

desteginiz için saolunarkadaslar tek benim ne bicim anneyim falan diye dusunuyordum, demek cinnet anları herkese gelebiliyor, bu da gececek insallah buyuyceklerr bir yaysından sonra daha kolay olacakk insallahh

dogumgunum için de ayrıca tesekkur ederim sagolunn

Sisinki hakaten buyukmus yaf.. benım gördüklerim baya baya mınnaktı.. cok guselmıssssssss.. gule gule kullanın yafrrum, Allahım ıcınıse sındırsın.
..
buyuk bide ondeki kisim cikiyor cocuk dahada rahat oluyor..8 farkli melodi, ayrica dalga yagmur ve anne karni sesi var sallanirkene, ustteki kisimdada isik var degisen renklerde, icinde su ve yuzen plastik baliklar var....sagol tatlim, amin..
Nurdan Teo nun baya baya keyfi yerinde..aman bozulmasın da

aksam rahat bi yemek yedik o oynarken, ne buyuk luksmus masada hepbereber yiyebilmek..

cinnet geçirme evresine bugün bende geliyordum nerdeyse
çıldırıcam bütün gün ağladı sebep yok gezmek istiyor evde mal mal gezince susuyor
ben bu çocukta bugüne kadar sorunlar yaşamadığım için bu durumlar bana çok koyuyor
şu kitabı bende alacağım yarın şimdiden başladım rutine uyku saatinide geryie çekmeye başladım bakalım sonuç ne olacak

nurdanım salıncak ne güzelmiş güle güle kullansın teo

kuzye kocaman maşallah zürafası ile mutluluklar dilerim Allah muhabbetlerini arttırsın kaydirigubbakcemile3

Yatır kaldır deniyorum. belim ağrıdı, doruk çok ağladı, şimdi sakin yatağında duruyor daha uyumadı. 2.5 saattir başbaşayız dorukla. azcık sıtkım sıyrıldı. onur mu? her zamanki gibi uyuyor

tam da konunun üstüne gelmişim yaa :)) kitabı okumadım, umarım yanlış bişi yapmamışımdır.

esra nice güzel senelere... örtmenler günümü kutlayan arkadaşları yalar yutarım. a.s.

tazem sende başladınmı o yönteme off bu erkekler külliyen hödük bendede mevcut aynı modelden
diyorumki o yönteme başlıyacağım 2 ben bi sen alırsın kucağına hani yatır kaldır kısmının kaldırmasında diyoki yok 4 sen al bir ben alayım

tazem nasıl yapıyosun ufak bi özet geçsene bende okumadım daha kitabı ama okuyacağım çünkü tuvalet vs var onlarda lazım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…