güzel öğretmenlerim gününüz kutlu olsun..
Teşekkürler canım. Öpüyorum.
Arkadaşlar moralim çok bozuuuk senağlama Geçen perşembe işe başladım. Müdür günde 3 saat gel ihtiyacım var dedi. Her zaman rehber öğretmenleri küçümserler, aman bütün gün masa başında oturuyorlar, yok efendim ne iş yapıyorlar falan derler ama iki ay idare edemediler. Ücretsiz izin almama izin vermedi senağlama Sabah 9-12 arası babannesine bırakıyorum. ve iki gündür kızım bana agulamıyooor senağlama sadece arada gülümsüyor ama benle konuşmuyor. Galiba bana küstü. Babannesinin iyi baktığını düşünüyorum ama beni arıyor sanırım. Çok moralim bozuk mafoldumben
nurdaaaaaaan teo ya maşalllah nasıl akıllı uslu duuryor salıncakda ohh keyfi yerinde sıpanın he..güle güle saglıkla huzurla sallansın kuzucuk:)
canim kusermi hic kusmemistir, 1 aydir babannesi bakti bizimkine sabah 7.30da cikip aksam 6.30d a eve geliyorum, beni belki 3 saat encak goruyor aama onda bile guluyor, unutmazlar merak etme, o gun oyle istemistir cani, dusun annanesi geldi 1.5 aydir gormedi unutmustur dedim, ilk gun yabanciladi dun agucuklar sacip cilvveler yapiyor ona..unutmazlar merak etme, kusmezde..icini ferah tut onunla gecirdigin her dakikanin tadini cikar....
eşler konusuna gelince. saolsun Aydın evde oldugu sürede çok ilgilenişyorM.Akifle ama bebeğim henuz küçük ve tamamen bana baglı biraz buyusun ozaman daha fazlasını bekliycem . sizde eşinizden çok sey beklemeyin derim. zamanla olacak. yani olduracas :)
mesela eşim akşamları ve sabahları ilgileniyor oglumla oynuyor gezdiriyor uyutyor ama geceleri kalkmaz bile. yani gece bana muhtaç oglum gece meme için kalkıyor ve oo sadece bende mevcut.. haaa daha iyi kocalar yokmu tabiiki var. eşimin arkadaşı gece bebek aglayınca kaklıp beşiğinden alıp eşine veriyor ve emzire işlemi bitince bebeği alıp beşiğine koyuyormuş...
ayynurdaaaan sen bari bişeyler yaz bacım kimsecikler yok pek bi öksüz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?