2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başta oyun sandı. yatağının gece lambası ve müziği var, açtım onları çok kısık... 1- 1.5 saat bakıştık, gülüştük. eşşek sıpası ne cilveler yaptı! sonra mızıklanmaya başlayınca aldım kucağıma, susunca yatırdım. bu şeklde bayağı bir sürdü. 1 saati aştı. onura seslendim arada, hem yoruldum, hem de ağlıyor çocuk, bunaldım. onur da koltukta uyumuş, kısık gözlerle gelmiş napayım diyor. anlattım, bön bön baktı. git uyumaya devam et dedim. daha çok sinirlenecektim yanımda olsa.

sakinleşti bir ara doruk. sonra daha beter ağlamaya başladı. anladım ki aç. emzirirken uyudu. sanırım bunu yapmamak gerekiyor yöntemde ama benim derdim sallamaya son vermek, mememde uyuyabilir...

güzel öğretmenlerim gününüz kutlu olsun..

Teşekkürler canım. Öpüyorum.

Arkadaşlar moralim çok bozuuuk senağlama Geçen perşembe işe başladım. Müdür günde 3 saat gel ihtiyacım var dedi. Her zaman rehber öğretmenleri küçümserler, aman bütün gün masa başında oturuyorlar, yok efendim ne iş yapıyorlar falan derler ama iki ay idare edemediler. Ücretsiz izin almama izin vermedi senağlama Sabah 9-12 arası babannesine bırakıyorum. ve iki gündür kızım bana agulamıyooor senağlama sadece arada gülümsüyor ama benle konuşmuyor. Galiba bana küstü. Babannesinin iyi baktığını düşünüyorum ama beni arıyor sanırım. Çok moralim bozuk mafoldumben

günaydın herkeşlere..:)

geçmişin içinde boguldum kaldım resmen ya off ki ne of..

nweyhsem aklımda kalanlar,

evrimcim kuzyin mamasandalyesi ve zürafasıyla olan resimlerine bayıldım ayhh bu bebiş gittikçe yakuşuklu oluyor. maşallah:)
hayırlı olsun sandalyeniz resmen yatık pozisyonmuş yahu bende yan profil resimde görunce hmmm dedim içimden hayırlı olsun canum..:)bizde bakalım ufakdan bayram sonrası...

canim kusermi hic kusmemistir, 1 aydir babannesi bakti bizimkine sabah 7.30da cikip aksam 6.30d a eve geliyorum, beni belki 3 saat encak goruyor aama onda bile guluyor, unutmazlar merak etme, o gun oyle istemistir cani, dusun annanesi geldi 1.5 aydir gormedi unutmustur dedim, ilk gun yabanciladi dun agucuklar sacip cilvveler yapiyor ona..unutmazlar merak etme, kusmezde..icini ferah tut onunla gecirdigin her dakikanin tadini cikar....

nurdaaaaaaan teo ya maşalllah nasıl akıllı uslu duuryor salıncakda ohh keyfi yerinde sıpanın he..güle güle saglıkla huzurla sallansın kuzucuk:)

ögrencilerimden ayrı 2.ci ögretmenler gunum gecen yılda çalışmıyordum. evde tlf mjlarıylan yetinmiştim bu yılda öle olucak. bakalım seneye nasıl bir gun olur benim için...

bende tüm eğitimci arkadaşlarımın ögretmenler gununu kutluyorm.yetiştirecegimiz kaliteli evlatlar sayesinde daha özgür düşünen bir ülke geleceği oluşturmak bizleirn elinde..:)

esrakom esram d.günn kutlu olsun mutlu ol senlerce:))

kızınlabaşbaşa kalmayı başaracksın eminim canını hiç sıkma:)

ayrıca ben bişey keşfettim oglumla ilgili yani. ben ne kadar stresli olursam o da okadar huzursuz ve huysuz oluyor valla biraz relax olmak lazım.

gypsym esram ya :Yaho nun bu olumsuz değişmelerine anlam veremiyorum ama bunlarda insan dimi diye düşünüyorum robot değillerki her gunleri aynı olsun.. mutlaka değişimden geçerler ama bu değişimler umarım bizi çileden çıkartacak değişimler olmas...

nurdaaaaaaan teo ya maşalllah nasıl akıllı uslu duuryor salıncakda ohh keyfi yerinde sıpanın he..güle güle saglıkla huzurla sallansın kuzucuk:)

sagol tatlim, teoyu bu halde gormekde varmis cok sukur:)) (kisa sure bile olsa) ..aman nazar degmesin, biraz nefes aldik...

eşler konusuna gelince. saolsun Aydın evde oldugu sürede çok ilgilenişyorM.Akifle ama bebeğim henuz küçük ve tamamen bana baglı biraz buyusun ozaman daha fazlasını bekliycem . sizde eşinizden çok sey beklemeyin derim. zamanla olacak. yani olduracas :)
mesela eşim akşamları ve sabahları ilgileniyor oglumla oynuyor gezdiriyor uyutyor ama geceleri kalkmaz bile. yani gece bana muhtaç oglum gece meme için kalkıyor ve oo sadece bende mevcut.. haaa daha iyi kocalar yokmu tabiiki var. eşimin arkadaşı gece bebek aglayınca kaklıp beşiğinden alıp eşine veriyor ve emzire işlemi bitince bebeği alıp beşiğine koyuyormuş...

topiğin bomboş olmsını ben kendimce şöyle açıklık getireyim kaç gundur buldugum her vakitte gecmşi okumukdan ANı yakalayamdım.zaten bayram hazırlıgı alışveriş valiz hazırlıgı ve rutin ev işleri derken çok az vaktim kalıyor foruma takılmk için..

nazanı görmuyorum çok zamandır. nerelerde acaba?umarım herşey
yolundadırda sadece fırsat bulamadıgı için girmiyordur..

gypsym esram forum istanbul bizim burda manyak bir trafiğe seebp oldu ama öyle böyle değil. mutlaka haftaiçi gidelim .internetten sitesne baktımda ne ararsan var aklına gelen gelmeyen herşey tüm amrkalar. e-bebek bilem var. ayrıcaaaaaaa yeme-içme seçenekerli çok çok fasla. süpper yaneeeeeeeee

istanbullu hatunlar ve aileleri sakın haftaosnu ve tatillerde gelmeye kalkmayın resmne çile biz geri dönemk zorunda kaldık 5 dk olan evimize 1 saatte döenemdik okadar felç oluyor yani

Nurdancım teşekkürler ilgin için. Şimdi daha iyiyim. Sabah çok kötü olmuştum.

Benim kocam da suya sabuna dokunmuyor. İlk zamanlar yoğun çalışıyor yoruluyor diye herşeyi ben üstlendim şimdi de yorgunluğunu bahane edip kenara çekiliyor. 3 aydır bir gece olsun uykusu bölünmedi klava: Akşamları yarım saat agucuk gugucuk yapıyorlar hepsi bu.

ayynurdaaaan sen bari bişeyler yaz bacım kimsecikler yok pek bi öksüz kaldım

ayynurdaaaan sen bari bişeyler yaz bacım kimsecikler yok pek bi öksüz kaldım

kocalar konusunda, tibet yardimci sagolsun gerci kalkmamak yada uyuamk gibi bir sansi yok, zira gecenin yada sabahin korunde teonun cigliklarina degil tibet apartman sakinleri kalkiyordur..o sakinlestiriyor bende mamasini hazirliyorum, sonra agzina biberonu tikana kadar durmuyor, sonra tik yok..

bide hafta sonlari yada aksamlari ben yemek hazirlarken etrafi toparlarken o ilgilenir, hatta pazar yada ctsi sabahlari teo kalkinca tibete satiyorum 7-8 gibi onlar salonda oyalanirken yada tibet onu uyutmaya calisirken bende 1-2 saat daha uyuyorum misil misil:))

esra doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle inşallah....

öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenlerim...hiç bi mesleğe saygım yok öğretmenlere olduğum kadar..sabrınıza,şevkakatinize hayranıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…