2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gpyesra o hiç belli olmas senin gib renkli insanı keşfedemdilermi...inş katılrısnız yarışmayada millet yaraışma görür

esra şimdi bu resim oldumu..hamile iken eylül e aldığım toklar çekmecede duruyo kızım keltoş..sen oğluna toka takıyon nispetmi yapıon:dilcikar:

ayyyyyyyyyyyyyyyy ben yahyanın kız halini çok begendim......fıstık kimin olmuş yavvvrrrrrrrrrrıımmm

Rotavirüsü aşısı yaptırdın seeen anladım bizde yaptırdık ablası topikimizdeki bütün anneler yaptırdı nerdeyse.
bebekler ılk dogdugunda ve biz evimizde agrılar ıcındeyken bıle sıte bu kadar boş değildi, çabuk mörç oldunus agustos anaları..
Evet evet bir temmuz annesi olarak katılıyorum sana. Gerçi bende ardarda o aralar badireler atlattığımdan girememiştim ama seçilimle haber gönderiyodum size:) HAdi toplaşın gariii kaydirigubbakcemile

iste salincagimizin resmi..

İki bıcırıkta güle güle kullansın

Canım gündüz 1,5 saat akşam 7 den sonra yaklaşık 3-4 saat bebeğiyle vakit geçiren bir anne olmama rağmen benimde sabrımın tükendiği anlar oluyor sana gaddar diyecek hiç bir anne tanımıyorum inan.
Doğumgünün kutlu olsun yavrularınla eşinle nice mutlu yıllara . Dedeciğede maşallah torun sevgisi böyle bi şey işte annemde fıtıktan dolayı bir ayağını kullanamaz halde nerdeyse ama torunu ağladımı kıyamayıp kucaklayıp ayakta gezdirir.

Çok seviniyorum bu duruma inşallah devamı gelir maşallah Teocuğa
Kıyamam bıcırığa eski haline döner inşallah canım benim.

Allah kolaylık versin.
KAyserilimiydi eşin esra :)

yok canım küsmez ama muhakkak arıyodur seni. Kendini kötü hissetme keyfimizden bırakmıyoruz ki yavruları. Zamanla alışırsın
Yerim onu ham :)

Eş meselesine gelince benim eşimin uykusu çok ağırdır 1 gece kalkıp oğlumuza bakmamıştır deli yatar birde hatta hamileliğimin son zamanlarındada ayrı yataklardaydık kendisi beni tekmelemişliği de vardır sağolsun. Uykus orunu yüzünden bu durumdan kaçmadığını bilmek bile sinirlerimi yatıştırıyo bende uyku haline güvenmediğimden bırakmıyorum geceleri hiç eşime. Uyku felaket bi şey arkadaşlar onlar bizim gibi değil biliyosunuz fedakar ana duyarım genelde fedakar baba değil az daha idare edicez napalım.

Bütün öğretmenlerimizin günleri kutlu olsun Atatürkçü bir nesil siniz elinizde size güveniyorum.
Bizde bugün aşımızı olmaya gittik sabah sağlık ocağına 2 aşı oldu kuzum bacaklarından ağladık uzunca ateş yapmaz ama olursa 5 saat arayla ateş düşürücü ver dedi inşallah olmaz. Durumumuzda iyi şükür.

Valla yahonun kız versiyonuda şahane. Bunun arkası kız söyleyim sana anacım dudak kenarlarımıda başparmağım ve işaret parmağımla sildikten sonra ağzımıda bir kere şaplatıp bilmiş hatun modundan çıkabilirim :))))))

Son düzenleme:
Ben gidiyim kuzumu emzirmeye. Genelde emmiyo sıpa ama ben yinede şansımı deniyorum. Nazan gelmiş hoş gelmiş.

bu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Ayy Esra hiç güleceğim yoktu vallahi, bir şey sormaya girmiştim siteye, o kadar yorgun ve suratsızım ki aslında, ama Yahooyu görünce koptum vallahi, bebeğim çok tatlı olmuş yaa sırnaşık şey
Allah'ta seni güldürsün emi Şeniz

doruk'ta 3. ay değişimleri:

- Çok daha az ve sık emmeye başladı.

Sağ memeyi çok sever, solu almak istemezdi. Şimdi ikisini de almıyor. Hele sağ memeden nefret ediyor. Adeta aç kalmamak için emiyor. Onda da sağa sola bakına bakına, memeyi 50 defa bırakıyo emerken sirke içmeyi bir süre bırakıyorum. zaten zayıfladığım falan da yok

- Normalde 10 dkda uyuyan çocuk resmen uyumak istemiyo. HOGG u bu yüzden denemk istiyorum.

- Çok fazla agulamaya başladı, birlikte çok daha fazla eğlenebiliyoruz

- Bazı nesneleri tutabiliyor. Çıngırağını tutturabiliyorum ama kendiliğinden tutabildiği emziği ve yelek düğmeleri var sadece.

- Saçları iyice döküldü :)

Burun tıkanıklığı nasıl geçer !
Lütfen biri biliyorsa anlatsın yoksa hem Deva hem de ben çıldırmak üzereyiz artık. İki gecedir burnu çok tıkalı, ilk gün doktoruna gittik, sadece burun tıkanıklığı var, akciğerler kulak falan temiz, ateş yok. Gifrer(serum fizyolojik) ve okyanus suyu (tonimer baby) kullanın ve aspiratörle temizleyin, odanın havası nemli kalsın, buhar makinası kullanın dedi. Tamam, yaptım ama yok, en fazla yarım saat rahatlıyor, tam uykuya dalıyor, yine nefes alamıyor çığlık çığlığa uyanıyor. Dün gece dayanamadım, aldım hastaneye acile götürdüm. Doktor muayane etti, yine aynı, heryer temiz, hafif nezle gibi dedi, okyanus suyuna devam dedi. Hastanede 20 dakika soğuk buhar verdiler. Bebeğim yine biraz rahatladı, eve geldik yatağına yatırdım 10 dakika sonra yine aynı. Bütün gece her yarım saatte bir burun spreyi sıkıyorum, burnu o kadar tıkalı su burnundan içeri gitmiyor bile !
Yorgunluktan ölmek üzereyim, hadi bu neyse ama kızımın nefes alamayan, ememeyen hali beni mahvediyor. Yok mu bunun başka bir çaresi, bilen duyan gören var mı :sinifsinif:

AIDA canım, geçicidir, takılma... Günde 3 saat görmemekle bişicik olmaz. Hem maaşından olmamış olursun.

GYPSY manyak mısın gadın sen :) Yağız delikanlıyı ne hale sokmuşsun. deli :)))

ayşin bütün yöntemleri denemişin..odanın havasıda nemli..e neden hep tıkanıyo peki..dr bunu sölemiyomu..herdaimde damla olmas ki...çok geçmiş olsun...eyül ünde burnu tıknaıyo sabahları serumfizyolojik damlatıyolarım

Esraaa
İyi tarafından baksana biraz..
Sağlıklı, dünya tatlısı bir bebeğin var.
Sen de sağlıklısın.
Sütün var, emzirebiliyorsun..

Bu sıkıntıların daimi değil, çok kısa bir süre sonra bitecek. Ece kendi kendine uyuyabilecek, kendi kendine yemek yiyebilecek, sen ona gel kızım kucağımda dur desende o 'anne yaa ben Berkeyle oyun oynayacağım ' diyecek
Daral gelip, sıkıntı basınca bugünlerin eninde sonunda geçeceğini ve eski özgür günlerine yeniden kavuşacağını düşün, rahatlarsın. Bu arada kimse gaddar anne falan diye düşünmez herhalde, hepimiz yaşıyoruz dönem dönem bunları. Ama geçecek yerimseniben

Doğum günün kutlu olsun bu arada Şeniz

Ben onu yerim yerimi keltoş mu olacak yoksa Doruk ? Aguları ne şeker oluyor di mi, Deva'da aynı taa boğazından çıkıyor agular. Ağlarken de annneeee der gibi ağlıyor, çok mutlu oluyorum. Ağlamasına değil tabi kaydirigubbakcemile3

Benim kızımda sonunda oyuncaklara tepki vermeye başladı, hatta şimdiden bir fili( göbeğine basınca kahkaha atan fil) bir de kafasını sağa sola sallayan tavşan gibi birşeyi var, elini uzatmaya çalışıyor, benim desteğimle tutabiliyor. Bu demek oluyor ki artık ben de oyun halısı alabilirim ! Yaşasın kaydirigubbakcemile2

KEDİCİ geçmiş olsun canım yaa.. inşallah en kısa sürede iyileşir

Çok teşekkürler geçmiş olsun dileklerinize, bir de geçse.. benneyaptımki
Kuzum doğduğundan beri hastalıklardan bir türlü kurtulamadı, sakınan göze çöp batar misali.. Allah'ım tüm yavruları korusun..

ayyy kıyamam gelinime ya..valla ben tonimer ve burun aspiratörü kullanıyorum birde sırasıyla bi sağa bir sola yatırıyorum onunda faydası var bi deneyin. özellikle uyurken yan yatırınca rshatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…