tonimer in spreyini mi kullanıyorsun eğer damlasını kullanıyorsan spreyini tavsiye ederim bizimde çok tıkanıyorda,Burun tıkanıklığı nasıl geçer !
Lütfen biri biliyorsa anlatsın yoksa hem Deva hem de ben çıldırmak üzereyiz artık. İki gecedir burnu çok tıkalı, ilk gün doktoruna gittik, sadece burun tıkanıklığı var, akciğerler kulak falan temiz, ateş yok. Gifrer(serum fizyolojik) ve okyanus suyu (tonimer baby) kullanın ve aspiratörle temizleyin, odanın havası nemli kalsın, buhar makinası kullanın dedi. Tamam, yaptım ama yok, en fazla yarım saat rahatlıyor, tam uykuya dalıyor, yine nefes alamıyor çığlık çığlığa uyanıyor. Dün gece dayanamadım, aldım hastaneye acile götürdüm. Doktor muayane etti, yine aynı, heryer temiz, hafif nezle gibi dedi, okyanus suyuna devam dedi. Hastanede 20 dakika soğuk buhar verdiler. Bebeğim yine biraz rahatladı, eve geldik yatağına yatırdım 10 dakika sonra yine aynı. Bütün gece her yarım saatte bir burun spreyi sıkıyorum, burnu o kadar tıkalı su burnundan içeri gitmiyor bile !
Yorgunluktan ölmek üzereyim, hadi bu neyse ama kızımın nefes alamayan, ememeyen hali beni mahvediyor. Yok mu bunun başka bir çaresi, bilen duyan gören var mı :sinifsinif:
tum ogretmennn arkadaslarımızın ogretmenler gununu kutlarımmmm
burcu evros defne (mudurde olsa o da ogremen sayılır) baska aklıma gelmeyen tum ogretmenlerimizin.
bu arada benimde yarın dogumgunum ogretmenlerle aynı gun bari ogretmen olaymısım hos olurmus:) hemde yazın 3 ay tatil yaparmısım ah keske tam kadın meslegi zamanında dusunememisim:)
Basta matematık ogretmenlerı olmak usere :))) tüm ögretmenlerımısın ogretmenler gununu kutlarım.. muhtaç oldugunuz kudret damarlarınızdakı asil kanınızda mevcut ogretmenlerim.. Ataturk Turkıyesı'nın, Ataturk evlatlarını yetıstıren öğretmenlerimin ellerinden saygıyla öperim.
ortmenler gununuz kutlu olsun ortmenlerimmmm:)))
esra senle konuştuğumuzda söylemiştim berat ta öyle çok zor bi bebek değildi bende dün gece sıyıracaktım oda oda gezmek istiyor artık belim okadar ağrıyorki fıtık mı oldum diye düşünmeye başladım.gece bas bas nasıl ağlıyo apartman ayağa kalktı ki normalde gece hiç ağlamazbende alacam o kitaptan bir hal çaresini bulursan benimlede paylaş neolurcinnet geçirme evresine bugün bende geliyordum nerdeyse
çıldırıcam bütün gün ağladı sebep yok gezmek istiyor evde mal mal gezince susuyor
ben bu çocukta bugüne kadar sorunlar yaşamadığım için bu durumlar bana çok koyuyor
şu kitabı bende alacağım yarın şimdiden başladım rutine uyku saatinide geryie çekmeye başladım bakalım sonuç ne olacak
güzel öğretmenlerim gününüz kutlu olsun..
teşekkür ediyorumögrencilerimden ayrı 2.ci ögretmenler gunumgecen yılda çalışmıyordum. evde tlf mjlarıylan yetinmiştim bu yılda öle olucak. bakalım seneye nasıl bir gun olur benim için...
bende tüm eğitimci arkadaşlarımın ögretmenler gununu kutluyorm.yetiştirecegimiz kaliteli evlatlar sayesinde daha özgür düşünen bir ülke geleceği oluşturmak bizleirn elinde..:)
ayy çok güzel güle güle sallansın teocukiste salincagimizin resmi..
[/IMG][/URL]
bu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3
]
eşler konusuna gelince. saolsun Aydın evde oldugu sürede çok ilgilenişyorM.Akifle ama bebeğim henuz küçük ve tamamen bana baglı biraz buyusun ozaman daha fazlasını bekliycem . sizde eşinizden çok sey beklemeyin derim. zamanla olacak. yani olduracas :)
mesela eşim akşamları ve sabahları ilgileniyor oglumla oynuyor gezdiriyor uyutyor ama geceleri kalkmaz bile. yani gece bana muhtaç oglum gece meme için kalkıyor ve oo sadece bende mevcut.. haaa daha iyi kocalar yokmu tabiiki var. eşimin arkadaşı gece bebek aglayınca kaklıp beşiğinden alıp eşine veriyor ve emzire işlemi bitince bebeği alıp beşiğine koyuyormuş...
bu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3
doruk'ta 3. ay değişimleri:
- Çok daha az ve sık emmeye başladı.
Sağ memeyi çok sever, solu almak istemezdi. Şimdi ikisini de almıyor. Hele sağ memeden nefret ediyor. Adeta aç kalmamak için emiyor. Onda da sağa sola bakına bakına, memeyi 50 defa bırakıyo emerkensirke içmeyi bir süre bırakıyorum. zaten zayıfladığım falan da yok
- Saçları iyice döküldü :)
Bir hal çaresini bilen varsa banada söylesin ağlamıyo kuzum ama kaliteli bi uykuda çekmiyo sağa sola dönmekten ve iyide ememiyo burnundan dolayı. Allah kolaylık versin hepimizeBurun tıkanıklığı nasıl geçer !
Lütfen biri biliyorsa anlatsın yoksa hem Deva hem de ben çıldırmak üzereyiz artık. İki gecedir burnu çok tıkalı, ilk gün doktoruna gittik, sadece burun tıkanıklığı var, akciğerler kulak falan temiz, ateş yok. Gifrer(serum fizyolojik) ve okyanus suyu (tonimer baby) kullanın ve aspiratörle temizleyin, odanın havası nemli kalsın, buhar makinası kullanın dedi. Tamam, yaptım ama yok, en fazla yarım saat rahatlıyor, tam uykuya dalıyor, yine nefes alamıyor çığlık çığlığa uyanıyor. Dün gece dayanamadım, aldım hastaneye acile götürdüm. Doktor muayane etti, yine aynı, heryer temiz, hafif nezle gibi dedi, okyanus suyuna devam dedi. Hastanede 20 dakika soğuk buhar verdiler. Bebeğim yine biraz rahatladı, eve geldik yatağına yatırdım 10 dakika sonra yine aynı. Bütün gece her yarım saatte bir burun spreyi sıkıyorum, burnu o kadar tıkalı su burnundan içeri gitmiyor bile !
Yorgunluktan ölmek üzereyim, hadi bu neyse ama kızımın nefes alamayan, ememeyen hali beni mahvediyor. Yok mu bunun başka bir çaresi, bilen duyan gören var mı :sinifsinif:
ayşin bütün yöntemleri denemişin..odanın havasıda nemli..e neden hep tıkanıyo peki..dr bunu sölemiyomu..herdaimde damla olmas ki...çok geçmiş olsun...eyül ünde burnu tıknaıyo sabahları serumfizyolojik damlatıyolarım
.
Sizinde 3.ayınızı bitirmenizi canı gönülden kutlarım muck.Gönderdiğin bebek komidinimizin üstünde duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?