2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun... ılkokul öğretmenim aklıma gelir hep bugünde çok severdim onu :1rolleyes:

Esra yahoyu ne hale sokmuşsun öyle çok tatlı olmuş ben bile daha toka takamıyorum :dilcikar:
Bu arada yaho inş. gerçek kimliğine dönüp uslu bir bebiş olur yine benimkide bazen beni şaşırtacak kadar uslu olabiliyor şaşırıyorum..
Kedici bebeğine çok geçmiş olsun doktorlar nasıl çözüm bulamıyor ki tıkanıklığa hemde hastaneden gelir gelmez yine sorun yaşamışsın.... Umarım en kısa zamanda iyileşir...
Nurdan ben daha özde doğmadan baktım çok beğenmiştim o salıncağı ama kısmet olmadı güle güle kullansın teo gamyoncuiremsu ayrıca sizede vakit kalması çok güzel
Evrim kuzeyde oyuncağını bulmuş hayırlı olsun güle güle kullansın gamyoncuiremsu
Esrako senin kendini toparlamanda olumsuz faktörlerden biride 2. ameliyattı bence tam toparlanamadan ameliyat oldun ama bu geçici bir süreç ve bence en kısa zamanda kendini toparlayacaksın güçlü bir kadına benziyorsun sen üstesinden gelirsin eminim opuyorumnanaktan Ece emziği alıyor mu hala?? Benimde kolik sancıları zamanı sinirlerim tepeme çıkıyordu sinirlenince eşime veriyordum ama geçti şükür.. Herşey zamanla düzelecek umudum var :))
Ben zamana bıraktım uyku düzenini ve şaşırttı kuzum dün emziği tıktım ağzına, sevdiği gönlüne göre bir oyuncakta bulduk adı bobo köpeğimiz :) onunla bakışa bakışa uykuya daldı dün gece ben şok oldum en geç gece 11 de uyuyor zaten ama sallayarak uyuyordu şimdi kendi kendine uyuyor umarım nazar değdirmem :)
Oyun halısındaki çıngırağı çalabildiğinede keşfetti şimdi onun içinde vakit geçiriyor rüyadayım sanki işleri bitirip kendime vakit bile ayırıyorum zemuszemus

Esrako doğum günü kutlu olsun cnm :)
Taze bizimde saçımız dökülüyor + memeyi az ve sık emiyor gündüz..
Geceleri zor uyandırıyorum artık ağzını zorla açmaya çalışıyorum akannehir

tonimer in spreyini mi kullanıyorsun eğer damlasını kullanıyorsan spreyini tavsiye ederim bizimde çok tıkanıyorda,
çok çok geçmiş olsun

ortmenler gununuz kutlu olsun ortmenlerimmmm:)))

çok çok teşekkür ederim güsel anneler öperim hepinizi
esra senle konuştuğumuzda söylemiştim berat ta öyle çok zor bi bebek değildi bende dün gece sıyıracaktım oda oda gezmek istiyor artık belim okadar ağrıyorki fıtık mı oldum diye düşünmeye başladım.gece bas bas nasıl ağlıyo apartman ayağa kalktı ki normalde gece hiç ağlamazbende alacam o kitaptan bir hal çaresini bulursan benimlede paylaş neolur

güzel öğretmenlerim gününüz kutlu olsun..

teşekkür ediyorum
iste salincagimizin resmi..

[/IMG][/URL]
ayy çok güzel güle güle sallansın teocuk
bu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3
]

yahyamın kız versiyonunu ısırırım ben
ama diyim ilerde bu durumdan yani fotodan hiç hoşnut olmuyacak
kız olsaydı berat a verirmiydin esra nasılsa benziyolarda
yada berat kız olsaydı alır mıydın dünür olurduk halaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelülülülülülü

esrakom esram doğum günün kuytlu olsun allah nice sağlıklı ömürü çocukların ve eşinle nasip etsin
inan hepimiz zaman zaman sıyırma noktasına geliyoruz hatta ben bu yüzden eşimle tartısıyorum malesef.ki sen 2 çocukla uğraşıyorsun valla ben 2. yappmaya cesaretim yok artık napcam bilmiyorum oysa tek çocukta hiç istemem

Hay masallahh analar ne babalar dogurmusss :)))

bu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3

Ya var ya alcemm cocugumu elınden.. ne hallere soktun aslan parcasını... sıpasın sen yaaa :))

bende bütün eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.daha iyi şartlarda daha iyi yerlerde çalışıp düşünen araştıran zeki nesiller yetiştirebilmek dileğiyle...

evrişim adaşım kuzy oyuncağını güle güle kullansın babaannenizi tebrik ediyor böyle insancıl kaynanaların artarak kayıınvalide olmalarını temenni ediyorum

bebişlerimizin gözlerindeki ışık varya mesela yaho nun üstteki pozunda olduğu gibi o ışığı devamlı görmek için insan ne yapmaz ki
allahım o ışıklarını hiç söndürmesin

ayşin bizdede aynı sorun var burnu tıkanıyor birde zaman zaman hırıltı oluyor sanki boğazında doktora telefon açtım götürmedim ben yalnızım malum doktora gitmek tam bir çile telde banada tonimeri kullan dedi buhar makinası vs dedi ben peteğin üstüne bir kase su koyuyorum

pazara çıkmam gerek ama çok zor geliyor yahyayı oto koltuna bindir arabasını koy pazara git arabayı indir yahya bindir
indir bindir bide o eşyaları arabaya taşı yahyayı tekrar oto koltuna bindir pöff ne olurdu pazar yakın olsaydı pusetimizle giderdik direk dağ başında yaşıyorum mübarek yakınımda bi eczane bile yok her yere araba ile gidiliyor burada mafoldumben

özlemm ne güzel nazar değmesin özdeye yaho hep kendi uyurdu son iki haftaya kadar ama sanki bi kaç gündür daha iyi rutine girdi diyemi acaba genel olarak saatli emzirmeye çalışıyorum bakalım şu kitabıda alıp okumaya başlayacağım bugün burko d&r dan aldım dedi sanırım vardır inş burdakindede

3 ayda çoğumuzun yaşadığı değişiklikler bunlar canım. Bu ayda mesela -4 ü bitirdik biz - sağa sola bakıyo emmiyo diyosun ya şimdilerde de bi konuşup güldüm mü işim bitiyo katiyen memeye dönüş yapmıyo konuşmaya çabalayıp duruyor. Doruk un kel kalacağını hiç düşünmüyorum. Dahada gür çıkar inşallah saçları.
Bir hal çaresini bilen varsa banada söylesin ağlamıyo kuzum ama kaliteli bi uykuda çekmiyo sağa sola dönmekten ve iyide ememiyo burnundan dolayı. Allah kolaylık versin hepimize

Sizinde 3.ayınızı bitirmenizi canı gönülden kutlarım muck.Gönderdiğin bebek komidinimizin üstünde duruyo :)

Esra valla delusun sen bide makyaj yapaydin bari, isisririm ben onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…