2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uzun bı aradan sonra tekrar merhaba evimi tasıdım ınternetım yoktu anca yerlesebıldım cok sukur kavusabıldım sıze
norra hayırlı olsun salıncagınız cok seker gorunuyo teo masallah
gpsy allah bagıslasın yavrunu bu nasıl bı guzellıktır
benımde kızım var ama herkes erkege benzetıo:) kızımın bıle bukadar sacı yok:ecrin_bebek:

Esra valla delusun sen bide makyaj yapaydin bari, isisririm ben onu...
Ah Nurdanım ah şimdi bu delü kadının dediğini yapmayacağı ne malum klava:

Tekrar hoşgeldin bu topikin kızlarınıda hep erkekemi benzetiyolar yahu ama normaldir kafalarında saç az olunca olacağı bu sende saç bandı tak tabu kuzun sıkılmazsa

evet ya:) bayramlık kot elbıse aldım cınsıyetını sormsınlar dıe:)
gercı kalabalıga gırmeyı hıc dusunmuyorum burasıda sogudu zaten 2 gundur kalacak galıba elbısesı sac bandıda takamıom cok sınırlennıyor kızm:)

Topiğimizin biricik öğretmenleri!!!

Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Çocuklarımız size emanet.. ıyi ki varsınız..

E artık elbisenin içindeykende sormazlar herhalde :)
Hamileliğindede Adanadamıydın hangi dra gitmiştin memnunmuydun Esrakonun yeni katılan arkadaşlara ardarda soru sorması gibi oldu :)) benim dayımın kızıda adanada metro hastanesine gidiyo galiba da bu defa çok korkmuş suyun azalmış böbreklerinde iltihap var vücudunu ödem kaplamış bu durumun bebeği tehlikeye sokar demiş, başka bi dr a da görün demiştim devlet hastanesine git dedim orda ilgilenmişyolar dedi orda çalışıyodu bi ara senin tavsiye edebileceğin biri var mı ondan sordum.

Ah Nurdanım ah şimdi bu delü kadının dediğini yapmayacağı ne malum klava:
:mymeka: o kadarda diil leynn :icecream:
sağol canım evet bizim topiğin kızları genelde kel laelaelaelaelae

yoklama yapalim hergun gelmeyenlere devamsizlik verelim, olmuyo boylelmaz:

norraa burda
eeylem2007 burdaa
gypsyesra burdaaaaaaaaaaa
telkirma burdaaa

evet adana daydım ortadogu hastanesıne gıdıyordum orayı tavsıye edebılrım yada unıversıtenın hastanesıne gıdebılır daha iyi olur metro hastanesınde kızım yatmıstı dogduktan 3 gun sonra sarılıktan yenıdogan yogun bakımında bende ordan menmun kalmıstım bıdaha hamıle kalırsam orayı dusunebılrım demsıtım :ecrin_bebek:

norraa burda
eeylem2007 burdaa
gypsyesra burdaaaaaaaaaaa
telkirma burdaaa
Örtmenim çingene esra saçımı çekti bide örtmenim tuvaletim geldiiii kaydirigubbakcemile2

tmm söyleyim dayı kızıma sağolasın

oy oy oy ne çok şey birikmiş oku oku..

oyuncaklar mama sandalyeleri salıncaklar alınmış...off off herşey ihtiyaç, allah sonumuzu hayır etsin...bu arada bayıldım hepsine..

esrakoooo, emzik alıyor mu Ece.. Bu arada doğum gününü şimdiden kutlarım...

nasilsiniz kizlar..insallah bebislerde iyidir...benim tontis asi vuruldugundan bu yana cok keyifsiz..gülmüyor ciglik atmiyor...rahatsiz oldugu belli...zaten dün gece de atesi biraz yükseldi...bende fitil verdim ve gece rahat birsekilde uyudu...bu gün cok sükür atesi olmadi..az öncede sizdi kaldi yanimda..simdi yatirdim...bakalim sizlerde neler var...bu arada bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarim...

Evet benim oğlumda aşıdan etkilendi mızmızdı iyice mızmışlaşmıştı öğlen gittiğimde, kayınvalidemle konuşurken telefonda fonda kuzumun ağlama sesi vardı bu akşam beni ne bekliyo hiç bilmiyorum.

selam kızlar.
sevgi güzellik güzellik emek ister.güzellik katarak yetiştirdiğiniz nesiller için emeğinize sağlık öğretmenlerim...günümüz kutlu olsun.
öğrencilerimden ayrı ilk öğretmenler günü.evime geldiler.çok ağladım.çok durgun ve keyifsizim bugün.içim çok dolu.sebepsiz.....

aşıdan sonra benim kuzumda ateşlendi.37.8 e kadar çıktı.çok üzülmüştüm çok.calpol verdim düştü ama sabahladım.sabah tekrar yükseldi ama çok şükür hemen düştü.çok ağladı vururlarken.iki bacağına birden.iyiyliği için olmasa...ahhhhhhhhhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…