Ah Nurdanım ah şimdi bu delü kadının dediğini yapmayacağı ne malumEsra valla delusun sen bide makyaj yapaydin bari, isisririm ben onu...
uzun bı aradan sonra tekrar merhaba evimi tasıdım ınternetım yoktu anca yerlesebıldım cok sukur kavusabıldım sıze
norra hayırlı olsun salıncagınız cok seker gorunuyo teo masallah
gpsy allah bagıslasın yavrunu bu nasıl bı guzellıktır
benımde kızım var ama herkes erkege benzetıo:) kızımın bıle bukadar sacı yok:ecrin_bebek:
evet ya:) bayramlık kot elbıse aldım cınsıyetını sormsınlar dıe:)
gercı kalabalıga gırmeyı hıc dusunmuyorum burasıda sogudu zaten 2 gundur kalacak galıba elbısesı sac bandıda takamıom cok sınırlennıyor kızm:)
:mymeka: o kadarda diil leynn :icecream:Ah Nurdanım ah şimdi bu delü kadının dediğini yapmayacağı ne malumklava:
sağol canım evet bizim topiğin kızları genelde kel laelaelaelaelaeuzun bı aradan sonra tekrar merhaba evimi tasıdım ınternetım yoktu anca yerlesebıldım cok sukur kavusabıldım sıze
norra hayırlı olsun salıncagınız cok seker gorunuyo teo masallah
gpsy allah bagıslasın yavrunu bu nasıl bı guzellıktır
benımde kızım var ama herkes erkege benzetıo:) kızımın bıle bukadar sacı yok:ecrin_bebek:
:mymeka: o kadarda diil leynn :icecream:
sağol canım evet bizim topiğin kızları genelde kel laelaelaelaelae
Hadi hadi itiraf et aklından bi an denesem mi acep diye geçirmedin mi laelaelaelaelae
E artık elbisenin içindeykende sormazlar herhalde :)
Hamileliğindede Adanadamıydın hangi dra gitmiştin memnunmuydun Esrakonun yeni katılan arkadaşlara ardarda soru sorması gibi oldu :)) benim dayımın kızıda adanada metro hastanesine gidiyo galiba da bu defa çok korkmuş suyun azalmış böbreklerinde iltihap var vücudunu ödem kaplamış bu durumun bebeği tehlikeye sokar demiş, başka bi dr a da görün demiştim devlet hastanesine git dedim orda ilgilenmişyolar dedi orda çalışıyodu bi ara senin tavsiye edebileceğin biri var mı ondan sordum.
Örtmenim çingene esra saçımı çekti bide örtmenim tuvaletim geldiiii kaydirigubbakcemile2norraa burda
eeylem2007 burdaa
gypsyesra burdaaaaaaaaaaa
telkirma burdaaa
evet adana daydım ortadogu hastanesıne gıdıyordum orayı tavsıye edebılrım yada unıversıtenın hastanesıne gıdebılır daha iyi olur metro hastanesınde kızım yatmıstı dogduktan 3 gun sonra sarılıktan yenıdogan yogun bakımında bende ordan menmun kalmıstım bıdaha hamıle kalırsam orayı dusunebılrım demsıtım :ecrin_bebek:
nasilsiniz kizlar..insallah bebislerde iyidir...benim tontis asi vuruldugundan bu yana cok keyifsiz..gülmüyor ciglik atmiyor...rahatsiz oldugu belli...zaten dün gece de atesi biraz yükseldi...bende fitil verdim ve gece rahat birsekilde uyudu...bu gün cok sükür atesi olmadi..az öncede sizdi kaldi yanimda..simdi yatirdim...bakalim sizlerde neler var...bu arada bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutlarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?