canim insallah fazla agrisi olmaz..sik sik atesini ölcersen birde agri kesici verirsen geceyi rahat gecirir diye düsünüyorum..Evet benim oğlumda aşıdan etkilendi mızmızdı iyice mızmışlaşmıştı öğlen gittiğimde, kayınvalidemle konuşurken telefonda fonda kuzumun ağlama sesi vardı bu akşam beni ne bekliyo hiç bilmiyorum.
ah canim zaten psikolojimiz allak bullak olmus..birde böyle anlamli günlerde insan dahada hassaslasiyor..ayrica unutma sen simdilik bebisinin ögretmenisin..digerleri bir süreligine sensiz kalacaklar...bu arada haberlerde ve cogu programlarda vahsi cinayetler,tecavüzler,hirsizliklar...vs.vs..hep kötü haberler hep korkunc olaylar..arkadaslar dünya nereye gidiyor yaaa!!!cocuklarimizi nasil günler bekliyor...valla gördükce bunalima giriyorum iyice..artik televizyon izlemeyip görmezdenmi gelsem acaba..Allah cocuklarimizi korusun...selam kızlar.
sevgi güzellik güzellik emek ister.güzellik katarak yetiştirdiğiniz nesiller için emeğinize sağlık öğretmenlerim...günümüz kutlu olsun.
öğrencilerimden ayrı ilk öğretmenler günü.evime geldiler.çok ağladım.çok durgun ve keyifsizim bugün.içim çok dolu.sebepsiz.....
doruk'ta 3. ay değişimleri:
- Çok daha az ve sık emmeye başladı.
Sağ memeyi çok sever, solu almak istemezdi. Şimdi ikisini de almıyor. Hele sağ memeden nefret ediyor. Adeta aç kalmamak için emiyor. Onda da sağa sola bakına bakına, memeyi 50 defa bırakıyo emerken
güle güle kullansın Teo'cukiste salincagimizin resmi..]
ESRAKO bakici bulmaniza cok sevindim, en azindan tanidigin ve guvendigin ve evine yakin insanlar, hayirli olsun..
maşallah güzel gözlü kuzunaBiz de oyun halısı aldık teyzeleri. Tiny love maymun adasını aldık.C.tesi elimize geçti. Hepsi buradadan aldım. Bizimki beğendi oyuncağını, içinde -15-20 dak. oyalanıyor. İlk defa kocamla rahat bir yemek yedik.:)
İşe bu da resmimis kaydirigubbakcemile2G]
ne kdar tatlı Kzy maşallah bayıldım resimlerine
Evlatlarımızın yetişmesinde büyük payı olan ve onlar için her türlü fedakarlığı gösteren siz sevgili öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım..
biricik öğretmenlerimiz
Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
pazara çıkmam gerek ama çok zor geliyor yahyayı oto koltuna bindir arabasını koy pazara git arabayı indir yahya bindir
indir bindir bide o eşyaları arabaya taşı yahyayı tekrar oto koltuna bindir pöff ne olurdu pazar yakın olsaydı pusetimizle giderdik direk dağ başında yaşıyorum mübarek yakınımda bi eczane bile yok her yere araba ile gidiliyor burada mafoldumben
yoklama yapalim hergun gelmeyenlere devamsizlik verelim, olmuyo boylelmaz:
desteginiz için saolunarkadaslar tek benim ne bicim anneyim falan diye dusunuyordum, demek cinnet anları herkese gelebiliyor, bu da gececek insallah buyuyceklerr bir yaysından sonra daha kolay olacakk insallah
dğum günün kutlu olsun.Bende ilk 3 ay çok zorlanmıştım denmediğim şurup kalmadı gazı çok olduğu için ağlıyodu.kolik gibiydi.Şimdide haftanın 3 günü iyi 4 günü fena gündüzleri 20dak en fazla 30dk uyuyor bende önce malzemeleri doğra sonra malzemeleri ocağa koy veeee öylesine yenilen yemek ortaya çıkıyor.Sağlıklı olsunlarda öyle böyle büyüyecekler.Yöntem işe yarar inşallah.Bizimki 2 saatte bir bazen 3 bazende 1,5 saatte bir emiyor oyüzden rutin oluşturamam galiba kendincebir düzeni var.Sabah 7,5ta garanti uyanır ve 8,5-9da uyur 11 de kalkar.sonra uyut kaldır yapıyo bizimkide:))az kaldı 2 ay sonra düzelir umudum var:))Bozulmasında inşallah bunada şükür
bir kitap ismi vardı çocukları yetiştiriken kullanacağımız kim almıştı onu adı ve yazarı yazarsanız sevinirim oğluma kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışacağım lütfen yardımm
teşekkür ederim burko umarım işe yarar
Tracy Hogg- Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
aman bende olmadım unutmuşum topğikte kimdi hatırlamıyorum biri yazmıştı katı buldum baktım ki10 güngeçmiş şimdi 1 ay olmuştur herhal:bbo:tetenoz aşımıda olamadım geçti zamanı sanırım off halbuki ilk iki dozu olmuştum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?