2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim insallah fazla agrisi olmaz..sik sik atesini ölcersen birde agri kesici verirsen geceyi rahat gecirir diye düsünüyorum..
ah canim zaten psikolojimiz allak bullak olmus..birde böyle anlamli günlerde insan dahada hassaslasiyor..ayrica unutma sen simdilik bebisinin ögretmenisin..digerleri bir süreligine sensiz kalacaklar...bu arada haberlerde ve cogu programlarda vahsi cinayetler,tecavüzler,hirsizliklar...vs.vs..hep kötü haberler hep korkunc olaylar..arkadaslar dünya nereye gidiyor yaaa!!!cocuklarimizi nasil günler bekliyor...valla gördükce bunalima giriyorum iyice..artik televizyon izlemeyip görmezdenmi gelsem acaba..Allah cocuklarimizi korusun...

Evlatlarımızın yetişmesinde büyük payı olan ve onlar için her türlü fedakarlığı gösteren siz sevgili öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım..

bizim de aynı Taze emerken bırakıyor bağırıyor tekrar yapışıyor alışkanlık oldu sanıyordum
saçlarımız çok dökülüyor hergün çarşafını değiştiriyorum
saat başı emmek istiyor
benim için en güzel gelişme ayakta emzirmekten kurtuldum çok şükür

iste salincagimizin resmi..]
güle güle kullansın Teo'cuk

ESRAKO bakici bulmaniza cok sevindim, en azindan tanidigin ve guvendigin ve evine yakin insanlar, hayirli olsun..

maşallah güzel gözlü kuzuna
güle güle kullansın saatlerce oynasın kaydirigubbakcemile3

ne kdar tatlı Kzy maşallah bayıldım resimlerine
tombik elleriyle nasılda tutumuş oyuncağını
güle güle oynasın

cipsi Esra Yaho yu ne hale getirmişsin ama çok datlu olmuş, nasılda sefimli ısırcam o tombik yanaklarından
kaydirigubbakcemile3

Yazdıgını okurkene ben yoruldumm yaff kafamçokkarıştı

yoklama yapalim hergun gelmeyenlere devamsizlik verelim, olmuyo boylelmaz:

fence de tohtur hanım... yoğusam bunnarı zor toplarıs artıkın bis.. bak turkcem bozulmaya basladı bu yalnıslıktan dolayı..

bir kitap ismi vardı çocukları yetiştiriken kullanacağımız kim almıştı onu adı ve yazarı yazarsanız sevinirim oğluma kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışacağım lütfen yardımm

Yahya, Kuzey ve damadımın fotoğraflarını gördüm. Hepsine maşallah, çok tatlılar.

Esram nice yıllara canım. Kitaptaki EASY yöntemini tutturmaya çalışsan? Memeyi öylesine emen bebekler için çok işe yarar diyordu?

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE DAHA NİCE MUTLU, HUZURLU, TATİLLİ, BOL PARALI YILLAR DİLİYORUM, GÜNÜMÜZÜ KUTLAYANLARA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM

BUGÜNÜN BENİM İÇİN ÖNEMİ AYRI. BUGÜN SAT'IMIN YILDÖNÜMÜopuyorumnanaktan

bir kitap ismi vardı çocukları yetiştiriken kullanacağımız kim almıştı onu adı ve yazarı yazarsanız sevinirim oğluma kendi kendine uyumayı öğretmeye çalışacağım lütfen yardımm

Tracy Hogg- Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler

Tracy Hogg- Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler

bu kitabi hamileyken okuyamadigima cok uzuluyorum, cok guzel bilgiler var, gerci ben bilmeden o rutinleri ve gunluk notlari biraz farklida olsa uygulamisim, ama keske okuaybilseydim hepsini onceden..

Agustos kadınlarının yenı trendı bu kıtap sanırsam.. bırısı okuyup osetlese hepımıs ıcın olma mı yaf?? Şaka bı yana.. okudukca aklınızda kalan onemlı yerlerı buraya da yazarsanız sevınırımm..

Benım okumama gerek yok.. Kuzey aksam 8 de yatıp ertesı gun oglene dogru 11 de kalkıyor.. acıkmıyor, aglamıyor, hıc uyanmıyor.. sonra tekrar 12 de uyuyor, 1 30 da kalkıyor.. 1 saat ayakta duurp tekrar uyuyor.. 4 gıbı kalkıyor.. bı yarım saat tekrar uyuyor 6 30 da uyuyor sonra yarım saat, bız o arada yemegımızı yıyorus.. sonra uyanıyor, aksam 8 de tekrar kalkıyor.. ben manıkuru pedıkurumu bıle yapıyorum valla.. ne cocuk dogurmusummm beaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdıkca yazasımm geldı

offf offf bugün beratı dra götürdüm yine yazmıştım drun biri ciğeri temiz diğeri hafif bişey var diye
hırıltı devam ediyordu dr önce bişey yok dedi sonra film çektirelim dedi neyse ciğer filmi çekildi sonuç mu 1 haftalık antibiyotik tedavisi gripten çokçok sakın dedi aslında kendi kendinede geçebilir ama grip salgını var destek olalım dedi çok üsüldüm hiç istemiyordum ilaç kullansın ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…