offf offf bugün beratı dra götürdüm yine yazmıştım drun biri ciğeri temiz diğeri hafif bişey var diye
hırıltı devam ediyordu dr önce bişey yok dedi sonra film çektirelim dedi neyse ciğer filmi çekildi sonuç mu 1 haftalık antibiyotik tedavisi gripten çokçok sakın dedi aslında kendi kendinede geçebilir ama grip salgını var destek olalım dedi çok üsüldüm hiç istemiyordum ilaç kullansın ama napalım
Agustos kadınlarının yenı trendı bu kıtap sanırsam.. bırısı okuyup osetlese hepımıs ıcın olma mı yaf?? Şaka bı yana.. okudukca aklınızda kalan onemlı yerlerı buraya da yazarsanız sevınırımm..
Benım okumama gerek yok.. Kuzey aksam 8 de yatıp ertesı gun oglene dogru 11 de kalkıyor.. acıkmıyor, aglamıyor, hıc uyanmıyor.. sonra tekrar 12 de uyuyor, 1 30 da kalkıyor.. 1 saat ayakta duurp tekrar uyuyor.. 4 gıbı kalkıyor.. bı yarım saat tekrar uyuyor 6 30 da uyuyor sonra yarım saat, bız o arada yemegımızı yıyorus.. sonra uyanıyor, aksam 8 de tekrar kalkıyor.. ben manıkuru pedıkurumu bıle yapıyorum valla.. ne cocuk dogurmusummm beaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdıkca yazasımm geldı
Agustos kadınlarının yenı trendı bu kıtap sanırsam.. bırısı okuyup osetlese hepımıs ıcın olma mı yaf?? Şaka bı yana.. okudukca aklınızda kalan onemlı yerlerı buraya da yazarsanız sevınırımm..
Benım okumama gerek yok.. Kuzey aksam 8 de yatıp ertesı gun oglene dogru 11 de kalkıyor.. acıkmıyor, aglamıyor, hıc uyanmıyor.. sonra tekrar 12 de uyuyor, 1 30 da kalkıyor.. 1 saat ayakta duurp tekrar uyuyor.. 4 gıbı kalkıyor.. bı yarım saat tekrar uyuyor 6 30 da uyuyor sonra yarım saat, bız o arada yemegımızı yıyorus.. sonra uyanıyor, aksam 8 de tekrar kalkıyor.. ben manıkuru pedıkurumu bıle yapıyorum valla.. ne cocuk dogurmusummm beaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdıkca yazasımm geldı
kızlar buharmakinasını kaç saat çalıştırıyorsunuz ??
fazla çalıştırmak cigerlerine zarar verir diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
netten araştırdım ama bişi bulamadım
varmı bilgisi olan her akşam 2-3 saat çalıştırıyormusunuz
yoksa bebeğin burnu tıkandıkçamı ??
Yatır kaldır deniyorum. belim ağrıdı, doruk çok ağladı, şimdi sakin yatağında duruyor daha uyumadı. 2.5 saattir başbaşayız dorukla. azcık sıtkım sıyrıldı. onur mu? her zamanki gibi uyuyor
tazem sende başladınmı o yönteme off bu erkekler külliyen hödük bendede mevcut aynı modelden
diyorumki o yönteme başlıyacağım 2 ben bi sen alırsın kucağına hani yatır kaldır kısmının kaldırmasında diyoki yok 4 sen al bir ben alayım
Teşekkürler canım. Öpüyorum.
Arkadaşlar moralim çok bozuuuk senağlama Geçen perşembe işe başladım. Müdür günde 3 saat gel ihtiyacım var dedi. Her zaman rehber öğretmenleri küçümserler, aman bütün gün masa başında oturuyorlar, yok efendim ne iş yapıyorlar falan derler ama iki ay idare edemediler. Ücretsiz izin almama izin vermedi senağlama Sabah 9-12 arası babannesine bırakıyorum. ve iki gündür kızım bana agulamıyooor senağlama sadece arada gülümsüyor ama benle konuşmuyor. Galiba bana küstü. Babannesinin iyi baktığını düşünüyorum ama beni arıyor sanırım. Çok moralim bozuk mafoldumben
ya allah iyiligini versin senin cidden arkası kız bunun çok guzel massallahh yaa yahomaabu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3
Çok şükür ateşlenmedi ateşini ölçmek içinde ateşölçer kullanmadım gerçi sürekli dudaklarımla alnını kontrol ettim yanlış mı yaptımacep. Ama mızmızlanmaya devam etti burnunun tıkanıklığı geçmiyo yavrumun.aşıdan sonra benim kuzumda ateşlendi.37.8 e kadar çıktı.çok üzülmüştüm çok.calpol verdim düştü ama sabahladım.sabah tekrar yükseldi ama çok şükür hemen düştü.çok ağladı vururlarken.iki bacağına birden.iyiyliği için olmasa...ahhhhhhhhhhhhhh.
Hay maşallahAgustos kadınlarının yenı trendı bu kıtap sanırsam.. bırısı okuyup osetlese hepımıs ıcın olma mı yaf?? Şaka bı yana.. okudukca aklınızda kalan onemlı yerlerı buraya da yazarsanız sevınırımm..
Çok geçmiş olsun 1 haftadan sonra gerek kalmaz inşallah.offf offf bugün beratı dra götürdüm yine yazmıştım drun biri ciğeri temiz diğeri hafif bişey var diye
hırıltı devam ediyordu dr önce bişey yok dedi sonra film çektirelim dedi neyse ciğer filmi çekildi sonuç mu 1 haftalık antibiyotik tedavisi gripten çokçok sakın dedi aslında kendi kendinede geçebilir ama grip salgını var destek olalım dedi çok üsüldüm hiç istemiyordum ilaç kullansın ama napalım
bana dr 2 saat çalıştır dedi gibi hatırlıyorum ama 3-4 saati buluyo çalıştırmam zaten makine geleli kısa süre oldu daha bi faydasını göremedimkızlar buharmakinasını kaç saat çalıştırıyorsunuz ??
KENDİMDEN HABERLER VEREYİM
pazartesi kizimla basbasa ilk gunumuzdu oyle kotu oldumki yanlız kalmak çok koydu hep kalabalıklara alısmıs biriyimdir ev sesiz tek basıma oturdum surekli aglamaklı oldum hatta itiraf ediyorum bolbol agladım annemi ozledim allahım diyorum beni yetistirirke neyi yanlıs yapmıslar ben boyle bagılmı oluyorum hemen herseye baglanıyorumneyse
saat 12 bsaktım kapı tıktık landı ve acıldı aha bir baktım babam gelmis ben kızımı yanlız bırakırmıyımm diye geldi oturdu sıkıntılı adam 4 saat bizde oturdu benimle yemeky edik birlikte ece ile arada mesgul oldu ben etrafı toparladım falan saat 4 gibi gitti bizim kız kucagımda uyudu kımıldasam uyancak huysuzlascak biliyorum hava karardımı suyum bitti yanımdaki kalkamıyorum susadımm ev kapkara oldu allahtan tv acık aykendimi bir zavallı acciz gibi hisettim varya anlatamam size ,)) guluyorumda buhalime ama boleyim napimm
neyse aksam oldu ibo geldi çok sukur ev hareketlendi ama annemler yok ya yinede tıs pıs geldi bir ruhum sıkıldı , neyse aksam nete giremedim tabi dogru duzgun çunku erken yatıp erken kalkmam sart yanlızımya, bu sabah uyandı ece 7 de uyumaz sonra deli etti beni sabahın korunde ki gece 11de yatıyorbu ara neyse 11 gibi yatırdım bunu bende yattım yanına kapı calar telefon calar hiç birine kalkmadım , saat 12 gibi bir baktım kapı acıldı annemle babam bana pasta yapmıs annem dogumgunum için uyandım ev mis gibi cay kokuyor annem yanımda allahım nası mutlu oldummmmm nese ile uyandım falan sonra esas bomba haber kayınvalde aradı yeni bir bakıcı bulmus bana hemde daha bir tanıdık elinde baktıgı bir çocuk vardı kadının ama aileden memnun degilmis onları birakıp biz geçebilceğini soylemis anlasırsak ay o kadın çok daha becerikli bizim kizi uyutma yontemi olsun duzen olusturma olsunbirseyler yapabilir diye içimi umut kapladı herseyden oce bana yapısık olmaktan çıkar insalahhh, bakalımyarın buyuh ihtimal o hanımla konusacagız digerine gore fiyatı yuksek bunun su an aldıgı para falan ama artık 100-200 u dusunmeyeceğiz napalım, iste boyle, annem bugunde kaldı yarın berke ye okul tatil malum memur eylemi yani tatil degilde yollamayacagız ogretmen derse girmeyecekmis sonraki gun arife iboberke herkes evde sonrada bakıcıyı ayarlarsam anneme diycem nolur beni yanlı koma gel birkaç hafta daha sonra bakıcı gelir baslar sonra ben ise tamamdır bu is:)
gunaydın nurdan bacım ahanda benm yoklamam tamamdır...:)
burdayım bugun son hazırlıklar var
inşallah bi aksilik olmazsa yarın konya yolcusuyuz.
Allah tüm yoolcuların yolunu açık etsin sagsalim
kavuştursun
afreim yavrum pinky:))
hayirli yolculuklar tatlim, iyi eglenceler..
ayyy kıyamam gelinime ya..valla ben tonimer ve burun aspiratörü kullanıyorum birde sırasıyla bi sağa bir sola yatırıyorum onunda faydası var bi deneyin. özellikle uyurken yan yatırınca rshatlıyor
ayşin bizdede aynı sorun var burnu tıkanıyor birde zaman zaman hırıltı oluyor sanki boğazında doktora telefon açtım götürmedim ben yalnızım malum doktora gitmek tam bir çile telde banada tonimeri kullan dedi buhar makinası vs dedi ben peteğin üstüne bir kase su koyuyorum
Bir hal çaresini bilen varsa banada söylesin ağlamıyo kuzum ama kaliteli bi uykuda çekmiyo sağa sola dönmekten ve iyide ememiyo burnundan dolayı. Allah kolaylık versin hepimize
pazara çıkmam gerek ama çok zor geliyor yahyayı oto koltuna bindir arabasını koy pazara git arabayı indir yahya bindir
indir bindir bide o eşyaları arabaya taşı yahyayı tekrar oto koltuna bindir pöff ne olurdu pazar yakın olsaydı pusetimizle giderdik direk dağ başında yaşıyorum mübarek yakınımda bi eczane bile yok her yere araba ile gidiliyor burada mafoldumben
offf offf bugün beratı dra götürdüm yine yazmıştım drun biri ciğeri temiz diğeri hafif bişey var diye
benim buhar makinam yokmafoldumbenalmak gereklimi??suana kadar burun tikanma sorunumuz olmadi hic..
maşallah evriş allah nazardan saklasın bizimki hiç uyumuyo yaaaaaaa
şaka mı yapıyosun yoksa bizi orta yerimizden çatlatmaya mı çalışıyosun :1shok:
bi an gercekten mi diyesim geldi, cocuklari degissek olma mi??
he he evriş iyi döktürmüşsün : )
seni şakacı seni...
ben eceyi uykuya yatırınca çalıştırıyorum ve tüm gece çalışıyo taaa sabah 9-10 a kadar - çok memnun olduğumu söylemeliyim
2 gün önce açmayı unutmuşum gece uyandım boğazım yapışmış yutkunamıyorum eceden de tuhaf sesler geliyodu çalıştırdım ama sabah burnu tıkalydı - anca düzeldi
sadece 2-3 saat çalıştırmanın bir espirisi yok gibime geliyo - kalan saatler nolucak?
Bende burdayım toktur hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?