2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yarın valiz hazırlamam gerek ancak tatilin son günü gireriz
bakalım memleketimde bizi neler bekliyo:hulya:

merhaba evroş çok geçmiş olsun inşallah düzelir hemen

maşallah evriş allah nazardan saklasın bizimki hiç uyumuyo yaaaaaaa

şaka mı yapıyosun yoksa bizi orta yerimizden çatlatmaya mı çalışıyosun :1shok:

bi an gercekten mi diyesim geldi, cocuklari degissek olma mi??

tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlar,günümüzü kutlayan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim.

gezmeye gidince Çağan'ın uyku düzeni değişiyor hemen arabada uyumuyor malesef
2,5 saat dışarıdaydık hiç uyumadı arabada, eve gelince uyudu saat 6dan 10 akadar gece uykusunada az önce daldı 9,30 da uyuyordu 1 haftadır sürekli değişiyorhiç dışarı çıkamayacakmıyız
bakalım yarın eski düzen devam edecekmi

seni şakacı seni...

kızlar buharmakinasını kaç saat çalıştırıyorsunuz ??
fazla çalıştırmak cigerlerine zarar verir diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
netten araştırdım ama bişi bulamadım
varmı bilgisi olan her akşam 2-3 saat çalıştırıyormusunuz
yoksa bebeğin burnu tıkandıkçamı ??

benim buhar makinam yokmafoldumbenalmak gereklimi??suana kadar burun tikanma sorunumuz olmadi hic..

ben eceyi uykuya yatırınca çalıştırıyorum ve tüm gece çalışıyo taaa sabah 9-10 a kadar - çok memnun olduğumu söylemeliyim
2 gün önce açmayı unutmuşum gece uyandım boğazım yapışmış yutkunamıyorum eceden de tuhaf sesler geliyodu çalıştırdım ama sabah burnu tıkalydı - anca düzeldi
sadece 2-3 saat çalıştırmanın bir espirisi yok gibime geliyo - kalan saatler nolucak?

tazemm eksikmi okudun tam okumadınmı yanlıs yontemler uyguluyorsun bu yontem çok hassass bi sen bir onur olmazz ben bu yontem dahil kitabi harfiyen okudum azsonra ozetleyevcğimm

olmaz esram bak yukardada yazdım burcuya sanada ozet geçerim az szonra okursun

ah belma ne guzel ise donmussun ben ise gitmek için can atıyorummm kusmes alısır sanada guler annesi merak etme

ayy yerim ben bunu ya hastayım bu çocugaaa

bu da yahyanın kız versiyonu kaydirigubbakcemile3

ya allah iyiligini versin senin cidden arkası kız bunun çok guzel massallahh yaa yahomaa

DOGUMGUNMUU KUTLAYAN HERKESE TESEKKURLERİ BİR BORÇ BİLİRİM SAGLOUN VAROLUN ARKADASLAR

KENDıMDEN HABERLER VEREYıM

pazartesi kizimla basbasa ilk gunumuzdu oyle kotu oldumki yanlız kalmak çok koydu hep kalabalıklara alısmıs biriyimdir ev sesiz tek basıma oturdum surekli aglamaklı oldum hatta itiraf ediyorum bolbol agladım annemi ozledim allahım diyorum beni yetistirirke neyi yanlıs yapmıslar ben boyle bagılmı oluyorum hemen herseye baglanıyorum neyse

saat 12 bsaktım kapı tıktık landı ve acıldı aha bir baktım babam gelmis ben kızımı yanlız bırakırmıyımm diye geldi oturdu sıkıntılı adam 4 saat bizde oturdu benimle yemeky edik birlikte ece ile arada mesgul oldu ben etrafı toparladım falan saat 4 gibi gitti bizim kız kucagımda uyudu kımıldasam uyancak huysuzlascak biliyorum hava karardımı suyum bitti yanımdaki kalkamıyorum susadımm ev kapkara oldu allahtan tv acık aykendimi bir zavallı acciz gibi hisettim varya anlatamam size ,)) guluyorumda buhalime ama boleyim napimm

neyse aksam oldu ibo geldi çok sukur ev hareketlendi ama annemler yok ya yinede tıs pıs geldi bir ruhum sıkıldı , neyse aksam nete giremedim tabi dogru duzgun çunku erken yatıp erken kalkmam sart yanlızımya, bu sabah uyandı ece 7 de uyumaz sonra deli etti beni sabahın korunde ki gece 11de yatıyorbu ara neyse 11 gibi yatırdım bunu bende yattım yanına kapı calar telefon calar hiç birine kalkmadım , saat 12 gibi bir baktım kapı acıldı annemle babam bana pasta yapmıs annem dogumgunum için uyandım ev mis gibi cay kokuyor annem yanımda allahım nası mutlu oldummmmm nese ile uyandım falan sonra esas bomba haber kayınvalde aradı yeni bir bakıcı bulmus bana hemde daha bir tanıdık elinde baktıgı bir çocuk vardı kadının ama aileden memnun degilmis onları birakıp biz geçebilceğini soylemis anlasırsak ay o kadın çok daha becerikli bizim kizi uyutma yontemi olsun duzen olusturma olsunbirseyler yapabilir diye içimi umut kapladı herseyden oce bana yapısık olmaktan çıkar insalahhh, bakalımyarın buyuh ihtimal o hanımla konusacagız digerine gore fiyatı yuksek bunun su an aldıgı para falan ama artık 100-200 u dusunmeyeceğiz napalım, iste boyle, annem bugunde kaldı yarın berke ye okul tatil malum memur eylemi yani tatil degilde yollamayacagız ogretmen derse girmeyecekmis sonraki gun arife iboberke herkes evde sonrada bakıcıyı ayarlarsam anneme diycem nolur beni yanlı koma gel birkaç hafta daha sonra bakıcı gelir baslar sonra ben ise tamamdır bu is:)

Günaydın ...

Çok şükür ateşlenmedi ateşini ölçmek içinde ateşölçer kullanmadım gerçi sürekli dudaklarımla alnını kontrol ettim yanlış mı yaptımacep. Ama mızmızlanmaya devam etti burnunun tıkanıklığı geçmiyo yavrumun.
Hay maşallah laelaelaelaelae
Çok geçmiş olsun 1 haftadan sonra gerek kalmaz inşallah.
bana dr 2 saat çalıştır dedi gibi hatırlıyorum ama 3-4 saati buluyo çalıştırmam zaten makine geleli kısa süre oldu daha bi faydasını göremedim

Esra bakıcı olayına tekrar sevindim bildiğin üzere diğerini bulduğunda da sevinmiştim :)) Hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa ondan yana seçim kullanırsınız inşallah. Aslında yalnızlığından keyif alabilirsin ama tabi ece kız pek rahat vermediğinden keyfini süremiyosun, tez zamanda Ece de bi düzen tutturabilirsiniz inşallah.

gunaydın nurdan bacım ahanda benm yoklamam tamamdır...:)
burdayım bugun son hazırlıklar var
inşallah bi aksilik olmazsa yarın konya yolcusuyuz.
Allah tüm yoolcuların yolunu açık etsin sagsalim
kavuştursun

gunaydın nurdan bacım ahanda benm yoklamam tamamdır...:)
burdayım bugun son hazırlıklar var
inşallah bi aksilik olmazsa yarın konya yolcusuyuz.
Allah tüm yoolcuların yolunu açık etsin sagsalim
kavuştursun

afreim yavrum pinky:))
hayirli yolculuklar tatlim, iyi eglenceler..

ayyy kıyamam gelinime ya..valla ben tonimer ve burun aspiratörü kullanıyorum birde sırasıyla bi sağa bir sola yatırıyorum onunda faydası var bi deneyin. özellikle uyurken yan yatırınca rshatlıyor

Bir hal çaresini bilen varsa banada söylesin ağlamıyo kuzum ama kaliteli bi uykuda çekmiyo sağa sola dönmekten ve iyide ememiyo burnundan dolayı. Allah kolaylık versin hepimize

Geçmiş olsun dileklerinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.
Dün mucize bir ürün buldum ! Otri bebe burun temizleme aspiratörü !
Bu gece kızım melekler gibi uyudu çok şükür.Burun tıkanıklığı meselesini çözdük sonunda.
Herkese çok şiddetle tavsiye ediyorum, alın evde bulunsun, eczanelerde satılıyor, 14 tl. Netten de araştırabilirsiniz.
Bizim aspiratörümüz vardı ama altı pompalı olanlardan, burun gerçekten tıkalı olduğunda bu aspiratörler bir foka yaramıyor. Bu gerçekten çok etkili oldu.
Önce tonimerle yada serum fizyolojikle burnunu yıkıyorum, bir dakika bekliyorum içerisi yumuşuyor, sonra bu aspiratörle çekiyorum, burnu olduğu gibi boşalıyor, mümükler çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Burun tıkanıklığı için aldığım ve denediğim diğer bir tavsiyeyi de size aktarayım, bir tas su kaynatıp içine bir çay kaşığı vicks koyuyoruz. Bu tası da bebeğe çok yakın olmayacak şekilde odanın bir köşesine koyuyoruz, içindeki mentol nefes almasını rahatlatıyor. Ama yakın olmamasına dikkat edelim, mentol boğazını yakabilirmiş.

Esracım doktor-hastane-aşı vs işin olduğu vakit, haberleşelim ben götürürüm sizi olmaz mı? Bir iki gün öncesinden haberleşirsek, ben işlerimi ona göre ayarlarım, gelir alırım sizi. Bundan sonra havalar iyice soğuyacak, yollarda üşümesin tombik kuş. Hem bende azıcık mıncıklamış olurum onu kaydirigubbakcemile

Evrim gerçekmi ya? Yoksa kafamı buluyosun bizimle :1shok::çok üzgünüm:

Oyy geçmiş olsun Berat'a, çabucak iyileşsin inşallah kuzum

Soğuk buhar makinası ise, her akşam 3 saat, eğer gündüz kaloriferler yanıyorsa gündüz de 3 saat çalıştırıyorum ben. Yani odadaki nemi dengeleyene kadar desek daha doğru olur.
Sıcak buhar makinası ise, uzun süre çalıştırmak zararlı olurmuş, doktorumuz söyledi.

Aslında buhar makinasını burnu tıkandıktan sonra değil, burnu tıkanmadan önce, tıkanmasını engellemek için kullanmak gerekiyor. Burnunun tıkanmasını beklemeden sürekli kullan arkadaşım.

benim buhar makinam yokmafoldumbenalmak gereklimi??suana kadar burun tikanma sorunumuz olmadi hic..

Nurdan, aman maşallah, olmasın hiç inşallah. Makina yoksa, kalorifer peteklerinin üzerine bir kaç kap su koyabilirsin, ya da çay makinası falan varsa, onun su bölümünü açıp, suyu kaynatıp buharının odaya yayılmasını sağlayabilirsin.

cok cok gecmıs olsun adaşım.. kıyamam berat ıma.. vardır herseyde bı hayır.. uzme kendını.

maşallah evriş allah nazardan saklasın bizimki hiç uyumuyo yaaaaaaa

şaka mı yapıyosun yoksa bizi orta yerimizden çatlatmaya mı çalışıyosun :1shok:

bi an gercekten mi diyesim geldi, cocuklari degissek olma mi??

he he evriş iyi döktürmüşsün : )

seni şakacı seni...

Yavrularım, nerede bole cocuk.. bole cocuk olsa da normal mi yaf?? cocuugn uyanık kalma suresı bole olsa 4 saatı gecmes, anne karnında bıle cocuk daha az uyuyor.. :)) herkesın ne cok ıhıtyacı varmıs bole ütopık bır hayalee :)))))

Katılıyorum Canan a...

Bende burdayım toktur hanım

Sen buradasın da bacı kardes.. mıllet nerede??? klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…