2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayşin bu ürün mü canım bu dertten kurtulmanıza çok sevindim çoook darısı başımıza

Sen buradasın da bacı kardes.. mıllet nerede??? klava:

Sopalık anacım bunlar klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Deva'mın bayramlık kıyafet denemeleri buyrunnnnnnnnn

Yazın çok küçüktü yavrum, heveslenip aldığım ya da hediye gelen elbiselerin hiç birini giydiremedim, arada evde giydirip resim çekiyorum, sonra çıkarıyorum, ama çok tatlı değil mi :kedi:

laelaelaelaelaenaniknaniklaelaelaelaelae
he he evriş iyi döktürmüşsün : )
a.sa.sa.s

Valla Evrişim kitap tamı tamına 527 sayfa . Ben 3 gündür 60. sayfada takılmış durumdayım. O sayfadan mafoldumbenitibaren ciddi bilgiler ve programlar var. Ders çalışır gibi, notlar çıkararak okumam lazım, bir türlü fırsat bulamadım. Ama çok çok işime yarayan birşey söyleyeyim. Akşam bebeğin karnı doyurulup biraz oyalandıktan sonra ilk esnemesinden itibaren çocuğu fazla uyarmayacaksın. Mümkün olduğu kadar sakin bir ortam oluşturacaksın. Diğer türlü bebek yorulurmuş ve ÇOK YORGUN OLAN BEBEK BİR TÜRLÜ UYKUYA DALAMAZMIŞ. Bizim akşam 9-12 arası ağlama nöbetlerimz oluyordu. Sonrasında yorgunluktan sızıyordu yavrum. Bundanmış. 3 gecedir iyiyiz çok şükür

Ben yatarken takıyorum, bütün gece açık duruyor. Gün içinde de klima çalışırken açıyorum. Zararlı mıymış kine:uhm:

KENDİMDEN HABERLER VEREYİM
Gözün aydın. Umarım iyi anlaşırsınız bakıcıyla

ATEŞ KONUSUNDA - ÇOK ÖNEMLİ !!!

Ateşten şüphelendiğinizde sakın ha sakın dudağınıza güvenmeyin. Bazı bebekler alınlarından hiç ateşlenmezmiş ama vücutları cayır cayır yanarmış. Mutlaka termometre kullanın ve vücuttan ölçün. Allah korusun:Saruboceq:

birde ne varsa eskilerde var ben hatırlarım annem yiğenimin burnuna tülbent koyar ağzını dayar ve çekerdi aynı bunların görevini görüyo işte sakın ığğğğ filan yapmayın eskiden aspratör mü vardı varsada bizim haerimiz yokmuş demek :))

Son düzenleme:

Amanın bu bildiğin poz vermiş yahu çok fotojeniğim çok diyor kuzu maşallah

Sağol canım bu önemli bilgi için bir an panikledim ama geçenlerde tv dede duymuştum vucudundan bakın ateşine diye dudaklarımı vucudunda da gezdirdim

ınşallah burdaki eczanelerde bulabilirim aspratörü dr da burun aspratörü yazıcam demişti unutmuştu acep bumuydu diğerleri işe yaramıyo demişti
Birde sizin kuzucuklarında kafası hep sıcak mı ? dr a sormuştum çok önceden normal demişti bu sıcaklık ne zamana kadar devam eder acep onu sormadım

Ben gidiyim kuzumun yanına bakalım ne alemde öperim sizi maske takıp baş baaaş :)

Son düzenleme:
Oyyy ben bunu yerimmmcokacimcoookMaşallah çok tatlı. Hem ne güzel poz bile vermişopuyorumnanaktan

selam herkese
ece yi yatağıma yatırdım ben de yanında kellogs k yiyorum muzlu ama bi kahvaltı yaptırmadı bende böyle çözüm buldum herkesler nasıl bu arada

Çok akıllıca, hakikaten ne varsa eskilerde varmış. Aspiratör kullanırken içimize çekiyoruz ama ağzımıza gelmiyor tabi ki, içinde sünger var, sünger tutuyor mümükleri kaydirigubbakcemile3

ayy ayyy maşallah gelinime.DEVA ne kadar tatlı olmuş.M.Akife gösterdim müstakbel sevgilisini oglum gözlerini ekrandan alamadı.:)

meltem maşallah ece buyumuşde sahillere gesmelere gidermiş.:) yalnız topiğin tum kız bebkler bablara benziyor ne hikmetse..

ayşin cim tıkanıklıkdan kurtulmanıza çok sevindim ayy çok şükr rahat nefes alıyormu kuzucuk:)yerim ben onu annesi ya

Ece ye de, Deva ya da kocaman kocaman masallahh..

Deva nın, o elbısesını gıymıs fotosuna bayıldım yaf.. ne guzel bır ınsan yavrusu goruntusu var.. tam cimcime olmuş.

yolda giderken dinlemek için M.Akifin sevdiği tüm parçaları bir cd ye kopyalamaya çalışıyorum olmuyor ya biri bana yardım etsiiiiiiiiin.. Nero kullanıyorum cdyi takıyorum albumu seçiyorum yak diyorum olmuyor cd uygun değilmiş halbusem sırf bu kopyalama işi için aldım cd leri.üstelik bilgisayarı istediği cd nin aynısınn tıpkısı nerde hatayapıyorum acep..

gunaydın nurdan bacım ahanda benm yoklamam tamamdır...:)
burdayım bugun son hazırlıklar var
inşallah bi aksilik olmazsa yarın konya yolcusuyuz.
Allah tüm yoolcuların yolunu açık etsin sagsalim
kavuştursun

amin canım..yarın biz de Muğla yolcusuyuz..son hazırlıklarla uğraşıyorum ben de NURDAN hocam.

Geçmiş olsun dileklerinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.
Dün mucize bir ürün buldum ! Otri bebe burun temizleme aspiratörü !..

şu aspiratörden ben de alayım bari..diğeriyle çok uğraşıyorum mümüğü çıkarmak için.günlük burun tıkanıklığı bizde de mevcut..

Deva çok tatlı olmuş..maşallah kuzuma..

amin canım..yarın biz de Muğla yolcusuyuz..son hazırlıklarla uğraşıyorum ben de NURDAN hocam.
..

peki mercimek yavrum, bayram oncesi devamsizlikta musama gosterebilirim, tatil donusus olmasin..annene selamlar, eve kagit gondermiyim bak sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…