Geçmiş olsun dileklerinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.
Dün mucize bir ürün buldum ! Otri bebe burun temizleme aspiratörü !
Bu gece kızım melekler gibi uyudu çok şükür.Burun tıkanıklığı meselesini çözdük sonunda.
Herkese çok şiddetle tavsiye ediyorum, alın evde bulunsun, eczanelerde satılıyor, 14 tl. Netten de araştırabilirsiniz.
Bizim aspiratörümüz vardı ama altı pompalı olanlardan, burun gerçekten tıkalı olduğunda bu aspiratörler bir foka yaramıyor. Bu gerçekten çok etkili oldu.
Önce tonimerle yada serum fizyolojikle burnunu yıkıyorum, bir dakika bekliyorum içerisi yumuşuyor, sonra bu aspiratörle çekiyorum, burnu olduğu gibi boşalıyor, mümükler çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Sen buradasın da bacı kardes.. mıllet nerede???klava:
Ayşin bu ürün mü canım bu dertten kurtulmanıza çok sevindim çoook darısı başımıza
http://www.dermokolik.com/images/prod/1386.jpg için Google Görsel Sonuçları
laelaelaelaelaenaniknaniklaelaelaelaelaeAgustos kadınlarının yenı trendı bu kıtap sanırsam.. bırısı okuyup osetlese hepımıs ıcın olma mı yaf?? Şaka bı yana.. okudukca aklınızda kalan onemlı yerlerı buraya da yazarsanız sevınırımm..
Benım okumama gerek yok.. Kuzey aksam 8 de yatıp ertesı gun oglene dogru 11 de kalkıyor.. acıkmıyor, aglamıyor, hıc uyanmıyor.. sonra tekrar 12 de uyuyor, 1 30 da kalkıyor.. 1 saat ayakta duurp tekrar uyuyor.. 4 gıbı kalkıyor.. bı yarım saat tekrar uyuyor 6 30 da uyuyor sonra yarım saat, bız o arada yemegımızı yıyorus.. sonra uyanıyor, aksam 8 de tekrar kalkıyor.. ben manıkuru pedıkurumu bıle yapıyorum valla.. ne cocuk dogurmusummm beaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdıkca yazasımm geldı
a.sa.sa.she he evriş iyi döktürmüşsün : )
Ben yatarken takıyorum, bütün gece açık duruyor. Gün içinde de klima çalışırken açıyorum. Zararlı mıymış kine:uhm:kızlar buharmakinasını kaç saat çalıştırıyorsunuz ??
fazla çalıştırmak cigerlerine zarar verir diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
netten araştırdım ama bişi bulamadım
varmı bilgisi olan her akşam 2-3 saat çalıştırıyormusunuz
yoksa bebeğin burnu tıkandıkçamı ??
Gözün aydın. Umarım iyi anlaşırsınız bakıcıylaKENDİMDEN HABERLER VEREYİM
Günaydın ...
Çok şükür ateşlenmedi ateşini ölçmek içinde ateşölçer kullanmadım gerçi sürekli dudaklarımla alnını kontrol ettim yanlış mı yaptımacep. Ama mızmızlanmaya devam etti burnunun tıkanıklığı geçmiyo yavrumun.
Deva'mın bayramlık kıyafet denemeleri buyrunnnnnnnnn
Dün mucize bir ürün buldum ! Otri bebe burun temizleme aspiratörü !
Bu gece kızım melekler gibi uyudu çok şükür.Burun tıkanıklığı meselesini çözdük sonunda.
Herkese çok şiddetle tavsiye ediyorum, alın evde bulunsun, eczanelerde satılıyor, 14 tl. Netten de araştırabilirsiniz.
Bizim aspiratörümüz vardı ama altı pompalı olanlardan, burun gerçekten tıkalı olduğunda bu aspiratörler bir foka yaramıyor. Bu gerçekten çok etkili oldu.
Önce tonimerle yada serum fizyolojikle burnunu yıkıyorum, bir dakika bekliyorum içerisi yumuşuyor, sonra bu aspiratörle çekiyorum, burnu olduğu gibi boşalıyor, mümükler çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Yazın çok küçüktü yavrum, heveslenip aldığım ya da hediye gelen elbiselerin hiç birini giydiremedim, arada evde giydirip resim çekiyorum, sonra çıkarıyorum, ama çok tatlı değil mi :kedi:
Sağol canım bu önemli bilgi için bir an panikledim ama geçenlerde tv dede duymuştum vucudundan bakın ateşine diye dudaklarımı vucudunda da gezdirdimlaelaelaelaelaenaniknaniklaelaelaelaelae
ATEŞ KONUSUNDA - ÇOK ÖNEMLı !!!
Ateşten şüphelendiğinizde sakın ha sakın dudağınıza güvenmeyin. Bazı bebekler alınlarından hiç ateşlenmezmiş ama vücutları cayır cayır yanarmış. Mutlaka termometre kullanın ve vücuttan ölçün. Allah korusun:Saruboceq:
Oyyy ben bunu yerimmmcokacimcoookMaşallah çok tatlı. Hem ne güzel poz bile vermişopuyorumnanaktan
Amanın bu bildiğin poz vermiş yahu çok fotojeniğim çok diyor kuzu maşallah
Sağol canım bu önemli bilgi için bir an panikledim ama geçenlerde tv dede duymuştum vucudundan bakın ateşine diye dudaklarımı vucudunda da gezdirdim
İnşallah burdaki eczanelerde bulabilirim aspratörü dr da burun aspratörü yazıcam demişti unutmuştu acep bumuydu diğerleri işe yaramıyo demişti
Birde sizin kuzucuklarında kafası hep sıcak mı ? dr a sormuştum çok önceden normal demişti bu sıcaklık ne zamana kadar devam eder acep onu sormadım
Çook teşekkür ederiz teyzeler opuyorumnanaktan
Aspiratörü bulursun inşallah, ben dün baktığım ilk eczanede buldum.Bulamazsan haber ver, ben alıp kargo yapayım sana.
Kızımında kafası sıcak, ateşi olmadığından eminsen, sorun yok bence. Bu arada ben de ateşin en iyi enseden anlaşılacağını duymuştum, ama yine de ateşini sürekli kulaktan ve kol altından ölçüyorum, malum benim kızım hastalıktan sabıkalı benneyaptımki
birde ne varsa eskilerde var ben hatırlarım annem yiğenimin burnuna tülbent koyar ağzını dayar ve çekerdi aynı bunların görevini görüyo işte sakın ığğğğ filan yapmayın eskiden aspratör mü vardı varsada bizim haerimiz yokmuş demek :))
Sağol canım ilgin için. Evt hastalıktan sabıkalı ama güçlü bi kızın varÇook teşekkür ederiz teyzeler opuyorumnanaktan
Aspiratörü bulursun inşallah, ben dün baktığım ilk eczanede buldum.Bulamazsan haber ver, ben alıp kargo yapayım sana.
Kızımında kafası sıcak, ateşi olmadığından eminsen, sorun yok bence. Bu arada ben de ateşin en iyi enseden anlaşılacağını duymuştum, ama yine de ateşini sürekli kulaktan ve kol altından ölçüyorum, malum benim kızım hastalıktan sabıkalı benneyaptımki
Sulu sulu ısırırım onu gözleri çok güzel maşallah[/URL][/IMG]
gunaydın nurdan bacım ahanda benm yoklamam tamamdır...:)
burdayım bugun son hazırlıklar var
inşallah bi aksilik olmazsa yarın konya yolcusuyuz.
Allah tüm yoolcuların yolunu açık etsin sagsalim
kavuştursun
Dün mucize bir ürün buldum ! Otri bebe burun temizleme aspiratörü !..
amin canım..yarın biz de Muğla yolcusuyuz..son hazırlıklarla uğraşıyorum ben de NURDAN hocam.
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?