2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aysin ben senin o cimcime kizini yerim..

bizdede kalorifer yaniyor ama daha burun tikanikligi belirtisi yok, olmazsa almadan once bi kaba su koyup idre edeyim..eger ihtiyac olursa alirim..herkes aldimi buhar makinesi??

Buarada regl oldum 1.5 aydan sonra ama bu sefer tam oldum, ne yatak ne ic camasiri kalmis, cok cok uzun zamandir boyle olmamistim, hap kullanirken bile acicik gelirdi.
spiral icin doktoru ariycam, bugun aradim ulasamadim..

ben de buna bayıldım,maşallah

Teşekkür ederiz opuyorumnanaktan

Meltem çok güzel çıkmış yavrun maşallah Kayalardan anladığım kadarıyla Bostancı sahilde gezintiye çıkmışsınız yerimseniben

selam herkese artık bende topiğe sık sık girmeye çalışıcam bebişimin herşeyi düzene girmeye başladı birde şu gaz problemimiz tamamen geçse çok iyi olacak kısmetse bayramdan sonraki hafta bebişimin mevlütünü de yapıcaz tüm 2009 ağustos annelerini beklerim

pinky burko kızlar nbr yaaa ayran içtik ayrı düştük ama artık bende sık sık gireceğim topiğe ne kadar özledim valla hepinizi

İyilik mavişim bildiğin gibiyiz. Kah gazlı kah gazsız. Geçecek inşallah az kaldı. Siz de iyisinizdir inşallah

İyilik mavişim bildiğin gibiyiz. Kah gazlı kah gazsız. Geçecek inşallah az kaldı. Siz de iyisinizdir inşallah

çok şükür işte alıştık artık birbirimize tosunumlainş. geçer artık bu gaz sancılarıkafamçokkarıştıkızımız nsl büyümüştür valla

bende epeydir ayrı kaldım siteden geçmişi okuyamam sanırım ama inş. artık burdan devam edebilirim kimbilir neler oldu neler bu arada kayra ne olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun canım

Domuz gribi aşımı oldum geldim. Hadi hayırlısı
Dediğin gibi hayırlısı ...
merhaba maviş. 3. aydan sonra yavaş yavaş azalıyo 4. ayda bitiyo :) Bıcırığımı emziriyorum gece öyle idare ediyoruzx sabaha kadar artık onun için ağlamıyo şükür kucağıma aldığım zamanda hemen kendiliğinden çıkarıyo gazını şükür ilk 3 ay kabus gibiydi ama , hep öyle gitcek sandım. Tosunun ne kadarlık oldu annesi

canım bebeğim aşı olmuştu biraz ateşlendi.evrim de geçmiş olsun dedi sağolsun...

bu hafta 3.ayımız bitiyo

biraz geç oldu ama herkesin öğretmenler gününü kutlarıma.s.
bu arada benimde dün doğumgünümdü eşim çiçek almış birde pasta yaptırmış çok mutlu oldum:sm_cool:
esranında dün doğum günüydü onuda facebooktan kutlamıştım ama tekrardan kutlarım a.s.

iyi diyelim iyi olalım be tatlım tosuncukla günlerim geçiyor geceleri maşallahı var akşam 8 gibi bi uyutuyorum sabah 5 6 gibi uyanıyor ama gündüz hep kuş uykusunda senin bebiş nsl

canım maşşallah kuzuna.benimki çok şükür iyi ama UYUMUYOR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…