[/URL][/IMG]
ben de buna bayıldım,maşallah
[/URL][/IMG]
Sağol canım ilgin için. Evt hastalıktan sabıkalı ama güçlü bi kızın var
Evet savaşçı kızım benim.. Allah'ım kızımı da tüm yavruları da korusun inşallah..
ayy ayyy maşallah gelinime.DEVA ne kadar tatlı olmuş.M.Akife gösterdim müstakbel sevgilisini oglum gözlerini ekrandan alamadı.:)
Ayyy çok teşekkürler, Mehmet Akif'e de öpücükler opuyorumnanaktan
ayşin cim tıkanıklıkdan kurtulmanıza çok sevindim ayy çok şükr rahat nefes alıyormu kuzucuk:)yerim ben onu annesi ya
Çok şükür dünürüm, artık rahatladı yavrucuk.
Ece ye de, Deva ya da kocaman kocaman masallahh..
Deva nın, o elbısesını gıymıs fotosuna bayıldım yaf.. ne guzel bır ınsan yavrusu goruntusu var.. tam cimcime olmuş.
Teşekkürler teyzesi a.s.
şu aspiratörden ben de alayım bari..diğeriyle çok uğraşıyorum mümüğü çıkarmak için.günlük burun tıkanıklığı bizde de mevcut..
Deva çok tatlı olmuş..maşallah kuzuma..
Sağol Seçilcim, al mutlaka aspiratörü şiddetle tavsiye ederim, nefessiz kalmasın kuzular, çok zor vallahi
Kayra gecmıs olsun yafrum.. sukur ucuz atlatmıssınıs..
teşekkür ederimi evrim.rabim koruyamadığımızı korusun inşallah...:Saruboceq:
İyilik mavişim bildiğin gibiyiz. Kah gazlı kah gazsız. Geçecek inşallah az kaldı. Siz de iyisinizdir inşallah
Dediğin gibi hayırlısı ...Domuz gribi aşımı oldum geldim. Hadi hayırlısı
merhaba maviş. 3. aydan sonra yavaş yavaş azalıyo 4. ayda bitiyo :) Bıcırığımı emziriyorum gece öyle idare ediyoruzx sabaha kadar artık onun için ağlamıyo şükür kucağıma aldığım zamanda hemen kendiliğinden çıkarıyo gazını şükür ilk 3 ay kabus gibiydi ama , hep öyle gitcek sandım. Tosunun ne kadarlık oldu annesiselam herkese artık bende topiğe sık sık girmeye çalışıcam bebişimin herşeyi düzene girmeye başladı birde şu gaz problemimiz tamamen geçse çok iyi olacak kısmetse bayramdan sonraki hafta bebişimin mevlütünü de yapıcaz tüm 2009 ağustos annelerini beklerim
Dediğin gibi hayırlısı ...
merhaba maviş. 3. aydan sonra yavaş yavaş azalıyo 4. ayda bitiyo :) Bıcırığımı emziriyorum gece öyle idare ediyoruzx sabaha kadar artık onun için ağlamıyo şükür kucağıma aldığım zamanda hemen kendiliğinden çıkarıyo gazını şükür ilk 3 ay kabus gibiydi ama , hep öyle gitcek sandım. Tosunun ne kadarlık oldu annesi
mavişcim sağolasın.nasılsın?
iyi diyelim iyi olalım be tatlım tosuncukla günlerim geçiyor geceleri maşallahı var akşam 8 gibi bi uyutuyorum sabah 5 6 gibi uyanıyor ama gündüz hep kuş uykusunda senin bebiş nsl
canım maşşallah kuzuna.benimki çok şükür iyi ama UYUMUYOR....
gecedemiiiiiakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?