2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim sağolasın düşünmen bile yeter Şeniz
delikafadulden
kusura bakma ama ığğğğğğğğğğ diyorumm :sinifsinif:
Birde sizin kuzucuklarında kafası hep sıcak mı ? dr a sormuştum çok önceden normal demişti bu sıcaklık ne zamana kadar devam eder acep onu sormadım
)
hatıra ben birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum d vitamini eksikliğide başında sıcaklık yaparmış??bizde pek sıcaklık kalmadı eskisi gibi..
meltem maşallah ece buyumuşde sahillere gesmelere gidermiş.:) yalnız topiğin tum kız bebkler bablara benziyor ne hikmetse..
evet erkeğe benziyolar genel olarak kaydirigubbakcemile3
Domuz gribi aşımı oldum geldim. Hadi hayırlısı
hayırlı olsun canım bende olacağım ilk fırsatta inş.
vallahi ben ilk 3 ay gaz sıkıntısı çekmedim son iki haftadır başladı ya sabırrrrrrrrrrrr -tatlicadiarzu-
doğum günün kutlu olsun canım

bütün gün temizlik yaptım yaho sayesinde çıldıra çıldıraaaa
yarın baklava açıcam bakalım becerebilecekmiyimm zemuszemus ilk kez çok heyecanlıyımm delikafadulden

devanın poz veren fotosuna bayıldım kasıtlı vermiş olamaz değilmi bir an denk gelmiştirr çok tatlı maşallah yaa
ayşin sen devayı al bize gel kuzum sen yahyayı ben devayı mıncıklarım olmamııı

he birde pervinle konuştuk malum goncası geldii kayboldu ayağı çok fenaymış yürüyemiyomuş bile ayakkabı giyemiyormuş kocası ilede hasret giderememiş daha kaydirigubbakcemile3 selamı var hepinize

adaş hadi hayırlı olsunn bakıcı olayı.. kararlısın yani ece ile yalnız kalmamaya kaydirigubbakcemile3

bütün gün temizlik yaptım yaho sayesinde çıldıra çıldıraaaa
yarın baklava açıcam bakalım becerebilecekmiyimm zemuszemus ilk kez çok heyecanlıyımm delikafadulden

sen o baklavayi ac bende sana baklavacilar zinciri acicamdelikafadulden

he birde pervinle konuştuk malum goncası geldii kayboldu ayağı çok fenaymış yürüyemiyomuş bile ayakkabı giyemiyormuş kocası ilede hasret giderememiş daha kaydirigubbakcemile3 selamı var hepinize

ay onuda mi anlatti 2 dkdakaydirigubbakcemile3

ara ara girip bakicam kimler yoklama vermis diye, yaramazlik yapmayin ben yokken...

dogrudur.. nıye ıgrenc olsun kı?? evladın nefes alamayınca valla hersey mübah..

Domuz gribi aşımı oldum geldim. Hadi hayırlısı

haydin hayırlı olsun..

teşekkür ederimi evrim.rabim koruyamadığımızı korusun inşallah...:Saruboceq:
ram..

aminn Kayram..

sen o baklavayi ac bende sana baklavacilar zinciri acicamdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

ara ara girip bakicam kimler yoklama vermis diye, yaramazlik yapmayin ben yokken...

veni vidi vici.. yıne kımsecıkler yok.

iyi akşamlar kızlar.yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyoooooo.bende ağustos annesiyim ama:ecrin_bebek:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…