canım benim sağolasın düşünmen bile yeter ŞenizEsracım doktor-hastane-aşı vs işin olduğu vakit, haberleşelim ben götürürüm sizi olmaz mı? Bir iki gün öncesinden haberleşirsek, ben işlerimi ona göre ayarlarım, gelir alırım sizi. Bundan sonra havalar iyice soğuyacak, yollarda üşümesin tombik kuş. Hem bende azıcık mıncıklamış olurum onu kaydirigubbakcemile
delikafaduldenYavrularım, nerede bole cocuk.. bole cocuk olsa da normal mi yaf?? cocuugn uyanık kalma suresı bole olsa 4 saatı gecmes, anne karnında bıle cocuk daha az uyuyor.. :)) herkesın ne cok ıhıtyacı varmıs bole ütopık bır hayalee :)))))
kusura bakma ama ığğğğğğğğğğ diyorumm :sinifsinif:birde ne varsa eskilerde var ben hatırlarım annem yiğenimin burnuna tülbent koyar ağzını dayar ve çekerdi aynı bunların görevini görüyo işte sakın ığğğğ filan yapmayın eskiden aspratör mü vardı varsada bizim haerimiz yokmuş demek :))
hatıra ben birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum d vitamini eksikliğide başında sıcaklık yaparmış??bizde pek sıcaklık kalmadı eskisi gibi..Birde sizin kuzucuklarında kafası hep sıcak mı ? dr a sormuştum çok önceden normal demişti bu sıcaklık ne zamana kadar devam eder acep onu sormadım
)
evet erkeğe benziyolar genel olarak kaydirigubbakcemile3meltem maşallah ece buyumuşde sahillere gesmelere gidermiş.:) yalnız topiğin tum kız bebkler bablara benziyor ne hikmetse..
hayırlı olsun canım bende olacağım ilk fırsatta inş.Domuz gribi aşımı oldum geldim. Hadi hayırlısı
vallahi ben ilk 3 ay gaz sıkıntısı çekmedim son iki haftadır başladı ya sabırrrrrrrrrrrr -tatlicadiarzu-Dediğin gibi hayırlısı ...
merhaba maviş. 3. aydan sonra yavaş yavaş azalıyo 4. ayda bitiyo :) Bıcırığımı emziriyorum gece öyle idare ediyoruzx sabaha kadar artık onun için ağlamıyo şükür kucağıma aldığım zamanda hemen kendiliğinden çıkarıyo gazını şükür ilk 3 ay kabus gibiydi ama , hep öyle gitcek sandım. Tosunun ne kadarlık oldu annesi
doğum günün kutlu olsun canımbiraz geç oldu ama herkesin öğretmenler gününü kutlarıma.s.
bu arada benimde dün doğumgünümdü eşim çiçek almış birde pasta yaptırmış çok mutlu oldum:sm_cool:
esranında dün doğum günüydü onuda facebooktan kutlamıştım ama tekrardan kutlarım a.s.
bende burdayımmm yoklamaya kim alıyoduuu
bütün gün temizlik yaptım yaho sayesinde çıldıra çıldıraaaa
yarın baklava açıcam bakalım becerebilecekmiyimm zemuszemus ilk kez çok heyecanlıyımm delikafadulden
he birde pervinle konuştuk malum goncası geldii kayboldu ayağı çok fenaymış yürüyemiyomuş bile ayakkabı giyemiyormuş kocası ilede hasret giderememiş daha kaydirigubbakcemile3 selamı var hepinize
Ben de burdayım ben de örtmenim..
birde ne varsa eskilerde var ben hatırlarım annem yiğenimin burnuna tülbent koyar ağzını dayar ve çekerdi aynı bunların görevini görüyo işte sakın ığğğğ filan yapmayın eskiden aspratör mü vardı varsada bizim haerimiz yokmuş demek :))
Domuz gribi aşımı oldum geldim. Hadi hayırlısı
ram..teşekkür ederimi evrim.rabim koruyamadığımızı korusun inşallah...:Saruboceq:
sen o baklavayi ac bende sana baklavacilar zinciri acicamdelikafadulden
ara ara girip bakicam kimler yoklama vermis diye, yaramazlik yapmayin ben yokken...
iyi akşamlar kızlar.yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyoooooo.bende ağustos annesiyim ama:ecrin_bebek:lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?