2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ceren.. konu acıldıkca, sen de yazdıkca sana da yazılır. burada bırbırıyle yazısan ınsanlar tam 13 aydır,7 gun bırbırıyle yazıstıgı ıcın bu dıyaloglar gerceklesıyor. hem ben sana cevap yazmıstım.. gerıye gıdersen gorebılırsın.

Nurdan hocam,

sırke bal karısımını ıcıyorum.. ama kuzey e bı zararı olur mu olmaz mı dıe onu arastırıyorum..gaz yapar mı sıkıntı yaratır mı onun ıcın bı bakınıyorum nette.

eğer yarın girmezsem topiğe gitmişiz demektir ptesiye kadar yokum o saman
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden mutlu sağlıklı bayramlar....

Nurdan hocam,

sırke bal karısımını ıcıyorum.. ama kuzey e bı zararı olur mu olmaz mı dıe onu arastırıyorum..gaz yapar mı sıkıntı yaratır mı onun ıcın bı bakınıyorum nette.

adaşım bilmiyorum sirkeden mi ama ciğer filmine bakarken dr çok gazlı dedi gecede çığlık çığlığa uyanmıştı zaten.ama eskisi gibi değil rahat çıkardığı halde bu halde bıraktım bende sirkeyi zaten kilo veremiyorum öküz gibi yediğim içincokacimcoookcokacimcoook

ıyı yolculuklar kuzum o zaman sımdıden.. hakkınızda herseyın hayırlısı olsun.senın de bayramın kutlu olsun.

Nurdan hocam,

valla mucizemi yoksa olacagimi vardi 72.5 a inmisim, 10 gun once 74 tum:):lepi:ama sirkeye devam, metabolizmayi hizlandiriyo sanirim...

gecmis olsun canim, umarim iyilesir, guzel bir bayram gecirirsininz ailecek..hayirli yolculuklar..

Ayyy kızıma uslu uslu dedim bugün çıldırttı beni nazarım mı değdi ki?? kafamçokkarıştı
Esrako sonunda gönlüne göre bir bakıcı bulmana sevindim..
Esra baklava yapmak mı dedin?? Hemde yahoyla akannehir
Ece ve annesi gayet formda güzel çıkmışlar kocaman olmuş ecemiz
Deva nasıl poz vermiş öyle opuyorumnanaktan bayıldım....
Evroş cnm geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler inş.
Kayra sizinde uyku düzeni tam oturmadı hala sanırım çok zor olmalı inş. kısa zamanda düzelir... Kitabı okuyan arkadaşlar sana taktik verirler herhalde yakın zamanda..
Maviş nice mutlu yıllara ....
Bu arada yoklamamı vermek istiyorum bende burdayım buyrunnnnnnnnn

Yolculuk yapacak olan arkadaşlar hepinize iyi yolculuklar ... ıyi bayramlar... Bayramları hiç sevmem eşim en yoğun bayram, yılbaşı, sevgililer gününde çalışıyor ve biz hep hapis kalıyoruz evde + bana yardımı bile olmuyor geç geliyor... :umursamaz:
Ballı sirkeyle kilo verebilenleri tebrik ediyorum bende tık yok ilk başta verir gibi olmuştum ama... Nurdan akşamlarıda içiyormusun ?
Ama aslında vermemem doğaldır bu aralar çok sağa sola gittim pastalar, börekler, tatlılar ..... Çok pis boğazım çok kızıyorum kendime ben ya artık zayıflamak istiyorum :sinifsinif:

BURKOM BURCUUUUUUUUUUUUUUUUMMM

hay sen solasın bacım bee.. evrime yaptıgın tracyy teyzenin kitabından azcıcık minnacık bi özet yapmıştın ya bu akşam onu denedim oglum ilk defa aglamadan esneye esneye erkenden uyudu.

olayı şöyle özetliyim,
7,45 de ilk esnemesini gördüm hemen yatak odasına geçtik antereden yansıyan ışıkla emzirdim ve başladım kucagımda eee eee eee diye ninnilere ve oglum ard arda esnemeye başladı ve maşallah diyeyim saat 8 15 de uyudu:) yani oglum meger uykuzsuzlukdan uykuya dalamadıgı için aglıyormuş öyle deliler gibi. ahh kıyamma ya..
çocuk bakmayı bilmionuşum ya.. meger oglum erken uyutun diye sinyal veriyormuş da aaaaaaaaaaahhhh ahhhh..

neyhsem bu kitabı nerden bulurum ne kadar TL ye alabilerim..

ve alabilne kadar BURKOM Burcum spot özetlerini bekliyorum

kayracım canım sende ÖMÜR ün akşam saati ilk esnemesini görunce daha fazla uyarmadan uyku moduna geçmeyi denesen ben bu akşam faydasını gördüm ayy inşallah sende de işe yarar.

ebbeğin uyuymaması çok sinir bozucu hem üzlüyosun yavruna hemde kendin piskopatabaglıyosun. Allah kolaylık versin...

MavişMavişşşşş

kız nerelerdesn madem oglun duzene girdi nie yazmın bacım bee.. ayrıcana kocamaan maşallah tosun paşaya akşam 8de uyyup sabah 5-6 ya kadar uyumak heeeeeeeee?heymaşallah diyeyim..ama nasıl oluyor bu biri banada söylesin. acep benim oglumun midesi çok mu küçükde hemencik acıkıyorr

ayyyy gpysym esram ya pervinle tlf da bile muhabbet nerelere gitmiş hey ya Rabbim. bide gelmişsin yazmışsın forumda. heeeeee

ayagı derken tırnakları çok mu fena olmuş. ayyy Allah şifa versin...

hepinize iyi gecelerrrrrrr.. yarın giremem.şimdiden hepinize iyi bayramlar. dua edin sevdiklerimize saglıkla kavuşalım tümyola çıkcak arkadşlarımla beraber.hepimizi öptüm byessssssssssss

bende iki gundur harfiyen uyuyorum kitaba, cok faydasini gordum, sira geldi yat/kalk yontemine, 4.aydan sonra diyo onun icin yanlis hatirlamiyorsam daha oraya gelemedim..25tl, d&r da..ii bayramlar canim, ii yolculuklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…