kaydirigubbakcemile3
veni vidi vici.. yıne kımsecıkler yok.
bak ben verdimm, ceee-vapppp...:)))
ay kusura bakma tatlim ya can sikintisindn sacmaliyorumm:))kimsecikler yok:sinifsinif:
[URL=IMG][/QUOTE]
[quote="kedici, post: 10239848"][FONT="Verdana"]Deva'mın bayramlık kıyafet denemeleri buyrunnnnnnnnn[/FONT]
[FONT="Verdana"]Yazın çok küçüktü yavrum, heveslenip aldığım ya da hediye gelen elbiselerin hiç birini giydiremedim, arada evde giydirip resim çekiyorum, sonra çıkarıyorum, ama çok tatlı değil mi :kedi:[/FONT]
[][/QUOTE]
iki kuzuyada maşalllaaaahhh
[quote="norraa, post: 10250730"]evrim yazdim senide deftere afferim yavrum, ders calismaya mi gittin kutuphaneye simdidekaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
nurdan benide yaz deftere bugün burdayım
hakan bugün hastalandı toparlanırsa yarın bizde çorum yolcusuyuz eger iiyileşirse
bizim evde hasta doldu hakan berat mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Nurdan hocam,
sırke bal karısımını ıcıyorum.. ama kuzey e bı zararı olur mu olmaz mı dıe onu arastırıyorum..gaz yapar mı sıkıntı yaratır mı onun ıcın bı bakınıyorum nette.
eğer yarın girmezsem topiğe gitmişiz demektir ptesiye kadar yokum o saman
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden mutlu sağlıklı bayramlar....
valla mucizemi yoksa olacagimi vardi 72.5 a inmisim, 10 gun once 74 tum:):lepi:ama sirkeye devam, metabolizmayi hizlandiriyo sanirim...Nurdan hocam,
sırke bal karısımını ıcıyorum.. ama kuzey e bı zararı olur mu olmaz mı dıe onu arastırıyorum..gaz yapar mı sıkıntı yaratır mı onun ıcın bı bakınıyorum nette.
eğer yarın girmezsem topiğe gitmişiz demektir ptesiye kadar yokum o saman
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden mutlu sağlıklı bayramlar....
BURKOM BURCUUUUUUUUUUUUUUUUMMM
hay sen solasın bacım bee.. evrime yaptıgın tracyy teyzenin kitabından azcıcık minnacık bi özet yapmıştın ya bu akşam onu denedim oglum ilk defa aglamadan esneye esneye erkenden uyudu.
olayı şöyle özetliyim,
7,45 de ilk esnemesini gördüm hemen yatak odasına geçtik antereden yansıyan ışıkla emzirdim ve başladım kucagımda eee eee eee diye ninnilere ve oglum ard arda esnemeye başladı ve maşallah diyeyim saat 8 15 de uyudu:) yani oglum meger uykuzsuzlukdan uykuya dalamadıgı için aglıyormuş öyle deliler gibi. ahh kıyamma ya..
çocuk bakmayı bilmionuşum ya.. meger oglum erken uyutun diye sinyal veriyormuş da aaaaaaaaaaahhhh ahhhh..
neyhsem bu kitabı nerden bulurum ne kadar TL ye alabilerim..
ve alabilne kadar BURKOM Burcum spot özetlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?