ozlem sabah iciyorum ama belki sirkeden degildir, olacagi vardir, birde 2 gundur regl oldum dunyanin kan kaybi kilo kaybi olarak yansimisir belki:)))
Doğumdan sonra regl aşırı yoğun oluyor arkadaşıma bebeğinin bezleri bile yetmemişti...
Belki ondandır çünkü bende bir değişiklik yok... Yada yemeyi abarttığım için olmuştur..
niye yaa ahanda görürsün fotosunu koyacam tabe becerebilrsemmsen o baklavayi ac bende sana baklavacilar zinciri acicamdelikafadulden
pohaha :roflol:bak ben verdimm, ceee-vapppp...:))):
bişey mi sordun??iyi akşamlar kızlar.yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyoooooo.bende ağustos annesiyim ama:ecrin_bebek:lmaz:
yerim senüüü keşke yıldönümü falan kutlasaydık naniknanik Şenizceren.. konu acıldıkca, sen de yazdıkca sana da yazılır. burada bırbırıyle yazısan ınsanlar tam 13 aydır,7 gun bırbırıyle yazıstıgı ıcın bu dıyaloglar gerceklesıyor. hem ben sana cevap yazmıstım.. gerıye gıdersen gorebılırsın.
gitmeee nolurrr çok özlerim ben seni :gitme:nurdan benide yaz deftere bugün burdayım
hakan bugün hastalandı toparlanırsa yarın bizde çorum yolcusuyuz eger iiyileşirse
bizim evde hasta doldu hakan berat mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
deniyeceğimmm özlemm eğer gündüz yanlışlıkla uyursa yapıcam yoksa yarın gece uyuduktan sonra taktım kafaya bi kere cokacimcoookEsra baklava yapmak mı dedin?? Hemde yahoyla akannehir
öncelikle şöyle söylim heme heveslenme hayal kırklığınada uğrama huyları değişiyor geçici bi durumdur umarım ben yanılıyorumdur benimki gibi düzenli uyuyan bir velet yönteme dahi gerek kalmadan sapıtııyorsa bilemiyorum yanii ancak bu yöntemin tuttuğunu uzun vadede görür yada duyarsam inanrım öyle bir iki gece uyuma ile bu yöntem tutmaz şekerimneyhsem bu kitabı nerden bulurum ne kadar TL ye alabilerim..
ve alabilne kadar BURKOM Burcum spot özetlerini bekliyorum
ay ne kadar fesatsın beaa aklın fikrin orada hasret gidermekten kastım o anlamda değil kadın kocası ile hiç bi arada kalalmış bile gelen giden bide tırnak batması yüzünden kayganası falan hep onlara geliyomuş bayramdada anneleri gelicekmiş vs ama sen fesatsın kaarrdeşimmm..herhal o meseleyi konuşmadık telde o kadarda değiliz :umursamaz: :mymeka:ayyyy gpysym esram ya pervinle tlf da bile muhabbet nerelere gitmiş hey ya Rabbim. bide gelmişsin yazmışsın forumda. heeeeee
ayagı derken tırnakları çok mu fena olmuş. ayyy Allah şifa versin...
ben bu fotoları facete gördümmm maşallah eceye zaten bu kızın ifade çok farklı büyük adam gibi karizmatikkİyi akşamlar herkese
dizi bitti ben geldim
Ecenin bugün taze çekilmiş fotolarını eklemek istiyorum]
50 kgmu o nası bişey yicek bişeymi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?