2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canan maşallah kuzuma bu kocaman olmuş ya opuyorumnanaktan
Ecede oyuncağını bulmuş büyük aşk yaşıyorlar sanki kaydirigubbakcemile3

ozlem sabah iciyorum ama belki sirkeden degildir, olacagi vardir, birde 2 gundur regl oldum dunyanin kan kaybi kilo kaybi olarak yansimisir belki:)))

ozlem sabah iciyorum ama belki sirkeden degildir, olacagi vardir, birde 2 gundur regl oldum dunyanin kan kaybi kilo kaybi olarak yansimisir belki:)))

Doğumdan sonra regl aşırı yoğun oluyor arkadaşıma bebeğinin bezleri bile yetmemişti...
Belki ondandır çünkü bende bir değişiklik yok... Yada yemeyi abarttığım için olmuştur..

Doğumdan sonra regl aşırı yoğun oluyor arkadaşıma bebeğinin bezleri bile yetmemişti...
Belki ondandır çünkü bende bir değişiklik yok... Yada yemeyi abarttığım için olmuştur..

hastaneden kalan altbezleri vardi onlari takicaktim nerdeyse ya, bu ne boyle...

Ne monologu beaaa... yerım ben senı :)
Nurdanım, bende basladım su sırkeye, yazdım buzdolabının uzerıne, dun 66.7 ıdı kılom, bakalım ne olacak bır hafta sonraki durumum

Yemeyi kesmedım ama.. o konuda kendımı kısıtlamıyorum acıkcası..

Bu sırke ıle ılgılı cok yazı okudum sıtede.. kımıne gore hıc fayda etmıyor, kımın de mucıze yaratıyor, bakalım bızım metobolızma ne cevap verecek..

sen o baklavayi ac bende sana baklavacilar zinciri acicamdelikafadulden
niye yaa ahanda görürsün fotosunu koyacam tabe becerebilrsemm
açmayan ne olsun hee ne olsun söleeeeeeeeee
bak ben verdimm, ceee-vapppp...:))):
pohaha :roflol:
iyi akşamlar kızlar.yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyoooooo.bende ağustos annesiyim ama:ecrin_bebek:lmaz:
bişey mi sordun??
yerim senüüü keşke yıldönümü falan kutlasaydık naniknanik Şeniz
nurdan benide yaz deftere bugün burdayım
hakan bugün hastalandı toparlanırsa yarın bizde çorum yolcusuyuz eger iiyileşirse
bizim evde hasta doldu hakan berat mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gitmeee nolurrr çok özlerim ben seni :gitme:
Esra baklava yapmak mı dedin?? Hemde yahoyla akannehir
deniyeceğimmm özlemm eğer gündüz yanlışlıkla uyursa yapıcam yoksa yarın gece uyuduktan sonra taktım kafaya bi kere cokacimcoook
neyhsem bu kitabı nerden bulurum ne kadar TL ye alabilerim..

ve alabilne kadar BURKOM Burcum spot özetlerini bekliyorum
öncelikle şöyle söylim heme heveslenme hayal kırklığınada uğrama huyları değişiyor geçici bi durumdur umarım ben yanılıyorumdur benimki gibi düzenli uyuyan bir velet yönteme dahi gerek kalmadan sapıtııyorsa bilemiyorum yanii ancak bu yöntemin tuttuğunu uzun vadede görür yada duyarsam inanrım öyle bir iki gece uyuma ile bu yöntem tutmaz şekerim
ayyyy gpysym esram ya pervinle tlf da bile muhabbet nerelere gitmiş hey ya Rabbim. bide gelmişsin yazmışsın forumda. heeeeee

ayagı derken tırnakları çok mu fena olmuş. ayyy Allah şifa versin...
ay ne kadar fesatsın beaa aklın fikrin orada hasret gidermekten kastım o anlamda değil kadın kocası ile hiç bi arada kalalmış bile gelen giden bide tırnak batması yüzünden kayganası falan hep onlara geliyomuş bayramdada anneleri gelicekmiş vs ama sen fesatsın kaarrdeşimmm..herhal o meseleyi konuşmadık telde o kadarda değiliz :umursamaz: :mymeka:
İyi akşamlar herkese
dizi bitti ben geldim
Ecenin bugün taze çekilmiş fotolarını eklemek istiyorum]
ben bu fotoları facete gördümmm maşallah eceye zaten bu kızın ifade çok farklı büyük adam gibi karizmatikk

50 kılo hedefım.. mayısa kadar acaba gelebılır mıyım merak konusu.. onumde tam 18 kılo var.. vermeye basladıkca hırslanır ınsan.. hıc bır eskı kıyafetım olmuyor, ısrarla da yenı bısı almıyorum,bakalım ne olacak??

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Ulen bız ne dıyorusss, sendekı baklava yapma hırsına bakk, öldürücemm seni yaa!!

27 ayar mı yapacaksın bacım.. sendekı bu hırsla onu da yaparsın.. sabaha kadar yaparsın artıkın :))

sağolun arkadaşalr - tüm bebişlere maşallah

ben hala regl omadım ara sıra kasıklarım dürtüyo koşuyorum bakıyorum bişey yok - o ilk aydan çok korkuyorum - inş biraz daha idare eder :)

aa nurdanda yazmış zaten kitap fiyat bilgilerrr

benim hedefimde 65 kg şöylekiii
şubat 75
haziran 65
tabii ne derece başarılı olucam bilmiyorm

Bu kadar buyuk boşuna yazmamıs bunları dı mı ama?? su emzırme olmasa dört elle sarılırdım.. ama emzırmek su an herseyden daha kıymetlı..

Az yiyen az uyur, çok yiyen güç uyur. (Atasözü)

Açlık ilaçların padişahıdır. Açlığı canla gönülle benimse onu hor görme. (Hz. Mevlana)

Açlık ilaçtır, hastalık ise üst üste yemektir. (Haris bin Kelde)

Mideyi taşıyan ayaklar değil, ayakları taşıyan midedir. (Cervantes)

Kemale erenler, ancak midelerine gireni kontrol etmekle kemale ermişlerdir. (ıbrahim bin Ethem)

Yemede, içmede orta yola riayet etmeyenler, kendilerinin düşmanıdır. (Hz. Ali r.a)

Çok yiyenin aklı zayıf, kalbi katı, hisleri kaba, vücudu anormal, sihati bozuk ve ömrü kısadır. (S. Kaptanağası

Eğer insan yalnız yemekle yaşasaydı, çok yiyenler daha çok yaşardı. (Nizami)

Nefsine uyma, yemeği az ye ki seni sırtında taşısın, eğer çok yersen, sen yemeği sırtında taşırsın. (Atasözü)

ınsanın düşmanı karnıdır. (Atasözü)

Nice yemekler vardır ki, yiyeni yemiştir. (Hukema)

efrriimmm ben yemeyeceğim herhaldee hepsini :CüvCüv:
yapıp annemlere götüreceğim iki dilim yerim çok güzel olursa 4-5 te olabilerr sırnaşık şey

bizde oyuncağımızı bulduk bobo adı :)

Evrim aynı yoldayız ben 62 olsam yeter valla 20 kilo vermem lzaım benimde :sinifsinif:
Araştırıyordun bebeğe zararı var mı diye bugün sonuç nedir??

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…