50 kılo hedefım.. mayısa kadar acaba gelebılır mıyım merak konusu.. onumde tam 18 kılo var.. vermeye basladıkca hırslanır ınsan.. hıc bır eskı kıyafetım olmuyor, ısrarla da yenı bısı almıyorum,bakalım ne olacak??
efrriimmm ben yemeyeceğim herhaldee hepsini :CüvCüv:
yapıp annemlere götüreceğim iki dilim yerim çok güzel olursa 4-5 te olabilerr sırnaşık şey
Özlem bacım.. masallahh kuzuna, tam topiş,çok şirin bişi bu yaaa.. oyuncagınısı bulmanız ne gusel olmus, bızde bulduk rahatladık, üstümden yük kalktı fallaaa.. :)) Neva nın ayısı var, bısde bı fok yok... uykularım kacıyordu kaydirigubbakcemile3
Özlem bacım.. masallahh kuzuna, tam topiş,çok şirin bişi bu yaaa.. oyuncagınısı bulmanız ne gusel olmus, bızde bulduk rahatladık, üstümden yük kalktı fallaaa.. :)) Neva nın ayısı var, bısde bı fok yok... uykularım kacıyordu kaydirigubbakcemile3
inadım inat kıçım iki kanat diyosun yanii delikafaduldenyok daha neler blumikmi olucan basimiza, 50 kiloymusslmaz:bende kiyafet almiyorum yakinda ise esofmanla gidicem, kizilaydan almi gibi hergun ayni seyleri giyiyorum, ama inat ettim almicam ve vericem..
hadi lenn baklava sevmem o kadar yoksa affetmezdim sositososito4-5 in yanindaki sifirlari koymayi unuttun heraaldekaydirigubbakcemile2hic inandirici gelmedi oylede..
ha haa bizdede miki mouse var onunla bi pozu var velet o kadar ıyuncakta pembe mikiye takmış oğlumun eğilimi var tipide uygun delikafaduldenÖzlem bacım.. masallahh kuzuna, tam topiş,çok şirin bişi bu yaaa.. oyuncagınısı bulmanız ne gusel olmus, bızde bulduk rahatladık, üstümden yük kalktı fallaaa.. :)) Neva nın ayısı var, bısde bı fok yok... uykularım kacıyordu kaydirigubbakcemile3
yok daha neler blumikmi olucan basimiza, 50 kiloymusslmaz:bende kiyafet almiyorum yakinda ise esofmanla gidicem, kizilaydan almi gibi hergun ayni seyleri giyiyorum, ama inat ettim almicam ve vericem..
4-5 in yanindaki sifirlari koymayi unuttun heraaldekaydirigubbakcemile2hic inandirici gelmedi oylede..
yaa kızlar bebişler çok tatlı...
ÖZDE, DEVA, ECELER... bayıldım kızlara yaaaa maşallah hepsine!
nevanın ayısı kuzynin zürafası özdenin köpeği hayvanat bahçesi oldu :)
izimde essekle at kirmasi biseyimiz var:))cok seviyoss:))birde ucunda kopekmi tavsanmi olduguna karra veremdigim cingirgimiz var:hulya:
ha haa bizdede miki mouse var onunla bi pozu var velet o kadar ıyuncakta pembe mikiye takmış oğlumun eğilimi var tipide uygun delikafadulden
inadım inat kıçım iki kanat diyosun yanii delikafadulden
hadi lenn baklava sevmem o kadar yoksa affetmezdim sositososito
ha haa bizdede miki mouse var onunla bi pozu var velet o kadar ıyuncakta pembe mikiye takmış oğlumun eğilimi var tipide uygun delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?