2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok daha neler blumikmi olucan basimiza, 50 kiloymusslmaz:bende kiyafet almiyorum yakinda ise esofmanla gidicem, kizilaydan almi gibi hergun ayni seyleri giyiyorum, ama inat ettim almicam ve vericem..

efrriimmm ben yemeyeceğim herhaldee hepsini :CüvCüv:
yapıp annemlere götüreceğim iki dilim yerim çok güzel olursa 4-5 te olabilerr sırnaşık şey

4-5 in yanindaki sifirlari koymayi unuttun heraaldekaydirigubbakcemile2hic inandirici gelmedi oylede..

Özlem bacım.. masallahh kuzuna, tam topiş,çok şirin bişi bu yaaa.. oyuncagınısı bulmanız ne gusel olmus, bızde bulduk rahatladık, üstümden yük kalktı fallaaa.. :)) Neva nın ayısı var, bısde bı fok yok... uykularım kacıyordu kaydirigubbakcemile3

süpermiş dediğim efrimin bulduğu özlü sözlerdii

özdeye bak yaa yanak sarkmışş maşallah kocamannn gıdısını yerimmm

Çıldırıciğim! Doruk oturarak emmiyor. Ayakta geziyoruz. Çok aç da olsa, bir kaç yudumdan sonra ortalığı ayağa kaldırıyor! Yaklaşık 1 haftadır durum bu! Acep nedendir? Gece cokurcokur emiyo ama...

NAsıl oldu bilmiyorum, 1 kg gitmiş cart diye. Ayakta emzirmenin faydaları mı acep :))) 71.2 çıktım sabah! Hedefim 62... yaza tabii :) bikini giycem, hırs yaptım P

nevanın ayısı kuzynin zürafası özdenin köpeği hayvanat bahçesi oldu :)

izimde essekle at kirmasi biseyimiz var:))cok seviyoss:))birde ucunda kopekmi tavsanmi olduguna karra veremdigim cingirgimiz var:hulya:

yok daha neler blumikmi olucan basimiza, 50 kiloymusslmaz:bende kiyafet almiyorum yakinda ise esofmanla gidicem, kizilaydan almi gibi hergun ayni seyleri giyiyorum, ama inat ettim almicam ve vericem..
inadım inat kıçım iki kanat diyosun yanii delikafadulden
4-5 in yanindaki sifirlari koymayi unuttun heraaldekaydirigubbakcemile2hic inandirici gelmedi oylede..
hadi lenn baklava sevmem o kadar yoksa affetmezdim sositososito
ha haa bizdede miki mouse var onunla bi pozu var velet o kadar ıyuncakta pembe mikiye takmış oğlumun eğilimi var tipide uygun delikafadulden

o ne ki bilmiyürümmm??? :)) neysekı orada kızılayı bılen yok, o konuda yırrtın.. bır suru kotum var.. hepsı popodan yukarıya cıkamıoo.. falla fenalardayımm kafamçokkarıştı

ben kendısıne uyarı yaptım,sarsılmıs, kendıne gelmıstır.. komık oluyor bole yazılar yazmak, 4-5 ne yaf.. en cok 4-5 börege, lahmacun sayısına falan yaksııyor.. dı mı ama??

Ayy sustumm.. yemek yazmak yok, sırkelı suyumu höpletırken reva degıl bu...

yaa kızlar bebişler çok tatlı...

ÖZDE, DEVA, ECELER... bayıldım kızlara yaaaa maşallah hepsine!

burcum tatlim, osledim seni,doruk niye sapitti buaralar boyle ya, insallah su gecis donemini atlatirda duzene girer biranonce, bu 3. ay her cocukta farkli oluyor demekki..

buda yahonun miki faresi her ne kadar poz vereceğim diye gözüne soksada fareyi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan
Taze burcu geçici bir durumdur umarım zor hep ayakta emmesi...
Anlaşılan evrim sabah akşam içiyor o zaman bende içmeye gidiyorum şimdi yerimseniben

nevanın ayısı kuzynin zürafası özdenin köpeği hayvanat bahçesi oldu :)

ama bısımkının adı zureyfa.. surafa degıl.. halası 11 saat derse gırmıs o gun, eve geldı, bak halası ne aldık dedık.. o o ne dedı, dedım zurafa... dedı kı züreyfa ne,nası bı hayvandı ki, unuttumm dedı bı an :))) bız ev halkı tabı kı yerlerde, o yuzden adı süreyfa kaldı oyuncagın..

izimde essekle at kirmasi biseyimiz var:))cok seviyoss:))birde ucunda kopekmi tavsanmi olduguna karra veremdigim cingirgimiz var:hulya:

nerede, hanı, bız goremedık.. herkes ıspatlı fotolu koyuyoo... ınanmam.. lmaz:

ha haa bizdede miki mouse var onunla bi pozu var velet o kadar ıyuncakta pembe mikiye takmış oğlumun eğilimi var tipide uygun delikafadulden

Ay ozgurle cok gulduk gece vakti.. sen cok yaşa e mi??

baklava sevmiyon niye yapiyon bacim??ben olsam oo ikiser ikiser atardim agzima hele bide fistikliysaakaydirigubbakcemile2

ya deme cocuga oyleeeeeeeelmaz:sapina kadar erkek yahoooo, kocum benim...

ay tazem yaa off yakındır bizimde ayakta emzirmelerimiz kitabı okuyup uygulamaya kararlıyım ama şimdi kalkıyorum işim var çamaşır asıcam off yıka yıka bitmiyorr bu evin işi bitmiyor pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…