buda yahonun miki faresi her ne kadar poz vereceğim diye gözüne soksada fareyi kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan
Taze burcu geçici bir durumdur umarım zor hep ayakta emmesi...
Anlaşılan evrim sabah akşam içiyor o zaman bende içmeye gidiyorum şimdi yerimseniben
denemk için yapıcam ama cevizli fıstıklı deel o kadar zengin diiliz biz
noldu bu geyiğinde modası geçti herhal yapmıyonuss artık laelaelaelaelae
bende bi içiyorum bi içmiyorum bende artık düzenli içeceğimmmm
anam ne bileyim bu hafta temizlk vs yaptım beyazlar -renkliler -yahonunkiler- havlular -nevresimler sayayımmı bacım??geniş temizlk yaptım hatta topikte geri kalmamnın nedenlerinden biride budurr
her yemekten sonra iç.. ole yasmıs kadınlar.. bır de sabah ac karnına ıcerek mıdenızı haşat etmeyın dıyorlar..
biara cekerim fotocuk...
buarada bizimki buaralar kendi kendine takiliyor, konusuyor, mirildaniyor, bagiriyor..bende oun anlamsiz seslerini taklit ednce aramizda ilginc spastik ve anlamsiz bir diyalog oluyor..belki onun dilinde kufur ediyorumdur, ne anlama geliyor acaba bu soylediklerim, yada ne anliyor cok merak ediyorum..
Ama ben sadece sabahları aç karnına içiyordum şimdi yanlış mı yapıyorum? CADIARZU
Bende bebişimde bir farklılık hissetmedim ama inşş. zararı yoktur..
Canan iyi geceler cnm yerimseniben
oyy massallah ya aysin çok seker birsey buuuDeva'mın bayramlık kıyafet denemeleri buyrunnnnnnnnn
Yazın çok küçüktü yavrum, heveslenip aldığım ya da hediye gelen elbiselerin hiç birini giydiremedim, arada evde giydirip resim çekiyorum, sonra çıkarıyorum, ama çok tatlı değil mi :kedi:
birde ne varsa eskilerde var ben hatırlarım annem yiğenimin burnuna tülbent koyar ağzını dayar ve çekerdi aynı bunların görevini görüyo işte sakın ığğğğ filan yapmayın eskiden aspratör mü vardı varsada bizim haerimiz yokmuş demek :))
ece den fotolar
yolda giderken dinlemek için M.Akifin sevdiği tüm parçaları bir cd ye kopyalamaya çalışıyorum olmuyor ya biri bana yardım etsiiiiiiiiin.. Nero kullanıyorum cdyi takıyorum albumu seçiyorum yak diyorum olmuyor cd uygun değilmiş halbusem sırf bu kopyalama işi için aldım cd leri.üstelik bilgisayarı istediği cd nin aynısınn tıpkısı nerde hatayapıyorum acep..
biraz geç oldu ama herkesin öğretmenler gününü kutlarıma.s.
bu arada benimde dün doğumgünümdü eşim çiçek almış birde pasta yaptırmış çok mutlu oldum:sm_cool:
esranında dün doğum günüydü onuda facebooktan kutlamıştım ama tekrardan kutlarım a.s.
Nurdan hocam,
sırke bal karısımını ıcıyorum.. ama kuzey e bı zararı olur mu olmaz mı dıe onu arastırıyorum..gaz yapar mı sıkıntı yaratır mı onun ıcın bı bakınıyorum nette.
BURKOM BURCUUUUUUUUUUUUUUUUMMM
hay sen solasın bacım bee.. evrime yaptıgın tracyy teyzenin kitabından azcıcık minnacık bi özet yapmıştın ya bu akşam onu denedim oglum ilk defa aglamadan esneye esneye erkenden uyudu.
olayı şöyle özetliyim,
7,45 de ilk esnemesini gördüm hemen yatak odasına geçtik antereden yansıyan ışıkla emzirdim ve başladım kucagımda eee eee eee diye ninnilere ve oglum ard arda esnemeye başladı ve maşallah diyeyim saat 8 15 de uyudu:) yani oglum meger uykuzsuzlukdan uykuya dalamadıgı için aglıyormuş öyle deliler gibi. ahh kıyamma ya..
çocuk bakmayı bilmionuşum ya.. meger oglum erken uyutun diye sinyal veriyormuş da aaaaaaaaaaahhhh ahhhh..
neyhsem bu kitabı nerden bulurum ne kadar TL ye alabilerim..
ve alabilne kadar BURKOM Burcum spot özetlerini bekliyorum
Bu kadar buyuk boşuna yazmamıs bunları dı mı ama?? su emzırme olmasa dört elle sarılırdım.. ama emzırmek su an herseyden daha kıymetlı..
Az yiyen az uyur, çok yiyen güç uyur. (Atasözü)
Açlık ilaçların padişahıdır. Açlığı canla gönülle benimse onu hor görme. (Hz. Mevlana)
Açlık ilaçtır, hastalık ise üst üste yemektir. (Haris bin Kelde)
Mideyi taşıyan ayaklar değil, ayakları taşıyan midedir. (Cervantes)
Kemale erenler, ancak midelerine gireni kontrol etmekle kemale ermişlerdir. (İbrahim bin Ethem)
Yemede, içmede orta yola riayet etmeyenler, kendilerinin düşmanıdır. (Hz. Ali r.a)
Çok yiyenin aklı zayıf, kalbi katı, hisleri kaba, vücudu anormal, sihati bozuk ve ömrü kısadır. (S. Kaptanağası
Eğer insan yalnız yemekle yaşasaydı, çok yiyenler daha çok yaşardı. (Nizami)
Nefsine uyma, yemeği az ye ki seni sırtında taşısın, eğer çok yersen, sen yemeği sırtında taşırsın. (Atasözü)
İnsanın düşmanı karnıdır. (Atasözü)
Nice yemekler vardır ki, yiyeni yemiştir. (Hukema)
bizde oyuncağımızı bulduk bobo adı :)
Evrim aynı yoldayız ben 62 olsam yeter valla 20 kilo vermem lzaım benimde :sinifsinif:
Araştırıyordun bebeğe zararı var mı diye bugün sonuç nedir??
Çıldırıciğim! Doruk oturarak emmiyor. Ayakta geziyoruz. Çok aç da olsa, bir kaç yudumdan sonra ortalığı ayağa kaldırıyor! Yaklaşık 1 haftadır durum bu! Acep nedendir? Gece cokurcokur emiyo ama...
NAsıl oldu bilmiyorum, 1 kg gitmiş cart diye. Ayakta emzirmenin faydaları mı acep :))) 71.2 çıktım sabah! Hedefim 62... yaza tabii :) bikini giycem, hırs yaptımP
aynen, yıka yıka aynı şeyleri giy bıktım..ben de inat ettim almıyorum..ayakkabılarda da durum aynı...yok daha neler blumikmi olucan basimiza, 50 kiloymusslmaz:bende kiyafet almiyorum yakinda ise esofmanla gidicem, kizilaydan almi gibi hergun ayni seyleri giyiyorum, ama inat ettim almicam ve vericem..
keşke dillerini çözebilsek.. dün hastanedeydik.. emzirme odasındaydım, bi kadın geldi bebeğiyle.. beni görünce bozuldu.. meğer yabancı biri olunca bebek aç olsa da emmiyormuş.. enteresan... kız bebek bana baktı baktı baktı emmedi annesini...çaresiz kadın emziremeden gittiler..Çıldırıciğim! Doruk oturarak emmiyor. Ayakta geziyoruz. Çok aç da olsa, bir kaç yudumdan sonra ortalığı ayağa kaldırıyor! Yaklaşık 1 haftadır durum bu! Acep nedendir? Gece cokurcokur emiyo ama...
NAsıl oldu bilmiyorum, 1 kg gitmiş cart diye. Ayakta emzirmenin faydaları mı acep :))) 71.2 çıktım sabah! Hedefim 62... yaza tabii :) bikini giycem, hırs yaptımP
bizim tavşanımız ve sticker öküzümüz var..duvardaki bu öküze bayılıyor..nevanın ayısı kuzynin zürafası özdenin köpeği hayvanat bahçesi oldu :)
annem bana 40 günlükkken balık ezip tattırmış.. aslında pütürlü şeyleri çok iri olmaadıkça yerler ama şu an çok erken tabiiki..ah anneler ah...Annem gene bombayı patlattı. Doruk'a minik ekmek parçaları, peynir falan vermeye çalışıyor. Doruk'un da damağna yapıştı, öğüre öğüre bir hal oldu. Elimi soktum ağzına da çıkardım. Duyan duymayan kalmasın, biz sıvı gıdayı hallettik, katı gıdaya geçtik :))) Anne dedim, pütürlü onlar, çocuk pütürlü şeyi nasıl yesin, daha anne sütü dışında pek bişi tanımıyor. Alışsın, diyor. Nasıl? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?