2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buda yahonun miki faresi her ne kadar poz vereceğim diye gözüne soksada fareyi kaydirigubbakcemile3

Ay yerım ben bu sıpayıı!!! Alllaamm yaaa, yerim yerimmmmmmmmmmm

Teşekkürler teyzeleri opuyorumnanaktan
Taze burcu geçici bir durumdur umarım zor hep ayakta emmesi...
Anlaşılan evrim sabah akşam içiyor o zaman bende içmeye gidiyorum şimdi yerimseniben

Özlem yazmamısım yaff, bende kendı kendıme dıyorum yaa.. sana da yazdıgımı sandım, bısı oldugu yok yafrum, gozle gorulur bı sıkıntı yasamıyorum acıkcası sımdılık..

denemk için yapıcam ama cevizli fıstıklı deel o kadar zengin diiliz biz

noldu bu geyiğinde modası geçti herhal yapmıyonuss artık laelaelaelaelae

anam ne bileyim bu hafta temizlk vs yaptım beyazlar -renkliler -yahonunkiler- havlular -nevresimler sayayımmı bacım??geniş temizlk yaptım hatta topikte geri kalmamnın nedenlerinden biride budurr

biara cekerim fotocuk...

buarada bizimki buaralar kendi kendine takiliyor, konusuyor, mirildaniyor, bagiriyor..bende oun anlamsiz seslerini taklit ednce aramizda ilginc spastik ve anlamsiz bir diyalog oluyor..belki onun dilinde kufur ediyorumdur, ne anlama geliyor acaba bu soylediklerim, yada ne anliyor cok merak ediyorum..

anam ne bileyim bu hafta temizlk vs yaptım beyazlar -renkliler -yahonunkiler- havlular -nevresimler sayayımmı bacım??geniş temizlk yaptım hatta topikte geri kalmamnın nedenlerinden biride budurr

çocukla nası temızlık yapıyorsunuz, valla da bılla da cok takdır edıyorummm.. Kuzey ı dakıka yannıs bıraksan vay halımeee yaff.. mama sandalyesınde otururken ben yemek yapıyorum anca.. o kadar.

her yemekten sonra iç.. ole yasmıs kadınlar.. bır de sabah ac karnına ıcerek mıdenızı haşat etmeyın dıyorlar..

Ama ben sadece sabahları aç karnına içiyordum şimdi yanlış mı yapıyorum? CADIARZU
Bende bebişimde bir farklılık hissetmedim ama inşş. zararı yoktur..
Canan iyi geceler cnm yerimseniben

Ahaaa.. bıs de ole yapıyoruss.. cok enteresan bı durum oluyor.. ama benım cok hoşuma gııdyo.. Ozgur cok gıuluyor halımısee :))

Ama ben sadece sabahları aç karnına içiyordum şimdi yanlış mı yapıyorum? CADIARZU
Bende bebişimde bir farklılık hissetmedim ama inşş. zararı yoktur..
Canan iyi geceler cnm yerimseniben

Iste mıdeyı haşat edersınıs dıe yapmayın demıs bunu uuzun sure kullananlar.. her yemekten sonra ıcın daa ıyı demısler..

Cıgerlerım hepınıze ıyı geceler.. Allaha emanet olun, yarın gorusurus ınsallahh.

oyy massallah ya aysin çok seker birsey buuu

aaa super bir yontemya ece nin burnu hiçtıkanmadı ama aklımda olsun bir çocuk buyuttum kocaman olud hiç duymadım bu yontemi berkeninde burnu hasta oldumu çok tıkanırdı supermis valla:)

meltemm sende kızında harikasiniz catlıyoruz ortamızdan senin bu bele oturan eteciklerini gorunce:)))

gullum bak nero da oyle bir dandiriklik oluyor cd kopyalama esnasında ses cd si degil veri cd si secenegini sec ozaman cd yi kabul ediyor ve aynı sekil çekim yapıyorsun calısıyor yani veri olarak kayıt yap aklında olsun

ayy dilekcim ya ben atlamısım aynı gunmu bizim dogumguunlerimiz yanii nice mutlu yaslara sanada hayatım

Nurdan hocam,

sırke bal karısımını ıcıyorum.. ama kuzey e bı zararı olur mu olmaz mı dıe onu arastırıyorum..gaz yapar mı sıkıntı yaratır mı onun ıcın bı bakınıyorum nette.

valla bende tekrar içmeye basladım biroz kilo verdim ama dikkat de ediyorum hangisi sebep oldu kilo vermeme bilemiyorum

d n r da 25 tl yani liste fiyatı 25 nette 17 lere var amakargo parası var tabi
e peki senin oglan simdi memedemi uyudu yatagına koyudn kndimi uyudu yanii???

nee kadar dogru soylemisler yaaa

bizde oyuncağımızı bulduk bobo adı :)

Evrim aynı yoldayız ben 62 olsam yeter valla 20 kilo vermem lzaım benimde :sinifsinif:
Araştırıyordun bebeğe zararı var mı diye bugün sonuç nedir??

ozlemm çok tatlı bu ya topigimizin tum bebekleri çok sekeler valla bizim topik diye soylemiyorum:)

haydaa seninkide nesrinin cagan gibi mi oldu ama bak artık cagan bırakmıs ayakta emme olayını bir donem bu da belki kimbilir
insallah çabuk geçen bir donemdir

Son düzenleyen: Moderatör:
ben dun tracy hog kitabinin yatır kaldır yontemini üozet geçerim dedim unutmusum zaten kimsede kaale almamıs hani yazmamıssın dememis:))))

yazıyorum yinede:)

simndi yat kalk yontemi asla iki kisi ile olmayacak tek bir kisi gorevi ustlenecek diyelim anne ama anne yorulunca içeri baba girince bu bir uyaranmıs baba girdigi andan itibaren basa sarmıs gibi oluyormus hani tekrar bir surec tekrar dikkatı dagılcak falan
birde burcum senmi yazmıstın hani muzikli birseyleri actım falandiye boyle seyler olmayacak oda mumkun oldugu kadar karanlık olacak uyaran hiçbir oyuncak vs olmayacak sadece uyku arkadası olacak oda hareketsiz dikkat dagıtmayacak birsey olcak

çocuk kucakta en fazla 4 dk tutulcak aglar halde olsa bile 4 dk doldumu yataga yine birakılcak onun harici aglaması kesildigi an tekrar anında yataga koncako yataga geri koymayı geçiktirirseniz basarıya ulasmanız zor olurmus
ana noktalar bunlar
6 aya kada sss pat yontemi denen olay iste sırta patpat dokunuslar sisss siss diye ses vermek seklinde olcak 6 aydan sonra patpat lar dikkat dagıtcagından sadece karnına falan biryerine elinizi dokundurcaksınız
ama ben vazgectim acıkcası bu yontemden
çunku sistemçok kolay bozulabiliyor
mesela 3 aydan 4 aya geçiste rutin deisiyor yani easy denen yontem degisiklige ugramalı buyudukce bebek 4 aydan sonra 6, ayda degisim var bu degisimler doneminde rutin bozulabiliyoryat kalk fayda etmez olup basa donme gibi olabiliyormus hos tam basa donus gibi olmaz çocuk yine hatırlar ama ne bilim seyahat edince disçıkınca hasta olunca rutin vey at kalk olayı bozulcaksa bana çok uymaz ne diye paralayayım kendimi memede uysun varsin gitigi kadar diyorum gunduz zaten bakıcıa mesgul olcak aksamnda ben 4 zsaat bakcam haftasonu birsekil herkes evde buyutur gideriz bu sekil diyorum yani umudmu kaybettim bu yontem çok rutine baglı bu da bana ters benim evde yatılı bakıcım falan yok olamazda hiç aksambiryere çıkmıycazmı bebekle bu sistem genelde onu gerektiriyor yok yani
baska sorusu olan varsa yanıtlarım tek tek okudum kitabınbukısımlarını

Özlem yaa bu kız aynı sen! Maşallah :) annesi gibi güzel ve alımlı olcak :)

Esrako, teşekkürler canım. Ben de Onur'a sipariş ettim, Alsancak'ta birkaç kitabevine soracak. Varsa alıp gelecek. 1 gece uygulamaya kalktım anladığım kadarıyla ama olmadı. Demek yanlış yapmışım. Zaten bugünlerde emme problemimiz var. Dediğin gibi inşallah çabuk geçer.

Birkaç defa biberonla, 2 defa da kaşıkla verdik sütümü geçen hafta. Emme problemi yoktu. Kaşıkla vermek mi olumsuz etki yaptı acaba? (Annem biberonu bulamadığı için kaşıkla vermiş sütümü, onu da zorla içmiş, istememiş kaşığı. Dolayısıyla bunu da çok sanmıyorum)

Annem gene bombayı patlattı. Doruk'a minik ekmek parçaları, peynir falan vermeye çalışıyor. Doruk'un da damağna yapıştı, öğüre öğüre bir hal oldu. Elimi soktum ağzına da çıkardım. Duyan duymayan kalmasın, biz sıvı gıdayı hallettik, katı gıdaya geçtik :))) Anne dedim, pütürlü onlar, çocuk pütürlü şeyi nasıl yesin, daha anne sütü dışında pek bişi tanımıyor. Alışsın, diyor. Nasıl? kaydirigubbakcemile3

yok daha neler blumikmi olucan basimiza, 50 kiloymusslmaz:bende kiyafet almiyorum yakinda ise esofmanla gidicem, kizilaydan almi gibi hergun ayni seyleri giyiyorum, ama inat ettim almicam ve vericem..
aynen, yıka yıka aynı şeyleri giy bıktım..ben de inat ettim almıyorum..ayakkabılarda da durum aynı...
keşke dillerini çözebilsek.. dün hastanedeydik.. emzirme odasındaydım, bi kadın geldi bebeğiyle.. beni görünce bozuldu.. meğer yabancı biri olunca bebek aç olsa da emmiyormuş.. enteresan... kız bebek bana baktı baktı baktı emmedi annesini...çaresiz kadın emziremeden gittiler..
nevanın ayısı kuzynin zürafası özdenin köpeği hayvanat bahçesi oldu :)
bizim tavşanımız ve sticker öküzümüz var..duvardaki bu öküze bayılıyor..
annem bana 40 günlükkken balık ezip tattırmış.. aslında pütürlü şeyleri çok iri olmaadıkça yerler ama şu an çok erken tabiiki..ah anneler ah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…