2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğum günün kutlu olsun canım

saol tatlım

iyi akşamlar kızlar.yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyoooooo.bende ağustos annesiyim ama:ecrin_bebek:lmaz:

hoşgeldin aramıza canım ne sormuştunkiiii

eğer yarın girmezsem topiğe gitmişiz demektir ptesiye kadar yokum o saman
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden mutlu sağlıklı bayramlar....

hayırlı yolculuklar iyi bayramlar

saol canım teşekkür ederim hep beraber

ya benim tosuncuk mama yiyiyor süt finish bitti artık benide almıyo zaten sağıp verdim bugüne kadar ama artık sütümde bitti gibi.belki mama daha tok tutuyor ondan uyuyor diyecem ama benimkide gündüz hiç uyumuyor tabi gecede yamuluyor

ıyi akşamlar herkese
dizi bitti ben geldim
Ecenin bugün taze çekilmiş fotolarını eklemek istiyorum

maşallah eceye

Son düzenleme:
Deva, Ece,Yahoo, Özde...Öperim her birinizi muckkk..
Herkese günaydın... a.s.
Ayy mesaj yazdım gelmedi :sinifsinif: bizde seni öptük ayça teyzesi :) dün gece rüyamda seni gördüm içeriğini söylemem rüya işte saçma sapan birşeydi :kedi:
Taze Burcum bana ettiğin iltifatlar gözümden kaçmadı teşekkür ederiz :) o sizin güzelliğiniz :1rolleyes:
Esrako evet ağustos bebişlerinin hepsi birbirinden güzel annelerininde hepsi birbirinden şeker opuyorumnanaktan
Maviş teşekkürler cnm zemuszemus
Atladığım birşey oldu mu acaba?? CADIARZU

ben dun tracy hog kitabinin yatır kaldır yontemini üozet geçerim dedim unutmusum zaten kimsede kaale almamıs hani yazmamıssın dememis:))))

yazıyorum yinede:)

Ben de aldım kitabı ama hiç uygulayabileceğim bir yöntem gibi değil. Zaten kendi kendimize bir sistem oturttuk gibi. Yatma-mama saatleri aşağı yukarı belli çok da motamod gitmeye zorlamayacağım.

ESRA, KEDİCİ, FASULYEKO, DNZYILDIZI84 bebişlerinize bayıldım. Harikalar. Öpüyorum hepsini gıdılarından. opuyorumnanaktan

aynen, yıka yıka aynı şeyleri giy bıktım..ben de inat ettim almıyorum..ayakkabılarda da durum aynı...

...

inatla 38 numara ya cikan ayaklarimi 37 numara gecen seneki botuma tiktim; hic bi ayakkabimi giyemiyorum(kiyafetleri gectim, paltolarin onu kapanmiyor((almiycam, bi kot aldim 44 beden baska 44 beden almiycam...istemiyorum dolabimda 44 beden(

ben kitaptaki EASY yontemini daha udzenli uygulamaya basladim, onceden hep not ediyordum mama saatlerini atlamamk icin, simdi dahada duzenli yapiyorum, birde ben mamadan sonra uyutuyordum hep ama sorun oluyordu dalmiyordu, erken uyaniyordu simdi, EASY deki gibi yedir, aktivite yap, uyut yapiyorum, ve iki-uc gundur kendi isarte veriyor uyuycm diye, gozlerini ovusturuyor, ve emzigi verince ayakya bile sallamadan hemen kucagimda uyuyor..masallah:))gunduz uykularida bu sayede duzene girdi, anneme uygulamasini soyledim gunduz artik 3 kere 1 er saat uyuyor bu sayede:))

kitabin hepsini bitirince yatir/kaldira basliycam, bence olucak gibi, cunku aksamlari daha sakin artik aglama krizleri azaldi cok sukur..

ama yinede konusmak icin daha erken, bi iki hafta boyle gidicekmi bakayim, yoksa yine bir gecis donemimi, mesela artik kendi kendine oyalanmaya basladi, haa salincagin faydasi goz ardi edilemez tabi, cunku yine oyun halisini pek sevmiyor..hatta dun salincakta uyuyakalmis muzik calip sallanirken, annem bi gelmis uyumus yavrum oynarken..

Dün sabaha karşı kızımın ağlaması üzerine emzirmek için uyandım başım çok fena döndü beşiği tuttum bayılacaktım neredeyse eşime seslendim hemen uyandı normalde ağırdır uykusu allahtan özdeyi aldıktan sonra olmadı bu durum ... Yatağa uzandım azıcık geçince emzirdim..
Bu arada özde bizim odada beşikte yatıyor ne zaman odasına geçmeliyim sizce?? Şimdilik emzirmek için hemen kalkıyorum yakınımda pratik oluyor ama odasınada alışması lazım akannehir

Ay reca ederim. Çok sevindim faydalı olduğumaopuyorumnanaktan
Çok yorgun lursa Buse de yapıyor öyle. Önce bir 10 dakika kestirmesine izin veriyorum o zaman emiyor

Oh oh maşallah damadıma. Allah devamını göstersin

Bebeklerin sağlıklı gelişimi için bebek masajı çok yararlıymış. Televizyonda bir bebek bakım uzmanı söyledi. İnternette çeşit çeşit var. Ben de uykudan önce yapıyorum birkaç gündür

gecmis olsun ozlem, hamilemisin yoksam:)))yorgunluktan olmustur, birde ani kalktiysan yataktan olur oyle..

Bebeklerin sağlıklı gelişimi için bebek masajı çok yararlıymış. Televizyonda bir bebek bakım uzmanı söyledi. İnternette çeşit çeşit var. Ben de uykudan önce yapıyorum birkaç gündür

ben aksam banyosundan sonra kremle yapiyoum,cok da hosuna gidiyor keratanin:)) azaten bizim beyefendi metroseksuel, vucut kremi ayri, yuz kremi ayri, dot kremi ayri:)))cildi hassas oldugu icin her banyo sonrasi nemlenidiriyoruz heryerini...

Oyun halımızı bir bütün olarak ilk defa deniyoruz bakalım. Yorgun olmasına rağmen kuzum yarım saattir içinde. Birazdan uykusu gelir herhalkaydirigubbakcemile3

canim sikildi, kimsecik yok, calismak da istemiyorum, oglumu ozledi; ne foktan bigun( trde olsak bayram hazirliklari olurdu ne guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…