doğum günün kutlu olsun canım
iyi akşamlar kızlar.yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyoooooo.bende ağustos annesiyim ama:ecrin_bebek:lmaz:
eğer yarın girmezsem topiğe gitmişiz demektir ptesiye kadar yokum o saman
hepinizin bayramını kutluyorum şimdiden mutlu sağlıklı bayramlar....
Ayyy kızıma uslu uslu dedim bugün çıldırttı beni nazarım mı değdi ki?? kafamçokkarıştı
Esrako sonunda gönlüne göre bir bakıcı bulmana sevindim..
Esra baklava yapmak mı dedin?? Hemde yahoyla akannehir
Ece ve annesi gayet formda güzel çıkmışlar kocaman olmuş ecemiz
Deva nasıl poz vermiş öyle opuyorumnanaktan bayıldım....
Evroş cnm geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirler inş.
Kayra sizinde uyku düzeni tam oturmadı hala sanırım çok zor olmalı inş. kısa zamanda düzelir... Kitabı okuyan arkadaşlar sana taktik verirler herhalde yakın zamanda..
Maviş nice mutlu yıllara ....
Bu arada yoklamamı vermek istiyorum bende burdayım buyrunnnnnnnnn
MavişMavişşşşş
kız nerelerdesn madem oglun duzene girdi nie yazmın bacım bee.. ayrıcana kocamaan maşallah tosun paşaya akşam 8de uyyup sabah 5-6 ya kadar uyumak heeeeeeeee?heymaşallah diyeyim..ama nasıl oluyor bu biri banada söylesin. acep benim oglumun midesi çok mu küçükde hemencik acıkıyorr
ayyy çok şeker yaaaa...
buda yahonun miki faresi her ne kadar poz vereceğim diye gözüne soksada fareyi kaydirigubbakcemile3
yahoyada maşallah..
ayy dilekcim ya ben atlamısım aynı gunmu bizim dogumguunlerimiz yanii nice mutlu yaslara sanada hayatım
önemli değil canım çok teşekkür ederim
Herkese günaydın... a.s.Deva, Ece,Yahoo, Özde...Öperim her birinizi muckkk..
ben dun tracy hog kitabinin yatır kaldır yontemini üozet geçerim dedim unutmusum zaten kimsede kaale almamıs hani yazmamıssın dememis:))))
yazıyorum yinede:)
aynen, yıka yıka aynı şeyleri giy bıktım..ben de inat ettim almıyorum..ayakkabılarda da durum aynı...
...
Nihayet bizde gönlümüsde yatan oyuncagımısı bulduk :)) Neva nın ayısından sonra megersem bızı kesen bi Züreyfa hayvanı imiş, hafta sonu magazada ona bı gosterdım, o zamandan berıdır bitişik yapısık yasıyorlar.. iftiharla sunarım... :))))
Benim böyle bir zürafam olsa ben de bitişik yaşardım kaydirigubbakcemile3 güle güle kullansın.
Kızlar bişey sorcam siz bu peluş oyuncakları aldıktan sonra yıkıyor musunuz, yoksa bezle vs siliyor musunuz?
Kızlar bişey sorcam siz bu peluş oyuncakları aldıktan sonra yıkıyor musunuz, yoksa bezle vs siliyor musunuz?
Ay reca ederim. Çok sevindim faydalı olduğumaopuyorumnanaktanBURKOM BURCUUUUUUUUUUUUUUUUMMM
hay sen solasın bacım bee.. evrime yaptıgın tracyy teyzenin kitabından azcıcık minnacık bi özet yapmıştın ya bu akşam onu denedim oglum ilk defa aglamadan esneye esneye erkenden uyudu.
olayı şöyle özetliyim,
7,45 de ilk esnemesini gördüm hemen yatak odasına geçtik antereden yansıyan ışıkla emzirdim ve başladım kucagımda eee eee eee diye ninnilere ve oglum ard arda esnemeye başladı ve maşallah diyeyim saat 8 15 de uyudu:) yani oglum meger uykuzsuzlukdan uykuya dalamadıgı için aglıyormuş öyle deliler gibi. ahh kıyamma ya..
çocuk bakmayı bilmionuşum ya.. meger oglum erken uyutun diye sinyal veriyormuş da aaaaaaaaaaahhhh ahhhh..
neyhsem bu kitabı nerden bulurum ne kadar TL ye alabilerim..
ve alabilne kadar BURKOM Burcum spot özetlerini bekliyorum
Çok yorgun lursa Buse de yapıyor öyle. Önce bir 10 dakika kestirmesine izin veriyorum o zaman emiyorÇıldırıciğim! Doruk oturarak emmiyor. Ayakta geziyoruz. Çok aç da olsa, bir kaç yudumdan sonra ortalığı ayağa kaldırıyor! Yaklaşık 1 haftadır durum bu! Acep nedendir? Gece cokurcokur emiyo ama...
NAsıl oldu bilmiyorum, 1 kg gitmiş cart diye. Ayakta emzirmenin faydaları mı acep :))) 71.2 çıktım sabah! Hedefim 62... yaza tabii :) bikini giycem, hırs yaptımP
ben kitaptaki EASY yontemini daha udzenli uygulamaya basladim, onceden hep not ediyordum mama saatlerini atlamamk icin, simdi dahada duzenli yapiyorum, birde ben mamadan sonra uyutuyordum hep ama sorun oluyordu dalmiyordu, erken uyaniyordu simdi, EASY deki gibi yedir, aktivite yap, uyut yapiyorum, ve iki-uc gundur kendi isarte veriyor uyuycm diye, gozlerini ovusturuyor, ve emzigi verince ayakya bile sallamadan hemen kucagimda uyuyor..masallah:))gunduz uykularida bu sayede duzene girdi, anneme uygulamasini soyledim gunduz artik 3 kere 1 er saat uyuyor bu sayede:))
Bebeklerin sağlıklı gelişimi için bebek masajı çok yararlıymış. Televizyonda bir bebek bakım uzmanı söyledi. İnternette çeşit çeşit var. Ben de uykudan önce yapıyorum birkaç gündür
Oyun halımızı bir bütün olarak ilk defa deniyoruz bakalım. Yorgun olmasına rağmen kuzum yarım saattir içinde. Birazdan uykusu gelir herhalkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?