2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 saat oldu. Hala yaygara yokhihoyyytİşe yaradı mı bu alet nekaydirigubbakcemile2

Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.

Herkese günaydın... a.s.
Ayy mesaj yazdım gelmedi :sinifsinif: bizde seni öptük ayça teyzesi :) dün gece rüyamda seni gördüm içeriğini söylemem rüya işte saçma sapan birşeydi :kedi:
CADIARZU
olmazzzzzzzz anlat hadi..
Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.

Geçmiş olsun Kuzy'ye..bizimki de zaman zaman öksürüyor ama ciddi boyutta değil..Bilmem ki ne yapmak gerek..

slm canlarım nezamandır giremedim ayagım cok fena idi boyle bi acı yok sez dikişim kadar acı vericiydi diebiilirim ama benimde afedersiniz salaklıgım var..dra gitmemek icin direndim evde gorumcemin cıbanına ii gelen kremi surdum gecmedi enson dra gittim gec kalmıssın nie cektin bukadar dedi meger o krem mantar kremiymiş kendimden hiç beklemezdim yani..

nevincim cok saol formulunu saklıycam bidahakine olursa aklımda olsun

neyse anca bugun ayakkabı giydim drun verdigi krem ii geldi cok sukur

kitap hk konusmssunuz ist gelirgelmez aldım ve okuyorum keske hamileyken bilseymisimde okusaymısım 4ayım duzensiz ve bosa gecmezdi..ben adp dayken yatkalka alıstırdım gercekten işe yarıo cok kasmaya gerek yok en fazla 20 yat kalktan sonra pes etmişti sonraki seanslar daha kolay olduydu ama ist gelince pusula sastı dısarı cıkmak ve onu evde bırakmak zorunda kaldıgım icin halası babaanesi ayakta salladılar suan ayak muptelası durumunda ...tekrar hafiften yat kalk alıstırmaları yapıyorum

EASY yontemini uyguluyorum uyanınca emziriyorum sonra oynatıorum vede uykusu gelince mızıklıo gozunu ovusturuyo burnunu kasıo uyutuorum ama uykuları 40dk suruo maximum..bugun okudugum bolumde muhakkak 1,5 saat olmalı uykular dio eger erken kalkarsa yatkalk metoduyla tekrar uyutun uyuyana kadar 40dk gecse 10dk uyusa bile uyutun dio . sabah basardım suanda uyuttum 30dk sonra uyandı tekrar aglaya aglaya yatkalk denemesiyle sızdı bakalım nekadar surcek

birde 4 aylık olunca gece beslemesini kesmek gerekmiski gece kesintisiz uyusun geceleri aclıktan deil artık huy edindikleri icin uyanıolarmıs ve bundan sonra gece uyandıgında onu beslemeden uyutmak birdaha uyanmasını engellermiş bakude deniycem onu..ve yine uyanınca yatkalka gore uyutun dio

okudugum kadarıyla deneyeceklerim bunlar .. yat kalkta onemli olan bikere alısması araya rutin bozulunca sallanma filan girsede sonra o yontemle eskiye donebiliolarmış. vede 4 aylık bebek artık 4 saatte bir beslenmeliymiş. ece hep 2 saatte besleniodu bu hafta suan ya hızlı gelisme surecinde yada atıstırma yapıo. atıstırmacılık yapıomus bebekler karınlarını doyurmadan emiolarmıs sıpalar

ece gecen hafta 2-3kez ateslendi kafası sıcak geliodu popişten olcuyodum 38 ve civarı cıkıodu 1cay kasıgı calpol veriodum uykusunda terleyip atıodu..buhafta uykuya dalarken hep kafası terlio atesi olmamasına ragmen neden olsa gerek?

canim bogazi falan kuruyo olmasin,kaloriferli odada ise..birde agzi acikmi, bizimki mesela ordek gibi aciyor bazen agzini kuruyor bogazi..
birde reflusu olabilir o da oksuruk yapar, yani teonun o yuzden
ben40 dk uyusada uyutmaya ugrasmiyorum daha, yat kalka baslamadim cunku..

cok kalin giyidriyormusun pervincim, belki sicak geliyordur, uykuda cok terliyorlar..ben yatirirken ustundeki yelek vs cikariyorum, cokda ortmuyorum, cunku evler sicak oluyor..

nurdancım saol hayatım cok kaln giydirmiorum ev sıcak tek kat giyinio pijamada ustte..altta
ben 1.5saate bugun tAMamlamaya cabaladım yatkalk olmasada pıspışladım sırtına vurarak ..eger uykuyu almazsa uyandıktan 1saat sonra mızıldıo sonra salla babam salla uyumuoda..sastım kaldım simdi oturdum yanına kımıldadıkca pıspıslıorum son 15dksı

evrim bogazında sut kalıntısı oluyodur ondan oksuruyodur belki.. elmaları kabuguyla dil kaynat suyunu ic binevi elma cayı yani ii gelir sutten gecer

ay birde kitabi metroda gidip gelirken okuyorum uykum geliyor:))evde okumaya firsat kalmiyor(

Off büyükler hep bildiklerini okuyorlar maalesef. Sen istediğin kadar bilimsel de, kitaplar yazıyor de, onlar yok 2 çocuk yok dört çocuk büyütmüşler ya; adam tutmuş bu işin kitabını yazmış, yok, illa en doğrusunu kendileri bilecekklava: Şimdi diyorum şu dört gün yat kalka alıştırayım Buse'yi. E tatil bitince yine sallanacak, o kadar emeğim boşa gidecek:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…