aman masallah, uykusu gelir insallah:))
olmazzzzzzzz anlat hadi..Herkese günaydın... a.s.
Ayy mesaj yazdım gelmedi :sinifsinif: bizde seni öptük ayça teyzesi :) dün gece rüyamda seni gördüm içeriğini söylemem rüya işte saçma sapan birşeydi :kedi:
CADIARZU
Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.
canim bogazi falan kuruyo olmasin,kaloriferli odada ise..birde agzi acikmi, bizimki mesela ordek gibi aciyor bazen agzini kuruyor bogazi..Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.
ben40 dk uyusada uyutmaya ugrasmiyorum daha, yat kalka baslamadim cunku..EASY yontemini uyguluyorum uyanınca emziriyorum sonra oynatıorum vede uykusu gelince mızıklıo gozunu ovusturuyo burnunu kasıo uyutuorum ama uykuları 40dk suruo maximum..bugun okudugum bolumde muhakkak 1,5 saat olmalı uykular dio eger erken kalkarsa yatkalk metoduyla tekrar uyutun uyuyana kadar 40dk gecse 10dk uyusa bile uyutun dio . sabah basardım suanda uyuttum 30dk sonra uyandı tekrar aglaya aglaya yatkalk denemesiyle sızdı bakalım nekadar surcek
ece gecen hafta 2-3kez ateslendi kafası sıcak geliodu popişten olcuyodum 38 ve civarı cıkıodu 1cay kasıgı calpol veriodum uykusunda terleyip atıodu..buhafta uykuya dalarken hep kafası terlio atesi olmamasına ragmen neden olsa gerek?
kitap hk konusmssunuz ist gelirgelmez aldım ve okuyorum keske hamileyken bilseymisimde okusaymısım 4ayım duzensiz ve bosa gecmezdi..ben adp dayken yatkalka alıstırdım gercekten işe yarıo cok kasmaya gerek yok en fazla 20 yat kalktan sonra pes etmişti sonraki seanslar daha kolay olduydu ama ist gelince pusula sastı dısarı cıkmak ve onu evde bırakmak zorunda kaldıgım icin halası babaanesi ayakta salladılar suan ayak muptelası durumunda ...tekrar hafiften yat kalk alıstırmaları yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?