2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hu huuu kimse yokmu...valla yok..hepinizi bayram telasi sardi herhalde..iyide ben ne yapayim gurbet ellerde..anne yok.. baba yok..kimsecikler yok...bize malesef bayram bayram gibi olmayacak...neyse simdiden hepinizin bayramini kutlarim...bu arada gelecek ay yilbasi icin Türkiyeye geliyorum..insallah kizimin düzeni bozulmaz..cok sükür su an cok rahat uyutuyorum..uyku saati yaklasinca emziriyorum..ardindan 5-10 dk..oynuyorum..sonrada yatagina yatirip gece lambasini yakip müzigini acip birakiyorum..10-15 dk.da kendi uyuyor..eger uyumazsa bir 5 dk..daha kucagima aliyorum tekrar yatirdigimda muhakkak uyur..aksam 6 da uyuyor gece 4 saatte bir saat kurmus gibi acikir..emzirip yatiriyorum..insallah izin sonrasida huyu degismez..sizin taktikleri ben bilmeden yapiyormusum..

Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.
cok gecmis olsun canim..ama bence endiselenek birsey yok..Hayat tada öksürük vardi..acikcasi neden oldugunu anlamamistim..sonra baktimki yatarken kustugu icin öksürüyordu,,zamanla düzeldi...birde odasi devamli nemli olsun..
canim benimki 4-5 saat sonra öyle ac kalkiyorki eger vermezsem aglamaktan hayatta uyumaz..bence cocuklar büyüdükce gece beslenme sikliklari azaliyor ve sonunda tamamen birakiyorlar..

sanirim o atistirmacilik bizim hanimefendide de var..iki emer sonra laf dinlemeler simarikliklar..sonra dahada emmez..

gecmis olsun ozlem, hamilemisin yoksam:)))yorgunluktan olmustur, birde ani kalktiysan yataktan olur oyle..

Ayyy Allah korosun cnm ya bir daha yapmam bebiş büyük konuşmak istemem kızımı elde etmek için çok mücadele verdim hergün göbüşten iğneler kaç ton kilolar :kedi: kızım yeter bana on çocuğa bedel kendileri opuyorumnanaktan yorgunluktan oldu sanırım düzenli beslenemiyorumda yerimseniben
Bebeklerin sağlıklı gelişimi için bebek masajı çok yararlıymış. Televizyonda bir bebek bakım uzmanı söyledi. İnternette çeşit çeşit var. Ben de uykudan önce yapıyorum birkaç gündür

Ben sadece gün aşırı banyodan banyoya masaj yapıyorum bende bir kitap vardı johnson babynin orada anlatıyordu yerimseniben

Çok geçmiş olsun .... Bebeklerin 4 aylık olunca gece emmesini kesmek bizim için imkansız gibi binayı ayağa kaldırır .. Ayrıca karnını 4 saatte bir doyusak güzel olurdu ama emiyor 5 dk sonra bırakıyor 1 saat sonra tekrar 4 saat imkansız aç kalması çok ağlatmam lazım bunuda yapamam tabii bunların formülleride detaylı anlatılıyordur ama kitabı almak lazım bilgileri paylaştığın için teşekkürler ...

Ayça rüyamı anlatayım ama önce şu sıpanın derdini bir anlamam lazım mızmız şuan :1no2:

anlasildi herkes aski memnu izlemeye hazirlaniyor..hazir cocuklari uyutmusken bende izleyeyim bari..nasilsa monologa dogru gidiyruuum baaggyanlar....

Nasıl mutluyum anlatamam.. Sürecek mi bilmiyorum ama dün emziği aldı, emzikle uyudu. Bugün daha az alıyor arada öğürüyor ama yine de bizim için müthiş bir gelişme..

Nasıl mutluyum anlatamam.. Sürecek mi bilmiyorum ama dün emziği aldı, emzikle uyudu. Bugün daha az alıyor arada öğürüyor ama yine de bizim için müthiş bir gelişme..
masallah canim bebisine cok tatli..gercektem emzik cok büyük kolaylik oluyor..emzigin sayesinde bizimki kendi kendine daha rahat uyuyor..

ah sarmaşık günlerdir uğraşıyordum..aslında pes etmiştim ama hiç beklemediğim bi anda aldı..nasıl yaptığımı anlatıcam... şimdi mızmızla uğraşayım biraz..

dnzyildizi bekliyorum canım rüyanı..

NUUUURDAAAAN, ben de seni özledim bebeğim. a.s.

annem bana 40 günlükkken balık ezip tattırmış.. aslında pütürlü şeyleri çok iri olmaadıkça yerler ama şu an çok erken tabiiki..ah anneler ah...

vay beee, sefadan fenaları da varmış :))))

Ahahaha! Ne kadar doğru! Annem kitabı elimde görünce "tecrübe olacak tecrübe! kitapla çocuk mu büyütülürmüş? git 3 çocuk doğurmuş kadına sor, o daha iyi bilir" dedi. Ben de "anne, yazarı bebek hemşiresi" dedim. Çok pis kapak oldu ama napayım, kendi kaşındı :))

simdi oldumu acaba..sadece bu resimi ekledi..gerci bu yeni dogddugundaki hali ama olsun..denemelik..

Eklentiler

• $2009-09-05-111048-17.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 16
anlasildi herkes aski memnu izlemeye hazirlaniyor..hazir cocuklari uyutmusken bende izleyeyim bari..nasilsa monologa dogru gidiyruuum baaggyanlar....

Monologunu bozdum üzgünüm :sinifsinif:

İFTİHARLA SUNARIM!!!!

Tebrikler senin adına sevindim alkisalkisalkis
Nasıl becerdin almasını emziği??? Umarım bırakmaz :Saruboceq:
Ayça sen güya altınoluktasın rüzgarı gezdiriyorsun bebek arabasıyla.. Bende özdeyi gezdirirken seninle karşılaşıyorum aaa diyorum Ayça sen misin?? Neden geliyorsun haberim yok falan sen bana şaşkın şaşkın bakıyorsun :bbo: Sizi tanıyamadım falan diyorum kk dan şimdi tanıdım falan neyse kredi kartın var mı diyorsun ?? tabii ben fisfisfis sonra alışveriş merkezine gidelim alışveriş yaparız falan ben kredi kartı borçları çok gelemem diyeceğim ama diyemiyorum :kedi: bundan sonrası saçma başka birini görüyorsun kel bir adam çok samimi tanıdığın sanırım kafasından falan öpüyorsun laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 beni satıp gidiyorsun hiç umrnda bile değilim:umursamaz: yalnız çok samimiydin o kelle :kedi: nyse kredi harcamalarından kurtuldum kurtardı kel adam beni kaydirigubbakcemile3
saçma demiştim işte bu kadar... akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…