cok gecmis olsun canim..ama bence endiselenek birsey yok..Hayat tada öksürük vardi..acikcasi neden oldugunu anlamamistim..sonra baktimki yatarken kustugu icin öksürüyordu,,zamanla düzeldi...birde odasi devamli nemli olsun..Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.
canim benimki 4-5 saat sonra öyle ac kalkiyorki eger vermezsem aglamaktan hayatta uyumaz..bence cocuklar büyüdükce gece beslenme sikliklari azaliyor ve sonunda tamamen birakiyorlar..birde 4 aylık olunca gece beslemesini kesmek gerekmiski gece kesintisiz uyusun geceleri aclıktan deil artık huy edindikleri icin uyanıolarmıs ve bundan sonra gece uyandıgında onu beslemeden uyutmak birdaha uyanmasını engellermiş bakude deniycem onu..ve yine uyanınca yatkalka gore uyutun dio
okudugum kadarıyla deneyeceklerim bunlar .. yat kalkta onemli olan bikere alısması araya rutin bozulunca sallanma filan girsede sonra o yontemle eskiye donebiliolarmış. vede 4 aylık bebek artık 4 saatte bir beslenmeliymiş. ece hep 2 saatte besleniodu bu hafta suan ya hızlı gelisme surecinde yada atıstırma yapıo. atıstırmacılık yapıomus bebekler karınlarını doyurmadan emiolarmıs sıpalar
gecmis olsun ozlem, hamilemisin yoksam:)))yorgunluktan olmustur, birde ani kalktiysan yataktan olur oyle..
Bebeklerin sağlıklı gelişimi için bebek masajı çok yararlıymış. Televizyonda bir bebek bakım uzmanı söyledi. İnternette çeşit çeşit var. Ben de uykudan önce yapıyorum birkaç gündür
slm canlarım nezamandır giremedim ayagım cok fena idi boyle bi acı yok sez dikişim kadar acı vericiydi diebiilirim ama benimde afedersiniz salaklıgım var..dra gitmemek icin direndim evde gorumcemin cıbanına ii gelen kremi surdum gecmedi enson dra gittim gec kalmıssın nie cektin bukadar dedi meger o krem mantar kremiymiş kendimden hiç beklemezdim yani..
nevincim cok saol formulunu saklıycam bidahakine olursa aklımda olsun
neyse anca bugun ayakkabı giydim drun verdigi krem ii geldi cok sukur
birde 4 aylık olunca gece beslemesini kesmek gerekmiski gece kesintisiz uyusun geceleri aclıktan deil artık huy edindikleri icin uyanıolarmıs ve bundan sonra gece uyandıgında onu beslemeden uyutmak birdaha uyanmasını engellermiş bakude deniycem onu..ve yine uyanınca yatkalka gore uyutun dio
okudugum kadarıyla deneyeceklerim bunlar .. yat kalkta onemli olan bikere alısması araya rutin bozulunca sallanma filan girsede sonra o yontemle eskiye donebiliolarmış. vede 4 aylık bebek artık 4 saatte bir beslenmeliymiş. ece hep 2 saatte besleniodu bu hafta suan ya hızlı gelisme surecinde yada atıstırma yapıo. atıstırmacılık yapıomus bebekler karınlarını doyurmadan emiolarmıs sıpalar
masallah canim bebisine cok tatli..gercektem emzik cok büyük kolaylik oluyor..emzigin sayesinde bizimki kendi kendine daha rahat uyuyor..Nasıl mutluyum anlatamam.. Sürecek mi bilmiyorum ama dün emziği aldı, emzikle uyudu. Bugün daha az alıyor arada öğürüyor ama yine de bizim için müthiş bir gelişme..
annem bana 40 günlükkken balık ezip tattırmış.. aslında pütürlü şeyleri çok iri olmaadıkça yerler ama şu an çok erken tabiiki..ah anneler ah...
Off büyükler hep bildiklerini okuyorlar maalesef. Sen istediğin kadar bilimsel de, kitaplar yazıyor de, onlar yok 2 çocuk yok dört çocuk büyütmüşler ya; adam tutmuş bu işin kitabını yazmış, yok, illa en doğrusunu kendileri bilecekklava: Şimdi diyorum şu dört gün yat kalka alıştırayım Buse'yi. E tatil bitince yine sallanacak, o kadar emeğim boşa gidecek:gitme:
Nasıl mutluyum anlatamam.. Sürecek mi bilmiyorum ama dün emziği aldı, emzikle uyudu. Bugün daha az alıyor arada öğürüyor ama yine de bizim için müthiş bir gelişme..
anlasildi herkes aski memnu izlemeye hazirlaniyor..hazir cocuklari uyutmusken bende izleyeyim bari..nasilsa monologa dogru gidiyruuum baaggyanlar....
Nasıl becerdin almasını emziği??? Umarım bırakmaz :Saruboceq:ah sarmaşık günlerdir uğraşıyordum..aslında pes etmiştim ama hiç beklemediğim bi anda aldı..nasıl yaptığımı anlatıcam... şimdi mızmızla uğraşayım biraz..
dnzyildizi bekliyorum canım rüyanı..
Sarmaşık cnm çok güzelmişsin bebişinde çok tatlı çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?