Evrim cnm geçmiş olsun ...
Doruk bey 1.5 iskenderlik kıvama gelmiş gönderelim mi?? opuyorumnanaktan
Bütün gün ne güzel gittik.Gece gene ememedi. Şeytan diyor çıkar buzluktan, çöz sütü, daya biberonu! Ama yok, yapmayacağım. İnadım inat! Memeden başka seçeneği yok! Bol bol çay içiyorum sütüm artsın diye. Artsın ki, Doruk memeye yapışınca foşurdasın ağzında, zorlanmasın küçük köpeğim. Allahım yardım et, şu zorlukları atlatalım.
!
Bütün gün ne güzel gittik.Gece gene ememedi. Şeytan diyor çıkar buzluktan, çöz sütü, daya biberonu! Ama yok, yapmayacağım. İnadım inat! Memeden başka seçeneği yok! Bol bol çay içiyorum sütüm artsın diye. Artsın ki, Doruk memeye yapışınca foşurdasın ağzında, zorlanmasın küçük köpeğim. Allahım yardım et, şu zorlukları atlatalım.
canim benimde ilk aylar sütüm azdi ama cok sükür simdi problem kalmadi..aslinda seninkide yetiyordur..biraz erkek cocuklari doymak bilmiyor..bende oglumu emzirirdim emzirirdim doymazdi..bende doymadi diye mama verirdim hoop kusardi..bayada bir kiloluydu..doktorda bana kizmisti mama verme diye..bence sende stres yapma..bol bol rezene cayi ic..ve de dinlenmeye ve uykunu almaya bak.(.bebekle nasil olacaksa)birde bana doktor gögsünüze masaj yapin demisti..masaj yapinca gögüs uyarilinca süt gelmeye basliyor..buda süt üretimini artirirmis..bende yaparim arada isede yarar...
sarmaşık, ne hoş hatunmuşsun! Maşallah sana da, yavrularına da!!
sagol canim..hepimizin yavrularinada maasaallaaahhh....
baklavayı yaptım acemi işi oldu ama tadı güzell kocam beğendiii
özlem rüyan çok orcinal kel adam heee bide ayçayı görünce diyecenki aa ça ça ça ayçaa ben öle yapmıştım sokak ortasında kaydirigubbakcemile3
buda baklavammm
buda baklavammm
gecmis olsun canim..bebeginede kendinede iyi bak...herkese iyi bayramlar....
sanırım grip oluyorum. annem dünden bu yana yatıyor, bendede burun akıntısı başladı. çok fena. ankaradayım bu arada. bugün doktora gittik deniz için. anlatacağım detaylı aldığım cevapları. çok yorgunum. herkes kendine dikkat etsin. öperim.
herkese iyi bayramlar....
sanırım grip oluyorum. annem dünden bu yana yatıyor, bendede burun akıntısı başladı. çok fena. ankaradayım bu arada. bugün doktora gittik deniz için. anlatacağım detaylı aldığım cevapları. çok yorgunum. herkes kendine dikkat etsin. öperim.
çikolatalı baklava nasıl oluyo be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?