2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bütün gün ne güzel gittik. Gece gene ememedi. Şeytan diyor çıkar buzluktan, çöz sütü, daya biberonu! Ama yok, yapmayacağım. İnadım inat! Memeden başka seçeneği yok! Bol bol çay içiyorum sütüm artsın diye. Artsın ki, Doruk memeye yapışınca foşurdasın ağzında, zorlanmasın küçük köpeğim. Allahım yardım et, şu zorlukları atlatalım.

Evrim cnm geçmiş olsun ...
Doruk bey 1.5 iskenderlik kıvama gelmiş gönderelim mi?? opuyorumnanaktan

tabii yav, yap bi bol tereyağlı!

canım benim umarım seninki daha inat çıkmaz ben de yazmıştım 10 gün savaştım ece ile emmesi için ve en sonunda teslim oldum
çok inat ettim bende biberon vermemek için sinir krizleri geçirdim ama olmadı

özlem rüyan çok orcinal kel adam heee bide ayçayı görünce diyecenki aa ça ça ça ayçaa ben öle yapmıştım sokak ortasında kaydirigubbakcemile3

herkese iyi bayramlar....

sanırım grip oluyorum. annem dünden bu yana yatıyor, bendede burun akıntısı başladı. çok fena. ankaradayım bu arada. bugün doktora gittik deniz için. anlatacağım detaylı aldığım cevapları. çok yorgunum. herkes kendine dikkat etsin. öperim.

En az kocam kadar güzel yapmışsın öyle görünüyor kaydirigubbakcemile5 ben hiç yemem baklava falan hiç sevmem eşim hatta çıkarken sırf bana yedirsin diye çikolatalısını yapardı ama yemem yani... (off be ne günlerdi ne yalakalıklar yapardı kendide diyor köprüyü geçene kadarmış :umursamaz: )Sütlü tatlılar, çikolatalı pasta favorim :lepi:

gecmis olsun canim..bebeginede kendinede iyi bak...

Cnm çok geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…