2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esra tatlı krizimi coşturdun misafirler için alınan bir paket şekeribitirmek üzereyim kendimi tutamıyorum biri beni durdursun :bbo:

aa özlem doğru senin kocanın mesleğiydi göster bakalım fotosunu beğenicekmi ustası kaydirigubbakcemile3

yarin bayram, annem bizimle, aùma yazik babam yalniz geciricek bayrami, kiyamam ben ona(

HERKESE IYI BAYRAMLAR SIMDIDEN...

aa özlem doğru senin kocanın mesleğiydi göster bakalım fotosunu beğenicekmi ustası kaydirigubbakcemile3

Eminim beğenir şuan p.p.sunda sinekler uçuşuyor :kedi: çok yoğundu işleri ve hasta olmuş galiba :kedi: bugün yemekteyizdeydi galiba hazır yufkadan yapmışlardı hazır yufkadanda baklava mı olur ya dedi CADIARZU saf ben olmaz mı dedim içi çamur gibi olur dedi... Ben hiç anlamam sen hem becerikli hem anteplisin eminim güzeldir...

Uzuuuunca bir aradan sonra MERHABA herkese..

Aslında bu ikinci yazma girişimim olacak.. Hem az geliyorum siteye hem de yazmaya niyetlenince sayfa hep hata veriyor, yazdıklarım çöpe gidiyor.. bu kadar olur.. hep bana mı denk gelir yahu???

Neyse.. gördüğüm kadarıyla herkeste bir tracy hogg çılgınlığı başlamış.. ben Defne bir aylık olmadan almıştım bu kitabı (size de duyurmuştum aslında bu kitabı ama sanırım o zamanlar kimsenin kitap mitap dinleyecek mecali yoktu, arada kaynadı gitti) ama çeşitli sebeplerden ötürü rafa kaldırmıştım.. şimdi sizden görüp tekrar heveslendim.. yine de okuduklarımı becerebildiğim ölçüde uygulamaya çalışıyordum ara ara.. biz de ilk defa bu hafta sallamadan uyumaya başladık... bazen beni hiç üzmüyor bazen de beklediğim üzere ağlaya ağlaya pes ediyor kızım.. ama yine de çok da kötü olmadığımızı söyleyebilirim.. en azından artık kızımla sadece ben ilgilendiğim için hem kızımla aramızda bir düzen oluşturmak daha rahat oldu hem de ben onu daha iyi gözlemleyebilir hale geldim..

geçmişten kimse söz eder mi bilmem, gerçi ben çok uzun zamandır yokum.. hangi geçmişten bahsediyorsun deseniz yeridir yani :)))

İFTİHARLA SUNARIM!!!!

Nasıl mutluyum anlatamam.. Sürecek mi bilmiyorum ama dün emziği aldı, emzikle uyudu. Bugün daha az alıyor arada öğürüyor ama yine de bizim için müthiş bir gelişme..

Aman Allah'ım çok tatlı çıkmış yaa opuyorumnanaktan Gerçi pek mutluymuş gibi görünmüyor ama kaydirigubbakcemile3 İnşallah devam eder Ayça, memeçok büyük rahatlık

Esra ne kadar beceriklisin sen yaa, hemde küçücük bebeğin varken bunları yapabiliyorsun ya, helal olsun sana vallahi.Ellerine sağlık.

Çok geçmiş olsun, aman beybiye geçmesin..

NORRAA, hazır seni görmüşken söyleyeyim.. dün gece rüyamda seni gördüm.. birbirimize kilolarımızdan ötürü dert yanıyorduk :))) sanırım sizi özlemişim epey..

NORRAA, hazır seni görmüşken söyleyeyim.. dün gece rüyamda seni gördüm.. birbirimize kilolarımızdan ötürü dert yanıyorduk :))) sanırım sizi özlemişim epey..

Uzunca bir aradan sonra merhaba hoşgeldin.. En azından benden daha mantıklı rüyalar görüyorsun :roflol:

hadi ya nurdan gunde uç kere 1 er saat uyuması bile birsey ben uygulamaktan vazgeçüim gibi bakıcı gelecek ve skendi duzenini olusturcak ben oylekarar verdim

Kızlar bişey sorcam siz bu peluş oyuncakları aldıktan sonra yıkıyor musunuz, yoksa bezle vs siliyor musunuz?

ben makinada mutlaka yıkıyorum

bas donmesi tekrarlarsa dikkat et ozlemcim

b arada ben oglumu 4 aylıkken odasına tasımıstım su an sepette bizim odada çok rahat oluyor ama endise içinde odasına nası geiçircemi kafaya takıyorum bakalım bir ayzsonra en geç yapmalıyım sepete ancak sıgıyor kollarını kenara acıyor tam kenarlara degiyoryani
boyuda yakında sıgmayacak bir karıs kaldı basının uzerinde sepette bosluk

Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.
geçmis olsun ya bebeklere ihlamur falan veren arkadaslar var ama ben emin degilim verilmelimi dr una danıssan ,?

ya ben inanamıyorum pervin inanmıyorsanız denemeyin diyor yainanamıyorum s an:) birdre bu ara ece emdikten sonra yarı uyur halde koyuyorum uyumaya devam ediyor gozunu acıyoür kapatıyor uyuyor yani tamamen ayıkken degil emdikten sonra e diyorum boyle boyle 4 ayı ettik sonra bir yasından sonra zaten daha yeni formuler bulurumsu an kasmaya gerek yok dedim vazgeçtim

ya bu bana biraz sacma geliyor hani derler ya çok katı bir tutum gorunce ingiliz dadı gibi ingiliz murebbiye gibisin falan diye halk arasında o hesap bizim çocuk dr una ben sordum dedim 4 saatuyudktan sonra ben yatmadan onu alıp emzirip yatırıyorum bu alıskanlık olurmu dedim 5 saat uyuycagı varken aldıgım için adet edinirmi dedim adam bana zaten su an 4 saatte midesi bosalır daha fazla ac kalmamalı dedi yani
hani sabaha kada uyuma hele orda yazdıgı gibi saat 7 den saba 7 ye bence saglıklı olmazz

4 saatte beslenmede çok uygun gelmiyor bana buyuk bir insan bile en geç 4 saat sonra yemeli diyetler saglıklı beslenmeler ara ognulerden bahsediyor ben bnada tam katılmıyorum aslında

İFTİHARLA SUNARIM!!!!

ayy superr aycaa bizimki gbi kısa surmez insalah bizim o resimde kaldı sonra yine ugras ugras almadı arada bir oluyor e arada bir olanseyin bana faydası yok diye hic israrcı degilim biraktım artıkdun bakıcı geldi emzik almıyor alıstırabilirsiniz istersenzi dedim aman almasın zaten iyi degil dedi e kendi bilir:)

geçmis olsun canım dikkat ett bitkilere sarıl

ya ben hatırlıyromubirkitap tavsiyesi falan ama dedigin gibi 1aylıkken bebekler hiç kitapa falan bakcakhal yoktu
ben bebegim uyuyor diye bir blog sitede gordum yazdım bazı arkadaslar biliyormus zaten mesela nazanda okuyormus falan su ara gundemimiz bu canım evet:)

BAKICI ıSıNı NETLESTıRDıKKKK

inanılmazz mutluyum allahım son olarak 2 bakıcı adayı vardı biri anlatmıstım sanırım altkomsumuz karı koca ikisi bakcaklardı kendi evlernide digeri ise prof bakıcı gibi 4 çocuk 3 torun ve iki bebek almıs bakmıs ucretli olarak yani bolca bebek buyutmus yası 62 annemle aynı yasta ama gorseniz 50 dersiniz bakımlı cıvıl cıvıl ece nin hemen guldugu bir tip sonuçta:) seker bir kadın komsumuz burda yılardır kayınvaldenin komsusu asıl aynı sitede oturuyoruz, fiyat diger aileden yuksek ama bukadına dah abir içim simdi ece kolay bir bebek degil en azından alısma doneminde kolay olmayacak kadına memeye yapısıktır benim kizim memesiz durmaz etmez dermiyimm tabiki demedim:)))
soyleki omuzdada pıspıslanarak uyuyor ama ayakta zor geldigi icin herkes benim emzirerek uyutmamı tercih ediyor tabi:)
neyse kadın yemekte yapacak vakti oldugu kadar dedim onemli olan ece dedim ece nin utulerini yapacakk boyle iste sabah 7 aksam 6,30seklinde e bizim zaten resmi tatilelerimiz falan var her rismi tatilde sirketlerimiz kapalı benimde ibonunda oyle mesaili falan islerimiz yok su anda hali hazırda bir bebek bakıyormus yine bizim sitede ama ordan memnun degilmis biizim aradıgımız duymus kayınvaldeyi aramıs talip oludgunu soylemis falan hani bir ailenin elinden bakıcısını aldık seklinde olud ama kadın kendi talip oldu biraz rahatsız hissettim kendimi ama biz olmasak baskası olabilirdi yani dedim, biz gidip kadını bulup aklını celmedik sonuçzta orda hosnutsuz oldgou seyler varmıs iste boyle
kadının suanki aile hemen birinbulursa bende hemen ise baslayabilcem yoksa 1 ocak olarak konustuk , çok heyecanlıyım kadın baslasın ben iki uçz gun sonra ise baslarım o arada biraz alısveris yapar ustume basıma artık 44 mu olur 46 bedenmi olur birseyler alırım:) hamile pantalonlarımı zaten giycem bir sure ustalmam gerek ama isteboyle arkadaslar çok mutluyum bugunn

mutlulgumun ikinci neden iaksamları 3 saat oturup emzirme seanslarım vardı ya onlar yok oldu 4 gundur falan inanamamakla birlikte sevincten katılcak gibi oluyorm iki gundur ece 21,30 da yattı biraz farklı yontemle yatagına tasıyorum salonda tv izlerken emziriyorum memeyi agzından çıkarıp tasıyordum simdi memede tasıyorum sepetin yanında onu egip yatırcakken agzından meme çıkıyor zaten bazen biraz canım acıyor ama olsun yataga yarı uykulu yatmıs oluyor iki saga sola donmeye calısıyor bakıyroum gozleri kayıyor gidiyor eskitden yataga kondgun anlar civi batırmıssın gibi ciyaklardı, memede tasımamında etkisi var ayılamıyor
ve bugunnn dogumunndan beri ilkkezz saat 20,30 da uyudu inanamadım birde arife kuaforum acıktı gittim manikur pedikur yaptırdım allahı tam bayram oldu bana bugun degmeyin keyfime tırnaklarım nasıll batmıs kadın inanamadıı o sis davul ayaklar sorası durum budemekki herkeste ,

ama ece hala memede sakinliyor hala emzik almıyor hala arabada meme vermedne yolgculuk yapamıyoruz mizirdiyorr ama napılm buda birseydir ise gitcemm inanamıyorum normal insanlar gibi sokagaı çıkacagım:))

Esracım mutlulu olduğuna çok sevindim - ışık geliyo senden resmen :) herşeyin yoluna girmesine çok sevindim canım

950 tl ozlem epey yuksek ama içime sindi artık cingene pazarılı yapmak istemedik kadını çokbegnedik çunku

950 tl ozlem epey yuksek ama içime sindi artık cingene pazarılı yapmak istemedik kadını çokbegnedik çunku

Bakıcı olmak varmış kaydirigubbakcemile3 ama kızın herşeyden değerli içine sinmiş olması güzel gözün arkada kalmaz demiştik sen güçlüsün aşarsın herşeyi bak nasılda yoluna girdi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…