buda baklavammm
aa özlem doğru senin kocanın mesleğiydi göster bakalım fotosunu beğenicekmi ustası kaydirigubbakcemile3
Nasıl mutluyum anlatamam.. Sürecek mi bilmiyorum ama dün emziği aldı, emzikle uyudu. Bugün daha az alıyor arada öğürüyor ama yine de bizim için müthiş bir gelişme..
buda baklavammm
herkese iyi bayramlar....
sanırım grip oluyorum. annem dünden bu yana yatıyor, bendede burun akıntısı başladı. çok fena. ankaradayım bu arada. bugün doktora gittik deniz için. anlatacağım detaylı aldığım cevapları. çok yorgunum. herkes kendine dikkat etsin. öperim.
Uzuuuunca bir aradan sonra MERHABA herkese..
Aslında bu ikinci yazma girişimim olacak.. Hem az geliyorum siteye hem de yazmaya niyetlenince sayfa hep hata veriyor, yazdıklarım çöpe gidiyor.. bu kadar olur.. hep bana mı denk gelir yahu???
Neyse.. gördüğüm kadarıyla herkeste bir tracy hogg çılgınlığı başlamış.. ben Defne bir aylık olmadan almıştım bu kitabı (size de duyurmuştum aslında bu kitabı ama sanırım o zamanlar kimsenin kitap mitap dinleyecek mecali yoktu, arada kaynadı gitti) ama çeşitli sebeplerden ötürü rafa kaldırmıştım.. şimdi sizden görüp tekrar heveslendim.. yine de okuduklarımı becerebildiğim ölçüde uygulamaya çalışıyordum ara ara.. biz de ilk defa bu hafta sallamadan uyumaya başladık... bazen beni hiç üzmüyor bazen de beklediğim üzere ağlaya ağlaya pes ediyor kızım.. ama yine de çok da kötü olmadığımızı söyleyebilirim.. en azından artık kızımla sadece ben ilgilendiğim için hem kızımla aramızda bir düzen oluşturmak daha rahat oldu hem de ben onu daha iyi gözlemleyebilir hale geldim..
geçmişten kimse söz eder mi bilmem, gerçi ben çok uzun zamandır yokum.. hangi geçmişten bahsediyorsun deseniz yeridir yani :)))
NORRAA, hazır seni görmüşken söyleyeyim.. dün gece rüyamda seni gördüm.. birbirimize kilolarımızdan ötürü dert yanıyorduk :))) sanırım sizi özlemişim epey..
hadi ya nurdan gunde uç kere 1 er saat uyuması bile birsey ben uygulamaktan vazgeçüim gibi bakıcı gelecek ve skendi duzenini olusturcak ben oylekarar verdimben kitaptaki EASY yontemini daha udzenli uygulamaya basladim, onceden hep not ediyordum mama saatlerini atlamamk icin, simdi dahada duzenli yapiyorum, birde ben mamadan sonra uyutuyordum hep ama sorun oluyordu dalmiyordu, erken uyaniyordu simdi, EASY deki gibi yedir, aktivite yap, uyut yapiyorum, ve iki-uc gundur kendi isarte veriyor uyuycm diye, gozlerini ovusturuyor, ve emzigi verince ayakya bile sallamadan hemen kucagimda uyuyor..masallah:))gunduz uykularida bu sayede duzene girdi, anneme uygulamasini soyledim gunduz artik 3 kere 1 er saat uyuyor bu sayede:))
Kızlar bişey sorcam siz bu peluş oyuncakları aldıktan sonra yıkıyor musunuz, yoksa bezle vs siliyor musunuz?
Dün sabaha karşı kızımın ağlaması üzerine emzirmek için uyandım başım çok fena döndü beşiği tuttum bayılacaktım neredeyse eşime seslendim hemen uyandı normalde ağırdır uykusu allahtan özdeyi aldıktan sonra olmadı bu durum ... Yatağa uzandım azıcık geçince emzirdim..
Bu arada özde bizim odada beşikte yatıyor ne zaman odasına geçmeliyim sizce?? Şimdilik emzirmek için hemen kalkıyorum yakınımda pratik oluyor ama odasınada alışması lazım akannehir
geçmis olsun ya bebeklere ihlamur falan veren arkadaslar var ama ben emin degilim verilmelimi dr una danıssan ,?Kuzey öksuyrmeye basladı.. doktoruna goturdum bugun, bişi vermedi adam.. cıgerler temızmıs.. yıne de oksuuruyor,canım cok sıkkın, yapacagım bısı varsa lutfen yazın bana.
ya ben inanamıyorum pervin inanmıyorsanız denemeyin diyor yainanamıyorum s an:) birdre bu ara ece emdikten sonra yarı uyur halde koyuyorum uyumaya devam ediyor gozunu acıyoür kapatıyor uyuyor yani tamamen ayıkken degil emdikten sonra e diyorum boyle boyle 4 ayı ettik sonra bir yasından sonra zaten daha yeni formuler bulurumsu an kasmaya gerek yok dedim vazgeçtimEASY yontemini uyguluyorum uyanınca emziriyorum sonra oynatıorum vede uykusu gelince mızıklıo gozunu ovusturuyo burnunu kasıo uyutuorum ama uykuları 40dk suruo maximum..bugun okudugum bolumde muhakkak 1,5 saat olmalı uykular dio eger erken kalkarsa yatkalk metoduyla tekrar uyutun uyuyana kadar 40dk gecse 10dk uyusa bile uyutun dio . sabah basardım suanda uyuttum 30dk sonra uyandı tekrar aglaya aglaya yatkalk denemesiyle sızdı bakalım nekadar surcek
birde 4 aylık olunca gece beslemesini kesmek gerekmiski gece kesintisiz uyusun geceleri aclıktan deil artık huy edindikleri icin uyanıolarmıs ve bundan sonra gece uyandıgında onu beslemeden uyutmak birdaha uyanmasını engellermiş bakude deniycem onu..ve yine uyanınca yatkalka gore uyutun dio
okudugum kadarıyla deneyeceklerim bunlar .. yat kalkta onemli olan bikere alısması araya rutin bozulunca sallanma filan girsede sonra o yontemle eskiye donebiliolarmış. vede 4 aylık bebek artık 4 saatte bir beslenmeliymiş. ece hep 2 saatte besleniodu bu hafta suan ya hızlı gelisme surecinde yada atıstırma yapıo. atıstırmacılık yapıomus bebekler karınlarını doyurmadan emiolarmıs sıpalar
herkese iyi bayramlar....
sanırım grip oluyorum. annem dünden bu yana yatıyor, bendede burun akıntısı başladı. çok fena. ankaradayım bu arada. bugün doktora gittik deniz için. anlatacağım detaylı aldığım cevapları. çok yorgunum. herkes kendine dikkat etsin. öperim.
Uzuuuunca bir aradan sonra MERHABA herkese..
Aslında bu ikinci yazma girişimim olacak.. Hem az geliyorum siteye hem de yazmaya niyetlenince sayfa hep hata veriyor, yazdıklarım çöpe gidiyor.. bu kadar olur.. hep bana mı denk gelir yahu???
Neyse.. gördüğüm kadarıyla herkeste bir tracy hogg çılgınlığı başlamış.. ben Defne bir aylık olmadan almıştım bu kitabı (size de duyurmuştum aslında bu kitabı ama sanırım o zamanlar kimsenin kitap mitap dinleyecek mecali yoktu, arada kaynadı gitti) ama çeşitli sebeplerden ötürü rafa kaldırmıştım.. şimdi sizden görüp tekrar heveslendim.. yine de okuduklarımı becerebildiğim ölçüde uygulamaya çalışıyordum ara ara.. biz de ilk defa bu hafta sallamadan uyumaya başladık... bazen beni hiç üzmüyor bazen de beklediğim üzere ağlaya ağlaya pes ediyor kızım.. ama yine de çok da kötü olmadığımızı söyleyebilirim.. en azından artık kızımla sadece ben ilgilendiğim için hem kızımla aramızda bir düzen oluşturmak daha rahat oldu hem de ben onu daha iyi gözlemleyebilir hale geldim..
geçmişten kimse söz eder mi bilmem, gerçi ben çok uzun zamandır yokum.. hangi geçmişten bahsediyorsun deseniz yeridir yani :)))
NORRAA, hazır seni görmüşken söyleyeyim.. dün gece rüyamda seni gördüm.. birbirimize kilolarımızdan ötürü dert yanıyorduk :))) sanırım sizi özlemişim epey..
950 tl ozlem epey yuksek ama içime sindi artık cingene pazarılı yapmak istemedik kadını çokbegnedik çunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?