ee ozaman baska tabı.muhtemelen toeda sana benzemıstır nede olsa bırebır kopyan :)) ama tabı belkıde cıplak yatmak cok rahatlatacaktır denemeden bılemessınde,insanında çi el vermez ya buz gıbı olursa sabaha kadar eyvahedigeldismileiyide ben corapsiz yatamam kisin ayaklarim buz tutar ki hep kisn ellerim ayalmarim buz gibidir, tibet bile isitamaz:))
inşallah gunden gune daha iyi olcak.annesını üzmiycek teo.keske ımkanın olsada kuzuna sen baksan.ama sınırları zorlasanda olmuyor,oyuzden kasma kendını.öle böle en az zararla alıscak inşallahTeo kres maceramiz asil 1. gun
Saat 9 da biraktik, 12 de babasi aldi, 3 saat ortaligi yikmis velet, zaten kadina ayrilirken iyi gunler yerine iyi sanslar dedim:))uyumamis, kapris yapmis, tibet almaya gittiginde kadina dovecek gibi bakiyormus zaten:))guluyorum ama aslinda sinirden..yarinda yarim gun kalicak, haftayada ben gec geldigim icin annem erken alicak ki yavas yavas alissin..
buarada dun ne o nede ben uyudum stresten, o ise herzamanki uykusuzlugu..gecenin 1i cocuk hala aksiyon istiyordu..
öle canım benim eşim ünvertyi yarıda bıraktı keşke okusaydı sonra ertelerim dedi önce mustafa büyüsün dedi doğuncada karar değiştirdi ben aradığımda musti baba gel derse ben yapamam dayanam dedi en ii o konuşmadan aklı ermeden gidiiim dedi babasını erken kaybettiği için oğluna iice bağlandı bakalım ayrılık nasıl olacak inş ankaraya çıkar ank olursa orda ev var bende gideceğim tek dileğim oaraya çıkması
tşk ederim evrişim bende ek gıdaya geçmedim şimdilik tek verdiğim şey sabakları küçücük muz ama sebze çorbası ver diolar çevredekiler aklım karıştı ne yapsam die
merhba
furkan çok yaramaz oldu neler oluyo böle hem ağlıyoya hç durmuyo
ew dandini.bazı bebekler uyuyo bu nie uyumuyo anlamıyorz
eşimle kafayı yicez sanırm
bide bir bağırışı var fırça çeker gb erkek sesiyle kız gb bağıyo
PERVİN geçmiş olsun kuzu! Ayrıca doktor, Ece ile birlikte yatmayın, demiştir bence de :)))
Bi de EVRİM pekmezi kahvaltıda vereceksek nasıl olacak? Peynirin, yumurtanın etkisini azaltmaz mı? Peynire, yumurtaya mı başladın, diyorsan, eh kısmen. Sefa ile kahvaltı yaparken mecburen :)))) Doruk bu sabah menemen yedi mesela! yaaa! bilmiyorumkismile
burcu bencede eceyle demıstır :) ama senın buldugun sevısmeme cozumunu tebrık edıp desteklıorum. bak sen hap almak zorunda kaldın ben grıbe yakalandım gypsyde kesın benım gıbı yaptı kaptı hastalıgı . hepimiz evrimiz:)
teosumun kres maceralarını takıp edıorum en son kovdurmasında kendını .. kıyamam ona napsın evdekı duzenını ozluo cocuk mıs gıbı sıcak sıcak ev nıre sumuklu zencı arkadaslarla olan ortam nıre
ya bu gidisle oyle olucak galiba baby, kovucaklar yavrumu(
tşk ederim canımgeçmiş olsun
Allah kavuştursun şimdiden
gypsy me de geçmiş olsun
normalde ben hiç ısınmam çok üşürüm bende kendim üşüyorum die mustiyede çorap giydirip yatırıodum son 4 gündür çorapsız yatırıorym ve gece uyandığımda ayakları sıcacık oluo ama bu bebekten bebeğe değişiriyide ben corapsiz yatamam kisin ayaklarim buz tutar ki hep kisn ellerim ayalmarim buz gibidir, tibet bile isitamaz:))
anaşıldı temem cigerim var emio çok şükürAnne sutu varsa.. bence de gecme, cok matah bısı deıl ek gıda.
Napsın be yavrum.. gırmıs hızlı buyume surecıne, herkesın asagı yukarı aynı durumu,hıc cocuguna kabahat bulma valla.. eve en son ne zaman makıne tuttum hatırlamıyorum bıle!!
Kurban olduummm.. ne kahvaltısı.. ben sabah uyandıgında bı ara onu bıberona ılık su ıle karıstırarak ıcırmek suretıyle verıyorum.. ne yumurtası, ne omletı annemm.. Sefa mı hortladı ıcınde senın de kafamçokkarıştı
Evrim seni dişlesinnn e mi??? zıpıçç seniii!! bı gun hepınız arkamdan gelecektınızzzz,gün bu gündür boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 çok ıyı yaa
Damla gelıyorumm annem.. fekle feni :))
güleyim mi üzüleyim mi habıre bı karmasa yasıyorum ben bu durum ıcınn bilmiyorumkismile
Iste arkadas olsun Burcu dan olsun :))
Sütümün azaldıgını buradan okumuş, çıkmış alısverıse, bana da bı kavanoz kozlenmıs patlıcan almıs gelmıss.. daa ne ıstıyım ben bu hayattaann yaaa.. doublesexsueldır ama ıyı kızdır özünde vesselaammm :)))
Teo kres maceramiz asil 1. gun
Saat 9 da biraktik, 12 de babasi aldi, 3 saat ortaligi yikmis velet, zaten kadina ayrilirken iyi gunler yerine iyi sanslar dedim:))uyumamis, kapris yapmis, tibet almaya gittiginde kadina dovecek gibi bakiyormus zaten:))guluyorum ama aslinda sinirden..yarinda yarim gun kalicak, haftayada ben gec geldigim icin annem erken alicak ki yavas yavas alissin..
buarada dun ne o nede ben uyudum stresten, o ise herzamanki uykusuzlugu..gecenin 1i cocuk hala aksiyon istiyordu..
ben geçen gecelerden birinde bacakları çıplak yatırdım üstüne yorganını örttüm ama gece açmış oynayarak bacaklarını aldım ki buz gibi olmuş utandım anneliğimden kendimden
ELIIFFFF niye yazmiyon??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?