2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben pekmezi ihlamurun icinde veriyorum daha iyi oluyor, hem sulaniyor, hem ihlamur iciyor..

burcu bencede eceyle demıstır :) ama senın buldugun sevısmeme cozumunu tebrık edıp desteklıorum. bak sen hap almak zorunda kaldın ben grıbe yakalandım gypsyde kesın benım gıbı yaptı kaptı hastalıgı . hepimiz evrimiz:)

teosumun kres maceralarını takıp edıorum en son kovdurmasında kendını .. kıyamam ona napsın evdekı duzenını ozluo cocuk mıs gıbı sıcak sıcak ev nıre sumuklu zencı arkadaslarla olan ortam nıre

iyide ben corapsiz yatamam kisin ayaklarim buz tutar ki hep kisn ellerim ayalmarim buz gibidir, tibet bile isitamaz:))
ee ozaman baska tabı.muhtemelen toeda sana benzemıstır nede olsa bırebır kopyan :)) ama tabı belkıde cıplak yatmak cok rahatlatacaktır denemeden bılemessınde,insanında çi el vermez ya buz gıbı olursa sabaha kadar eyvahedigeldismile
inşallah gunden gune daha iyi olcak.annesını üzmiycek teo.keske ımkanın olsada kuzuna sen baksan.ama sınırları zorlasanda olmuyor,oyuzden kasma kendını.öle böle en az zararla alıscak inşallah

Son düzenleme:

Anne sutu varsa.. bence de gecme, cok matah bısı deıl ek gıda.

Napsın be yavrum.. gırmıs hızlı buyume surecıne, herkesın asagı yukarı aynı durumu,hıc cocuguna kabahat bulma valla.. eve en son ne zaman makıne tuttum hatırlamıyorum bıle!!

Kurban olduummm.. ne kahvaltısı.. ben sabah uyandıgında bı ara onu bıberona ılık su ıle karıstırarak ıcırmek suretıyle verıyorum.. ne yumurtası, ne omletı annemm.. Sefa mı hortladı ıcınde senın de kafamçokkarıştı

Evrim seni dişlesinnn e mi??? zıpıçç seniii!! bı gun hepınız arkamdan gelecektınızzzz,gün bu gündür boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 çok ıyı yaa

Damla gelıyorumm annem.. fekle feni :))

ya bu gidisle oyle olucak galiba baby, kovucaklar yavrumu(

Iste arkadas olsun Burcu dan olsun :))

Sütümün azaldıgını buradan okumuş, çıkmış alısverıse, bana da bı kavanoz kozlenmıs patlıcan almıs gelmıss.. daa ne ıstıyım ben bu hayattaann yaaa.. doublesexsueldır ama ıyı kızdır özünde vesselaammm :)))

geçmiş olsun

Allah kavuştursun şimdiden
gypsy me de geçmiş olsun
tşk ederim canım
iyide ben corapsiz yatamam kisin ayaklarim buz tutar ki hep kisn ellerim ayalmarim buz gibidir, tibet bile isitamaz:))
normalde ben hiç ısınmam çok üşürüm bende kendim üşüyorum die mustiyede çorap giydirip yatırıodum son 4 gündür çorapsız yatırıorym ve gece uyandığımda ayakları sıcacık oluo ama bu bebekten bebeğe değişir
anaşıldı temem cigerim var emio çok şükür

Ben önce bu corapsız yatma olayını Ozy de deneyeyım.. corapsız yatıo ama ustunu acık yatırayım bakiimm.. üşümezse Kuzy de uygulayabılrııımm.. bı gecelıgıne dayansın artık canımm, nolcek.

direk kavanozdan mi kasiklicaksin, yoksa salatasini falan mi yapicaksin?? aciktimda ona gore as ericem..bu rejim benim hayalgucumu genisletiyoda..

ben inanıyorum, çok kısa zamanda alışacak Teo. Bizi şaşırtacak, bak görürsünüz. Öyle hissediyorum.

ben geçen gecelerden birinde bacakları çıplak yatırdım üstüne yorganını örttüm ama gece açmış oynayarak bacaklarını aldım ki buz gibi olmuş utandım anneliğimden kendimden

böyle bı talıhsızlık olsa bende cok üzülürdüm ,işte acmasın dıe sıkı sıkı sıkıstırıyom battanıyeyı yatagın kenarına.cok şükür hasta falan etmedım bı aydır,malüm insan ın ayakalrı üşürse hemen karnı falan agrır hasta olur.ama annelık içgüdüsü herseyın üstünde herkesz bebegıne neyın iyi gelecegını daha ıyı bılır tabe.oyuzden arada önerıler ucuşsada öncelık annelerın nasıl düşündükler en dogrusuda bu zaten yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…