2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende kk pro üyelik hakkında bilgilere bakıyorum yukarıda bir link verimişti ya onunla ilgili bir başladım çıkmaya çalışıyorum arada bir tarla ekiyorum takılıyorum öyle... kaydirigubbakcemile2

Ne becerikli hatunlar var bizim topikte maşallah herkeste ayrı bir meziyet...
Miniğim fıstığın fotosunu ekle bizimde gözümüz alışsın akannehir

uuuııışşşşşşşşş güllü hatun ne becerıklısın be yavvv.süper olmus hakketten görüntü şahane.atraksıyon katmıssın tatlıya

saol bebem tenk yu..

başka bişeylere atraksiyon yapamıyos barim tatlıya yapalım dime...eyvahedigeldismile
ohaoldumsmile

Geçen tabağımın ortasına elini batırdı.. Peynir açarken mıncıkladı.. Bizimkide sofrayı görünce gözü parlıyor... cokacimcoook

Geçen tabağımın ortasına elini batırdı.. Peynir açarken mıncıkladı.. Bizimkide sofrayı görünce gözü parlıyor... cokacimcoook

bızımde babamız sagolsun,yemek yerken kızımız kucagındaysa mutlaka tadar bıseyler,elını tabaga daldırır babamızsa"ne yanı cocugu sıkarsak yemek yemegı nası öğrencek"akannehir

Son düzenleme:

:sinifsinif: yok azcuk ben bı alısıyım sonra eklıycem.kızımın hıc sacı yok derken kesıldıkten sonra farkettım megerse dıplerde varmıstı kesılınce beyaz bıse oldu kafası.umutluyum yaza güzel saclarla gırcez ınsallah.enazından kalan saclarının dökülmesını beklemeden kesmıs olduk daha güzel uzayacak :1closedeyes:

szin bebilerde 5aylık değilmi yani yumurta peynir pekmez için erken değilmi

5 aylık ama erken değil. Bugün etli, salçalı kereviz bile yiyecek oldu Doruk bir ara, son anda engel oldum. Sefa (annem) var bizde, her şey olur!

Valla ben Sek'in günlük sütü ile yapıyorum. Kaynatıyorum, küçük cam kavanoza koyup 1-2 dk bekliyorum. Sonra 2 çay kaşığı yoğurt koyuyorum. Kaloriferin üstünde 8-9 saat kalıyor. Doruk da ayıla bayıla yiyor :)

Ne becerikli hatunlar var bizim topikte maşallah herkeste ayrı bir meziyet...

Valla ben de çok yetenekliymişim, kocam öyle diyo :kedi:

esrakom işe başlamış. hayırlı olsun

ece nasıl?bakıcıyla anlaşmışmı. ayy umarım kolay atlatırsınız alışma dönemini...

nurdANCIM CANM Ya Teo için inşallah güzel şeyler olacak..hergeçen gun dahada güzel şeyler yaşar ümidim var benim sizden yana...

uleyyn minnacık tuba nerden gördün o kavaonuzu.alsanaalsanasmile valla bizim mutfak tezgahından eksik olmayan bişeydir kendileri.
kagıt havlu rulosu bıçak kütüğüm cezve setim meyve sıkacagım ve nutella kavonzu...kaydirigubbakcemile3

Valla ben de çok yetenekliymişim, kocam öyle diyo :kedi:

Zaten onu yazarken sen aklımdan geçmedin değil sende çok meziyetlisindir tabii kaydirigubbakcemile3
Bugün annem elma sirkeli ballı suyu uzattı Özde bardağa vurdu ve üstüme döküldü bizim anneler bebeklere ne bulsa vermeye çalışıyor... :umursamaz:

Yavrularınız uykudan birden bire çığlık çığlığa kalkıyor mu? Özde acıkmışsa uykusundan böyle uyanıyor o an mümkün değil başka bir şeyle sakinleşmiyor :ecrin_bebek:

Temam a.s.

Meyve pürelerinden elma-şeftali olanı var, 4.aydan itibaren yedirilen buymuş, diğer çeşitleri 6.aydan itibaren.

Organik sütlaç bana biraz yoğun gibi geldi bende şöyle yaptım ; kahve fincanın içine bir miktar sütlaç koydum, içine biraz su ekleyip karıştırdım, sonra fincanı sıcak suyun içinde beklettim biraz, oda sıcaklığına gelince yedirdim. Mikrodalgada falan ısıtılmıyormuş aklınızda olsun.

Ama hani inek sütü..
1 yaş falan..
ınek sütü alerjisi..
Nasıl olüür böyle bilmiyorumkismile

kızım nutella dıyınce gözler pörtlüyor:1shok:,bende hıc dolaba koymam nutellayı hep tezgahın üstündedır böle akışkan akışkan cok seferimzemuszemus

Yavrularınız uykudan birden bire çığlık çığlığa kalkıyor mu? Özde acıkmışsa uykusundan böyle uyanıyor o an mümkün değil başka bir şeyle sakinleşmiyor :ecrin_bebek:

gecen aylarda daha sık oluyodu bı dönemdı sanırım bitti cok şükür.ama hala arada aglayarak uyandıgı oluyor hatta gece bazen gözlerı kapalı uykuda aglıyo cok kısa sürelı hemen kucagıma alıp sarılıyorum sıkıca pışpışlıyorum hıcbıse olmamıs gıbı devakm edıyo uykuya.galiba korkuyo rüyasında bazen

işte arada olüyür öyle seyler.kafana yatanı yapıcaksın öğrenemedınmı hala :mymeka: direk verılmedıgı için belkı bişe olmayabılır.ama işte doktorlar bıle baska baska sölerken neyı yapacagımızı bılmek gercekten zor.hissel davran koyver gitsin be ayşinim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…