uuuııışşşşşşşşş güllü hatun ne becerıklısın be yavvv.süper olmus hakketten görüntü şahane.atraksıyon katmıssın tatlıya
bıde meyve suyu vercem artık sevvale yavrum bız yemek yerken kıyım kıyım bıze bakıyo,cok üzülüyorum sankı anlıyo yemek yedıgımızı.sandalyesınden berı masaya atılıyo yavrum.meyvesuyu verıyımde hergun az bıse tatlı nıyetıe yesın kuzum
Geçen tabağımın ortasına elini batırdı.. Peynir açarken mıncıkladı.. Bizimkide sofrayı görünce gözü parlıyor... cokacimcoook
Miniğim fıstığın fotosunu ekle bizimde gözümüz alışsın akannehir
szin bebilerde 5aylık değilmi yani yumurta peynir pekmez için erken değilmi
Yoğurt mayalayan arkadaşlar, hangi mama ile yapıyorsunuz yoğurdu? Mesela ben Deva'ya anne sütüne ek olarak Milupa Conformil 1 ve Milupa Aptamil 1 veriyorum dönüşümlü olarak, bunlardan biriyle olur mu yoğurt?
Bir de kaç saat bekletiyorsunuz? Cam kavanozda mayalasam olur mu acaba? Günlük yapılması gerekiyormuş ya, başka ufak ağzını kapatabileceğim ne olabilir ki cam kavanozdan başka?
Bir aydınlatsanız, bir zahmet.. Biliyorum bugünlerde çok soruyorum ama, idare edin bilmiyorumkismile
Ne becerikli hatunlar var bizim topikte maşallah herkeste ayrı bir meziyet...
Miniğim fıstığın fotosunu ekle bizimde gözümüz alışsın akannehir
ohaoldumsmileValla ben de çok yetenekliymişim, kocam öyle diyo :kedi:
Valla ben de çok yetenekliymişim, kocam öyle diyo :kedi:
Pinky, hem de kavanoz boş yani :)
ayşincim ben henuz mayalamadım ama sanırım formul mamadan yanı sende olan mamadan mayalıyorlar.hatta evrimmi deryamı ne yazmıstı,maya olarakta prebiyotık yogurtla mayalıycam ilk yogurdu dıe.zaten herkez kucuk kavanozda mayalıyo,bırde agzını sıkıca kapattıktan sonra üzerinide güzelce ört 4 saat falan beklıyo işte.bıraz sulu gıbı olursa agzını açıp dolapta beklet 2 saat kadar sertlesır
kavanoz mamalarından yedıren varmı bebişlere.ben yarın meyvelı alıp bı vermeyı düşünüyorum emınım cok sever.gecen gun lımon yalattım ona bile hayır demedı. bıde bıtanede organık sütlacından alımda bulunsun evde,olurda bı aksam sutum azalıverırse verırım,genelde bebekler sevmıs bu organık sütlacı.
aysın ısıttınmı sütlacı yoksa oda sıcaklıgındamı verdin
Valla ben Sek'in günlük sütü ile yapıyorum. Kaynatıyorum, küçük cam kavanoza koyup 1-2 dk bekliyorum. Sonra 2 çay kaşığı yoğurt koyuyorum. Kaloriferin üstünde 8-9 saat kalıyor. Doruk da ayıla bayıla yiyor :)
uleyyn minnacık tuba nerden gördün o kavaonuzu.alsanaalsanasmile valla bizim mutfak tezgahından eksik olmayan bişeydir kendileri.
kagıt havlu rulosu bıçak kütüğüm cezve setim meyve sıkacagım ve nutella kavonzu...kaydirigubbakcemile3
Yavrularınız uykudan birden bire çığlık çığlığa kalkıyor mu? Özde acıkmışsa uykusundan böyle uyanıyor o an mümkün değil başka bir şeyle sakinleşmiyor :ecrin_bebek:
Temam a.s.
Meyve pürelerinden elma-şeftali olanı var, 4.aydan itibaren yedirilen buymuş, diğer çeşitleri 6.aydan itibaren.
Organik sütlaç bana biraz yoğun gibi geldi bende şöyle yaptım ; kahve fincanın içine bir miktar sütlaç koydum, içine biraz su ekleyip karıştırdım, sonra fincanı sıcak suyun içinde beklettim biraz, oda sıcaklığına gelince yedirdim. Mikrodalgada falan ısıtılmıyormuş aklınızda olsun.
Ama hani inek sütü..
1 yaş falan..
İnek sütü alerjisi..
Nasıl olüür böyle bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?